Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
babat varok, es szeretnek vagy hordozokendot vagy kengurut beszerezni, olyat amit a kezdetektol tudunk hasznalni. Milyen tapasztalataitok vannak? Melyiket ajanljatok? nem tudom, talan a hordozokendobol konnyebb ki-be szallni, mint a csatos kengurubol, de ez csak egy erzes, mondom, nincs tapasztalatom.
Koszi, hogy " kiokositotok".
Dorisz
Dorisz
 


Szia,szerintem a hordozókendõt már a legelejétõl lehet használni,míg a kengurut nekem csak kb 2 hónapos kortól ajánlották.Igaz ez egy drágább fajta,az egyszerûbbeket meg csak akkortól ajánlják,mikor már tud ülni a baba.
zmariann
 


Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni....
A három hónapos kislányomnak vettem hordozókendõt. Már a vásárlás elõtt nagyon izgultam, hogy hogyan tudom majd használni, ill. megtanulni a használatát. A nehezén már túl vagyok, a használati utasítóból csaksikerült rájönnöm a lényegre.
Mégis vannak vele olyan jellegû problémáim amikre a használati utasítóból nem kapok választ. Mindenképpen az lenne a jó megoldás, ha beszélhetnék olyan szülõkkel akik sikerrel használják ezt a kendõt. Sajnos én vidéki vagyok ahol még csak nem is ismerik ezt az ottani kismamák.
Szóval ha valaki tudna nekem segíteni arra kérem írjon egy e-mail, nagyon megköszönném.

oranita@freemail.hu
Névtelen
 

 
 

Dorisz!
Mi is hezitáltunk a kettõ között. Aután a kendõ mellett döntöttünk. Rengeteg cikket tanulmányt találtunk a babaneten. Keresdd a fõoldalon a Termékbemutató rovatot ott aztán mindent megtalálsz ami segít megismerni a kendõ elõnyeit. Mi azért még chaten is próbáltunk gyakorló kendõhasználóktól is segítséget kérni ha elakadtunk valamiben.

Anita
Névtelen
 


SZiasztok lányok!

Most én is azon problémázom, hogy kengurut vagy hordozókendõt vegyünk-e a picinknek. Igazából nem tudom, hogy mennyire lehet kihasználni ezeket, mert pl. a kenguru nem egy olcsó dolog. Ha van tapasztalatotok szívesen várom, hogy megosszátok velem. Még van egy hónapom, hogy beszerezhessem vagy az egyiket vagy a másikat.
Elõre is köszönöm a segítségeteket és érdeklõdve várom véleményeiteket.
Christy
christy (christy)
 


Sziasztok,
én az elsõ három gyerekemnél kenguruztam, a negyediknél kendõztem.
Szerintem az a fõ különbség, hogy a kendõ többféleképp használható. Úgy is magadra rakhatod a babát, ahogy a kenguruban, de egy csomó más helyzetet is kipróbálhatsz.
Mikor nagyon pici még, fekhet benne, mikor meg már nagy sózsák, sokkal könnyebb úgy cipelni, hogy a csípõdön ül, mint ha csak "lógna" a válladon.
Szóval én a kendõt jobban szeretem.
Vera
 
 


Sziasztok!
En a kendöre esküszöm!
Mar az elsö babamnal is azt hasznaltam es most is!Szerintem sokkal termeszetesebb es sokfele odon lehet hasznalni. A hordozas mellett en takaronak, füre lerakhato plednek, idegen pelenkazon alatetnek is hasznalom!
pipacs
 
 


Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy hol lehet kapni, és hogy kb. mi az ára!
Köszi!
 


a kISMAMÁBÓL LEHET RENDELNI, KB. 6000 fT.
Névtelen
 


Kanga kendõ:
[url=http://www.babanet.hu/termek/kanga/index.html" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/termek/kanga/index.html[/url]

Nandu kendõk:
[url=http://www.babastart.hu/" TARGET="_top]http://www.babastart.hu/[/url]
Nekünk ilyen van, én nagyon szeretem.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
 
 


Hordozókendő, Nandu
Nandu hordozókendők folyamatosan kaphatóak, több színben, részletes fényképes leírással. Tiszta pamut alapanyag, a nemzetközi elvárásoknak megfelelő szövéstechnika. Termékeink 10 éve népszerűek az anyukák körében. Szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre. Hordozókendő tanfolyamokat is tartok. 06/30/203-7903 http://www.bababolt.com
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó