Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! segítséget kérek!Leendő családtagunknak én leszek a keresztanyukája, és mint kiderült, kisfiut várnak! Kérdés: Keresztelőre milyen szép, emlékezetes ajándékot lehet venni? Kislánynál fülbevalót akartunk, de fiunál semmi ötletünk nincs! Mit szoktak ilyenkor adni? Bébi-aranyláncra is gondoltunk, de azt ugysem hordaná kiskorában, később meg már pici lesz, csak egy emlék lesz számára, mi vmi szépet és hasznosat szeretnénk, ami alkalomhoz illő is!!Köszi!!segitsetek
 
 


Hát nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdésed, de leírom az én ötletemet. Igaz, nem vagyok hive az olyan ajándéknak, ami a pénzröl szól, sokkal inkább annak, hogy személyes legyen. Egy pici baba még úgysem tud mit kezdeni sokmindennel. De ha pl. csinálsz neki egy fényképalbumot mókás és teljesen komoly képekkel, inditva a nagyszülieitöl es szüleitöl, a rokonsággal és végre a megszületésével stb. stb., a folytatás már csak a fantáziára van bízva. Es persze folytatható album lenne, hogy nagykorában mindent lásson megörökítve. Nekem nem jutott most más az eszembe, persze lehet, hogy nem ilyenre gondoltál.
 
 


FOTÓZÁS + VIDEÓZÁS

profi fotós/videós, olcsón, (szinte) szerelemből megörökíti családját. gyermekeit, terhességét, esküvőjét, meg minden mást!
ugyanitt: videózás, grafikai tervezés
kérésre referenciát küldök. érdeklődni: dobaye@hotmail.com +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ munkáim közül a neten: http://www.flickr.com/photos/dobaye ,
http://babanet.hu/album/main.php?album=3396 , http://www.hajtaspajtas.hu/images/dobalb/

KépKép

KépKép
 

 
 

Sziasztok,
ismerősöm saját fényképekből naptárakat és albumokat (is) készít. Ha nem is a babáknak, de a nagymamáknak szép ajándék mondjuk az unokák fényképeiből.
Nézzétek meg a weboldalát, www.kepvarazslo.hu
 
 


Sziasztok!

Tavaly kaptunk egy nagyon jópofa, igényes játékot, amivel egész kicsi kortól játszhatnak a gyerekek. Nálunk most került elő. Mivel ajándékba kaptuk, utána kerestem, mert nem ismertük. Úgy néz ki, mint egy nagy bili. A neve pedig bilibo (www.bilibo.hu)
Ismeri valaki? Használt már valaki ilyet? Köszönöm
Kép
saracska
Debrecen
 
 


Sziasztok, találtam egy nagyon aranyos játékot, nézzétek meg és játsszatok ti is! Frici hűtőt lehet vele nyerni, meg Kinder édességeket!

http://www.facebook.com/FriciFest
szucsy80
Budapest
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet: