Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kép

Lehet, hogy csak mi vagyunk mániákus ír tánc rajongók, de gondoltam másokat is érdekelhet. A Karnevál Táncegyesület szervezésében ír step tánctanfolyam indult gyerekeknek 6-12 éves korig. Ma volt az első óra, tehát a jövő szombaton még lehet csatlakozni a csoporthoz. Minden szombaton 11-12 között a IX. Tűzoltó utcában, a Lady Di fitnessklub termében tartják a foglalkozásokat. Akit érdekel, szívesen megosztom a tapasztalataimat /akár itt, akár levélben/, mint szülő, akinek a gyereke lejár.
Gabó
 


Szia Gabó!
Nem tudsz véletlenül egy olyan helyet (lehetőleg III. ker. tájékán), ahol kisebb gyerekeknek (4 év körül) is tanítanak ír táncot? A lányom a "táncoslábú bácsi"-t nézné állandóan a TV-ben és szeretne ő is megtanulni táncolni. Szívesen beíratnám valahová...
Előre is köszönöm: Timi
Kertész Tímea (ktimea)
 


A helyzet az, hogy az én lányom sem éri még el az alsó korhatárt, lévén 5 éves lesz nyáron. Ő is már vagy egy éve táncolgat itthon, de eddig nem lett volna sok értelme foglalkozni a dologgal. Beiratni beirathatod, de szerintem még várjatok, mert az én csemetém sem igazán tudja követni a dolgokat. Az igazság az, hogy 6-7 éves kor előtt nem fognak úgy fejlődni, ahogy kellene. Azért próbáljátok ki! Sajnos az ír tánc nem úgy működik, hogy közelben találsz helyet. Örülni kell, hogy egyáltalán foglalkoznak már nálunk is gyerekekkel. Az általam említetten kívül még egy hely van: a XI. kerületi Fonóban, ahol Ronan Morgan sulija van. Ott viszont elég borsos a tandíj, de a profizmust meg kell fizetni.
Gabó
 

 
 

Szia Gabó!
Valószínűleg igazad van, várunk még egy-két évet és beérjük az otthoni ugrálgatással. Szerintem táncosnő lesz, imádja a zenét, a mozgást. Majd meglátjuk... Én örülnék neki.
Kertész Tímea (ktimea)
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó