Sziasztok!
Nekiugrom újra, remélem, most nem száll el a levelem...
Szóval, az alapadatok: az ujja és a lába hossza miatt már 86-os ruhákat hord Máté, de a súlya még mindig kicsi, még mindig csak 9 kiló a drága. Nekem ezt is elég cipelni... A napokban (végre) kijött a 6. foga is.
Még mindig az originál csomis anyatej a kedvence, de eszik mindenfélét, nem válogatós. Egyedül az italok között válogat: az anyatej mellett még mindig csak sima vizet hajlandó inni. Nem bánom, az a legegészségesebb!
Tündér Bogár!
Jön-megy, már lehet vele fogócskázni és bujócskázni, még mindig édes a röhögése, nagyon vidám kisfiú.
A költözés kapcsán besokallt kicsit, úgyhogy napok óta nem tudok semmit csinálni, mert bárminek nekiállok, kézenfog és bevezet a szobájába, ahol nincs se szerelni való, se tv, se számigép. Ilyenkor leülünk a földre, társasozunk (ki nevet a végén?-t játszunk... öööö... játszom... vagymi;) ), aztán megfeledkezik rólam, csak felállnom és kimennem nem szabad.
És nagy dumás a srác! Mostanában a "hoppá-hoppá-hoppá" a leggyakoribb, ami esésnél, ejtésnél, de egy csavar sikeres betekeredésénél is előfordul
.
Olyanok, hogy "Apa", "Anya", nincsenek a szókincsben, de a "tessék" mindig elhangzik, amikor átad valamit.
És pá-pá-zik (értsd: integet), amikor elköszön, de ezt nem a szia, vagy a pá-pá váltja ki leghatékonyabban, hanem a boltban a "viszontlátásra"
Amúgy, egész nap megy a duma, sőt, idegenvezetést tart, ha új vendég jön: megy előre, néha hátranéz, hogy mennek-e utána, és mutogatja a látnivalókat a lakásban.
Néha meg Édesanyám régi telefonját a tarkójára csapja, és úgy magyarázva járkál fel 's alá... ahogy tőlem látja.
És nagyon szereti a hasonszőrűeket: játszótéren, barátoknál, a babaúszáson, mindenhol barátkozik:) Szerencsére az együtt játszás is megy, jólelkű kisfiú, aki szívesen odaadja másnak, amivel épp játszik.
"Röviden"
ennyi.
Jó lenne egy kistesó!
Nem tudom, hogy oldanám meg, de ha februártól (valami csoda folytán) járhatna bölcsibe, akkor még a harmadik szülinapjáig (addig védett vagyok) teherbe eshetnék, és akkor jöhetne a baba, és ez még anyagilag is menedzselhető lenne...
Ember (mármint én, Apa nem) tervez...
Addig pedig: örülök mások kistesójának
Üdv. B.