A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Félni én semfélek, csak nagyon sajnálom. A kórházban is bőgtem amikor megszúrták. Sőt, mielőtt a kórházból hazajöttünk, az utolsó éjszakát inkubátorban kellett töltenie a kék fény alatt, nahát attól a látványtól meg egyenesen bömböltem. Én mindig képes vagyok bőgni: örömömben, bánatomban, dühömben, félelmemben. Szép kis példamutató anya vagyok!
ildi35

Sziasztok,

Marcsim,
nekem azt mondta a dr Néni, hogy 38.5 ig ne izgassam magam. Ha magasabb akkor sem, akkor toljak be 1/2 kúpot.

Ildi35,
nálunk nem lett semmi baja Balázsnak, csak valamiért egy nagyot alszik minden oltás után. Valószínű így gyógyítja önmagát :? Estére kicsit nyűgösebb volt, és ha a ringatás nem segített, és nagyon sírt, én adtam neki egy fél kúpot. Utána mindketten aludtunk mint a bunda.

Jube,
akkor tényleg hasonló cipőben járunk csak én cumi nélkül is kelek.
Szerintem ahony Anyu mondja " vékonyodik"a tejünk. Szerintem ezért ébrednek fel könnyebben.
Képzeld találtam még egy halom anyatejet a hűtő aljában úgyhogy biztos kihúzzuk a 6. hónapig. De fejek mint a kisangyal.

Szép napos napot!

Mindenkinek köszönöm a vigasztaló szavakat!

Hurcia

Kép
hurcia

Dóri!
Luca tündéri!!!!
Rólad is jó a kép,én még nem láttam!
Örülök,hogy minden oké Lucával!

Jube!
Hát nem irigyellek az éjszakai cumi miatt! Nincs semmi ötletem,hogyan lehetne kihagyni.
Hozzátáplálás: Én próbálkoztam Rebekánál 4 hónaposan nem sok eredménnyel.Viszont pár napja nyalja a száját mikor minket lát enni és ezért ismét megkínáltam egy kis gyümivel,amit most már szivesen eszeget.Nem akarom kiváltani a tejcsit de most már kóstoltatok vele ezt azt.

Na megyek mert itt visítozik a kezemben.
Ja,és nemrég kellett kifürdetni a kakiból,úgy tele rakta a pelust! :lol:

Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok,
Gondolkoztam, valószínűleg azért olyan "jó" ez a társaság, mert rendkívül őszinték vagytok/vagyunk egymással... Nem érzek soha fellengzősséget senki irányából, illetve azt sem, ami máshol abszolút jellemző, mégpedig a verseny. Figyeltétek, hogy sok helyen (fórumokon, újságokban, tv-műsorokban) megy egymás túllicitálása? Na, nem elmélkedem. :roll:

A torna együtt, vagy akármi együtt pozitív gondolat, és ne is rekedjen meg gondolati síkon! :wink: Ma mondta a gyógytornász, hogy kezdettől fogva igyekezzünk elvonatkoztatni attól, hogy mi kizárólagos anyák vagyunk. Főleg, aki hajlamos a befelé fordulásra. Attól még lehet egy-két órás "önálló" programokat csinálni, mert az ember anya. De azért amellett barát is, feleség is. Persze, tudom, a kivitelezés más kérdés. Mindenesetre azon leszek, hogy ki tudjak olykor ruccanni. :!:

Durca által elmesélt történetről jut eszembe, hogy én férjem már őrületbe kerget azzal, hogy minden pin-kódját, jelszavát megadja. Állítása szerint azért, hogy bármi történik... én legyek az első és egyetlen. Néha úgy megijeszt, de igaza van. :?

Steffi, nem is gratuláltam. Azt hiszem, ez férjednek (is) nagy előrelépés volt, és dicséretet érdemel.

Kérünk még képeket, olyan édesek a babák... :oops:
vbea

Esztikém!

Úgy látszik, ez ma ilyen kakis nap volt. Mi is azzal kezdtünk, hogy ciciig összacsinálta magát, úgyhgy ment Luca a zuhany alá!
:D
Köszi a dícséretet!
Te ias küldhetnél már Rebekáról képet4

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!
Képzeljétek Dóri megfordult kb. 2 hete, hasról hátra és tegnap már fordítva is csinálta, tehát hátról hasra. Nagyon élvezi, bár dühöng, amikor nem sikerül vmi miatt.

Hát az éjszakák nálunk is most változtak már lassan egy hónapja "átaludta" az éjszakát, pontosabban mikor félálomban nyöszörgött betettem a cumit és aludt tovább kb.7-ig. Most 4-5 napja viszont 4 és 5 között ébred, és mint aki jól végezte dolgát, nevetgél, hatalmasat eszik, gügyög. Kb. 1,5 óra mire sikerül visszaaltatnom, addigra meg majdnem kel a család többi tagja. Szerintetek mit csináljak? Este kb. 140-et eszik és olyan 1/2 9-9 között megy aludni.

Ez a gyámügy dolog elég aggasztó, hát tényleg csak ne legyen baja az embernek, mert az egészségügy és a bürokrácia ... Siralmas.

Jaj, Durca mindig elfelejtem, jártok még Dettihez??? Már ezer éve akarom kérdezni.

Szerinem az oltástól ne féljetek, persze nem jó látvány, de valószínű utánna nem lesz semmi bajuk. Legalábbis Dóri nagyon jól viselte, Dani mindegyik után paff volt anno. Biztos, hogy sokat változtak az oltó anyagok.

Szép napot mindenkinek!
Monacs

Kép
Kép
monacs

Durca!
A férjem tényleg elég jó fej volt MOST és szerintem az anyukája nem egészen normális :) . Ő az a tipikus anyuci egyetlen kisfia anya típus, akinek nehéz szülése volt – kinek volt egyszerű??? – és nem mert bevállalni még egyet… :? Na mindegy és sikerült a fiára annyira rátelepedni, hogy az engem megőrjít. Egy ’kicsit’ ego a nőci és ha nem körülötte forog a világ akkor teljesen paff és ha nem az van amit Ő akar akkor meg megsértődik, mert neki nem lehet ám csakúgy megmondani a véleményed, nem Ő nagyon érzékeny és megsértődik. Csak az a próbléma, hogy én is érzékeny vagyok, de nagyon különösen amikor kritizálnak! :evil:
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem próbálj meg te is beszélni a férjeddel, hátha elérsz valamit, a kicsi siker is siker! És kitartás hozzá, ahogy olvastam a tied sem egyszerű eset! :(

Huggies
Mi az Auchanba vettük és azt néztük, hogy darabszámra mennyire jön ki és ha pár forint eltérés volt a Pampi és a Huggi között akkor inkább a Huggit vettük. De a bababőrzén 34Ft/db-jáért vettük. De akkor egy kartonnal. :lol: Legközelebb márc-ban lesz bőrze a BNV-n.

Dorka!
Jó hogy előkerültél! Gyönyörűek a gyerekeid! :lol:

Dóri!
Akkor szerencsés vagy a férjeddel, az enyém csak most kezdi bontogatni a szárnyait és igazán olyanra soha nem számíthatok, hogy elé áll és megmondja a frankót…
Luca nagyon aranyos!
:lol: És én is nagy bulis voltam, de most már más fontos.
És amikor mesélik, hogy itt voltunk idén nyaralni, meg ezt vettünk a lakásba akkor mindig mondom, hogy ja nekem meg van egy kis tündérkém :lol:

Eszti!
Köszönjük a köszöntőt, átadom az illetékesnek. :lol:

Marcsim!

A 2-es méretet nem próbáltátok a Huggi-ból? Mi most azt használjuk, és nagyon-nagyon jó! Igaz, hogy 3-6 kg-ig írják és mi már igencsak közelítünk a 6felé, de még így is pont jó!
Igyekszem megőrizni a higgadtságom a tej miatt (is) :D
Hát akkor én is kiteszem a minuszba, bár ezt a rokonságban nem merem mondani, így is úgy néztek rám mint a véres rongyra mikor mondtam, hogy hétfőn egész nap kint volt Martin a levegőn babakocsin és milyen jót aludt… (nagyon fújt a szél és hideg is volt) Na mindegy, végülis én vagyok az anyja, én döntök. Punktum. :lol:

Dorka!
Kb. mi is úgy tesszük le Martint mint ti Bencét, de ő magától ébred fel 11körül kajálni és utána még 2x. Nem értem nektek hogy alszik 8-ig :?

Ildi!
Ha vigasztal én is sírós vagyok nagyon, amikor Martint oltották mikor hazajöttünk, meg megszúrták a sarkát, hát én kész voltam! Hiába az anyai szív :)

Vbea!
Köszi, igyekszik ám nagyon a drága, látom rajta! :) Ja és az én férjem is megadja mindig minden jelszavát, meg pin kódot, meg megmutogat dolgokat, hogyha valami lenne. Most meg életbiztosítást akar kötni, ha „valami történne”. Olyan rossz még bele gondolni is!
:(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Dr. Kovács Kálmánról szeretnék tőletek véleményt kérni, (egyik ismerősöm kért meg rá). Pozitív, negatív, hozzáállás, hogyan zajlik nála uh, szülés stb., minden érdekel.

Régebben én is jártam ebben a fórumban sokat, akkor vártam a fiamat, aki 2002 júliusban született.
Sajnos nemrég egy kevésbé kellemes dolog miatt voltam vendége 1 napig a Kútvölgyi Szülészetnek, uis volt egy 6 hetesen elhalt terhességem, amit műszeresen kellett befejezni. Mészáros Gábor az orvosom, nála is szültem az első babát, és a mostani szomorú esemény ellenére is teljesen pozitív hozzáállást kaptam, profin együttműködő orvosgárdát. Remélem legközelebb már örömteli szülésről számolhatok be.

ÜDv:
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Hello Gumicuki, üdv. a Kútvölgyis fórumon!!!! :lol: :lol: :lol: Én nem tudok Neked sajna segíteni, de majd hátha a többiek!

Eltűntem pár napra, volt egy (kis) nagy családi zűr itthon ami már régóta gyanús volt, de most robbant a bomba. :cry: :cry: Mostmár remélem vége és kezdenek helyre állni a dolgok. :?

Nagyon em olvastam vissza csak átfutottam nagyjából hogy miről is írtok. oltás, anyós, forgásaok, kaki :lol:

Mi jövő hétfőn kapjuk a 2 hónapos oltást, Szandit kedden fogorvoshoz viszem, és nagyon úgy néz ki meg kell látogatnom kedvenc dokibácsimat is - azt hiszem beadom a derekam a bogyóval kapcsolatban. Elegem van, hogy nagyjából 10 hete vérzek. :twisted: :cry:
Eni! Te nem mész véletlen a jövő szerdán, mert Kíra megint megy :lol: Most még várok hétfőig hátha történik valami csoda, ha nem ,azt hiszem bejelentkezem szerdára.

Történt valami extra?

Heni

Kép

Kép
cancan

Szia Gumicukor!

Én ugyan már "öreg" anya vagyok (a lányom 12 éves lesz decem berben), de néha olvasgatom ezt az oldalt egy kis nosztalgiázás végett :roll: , meg vannak nőgyógyászati problémáim (koromból kifolyólag :shock: ), így elég gyakran megfordulok a Kútvölgyiben.
Én Kovács Kálmánnál szültem (igaz, 12 évvel ezelőtt), és azóta is hozzá járok. Én csak jót tudok róla mondani, és bár nekem elég könnyű szülésem volt, de mindent hagyott a természet szerint történni, ment minden a maga útján, se tágítás, se infúzió. Egyetlen hibája, hogy nem túl bőbeszédű, de ha konkrétan rákérdezel, amit tudni akarsz, készséggel és egyértelműen válaszol. Én mindenkinek ajánlani tudom, nem véletlenül maradtam meg nála ennyi év után is.

A zárlattal kapcsolatban: a rendelőintézet teljes egészében működik, ma voltam ott, tehát van labor, UH, stb.

Üdvözlettel:

Judit
gerbera

Na, hivatalosan a szülészet is karantén alatt... Nem tudom, ez mit jelent. A hisztéria ellenére hiszek abban, hogy még néhány nap, és feloldják a zárlatot, mert nekem már nagyon kellene mennem. Heni, szóval ezúttal a kórházba megyek - előzetes megbeszélés alapján. Aktuálissá válik egy újabb uh, meg ilyesmi. Ja, és először találkoznék hivatalosan is Ágival. :)
vbea

Sziasztok Lányok!

Próbálok képet feltenni a szombati névadón készültek!

Kép [img]

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 759.84.jpg[/img]

Kép

Kép

Na,jó hosszú lettem! De ha szeretnétek, vannak még képeim! :oops:

Kép
Kép
mano4

Manó!

Nagyon helyesek a gyerekeid, a fiad már kész férfi!!

Cancan

Sajnálom a családi zűrödet, azért remélem Veled minden rendben. Meg persze a lelkeddel is!

Gumicukor

Üdv. a mi kis csapatunkban!

Ma túl estünk az első oltáson. Nagy hősök voltunk ám, mert egyikünk sem bőgött!! A dokinénink azt mondta amikor meglátta a Hannát: Jesszus! Diéta! :lol: :lol: Persze csak viccelt. De azért jó húsban van valóban, majdnem 5 kiló, végül is megduplázta születési súlyát!
ildi35

Sziasztok!!!
Csak egy gyors és okos kérdés. Ilyenkor hova kell menni, ha baj van?? Még nincsen és remélem nem is lesz, bár nagyon trutyin vagyok. Állandóan légszomjam van, a savam borzasztó és hát csikar-szúr-vág-húz, egyszóval az hogy ekkora méretekkel farosan fekszik akármilyen magas is vagyok nagyon kényelmetlen, kellemetlen.
De nem is tudom, hogy ilyenkor hova kéne menni??? Merre az az arra??? Valakinek valami jó ötlete??
Réka
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:30-kor.
Vendég

Sziasztok!

Steffi,
köszi, aranyos vagy. Te mikor teszel már fel képet???
Ami az alvást illeti, szerintem megpróbálhatnád az álometetést, és azt pont 10-11 között kell csinálni, úgyhogy utána lehet, hogy tovább aludna. Próba cseresznye, mit veszthetsz? Egyébként hányszor eszik nappal, és mennyit?

Mano,
nagyon szépek a gyerkőcök, és a kislányod órási!!!

Gumicukor,
én nem Kovács dokinál szültem, csak ő vett fel, de nagyon normálisnak tűnt. Bár amikor megvizsgált, azt hittem ott maradok a széken :cry: :shock: nem tudom, hogy vagy vele, de azért én szeretem, ha kicsit "kedvesebb" a dokim.

Jó éjt,
Dorka

Kép
Kép
dorka77

Sziasztok!

Dorka, a psotát megbezsélhetjük, ha neked úgy jobb!

Alvás-cumi! Nekünk is sokat kellett visszaadni a cumit ennyi idős korában, de elmúlt.

Hőmérséklet: a végbélből 0,5-öt le kell vonni, akkor meg 37, és az nálunk tök normális!

Gyámhivatal: Sajnos eza törvény, a gyerek az örökös. A férjem épp ezért biztosítást kötött, és annak én vagyok a kedvezményezettje a törvényes örökös helyett, különben nem tudnám kezelni a pénzt.

Bocs, most rövid voltam, mert most értünk haza....
A hisztikorszakot kezdem elfogadni. Ez van. Csak kellett néhány nap, hogy hozzászokjak a gondolathoz.

Ja és Durca! Szerintem autóval nem vészes, csak átjössz az Ápád-hídon a tornára. És Nagydóra, megértelek. Én is meghülyülnék babanet és barátok nélkül.
És igaza van Vbeának, hogy ez az őszínteség miatt ilyen jó! Vannak baránőimmel is levelezőlisták, de ott kicsit úgy érzem, mindneki jót akar mutatni néha... és ez frusztráló. Pedig barátnők vagyunk!

mtunde

Sziasztok!

vBea, NagyDóra,
Igen, egyetértek veletek, ez annyira gusztustalan hogy így akarják lejáratni a Kútvölgyit, de hát már máshol is van a vírus. :twisted: és hát előttünk nem tudják! Mi tudjuk hogy mi jó ott, és ezért járunk oda!

Veronika,
Hát nem csoda, ha ilyen fáradt vagy. És nincs segítséged? Nagyszülők? Egy sincs?
Jót nevettem ezen a lombikon? De hát majd csak külön szobában lesznek, és akkor lehet megint akciózni
Hány gyereket szeretnétek?

Gabboka,

Én is így vagyok ezzel, szegények, akiknek nem lehet ott a párjuk, nemhogy a folyóson még a kórházban sem. Jujjj, nem is akarok ilyenekre gondolni!

Hívtad már a kedvenc Vidátokat? Mt mondott?

Jaj, ez nagyon szomorú, és őszintén sajnálom, hogy ilyen a kapcsolatotok az Anyukáddal, de akkor ezek szerint a Hugoddal is ilyen furcsa :cry: Lehet tudni hogy miért? Túl korán lett Anya?
Merre is laktok? Mikorra szeretnéd a húsi levest? És milyen húsiból? :wink:

Vali,
Ez tényleg jó, ahogy így leírtad, hogy miért van ennyi korkülönbség. És Ákos várja már a kistesót? Mit szól hozzá? Ő mit szeretne? Rendelt valakit?

Elizabeth,
Tényleg? Nekünk még a rendelőbe kellett volna menni júniusba, vagy mikor is a 12 hetes uh-ra, de szabadságon voltak, ezért átküldtek minket a kórházba. Ezek szerint most már a kórházban van a genetikai uh?

Ildikó,
Ezt nem értem, mi az hogy ha összejön a Baba és Apa nincs? Akkor hogy jön össze? Hol van Apa, hogy nincs láthatáron? :wink:

Liluska,
De remélem azóta már élvezed a két gyönyörű gyermekedet és a házatokat! Szívből kivánom!!!

Durca
Hú már csak 35 nap! Az nem sok. Hogy vagy?
És hogy telnek napjaid még Mandula óviban van? Egész nap ott van?

És Monacs-csal itt barátkoztatok össze? Vagy már előtte is azok voltatok?

Tünde,
És mikor szeretnétek kisTestvért? Mi a terv?

[b]Lányok,

Ez jól hangzik, ez a csajtalálkozó! Én is benne vagyok! Mikor hol? Gondolom olyan helyen ahol még a Babák is jól érzik magukat? Hm?[/b]

Steffi,

De jó, de jó!! Örülök, hogy ilyen férjed van. :lol: És végül az Anyós látogatása még jobban összehozott Titeket! Ez tök jó!!! És tök igazad volt!!!
De látom ez a napközis beszólás már egy életre ott marad a fejedben :cry:
Megértem :cry:
Hisz még oka sem volt, de ha lett volna ilyet mondani, akkor sem illik pláne nem a kedvenc menyének aki ilyen gyönyörű unokával ajándékozta meg!!! :lol:

Ildi,
:cry: nagyon szomorú ez a történet. És hogy van a Barátnőd? Rátalált azóta a szerelem? Vagy nincs is rá ideje? És lehetősége sem? :cry: ;
Dorka 77,
Nagyon szépek a fiúk!!

Na most már azt hiszem elküldöm, mert nagyon hosszú lett így is, de azért még olvasom tovább, mi is történt veletek ma!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Szép jó reggelt!

Ancsaboszi!
Érdekes dolgokat produkál az élet. A barátnőmet időközben összehozta a Sors a tini szerelmével (aki elvált, többek között azért, mert az exe nem akart gyereket), és most várják a közös babájukat, aki áprilisban születik majd a Kútvölgyiben a Tóth dokinál.

Mióta tegnap megkapta a Hanna az oltást nagyon bágyadt és sírós, amin nem lepődök meg, viszont azóta nagyon minimálisakat eszik (50-70) ez is lehet az oltás utóhatása?

Ha egyszer összejönne az ötyeparty, rám bizton számíthattok! Olyan jó lenne Veletek "élőben" is találkozni, hiszen eddig Marcsival és Cancannal találkoztam a Kútvölgyiben, velük is csak futólag.

Kinéztetek már az ablakon?? Pfúj, undorító, szmötyis reggel van..... bár állítólag napközben ismét tavasz lesz. Ámen!
ildi35

Sziasztok!

Mano! Nagyon szépek vagytok, Rebeka igazi tündérbaba! Gratulálok a névadóhoz! :D

Ildi! Biztos azért eszik kevesebbet mert Rá igy hatott, a lányoknak amúgy is érzékenyebb a pocijuk. Nekünk is megvolt a szuri. Különösebb dolgot nem veszek észre, maximum annyit, hogy este elalvásnál az ölemben kellett ringatnom, mert nem akart megnyugodni majd felkelt 10-kor is, megetettem és utána csak 1/2 5-kor kelt és visszaaludtunk 1/2 9-ig. De a doki azt mondta, hogy 24-48 órán belül lehetnek szövődmények, úgyhogy még nem akarom elkiabálni.
Most már negyed órája nézi a zenélő forgókáját és még mindig ugy lenyűgözi, mintha még sohasem látta volna, annyira édes! :lol:

Valóban össze kéne már röffeni egyszer, szerintem mindenkinek jót tenne egy kis kiruccanás! De akár azzal is lehetne kezdeni, hogy akik közelebb laknak egymáshoz azok taliznának, talán kezdetnek ez sem lenne rossz és persze bárki csatlakozhatna.
marcsim

Sziasztok!
Szerintem az ötyepartira a legjobb egy játszóház lenne így télen. Amúgy egy játszóér is megtenné! :)
Szóval már csak el kell döntenünk, hova.

mtunde

Én Budaörsön lakom. Ez nem tom kinek jó, de akár nálunk is összejöhetünk valamikor! (Befogadóképesség 86 m2) De egyet előre közlök, nem főzök Rátok, mert azt nem nagyon szeretek! :lol: :oops:
ildi35

Halihó csajok!!!

Tegnap estére végképp elegem lett a bálna testemből..Én hülye,állat,hogy nem figyelek az étkezésre,ettől persze olyan vagyok,mint egy elefánt.Nem túlzok,elérkeztem a 20 kiló pluszhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: Egyébként normél testalkatú vagyok(hogy dicsekedjek nézzétek meg a www.vivaweb.hu/ebitas honlapon a tavalyi esküvőnket,így szoktam kinézni),de most....nem is a kinézet zavar,hanem az,hogy nehezen mozgok.Én nem bánnám,ha 3 hét múlva kibújna Boróka,persze egészségesen,mert naggyon nem bírom már...
És ez az állandó pisilés...engem végig kísért egész terhesség alatt,mert persze,hogy a hólyagomon fekszik...
na,mindegy.
Én sem hívom a dokimat,nekem a jövő héten kellene menni vérvétel,vizelet,streptococcus,meg az első CTG,de minek hívjam,ha nem tudja,mikor oldják fel a karantént.

Szegény Györgyi,vajon mennyire izgulhat,hogy ne most szüljön???

DORKA!Nagyon édik a srácok!!

NAGYDORA! Luca is nagyon aranyos,tök jó,hogy a bőrével smmi gond.Neked valami bőrallergiád van?
Sajnálom,hogy messze élnek a barátaid,de meglásd,hogy jó kis ismeretségek,barátságok fognak szövődni a játszótéren,ha már Luca játszótérképes lesz :D
Addig én is nagyon egyedül éreztem magam,de azóta jó kis csapat verődött össze.

ESZTInagyon szép gyerekeitek vannak,gratulálok Rebeka névadójához!!

CINICINI!! Bár nekem nem farral fekszik,ugyanilyen bajaim vannak!! Nyugi!! sajna a légszomjjal nem tudsz mit kezdeni,max ülve alvás,én is megemeltem a párnámat.
A rennie-t tudom ajánlani savra(én néha még éjszaka is beveszek egyet,annyi savam van) és persze,hogy ne idegeskedj,biztos nincs semmi baj,csak hát tudom,hogy kellemetlenek a tünetek.
Hátha megfordul az ebadta kölke :D van egy ismerősöm,akinek a fia 37.hétben fordult meg rendes tartásba és 3600 grammos volt,tehát nem kicsi,volt helye és nem volt semmi baj a köldökzsinórral.
Kitartás,már nem sok van!!!!!!

LILLUSKASzerintem én sem fogom sokáig bírni itthon,úgy tervezem,hogy másfél éves korában visszamegyek dolgozni,egyszerűen megőrülök tovább itthon.(vessen rám követ,bárki,vállalom)

ANCSA!

Monacs banya szintén pomázi és az nlc-n ismerkedtünk össze,még tavaly tavasszal,aztán találkozgatni kezdtünk..
A 35.hét lehetne már 38 is :D :D
Mandula fél4ig van oivban,reggeltől.Én meg ezalatt mindent csinálok,szakdolgozatot írok,elmaradt ügyeket intézek és persze próbálom rendbe tenni a házat,mert az elkövetkezendő pár hónapban biztos semmire sem lesz időm.

megyek.mindenkinek szép napot!!!!
durca

Kép

Kép
durca

Durca!
Én máris meghesszöltelek, már egyébként is kíváncsi voltam, hogy hogyan néz ki az a csajszi aki a pozitív energiáival mindig gatyába tud rázni.
Én is 20 kilót híztam és mindig egy bálnához hasonlítottam magam, de azért általában hozzátettem , hogy a bálna az egy helyes jószág, nem? (he-he-he)
Egyébként meg asszongyák, hogy a nők 35 körül teljesednek ki igazán, szóval 20 kiló ide vagy oda, mi így is szépek vagyunk és kívánatosak! :lol: :lol: :lol:
ildi35

Jó reggelt mindenkinek!

Csak az a baj, hogy ilyen extra sz.r idő van, még kidugni sincs kedvem az orromat. :cry:

Durca,
ne izgulj, biztos gyorsan lemegy az a felesleg, nagyon csini voltál-leszel :lol: , úgyhogy ne légy elkeseredve! Nagyon jók a képeitek. Az esküvőtök együtt volt Manka keresztelőjével? Nagyon aranyosak és szépek voltatok mindannyian. Sajna rajtam is még van 10 kg plusz, és semmiképp nem akar elindulni lefelé, pedig Kristóffal szerintem gyorsabban lement. De mindegy, majd egyszer, most még úgyis szoptatok.

Tünde,
merre laktok, mert lehet, hogy el tudok ugrani érte napközben, ha nincs messze?

Marcsi,
nekünk szerencsére megy az álometetés, bár az elején én is küzdöttem vele egy kicsit, de most már belejött. Szerintem próbáld meg még egyszer, hátha megy.

Ancsa,
köszi, aranyos vagy :lol:

Gabboka,
nagyon durva történet ez a mamáddal, szinte nem is értem, hogy lehet ilyen, ráadásul egy lányos anya. Szerencsére az enyém imádja a fiúkat és alig várja - apukámmal együtt -, hogy náluk lehessen Kristóf. Ilyen történetek után tényleg szerencsésnek tartom magam, hogy vannak és ilyen szüleim vannak. Nagyon sajnállak, mert szörnyen rosszul eshet, főleg most, hogy tényleg kellene néha a segítség, vagy legalább az együttérzés. De mi itt vagyunk :lol: :lol: :wink:

Képzeljétek - hol kopogjam le - Bencém most már napok óta magától elalszik így délelőtt és ha felébred, akkor is visszaalszik. Tudom, nem nagy szám, de nekem mégis az, mart Kristófot soha nem bírtuk erre rászoktatni ilyen pici korában.

Na szaladok, még főznöm kell! Sziasztok,
Dorka

Kép
Kép
dorka77

Durca-Haver! Nem igaz! Mégha hasonlítasz is egy bálnára, akkor is messze vagy tőle, ahogy én is. :lol: Olyan szívesen küldenék képet a védőnénimről, haha. Ő szegény bálna. Mi meg terhesek, vagy mi... :wink: Ahogy mondod, valószínűleg nem önmagában a plusz súly, hanem mindennek a cipelése okoz gondot. Nekem annyira meg tud dagadni a lábam, hogy olykor alig bírom behajlítani. Na, ilyenkor 100 kilósnak érzem magam. :cry: Az egyébként vigaszt nyújt, hogy valamikor (épp az esküvőnk idején) a férjem célja a 100 kiló volt, most már alatta van... :arrow:

Cinicini, csak azt tudom mondani, amit én tennék a helyedben: csörögj rá a dokira, ha végképp nem bírod. Rennie szupi, és tuti, hogy babának kutyabaja sem lesz tőle. Én alapból refluxszal és gyomorfekéllyel küszködtem. Hálátlan. :?

Eszti, tényleg annyira szépek ezek a gyerkőcök! Hihetetlen, mi is fogunk itt tartani?!

Ildi, nagyon jó fej vagy, hogy így felajánlod. Majd szavadon fogunk, és batyus bulit rendezünk. :lol:
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:30-kor.
Vendég

Sziasztok!!

Aranyosak vagytok, de én csak szeretek nyavajogni, meg úgy álatánosságban érdekelne, hogy ilyenkor mi van? Néztem a Kútvölgyi honlapját ott a közleményt, de egy büdös mukk nem volt benne, hogyha anyukának szülni támad kedve, akkor az X kórházba van átirányítva.Ugye, ha valakivel éjjel van valami a dokija egyáltalán nem biztos, hogy be van kapcsolva, tehát nincs kitől megkérdezni, na de akkor mit csináljon.
Magam elött látom, hogy állnak sorban az anyukák a bejárat elött , ott úgy is vannak rácsok, abba legalább lehet kapaszkodni és aki már nagyon a végét járja azt egye-fene felengedi a portás.
Még jó, hogy nincs hideg:))))
Barimama és Györgyi is nagyon necces, hogy beleesnek ebbe a rossz körbe. Biztos nincsenek oda a boldogságtól szegények.

Masni a te fiad, szerintem tudott valamit!!!!

Durca, nekem is mindig az kéne, ami még nincs. Én is már betölteném a 37, persze eddig a 34-re hajtottam elötte meg a 30-ra. Sőt, lehet, hogy inkább 2007-ben kéne szülni, egy AB-bébi vicces lenne.
Azt tudom, hogy karácsonykor nem akarok, már ez is valami.

Tényleg Durca, te mikor kezded a CTG okosságot???

Réka
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:31-kor.
Vendég

Sziasztok!

A többi hozzászólásra már nem volt sajnos időm reagálni tegnap, mert a Kishercegnő sztrájkolt, nem szereti ha így ülök sokáig, és akkor rosszul is leszek :oops: , így most válaszolok amire még nem tettem!

Ildi,

Miért kellett a Babátoknak az utolsó éjszakát inkubátorban töltenie? :cry:
Szerintem nem baj, ha az ember olykor sír, legalább megkönnyebbül! 8)

vBea,
Pedig most még ráérsz elmélkedni, most tedd meg nyugodtan, szívesen olvassuk :)

Monacs,
Gratulálunk Dórihoz, nagyon kis ügyes!!!

Steffi,

Olyan furcsa, hogy nemrég még a pocakos dolgok iránt érdeklődtél, most meg már mint tapasztalt Anyuka TE írod le hogy veled mi történt! Tök jó! :lol: Hogy repül az idő!

Cancan,
:cry: Milyen családi zűr? Hogy vagy? Tudunk segíteni???
Sok, sok erőt és puszit küldünk!!

Kriszta,
Hol vagy mi van veled?

VBea,

Igen, én is felhívtam tegnap a dokim, és Ő is mondta hogy már a Nögyógyászaton is van megbetegedés :cry:

Sokat gondolkodtam hogy hívjam e, mert nem akartam zavarni. Mert csak azt beszéltük meg ,hogy a héten megyünk UH-ra, de aztán úgy voltam vele, hogy inkább felhívom, nehogy azt higgye, hogy nem fontos a szava. :oops: Hát abban maradtunk, hogy akkor majd jövő héten megyünk UH-ra ha minden oké, mármint a kórházzal.
Már nagyon szeretnénk látni Hercegnőt, így azt beszéltük az Apukájával, hogy ha nem tudunk menni jövő héten a kórházba, akkor elmegyünk megint 4D-re. :lol:

Most meg elmentem sétálni, és végül a Védőnőnél kötöttem ki! 8) És megnéztük a kis Drágám szívhangját, és 148-153 között vert a picike szívecskéje , legalább hallottam, ha már kukucskálni nem lehet. :lol:

Mano4,
Nagyon szép családotok van,gratulálunk hozzá, és igen kérünk még még képeket!!!

Légy üdvözölve Gumicukor!

Ildi35,
Ez tök jó! Akkor végre megtalálta a boldogságot a barátnőd! De jó!!! Nagyon szorítok nekik!!!

Lányok,
Igen, Marcsinak igaza van, kezdetnek az sem rossz, ha tényleg a kerületek találkoznak. Aztán csinálhatunk versenyt is. :lol: Na jó csak viccelek, ma jó napom van. Remélem nektek is! :lol: Mert én azt kivánom!!!
Szóval III. kerületből hányan vagyunk? :)

Durca,
De jó ez a honlap!!!
Nagyon, nagyon szépek vagytok!! Megnéztem a többi képet is, ha nem baj! :oops: Imádok fényképeket nézegetni!
Hol volt az esküvőtök?
Nagyon édesek vagytok Madnulával, így mind a ketten fehérben!!
Nagyon csinos vagy! És biztos vagyok benne, hogy Boróka ha kibujt megint nagyon hamar csinos leszel! Kitartás! Már csak egy kis idő, hisz tudod Mikulásra ott lesz veletek!
Miről írsz szakdolit?

Igen, igen, szorítsunk is Györgyinek és Barnimamának, hogy még egy kicsit az Ő babáik se akarjanak kibújni!!!

Barnimami hol vagy? Már rég hallottunk rólad is?

Puszi és Szép napot Mindenkinek!

Ancsa

ancsaboszi

Cinicini,

Bizony, Máténak tegnap kellett volna megszületnie és milyen rendes hogy inkább kibújt előbb :D
Szerintem is botrány, hogy mindenhol csak arról beszélnek hogy járvány meg karantén van, arról egy szó sem esik, hogy ilyenkor mi a terv? Hol van leírva, közzétéve hogy milyen problémával melyik kórház fogad?
Tegnap voltunk először doktorbácsinál, 3,7 kg a gyermekem, 1,3-at hízott 3 hét alatt, mióta itthon vagyunk! Mi lesz így?!?
Mostanában rászokott arra, hogy kiszívja az egyik cicit, nézelődik aztán még egy kicsi a másikból és alvás. Éjjel viszont csak kicsiket eszik, még cumisüvegből is és bealszik. Ennek következtében max. 2 óránként ébred hogy éhes. Hulla vagyok!!!

pusza mindenkinek, megyek összekapom magam mire apa hazaér mert még arra sem volt időm...
masni

Sziasztok!
Végre mind a kettő alszik, gondolom nem sokáig, mert ma ebben ramaty időben elmardt a séta. Tényleg tudja vki, hogy ködben miért nem lehet kivinni a babákat? Én csak annyit tudok, hogy nem szabad, de az okát nem. A tüdejük miatt, vagy miért?

BANYA
Gondolom dagad a májad, szét dicsérték az agyadat :D . Egyébként jó a családi fotóalbum :wink: . Én is belepillantottam, bár azt hiszem már látam az összes képet.

Gumicukor
Én emlékszem Rád, 2004-ben mielőtt született a fiam olvasgattam az oldalt, és néha még arra is vetemedtem, hogy írjak pár sort. Te akkoriban sokat írtál ide. Azóta, hogy-hogy eltüntél?

Fú csajok aki a finisben van, azt most nagyon nem irigylem, szorítsátok a combotokat, amíg megoldódik ez a járvány dolog.

Monacs

Kép
Kép
monacs

Sziasztok!
Azért csak kisütött ma is nap.

Dorka, xv. kerületben lakom, szerintem elég messze tőletek :( De majd feladom postán.
Steffi, neked ismodnom, hogy vasárnap adom le a rendeléseket!

Ancsaboszi! Tavasszal kezdünk majd a ketteske-projektbe. Örülök is neki, hogy tartottam magam, és nem mentem már bele nyáron, mert igazuk volt sokaknak, hogy 1 év felett azért nagyot változik a gyerek, és jó ahhoz először terhesség nélkül alkalmazkodni. És így talán a dackorszakot is kiheverjük, mire a kicsi megszületik. (Bár anyu szerint a 23 éves húgom még mindig a dackorszakában van :))
Egyébéknt meg kislányt szeretnék!!! És aférjem is, ő már elsőre azt akart!

mtunde

Sziasztok Lányok,
újabb kérdéssel bombáználak titeket. 28-án kell mennem a dokihoz (addigra remélem ez a zárlatos dolog is lezajlik) és akkor esedékes lesz a 28. heti UH is (legalábbis a Margitban ekkor volt ütemezve egy UH). Hogy zajlik az UH a Kútvölgyiben? majd a doki akkor ad egy papírt, amivel átmehetek az UH-ra? egyáltalán hol van az UH? röhej, hogy a 7. hónapomat taposom, pocaklakóról 3 helyen is készült, minimum 5 UH, de egy sem a Kútvölgyiben, úgyhogy fogalmam sincs, hogy mit hogyan kell csinálni. nem akarom, hogy hülyének nézzenek ott, mivel mindenki feltételezi, hogy ekkora hassal már ismerem a járást. :?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Tünde,
Hol süt a nap?
:-( itt nem, itt még mindig rossz az idő!

Manóka28,
Ezt nem is értem, hogy hogy nem voltál még a Kútvölgyiben Uh-n?

Szóval úgy müködik, vagyis ahogy az én dokim engem küld :)
Egy kicsi cetlire ráírja, hogy a UH-t kér. És ezt a kicsi cetlit adom oda az UH-s dokinak.

Az Uh pedig a kórházban van az 5. emeleten (ahol a legnagyobb a tömeg, ha kijösz a nagy liftből akkor balra van egy ajtó és az lesz az! 9-től 12-ig van Uh- és itt érkezési sorrendben kell bemenni. Van egy sorszám tartó is, ami mostanában üres, az az ajtó mellett van, azt nézd meg ha odamész és ha van benne, akkor abból vegyél! Ha meg nincs akkor csak kérdezd meg, hogy ki az utolsó, és Ő utána fogsz jönni. :-)
Hát ennyi.

Remélem segítettem.

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa, köszi az infót.
ez már támpont, hogy merre bolyongjak.
az az igazság, hogy a Margitban kezdtem, ott volt az első UH, ekkor kezdődött a kálvária a genetikai UH-gal és elküldtek a I. számú klinikára. szóval én orvost váltottam, így jártam UH-n a klinikán, egy magán genetikai centrumban, csak itt nem. röviden ennyi.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Annyita írtatok, mióta utoljára erre jártam, hogy ihaj :lol: Nagyjából visszaolvastam, írtatok oltásról, meg cumiról, ja és az anyósok, az állandó téma! Sajnos nincs időm mindenre reagálni, pedig tudnék?
Szerintem is jó a társaság itt, mindenki őszinte és kitárja a lelkét és persze ezzel senki nem él vissza, inkább vigaszt nyújt, ha kell! Tényleg ritka az ilyesmi manapság!

Mindenkinek köszi a dícséreteket, amit Marciról írtatok, aranyosak vagytok!

Ancsa! Szóval a férjem áprilisban fél évre külszolgálatra megy Koszovóba (Ő katonatiszt). Hosszas gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy év vége felé belevágunk a tesóprojektbe, de persze azt szeretnénk, hogy Ő már itthon legyen, amikor a baba megszületik. Na most erre írtam, hogy ha hamarabb összejön a baba, mint gondolnánk, esetleg nélküle kellenne a világra hoznom és ezt nem szeretnénk. Mivel azonban októberben már itthon lesz, így nem lesz gond... Viszont ha nem jön össze áprilisig a baba, akkor fél évet várnunk kell, mert telefonszex-el nem lehet összehozni a babát... :lol: És hát Marci sem jött össze valami könnyen... Meglátjuk!

Tünde! Bene mennyire hisztis? Úgy értem mi a változás az eddigiekhez képest? Marcinál nem látok változást! Lehet, hogy majd ezután ... :roll: :shock:

Ildikó
Vendég

Sziasztok!
Manoka! Reggel 8-ra érdemes odamenni a dokidhoz, hogy adjon beutalót, és akkor be is ülhetsz a sorba az ultrahanghoz. Volt, hogy 10 fele mentem, de nem kerültem sorra délig :( Utána is nagyon morcos volt a dokibácsi, hogy nem fejezheti már be az ultrahangozást...

Ildikó! Hát.. ég és föld. Bene létét sem lehetett 1 éves koráig észreveni, na jó, ha jött-ment azért néha belebotlottam a laksában :) Most megha valami nem tetzsik neki, akkor üvölt, napjában sokszor, és nem tuodm a figyelmét elterelni, legjobb, ha hagyom, aztán abbahagyja. Sehova nem mehetek nélküle, még wc-re sem... És nem tudom sehol sem otthagyni... (de ezen dolgozunk...) a dackorszak 1 és 2 éves kor között kezdődik el valamikor. Benénél elég hamar....
de van, akinél észrevehetetlen.... úgyhoyg ne izgulj, nem biztos, hogy olyan borzalmas lesz nálatok.

mtunde

Hát lányok, jó sok időmbe telt, mire mindent elolvastam. Jegyzeteltem, kinek, mit kell írnom...

Most hívtam kedvenc Vidánkat, megkérdeztem hogy van :wink: , azt mondta Ő is túlesett a nyavalyán, de még az elején. Jövőhétre még nem beszéltünk meg semmit, hét elején újra telcsi, és talán már végre lesz konkrét időpontom.

Steffi, örülök, hogy ilyen jó fej lett a férjed! Megőrülnék, ha ilyen anyósom lenne. Ha összekapunk a férjemmel, Ő mindig az én oldalamra áll, vagy nem szól bele. (ismeri a fiát, és abszolút objektíven látja...szerencsére)

s ildi , annyira szép a kisfiad!...és ugyanezt tudom írni mindkét manócskájára Dorkának!!!

durca, megnézegettem a kicccsaládodat, nagyon jók a képeitek!...és no para a kilók miatt! Most gyöttem a védőnénitől, már +15! (55-ről 70-re)...és nézd meg a vonalzómat, hol tartok :lol: még elviekben 12hét a végéig. Ennyi idő alatt olyan cuki viziló leszek, hogy majd mozogni alíg fogok. Persze már most is úgy jövök fel a másodikra a lépcsőn(mármint lihegésileg), mintha lefutottam volna legalább a félmaratont.
A gyerekaltatásról: engem sem nagyon izgat, ki mit gondol, de mi még mindig egy szobában alszunk a fiammal. Már 5ésfél éves :!: Persze, van külön ágya, amiben alszik. Mi így szoktuk meg, így jó nekünk, és különben meg ezen a hálón kívül egy szobánk van csak, azt pedig élettérnek használjuk. Ha valaki pihenni akar, elvonulhat a saját helyére. A többiek meg zajonghatnak a "nappaliétkeződolgozószobában".

ancsaboszi, dorka77, hát anyukám már sajna ilyen marad, semmi esély a változásra, hiába nyitunk felé. Ez van, ezt kell szeretni. Szerencsére anyósom tényleg bármikor segít, és hiába lakik Miskolcon, mi meg Kecskeméten, ő gyakrabban látja az unokát, mint anyu, aki itt lakik a városban, ja és Ő szokott husileveskét hozni! :wink:

cinicini, nekem is olyan savam van, hogy már szinte zabálom a Renniet, csak ez segít. Próbáltam tejet, banánt, na attól mégjobban feljött! Majdcsak elmúlik, ez legyen a végéig a legnagyobb bajom!

hurcia, a tesó ügy: én nagyon sokáig hallani sem akartam a másodikról. A fiammal nagyon kitöltöttük egymás idejét, éppen elég volt ő egyedül nekem picinek! Persze tudom, hogy Te nem így vagy, inkább a férjed, de hidd el, Ő is meg fogja változtatni a vélaményét, ahogy cseperedik az első gyerkőc. A férje sem akart sokáig tesót, aztán egyszer csak előhozakodott vele. HŰŰŰŰŰ, nagyon meglepett, mert soha nem volt az a pelenkázós-éjjelfelkelős fajta apuka. Amíg kicsi volt Zsombi, nem is nagyon tudott vele mit kezdeni. Most pedig már nagyon várjuk a kis babócánkat! Nálatok is elfog jönni az idő...tuti! Légy türelemmel, és sok sikert hozzá!

manó4 nagyon szépek a gyerkőcök, micsoda kis tündérkéd van! Már én is alig várom, hogy ráadhassam a lányomra a rózsaszín göncöket, amiket vettem neki!

na, jól kipof.ztam magam...tényleg jó lenne egy találkozó!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Ancsa!
Azért kellett a Hannának az inkubátorban tölteni az utolsó éjszakát, mert egy kicsit besárgult. Tudtam, hogy nincs semmi komoly baja, de mégis olyan szörnyű volt ott bent látni..... na persze, hogy bőgtem.Itt Itt, Budaörsön is hétágra süt a nap, most jöttünk vissza a sétából, nagyon jó idő van.
ildi35

Manóka,

cetli nélkül is megcsinálják Neked az UHt.... én mindig anélkül mentem, és csak mondani kellett, hogy ki kéri az UHt, (már a dokid ki... :D) és hogy hányadik hét.

Hú lányok.... tegnap megpróbáltam SINLACot adni Panninak vacsira, ez egy rizspép, mert tejjel már csak nehezen lakik jól. (írd és mondd, 320, azaz háromhúszat kajál este!!!) na, de ugye a SINLAC kanalas dolog, olyat még nem is látott... hát nem tudtam, röhögjek, vagy sírjak.... ment mindenfele, aztán rájött, hogy abba bele is lehet fújni, hűdevicces... :D ugyhogy MINDEN olyan lett, ő meg kb megevett belőle 30at... viszont ez a jó kis muri úgy feldobta, hogy nem akart éjjel aludni.... úgyhogy totális öngól. ma este nema dom fel, a főzelékes nagylukú cumival üvegezni fogunk, utáne meg szopi, ha kér még az én kis Bélpoklosom....

ma kell referálnom a Dokinéninek, hogy ment a sinlac vacsi... :oops:

puszi Nektek, megyek ebédidő van, az én Angyalkám megint bevág vagy 2,5 decit...

Jube

Kép

Kép
jube

Manó4!
Nagyon szépek vagytok! És jöhetnek képek! :!:

Ildi!
Jó, hogy megúsztátok sírás nélkül! Ügyik vagytok nagyon! Lett láza vagy volt valami ’mellékhatás’ utána?
Most már jó idő van! Legalábbis itt Kerepesen! :D

Hol van szar idő? Itt hétágra süt a nap!

Dorka!

Én is rakok fel képeket, csak apa még nem húzta át a fényképezőgépről a gépre a frisseket, de ami késik nem múlik. :)
A tegnap pl. olyan volt, hogy 10körül aludt el (tegnap nagyon nyügös volt, egész nap nem is aludt szinte semmit) és 4-kor ébredt fel aztán meg 6körül.
Egyébként úgy szokott lenni, hogy 8körül már alszik kb. és utána 11-kor magától ébred. Aztán 2körül és így kb. 3óránként. De azt mondják fog ez még csökkeni, hogy nem kell fel éjszaka ilyen sűrűn. Majd meglátjuk.

Tényleg igaza van Vbeának az őszinteséggel kapcsolatban… Szerintem is őszintén dicsérgetjük egymást, meg a babákat. Engem pl. még soha senki nem dicsért annyit, mint Ti! :lol: :oops: A babát igen, engem kevésbé :D

Ancsa!
Én is nagyon szeretem a párom, és tisztelem, hogy ennyi év után az én kedvemért ellenszegül a szüleinek, neki sem lehet egyszerű szerintem. :? Összehozott minket tényleg, de azért nem kell sűrűbben jönnie…
:wink: :wink: És még sok más beszólása, de hagyjuk inkább
Mitől vagy te boszi? Szerintem egy angyal vagy! :)
Repül bizony! Mindjárt karácsony. Az, hogy tapasztalt vagyok kicsit túlzás, de kezdek belerázodni. Bízok az anyai ösztöneimben :lol:
Intim kérdés: hány éves vagy? :oops:

Durca!
Mi már láttuk egymást élőben, csak nem tudtunk róla.
Én is megnéztem a képeket, helyesek vagytok nagyon! A krétai képek is tök jó, bocsi azokat is megnéztem :oops:

Tünde!
Holnapig összeszedem a rendelést és elküldöm! Privibe vagy valami e-mail címre?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

.... tévedtem, nem 250et hanem 300at evett ebédre. kereken.

Eszti,

tündériek a gyerekeid!

Dóri,

az én védőnőm sem hagyná sokáig sírni a kocsiban, de szerinte 5-10 percet nyugodtan beleteheted, majd megszokja.
talán gyakoroljatok a kertben... ?

Jube

Kép

Kép
jube

mikor állítják már át a Babanet óráját???

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
Nem vagyok eltűnve, mert folyamatosan olvaslak Benneteket. Csak valahogy olyan depis vagyok. Már régebben eldöntöttük, hogy mostanában hagyjuk abba a védekezést, de hirtelen olyan hülye lettem, meg bizonytalan, és nem tudom igazán elmondani, hogy mi a bajom. Egy csomó nyomasztó dolog van, amitől hirtelen elbizonytalanodtam. Na, de elég ennyi belőlem.

Jube!
Panni nem semmi evésileg hallod. De nagyon édi.

Manó!
Nagyon szépek a gyerekeid, és milyen nagyok már a nagyok!

Cancan!
Ti is nagyon szépek vagytok. És még mindig nem tudok betelni a szemeikkel.

Durca!
Engedelmeddel megnéztem a honlapotokat, nagyon klassz, és csak ismételni tudom magam, nagyon ari a lányod.

Ildi!
Én is bőgtem a kórházban, mikor Panka inkubátorban volt, de én szerintem mindene bőgtem

Most is mindjárt bőgök.

Ja, tudom, ígértem fényképeket, de olyan zűrzavar volt a hétvégénk, mert Panka anyósnál volt, mi meg színházban, meg takarítottunk, meg anyóséknál voltunk, aztán úgy eltelt.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Nagyjából végigfutottam a terméstm, de nem fogok tudni mindenre reagálni.
Lehet, hogy nagy butaságot kérdezek - de én ezt az uh-s dolgot nem értem. Nem minden doki ( értem:szülész ) ért az uh-hoz? Ez nem alap? Azt tudom, hogy a genetikai összetettebb, oda Szandinál ( Rókusban született ) is genetikust hívtak, de ott is a saját dokim uh-zott mindig. Most is végig Vidagabi csinált mindent velem.
Hm??????

Ildi! Én Budakeszin lakom ,nekem jó a tali nálatok! :lol: :lol:
Kriszta, köszi a dícséretet - mindenki a gyerekeim szemén "akad fenn".

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok Lányok!!

Köszönöm szépen a sok dicséretet,aranyosak vagytok!

Tényleg nagyon jó csapat alakult itt ki,nekem is úgy tűnik,hogy mindenki nagyon őszinte nem megy a" rongyrázás"!
És ez olyan nagyon jó!!! :lol:

Jube!
Hát Panni nem semmi,van étvágya rendesen! De nagyon cuki kiscsaj!

Durca!

Nagyon jók a képek,szép családod van!
Ugyan utólag de szívből gratulálok !

Bálnatest: Én már lassan 5 hónapja szültem,mégis néha teljesen összezuhanok,hogy milyen bálna vagyok.... :cry: Na,de majd..............

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
mano4

Csajok!
Már reggel is írtam, hogy a tegnapi oltás óta Hanna nagyon bágyadt és nyűgös ami miatt nem aggódom (annyira). Viszont tegnap is és ma is egész nap alig eszik valamit, csak 50 és 70 között ami baromi kevés. Szerintetek ez normális ilyenkor?

Cancan!
Veled együtt már ketten vagyunk!! :lol: :lol: Bízom benne, hogy valakiről kiderül még, hogy errefelé lakik. Egyébként a zűr után minden OK veled?
ildi35

Sziasztok!
Minden doki tud uh-ni, de nem mindenki csinálja midnig. Be vannak osztva: van aki műtőbe, van aki az uh-ra. + a saját rendelési napjuk. Szóval ezért van, akinek nem mindent a dokja csinál.

Jube, menni fog az a kanalazás előbb utóbb!

Dorka, Steffi:
mike.tunde@gmail.com

Ja és Vicát majd megkérdezem a táblkázatról, most biztos nem nagyon tud jönni a férje miatt, majd frissítem.

mtunde

Sziasztok,

Itt vagyok csak ma nem volt internetünk!! :cry: :cry:

Annyit írtatok, hogy alig bírom visszaolvasni. Talival kapcsolatban én is bevállalós vagyok!!! Hozzánk is lehet jönni. Én Kispest vagyok, esetleg valaki a közelben??????

Túl éltem anyósomat, igaz nehezen. De képzeljétek már szerda reggel ment is haza!!!! :lol: :lol: Ezt mondjuk köszönhetem a férjemnek, mert mondta, hogy be kell menni a munkahelyére a TB papírok miatt. (persze hozzáteszem, hogy ez azért ráért volna) Majd anyósom kitalálta, hogy Ő addig vigyáz Rékára, erre a férjem rögtön rávágta, hogy nem, Ő jön velünk. Egy nagy kő esett le a szívemről.
Ja és én vezettem!! :lol: Kicsit se voltam beszarva, 1 éve van jogsim, de kb. 4x ha volán mögött ültem!! De nem ütöttem el senkit és nem is törtem össze az autót!! :lol: :lol:

Oltás: Rékának egyszer se volt láza és nem is volt nyügi, állítólag ezek az új oltóanyagok már olyan bababarátok, hogy nem okoznak lázat és nem is kell utána borogatni.

Kórház zárlat: én reggel azt hallottam, hogy a szülészetet is lezárták, azaz, hogy nincs beteg felvétel, mert egy kismama is elkapta, sőt tegnap olvastam, hogy a nőgyógyászati műtéteket el halasztották!!!! A rendelőintézet az továbbra is folyamatosan működik, csak a kórházba nem lehet átmenni.

Dóri,
Sajna én is az őrület határán vagyok néha, hogy egyedül vagyok. :cry: :cry: Bár most hogy itthon van a férjem, most így szupi. De egész nap egyedül, háttt…. Itt a kertvárosban egy lélek sincs, akinek pici babája lenne, viszont a lakótelepen annyian vannak mint az oroszok. Már gondoltam, hogy átkéne csattognom oda, de most már nincs értelme, mert szinte senki nincs a játszótéren. Jó az a kép rólad, a Lucáról már nem is beszélve. Rólam is van egy kép, amikor már bent voltam a kórházban és nagyban sétáltam a folyóson kicsit eltorzult arccal és pont akkor sikerült fényképezni, amikor jött a fájás. Ezek tök jó emlékek!!

Eszti,
Gyönyörűek a gyerekek!!!! És ahhoz képest, hogy nem rég szültél nagyon csinos voltál abban a ruhában, nálad már csak Rebeka volt szebb!!!! Rajtam sajna még mindig van kb. 4-5 kg felesleg, :cry: :oops: de ez sehogy sem akar lemenni. Rebeka még mindig csak szopik?? Nagyon ügyi vagy!!!

Barimami,
Nagyon eltűntél!!! (Pont én beszélek)

Lányok, (újjak)
Bocsi, hogy a neveket nem sorolom fel (sokan vagytok) de ha szeretnétek bekerülni a táblázatba, akkor írjátok meg az adatokat!!

Puszika

Vica
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?