nem tudom, hogy bírod még a főzést is, nekem az már nem fér bele. a mosás is épp elég
nusyka, boldog szülinapot csonginak
tücsi, annyira ne bizakodj a kislányban, olvastam, hogy ha egy családban az első kettő (nemhogy 3) gyerek egyforma nemű, akkor a következőnek már nem 50% az esélye (márminthogy más legyen), hanem jóval kevesebb...
veronika, lehet hogy fáj a dévény módszer, de hatékony. az oltást is beadatod, bár tudod, ohgy fáj...
susy, gratula kristófnak!
bettyna, grati a fogacskához
veronika, stresszre szedhetsz sedatif pc-t
a pároddal beszéld meg ezt az alkalmazkodóst (nálatok volt korábban is ebből gond? már nem emlkszem), tök más, ha orvoshoz kell időre menni, és az is, ha a megbeszéltek szerint mentek 1-kor sétálni. tegye már szembe a 2 dolgot: felébreszteni egy gyereket, aki nyűgös lesz, sokat veszít ezzel, vagy nem akkor menni, ahogy terveztétek: senki nem veszít, mert mi van akkor? a gyereket nem kell idomítani... az ő napirendje nem kőbe vésett. ha alszik, kell hagnyi, hogy aludjon. kérdezd meg a pasid, ő mit szólna hozzá, ha hajnal 3-kor felkeltenéd, hogy menjetek sétálni? szegény gyerek még nem tudja megvédeni magát. légy keméyn
most kell odafigyelni, mert minél többet engedsz, annál kevésbé lesz kimozdítható, mindig neki lesz igaza. kényszeríteni téged nem tud pl, hogy elinduljatok. mondd, hogy nem és kész. mit kell itt győzködni???
dius, jó az alvós kép