Halihó csajok!!!
Tegnap estére végképp elegem lett a bálna testemből..Én hülye,állat,hogy nem figyelek az étkezésre,ettől persze olyan vagyok,mint egy elefánt.Nem túlzok,elérkeztem a 20 kiló pluszhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyébként normél testalkatú vagyok(hogy dicsekedjek nézzétek meg a
www.vivaweb.hu/ebitas honlapon a tavalyi esküvőnket,így szoktam kinézni),de most....nem is a kinézet zavar,hanem az,hogy nehezen mozgok.Én nem bánnám,ha 3 hét múlva kibújna Boróka,persze egészségesen,mert naggyon nem bírom már...
És ez az állandó pisilés...engem végig kísért egész terhesség alatt,mert persze,hogy a hólyagomon fekszik...
na,mindegy.
Én sem hívom a dokimat,nekem a jövő héten kellene menni vérvétel,vizelet,streptococcus,meg az első CTG,de minek hívjam,ha nem tudja,mikor oldják fel a karantént.
Szegény Györgyi,vajon mennyire izgulhat,hogy ne most szüljön???
DORKA!Nagyon édik a srácok!!
NAGYDORA! Luca is nagyon aranyos,tök jó,hogy a bőrével smmi gond.Neked valami bőrallergiád van?
Sajnálom,hogy messze élnek a barátaid,de meglásd,hogy jó kis ismeretségek,barátságok fognak szövődni a játszótéren,ha már Luca játszótérképes lesz
Addig én is nagyon egyedül éreztem magam,de azóta jó kis csapat verődött össze.
ESZTInagyon szép gyerekeitek vannak,gratulálok Rebeka névadójához!!
CINICINI!! Bár nekem nem farral fekszik,ugyanilyen bajaim vannak!! Nyugi!! sajna a légszomjjal nem tudsz mit kezdeni,max ülve alvás,én is megemeltem a párnámat.
A rennie-t tudom ajánlani savra(én néha még éjszaka is beveszek egyet,annyi savam van) és persze,hogy ne idegeskedj,biztos nincs semmi baj,csak hát tudom,hogy kellemetlenek a tünetek.
Hátha megfordul az ebadta kölke

van egy ismerősöm,akinek a fia 37.hétben fordult meg rendes tartásba és 3600 grammos volt,tehát nem kicsi,volt helye és nem volt semmi baj a köldökzsinórral.
Kitartás,már nem sok van!!!!!!
LILLUSKASzerintem én sem fogom sokáig bírni itthon,úgy tervezem,hogy másfél éves korában visszamegyek dolgozni,egyszerűen megőrülök tovább itthon.(vessen rám követ,bárki,vállalom)
ANCSA!
Monacs banya szintén pomázi és az nlc-n ismerkedtünk össze,még tavaly tavasszal,aztán találkozgatni kezdtünk..
A 35.hét lehetne már 38 is
Mandula fél4ig van oivban,reggeltől.Én meg ezalatt mindent csinálok,szakdolgozatot írok,elmaradt ügyeket intézek és persze próbálom rendbe tenni a házat,mert az elkövetkezendő pár hónapban biztos semmire sem lesz időm.
megyek.mindenkinek szép napot!!!!
durca