hellobello
Fatima, egyetértek a többiekkel, azaz tényleg nagyon jó h eddig kitartottál!!!!!
ez a fejés elsőre nekem még nagyon tetszett a kórházban

de itthon már annyira nem.
(jó én mondjuk nem voltam a Lizussal a kh-ban, ugye ő az intenzíven havajozott az inkubátorban

szóval jobb híjján fejtem, mert ez tartott életben................)
de itthon már akkor sem tetszett, pedig nagyon akartam több tejcit.
aztán voltak jobb idők, amikor dőlt a tej, aztán szépen lassan nem volt elég.
ha jól emlékszem, én 3 hótól adtam már mellé tápit, és 4,5 hótól nulla anyatejet.
volt ugyan még egy kevés, de már semmi kedvem nem volt fejegetni........
Lizu 4 hótól éppen ezért kajázott már almát (reszelve, meg levet), hippes almaőszit, sütőtököt, ill. hippes stök-almát és stök-krumplit.
Ezt most neked is írom Niki!
szóval mi kábé jó egy hónapig csak ezeken éltünk. jobban mondva Lizus.
én csomó túrórudit ettem, híztam is 10 kg-ot!
egyáltalán nem jelentett / jelent gondot h már 4 hósan kapott mást is mint tej vagy tápi.
én ezzel értek egyet.
az igaz, hogy ezen a 4 féle kaján kívül mondom bő egy hóapig más nem volt. vagy lehet h 2 hónap is volt inkább....
utána meg már jöttek sorban a többiek.
annyi az extra, h tejben én nem vagyok hajlandó még nagyon sokáig úgymond normál tejet adni neki, példul amit én teszek a kávéba.
Lizi még jódarabig a kitűnően bevált, soha egy pillanatig gondot nem okozó, bár jó drága BEBA HA start aktívot fogja inni!
borzasztó keserű, de imádja!!!!!!
most kipróbáltuk a BEBA 2-t is h nem kelljen mindig receptért menni, mert a HA start csak arra van.
de azt is bírja.
szóval Fatima, ha tápi akkor nagyon ezt ajánlom, főleg Tarek bukásai, pocifájása miatt is.
na ez egy én-így-csináltam story volt, Fatima és Niki részére :wink: