Ildi: sajna nem jött meg a privi üzenet, de majd megnézem később is. Az lmarie:családnév az L+becenév, itt a fórumon így használom bejelentkezésnek, egyébként simán Mérinek irom. Még angliában ragadt rám a név, és nagyon szeretem, de se a marie, se a mary-t nem használom írásban általában.
Engem is megijesztett az előadás, ráadásul nekem iszonyuan érzékeny mellem volt mindig, menzeszkor a falat tudtam kaparni új fájt, és megduzzadt. De nem hinném, hogy annál rosszabb is lehet, bizakodom. Ha olyan azt el lehet viselni.
Holnap megyek baba zsúrra a barátainkhoz, mindegyiknek van már gyereke, megfogom kérdezni őket is az előadáson elhangzottakkal kapcsolatban, mert én is túlzásnak érzem az egészet, és jobban hiszek az olyanoknak akinek már van gyereke és tapasztalat. Sziszi köszi, hogy megosztottad velünk, jó hallani a te véleményedet is.
Azon gondolkodtam, hogy régen nem jártak ilyen előadásra az emberek, mégis egészséges és boldog babák és mamák voltak és érezték mit kell tenniük az anyukák. Én is hiszek ebben.
Bár lehet hogy csak pszihésen próbálom magam nyugtatni ezekkel, hogy elnyomjam magamban az előadáson hallotakat.