Na végre gépközelbe kerültem, alig győztem visszaolvasni.
Volt itt jó is rossz is minden látom.
Először is szeretnék gratulálni Timynek, bár már lehet megtettem, de azért inkább kétszer, mint egyszer sem.
Aztán látom történt itt valami kellemetlen dolog is, bár nem tudom kinek kellemetlen, nekem nem.
Lukrécia, csak azért írtam neked, hogy engem nem bánt a dolog, mert engem tényleg nem bánt, és én nem vagyok terhes sem.
Próbáltam visszaolvasni, hogy vajon kinek az írása vezethetett ehhez, de nem találtam semmi olyat amitől ezt kellett volna hogy érezd. Napok óta itt örömködünk, hogy valaki kismami lett, és ez olyan jó dolog. És én tényleg örülök mindenkinek, és drukkolok, meg gondolok mindig azokra akik várják az eredményt...stb.
És mindenki aki úgy érzi, hogy itt a helye az itt is van, és ez így van jól.
Ha már biztosabb a terhessége valakinek, akkor meg úgyis átmegy a babás topikba, senki sem fog megharagudni rá, mindenki meg fogja érteni.
De most komolyan, írt valaki valami olyat??? Én mindig olvasok itt mindent, nekem nem tünt fel semmi szokatlan, vagy én vagyok a hülye?
Na jó, persze hanyagolom ezt a témát, kár erről beszélni valóban, mivel nem is történt semmi.
Baby, Brumi:
Gondolok rátok
Kriszti, Lexi, Nikó, Brigi:
Jöhet a tali valamikor!
Jó éjt mindenkinek!
Estrella
Ui:
Tök jó, hogy Lucia benézett!

Hát nem lehet könnyű az ikrekkel!