Új privát üzeneted érkezett!

Mióta bébiételt eszik a gyerek, és persze rendszeresen távozik belőle egy kis bukta a büfi után akár órákkal is, minden kisruha foltos. Csúnya sárga plecsnik mindenhol. NEM JÖN KI! Clorox kímélővel próbáltam, áztattam, kézi mosás, gépi mosás. Semmi. Valaki segítsen, mert a gyerekemnek nincs több "tiszta" ruhája...
:o(((( Előre is köszi!
 
 


Helló én úgy csinálom mert a már beszáradt foltokat (mert azonnal nem tudom kimosni) hogy domestossal pöttyentek rá egyet. Megdörzsölöm egyszer vagy kétszer egy picit és már mosom is ki csap alatt, mert ha túl sokáig hagyom rajta (tényleg másodpercek kérdése) akkor megy a ruha szine is. Ez bevállt de tényleg vigyázni kell....
 
 


ja és persze utána megy a mosógépbe.... :)
 
 

 
 

Én egy régi, bevált módszerhez folyamodtam és nekem tökéletesen működik. És még olcsó is! Egyszerűen mosószappannal kell bedörzsölni a foltot, mielőtt berakod a mosógépbe. Mondjuk én előtte általában áztatom is a ruhákat egy éjszakán át egy no name, olcsó folyékony mosószerrel. A Vanish-es áztatás is sokat segít. De a mosószappanos módszer többnyire áztatás nélkül is működött!
 
 


Nekem meg a Stain Devil-ek jöttek be nagyon (Foltördög más néven), apró, sárga műanyag falkonok, olyan 400-500 forint körül.
Rágógumi, biciklilánc olaj, fű, föld, homok, kaja, minden kijön velük. És a ruha színét sem veszik ki.

De zsíros foltra egyszerűen mosogatószert teszek, bedörzsölöm és úgy teszem a mosógépbe.
dia
Budapest
 
 
 


animati írta:Én egy régi, bevált módszerhez folyamodtam és nekem tökéletesen működik. És még olcsó is! Egyszerűen mosószappannal kell bedörzsölni a foltot, mielőtt berakod a mosógépbe. Mondjuk én előtte általában áztatom is a ruhákat egy éjszakán át egy no name, olcsó folyékony mosószerrel. A Vanish-es áztatás is sokat segít. De a mosószappanos módszer többnyire áztatás nélkül is működött!


Ezt tényleg fogadjátok meg mert a mosószappan nagyon-nagyon sokat tud segíteni. Mi is azt használjuk...mondjuk mi nagyon régit amit még kb nagyim használt...de még mindig jó is nagyon szépen ki lehet utána szedni a foltokat...!
 


Sziasztok!

Hát én is sokat szenvedtem a foltokkal, de megtaláltam a megoldást.
Először megpróbálom mosószódás és arieles vízben (kézben) kimosni. Ha nem megy,akkor ariel folyékony folttisztító (régi golyós deóba rakom bele) és ha ezzel sem jön ki,akkor a lidl saját márkás oxiwax-a (még a filctollat is kihozza).
amarillys78
Debrecen
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó