Sziasztok!
Ma Szolnokon voltunk, végre elhoztuk a diplomám, hát nagyon fárasztó volt az út, aztán meg még spanyolra is elmentem, amit már nagyon nehezen bírtunk. Hercegnőnek nem tetszett a sok ülés. De gondoltam gyorsan beugrom és elolvasom, hogy mik a napi hírek, és látok pár szép Babát is, nem akarok lemaradni!
Vbea,
Igen, ez jó kérdés volt ez a Gabi, ezt már én is akartam kérdezni, hogy ezzel mostok vagy nem. És Ildi már válaszolt is, köszi, nekem is segítettél
Miért mennyibe kerül a Gabi? Azt még nem is néztem.
Jó lehetett a szülőszoba látogatás, fel is keltetett az érdeklődésemet!
Sajnálom, hogy így bántak veled a DM-ben

, remélem meglesz a naptár!!!!
Aranyos lehet a férjed, hogy nézegeti a vonalzód

, én betettem az Outlook aljára is, hogy én is mindig tudjam hol is tartunk!
Orsi!
A Tekeredő kígyó a Cora játék újság harmadik oldalán van! Így nagyon aranyos, bár ma voltunk a Corában, de nem láttam, igaz csak holnaptól lesz akcióban.
De Lányok, az a kacagó plüss figura ami a katalógus 2 oldalán van, annyira édes élőben, majd nézzétek meg, ha arra jártok!!
Tök jó hogy jön a karácsony, úgy szeretem!!
Na megyek olvasom tovább az írásokat!
Jube,
Gratulálok a kislányodhoz, és ahhoz is hogy ilyen kis csinos vagy!
Igen, ebben egyetértek, úgy biztos egyszerűbb lenne vásárolni is a bőrzén, igazad van.
Olyan aranyos vagy, örülök, hogy így örültök Nekem, szeretek ide feljönni!!!
Elizabeth,
Ezt komolyan kérdezed hogy mi a véleményük a Vidáról? Oldalakat képesek róla áradozni a lányok!
Igaz?

Én csak egy vizsgálaton voltam nála, de ott jó fej volt.
Ne keseredj el, mindenre lesz megoldás tuti!!! Ne izgulj előre! Még van idő!Kár előre hergelni magad!!! Itt úgyis mindig minden állandóan változik!!! Ne idegeskedj!!!
Cancan,
Igen, nekem is ez volt a kérdésem Elizabethez.
Hogy ezt most miért is kérdezi?
Vica,
Már tényleg nagyon pirulok, és köszönöm
Látod most is jöttem, mert a Védőnő is megmondta hogy ide mindig jöjjek, mert aggódtok értem

és én Jó kismama lévén szót fogadok a Védőnőnek!
Steffi,
Nem tudok, de majd próbálkozok képet kicsinyíteni! Ok?
Gabboka,
Neked is puszi!
Ok, én benne vagyok az összeköltözésben!
Kriszta,
Miért nem másolod ki wordbe az oldalt, és oda írod meg a választ, és akkor nem kell fent lenni folyamatosan, de többször is fel tudsz jönni? Akkor többet olvashatnánk rólad!

Mikor raksz fel képet?
Látod Elizabeth, ha a Vida szóba kerül, csak jót mondanak róla!
Durca,
Jaj lányok tényleg nagyon, nagyon jól esik, hogy hiányoltatok, és igérem, ha legközelebb nem is tudok írni, akkor beköszönök és mondom az okot, hogy miért. Mert novemberben is lesz egy hét hogy nem leszek, mert a Férjem elvállalta hogy a sok mester után Ő lerakja a parkettát, és akkor lent leszünk egy ideig nála.
Azt gondoltam, hogy 20 körül vagy, és úgy látszik jól tippeltem És nem is tévedtem!
Tünde,
Miért nem írod le?
Jól el témázgatunk!
Na a végére is értem az írásoknak!
El is küldöm!
és megyek is zuhizni, mert Hercegnőnek nem tetszik, hogy már megint ülünk!

De nekem olyan jó Őt érezni, a kis Mocorgónk!
Jó éjt mindenkinek!
Puszika
Ancsa