A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

És itt vannak a babások is!!!!!!

Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Szia Vica!
A lényeg,hogy sikerült túlélni anyósodat! És nagyon szupi férjed van,hogy így melléd állt!
Ezek szerint nagyon ügyin vezetgetsz,gratulálok!

Hú,köszönöm,a dicséretet!!! :oops:
Rajtam is van ám még kb.4 kg felesleg,és nem igazán akar lemenni. :cry:
Rebeka csak szopizik :lol: ,igaz már próbálkoztam egy kis gyümivel,de az a mennyiség még nem mondható hozzátáplálásnak.

Mennem kell,még csak most lesz a fürcsi(későn ébredt fel,muszáj volt kicsit kitolni a fürdetést) most viszont már sikongat a drágom,olyan kis rosszcsont,de imádom!!! :lol:

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Tök jó a táblázat,köszönjük szépen!!!!

Kép
Kép
mano4

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:32-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:32-kor.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, aranyosak vagytok, hogy többen is hiányoltatok, nem szültem meg idő előtt, csupán maximálisan be vagyok tojva és össze-vissza szervezek, hogy mi lesz, ha Manóka esetleg még a zárlat előtt ki akar bújni.

Marha jó, már ctg-re se tudok bemenni!! Így most mindenféle pótmegoldást dolgoztam ki különféle kórházakban, hogy hova megyek ctg-re, ultrahangra, illetve szülni, ugyanis a szülés is már necces kicsit :( Eddig a doki azt mondta, hogy csak apás szülés nincs, amitől persze nem voltam elragadtatva, de azért gondoltam, hogy csak túlélem valahogy. Erre most már lezárták a szülészetet is!!!
Teljesen kész vagyok, miért pont velem történik ez? Amikor már hónapok óta a szülésemet tervezem-szervezem, aztán tessék, jön egy vírus és mindent tönkretesz. :cry:
Na mindegy, ez van, kérlek drukkoljatok, hogy minél hamarabb elmúljon a vírus és a baba ne jöjjön előbb, hanem inkább később.

Pussz mindenkinek és szorítsatok!

KépKép
barimami

Barimami,
Nagyon nagyon szorítok, hogy Dani baba még legalább 2 napot bírjon ki. Az esti híradóban hallottam, hogy tegnap este óta nem volt újabb beteg!!!! És ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drukkolok!!

Durca,
Sikerült megnéznem a képeket!!! Szuperek az esküvői képek (persze a többi is). Mandula annyira édes ahogy ott ücsörög a csokorral!! Zabálni való!! Ti is jó nagy házban laktok.

Lilluska,
Igen már én is gondolkodtam rajta, hogy talán Ti laktok a legközelebb hozzánk. Hát remélem ez a tali valamikor összefog jönni!!!

Eszti,
Én is imádom a férjemet, hogy így mellém állt!! :D :D
Azért a vezetés még nem megy annyira, :cry: néha láttam ahogy a párom a jobb oldalon odaképzelte a fék pedált és ezerrel próbálta gipszes lábbal nyomni!!!! :lol: :lol: :lol: Na jó csak poénkodtam, én nem száguldozom!! MÉG!! Sajna egyáltalán nem vagyok maga biztos, DE egyszer majd eljön az én időm is, amikor egyedül elmerek már indulni!! Csak akkor kerüljétek a várost! :lol: :lol: Majd megírom, hogy mikor merre megyek!!!

vica10

Sziasztok!!

Judit!!

Köszi, hogy megkérdezted. Tegnap negyed órát bírta hason a lelkem! Ahogy kinyomta magát a babakocsiban, olyan volt, mint a teher autók elején a mislejn ( :D ) baba.
Viszont ma... hagytam sírni, de kitartó. Negyed óra után meguntam.
Szóval próbálkozom még, de most úgy fest, lázad a babakocsi ellen!

Vica!
Én a 17. kerületben lakom. Rákoscsabán. Elvileg nincs olyan nagyonmessze tőletek. Itt sincs soha egy lélek sem!!
De majd tavasszal már semmi sem állít meg!

Lányok!
Vígasztaljatok meg! Én úúúúúúúúúgy ki vagyok akadva! :cry:
Alig vagyok a férjemmel. Nulla magánéletünk van. Vagy dolgozik, vagy ha itthon van, folyton találl magának valami elfoglaltságot! Úgy volt, hogy a hétvégén itthon leszünk hármasban, mert anyósék elutaznak. Erre ma közlik vele a melóban, hogy holnap este mennek Brüsszelbe. Jó, én értem, hogy ez neki szakmailag fontos, de...
Ne gondoljatok nagy dolgokra, még hozzábújva elaludni sem tudok, mert mire én lefekszem, ő már rég horkol!
És ráadásul abba sem szakad meg, hogy Lucával foglalkozzon.
Annyira bánt!
Úgy szreretem őt, és úgy hiányzik....

Köszi, hogy nektek panaszkodhatok!

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Dóri!

Úgy sajnálom,de légy nyugodt hogy nem lesz ez mindíg így! Most bizti nagyon összejöttek a dolgok.
Próbálj a férjeddel beszélni,hogy mit hiányolsz és hogy hogy érzel.
Tudom én hogy nagyon rossz,de légy kitartó!!!!Esetleg próbáljatok szervezni egy estét ,délutánt... amikor elmentek egy kicsit kettesben .Gondolom anyósék vigyáznak addig Lucára? Vagy Te nem akarod otthon hagyni velük?

Panaszkodj nyugodtan,hátha jobb lesz!
Akár privitben is !

Puszi és kitartás!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Barimami,
De jó hogy jelentkeztél!
Csak rossz, hogy ilyen szörnyű hírekkel :cry:

És a dokid mit mondott? és hova tudsz akkor menni szülni? kihez kivel? :cry:

Nagyon nagyon szurkolunk Neked!!! Bevetem minden boszi erőm, és szorítok, hogy Dani Baby ne siessen! Legyen türelmes!!!

Szorítunk és puszilunk, és ha van valami fejlemény akkor értesíts Minket!!!

puszi Mindenkinek

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok Lányok!

Ildi,
Nekem is bágyadt volt az oltás után. Az evéssel kapcsolatban:tegnap 140-eket evett alkalmanként ma pedig 60-80-max 100 at. Nekik is változó az étvágyuk. Jaaaj, csak az enyém múlna már el kicsit…

Vica,
Köszönjük a táblázatot!

Barimami,
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb megnyíljanak a „kórházunk” kapui. Bár, ma már azt hallottam a Kútvölgyiben már csak 3 beteget kezelnek. Kitartás, még az is lehet, hogy túlhordod kicsit. :-)

Nagydóra,
Jube mondta, hogy kérdezzem meg én is a dr. Nénit a kocsiban a sírástól, azt mondta,mínusz 10 fok alatt nem szoktak megfázni, ha üvöltenek, akkor sem.

Képzeljétek ma az almalevet egyáltalán nem itta, viszont nekünk is bejön a kanalazás :-) és az almapépet cuppogta lelkesen. :lol:

Szép estét!
Hurcia

Kép
hurcia

Sziasztok!

Manóka28,
Igazán nincs mit, örülök, ha segíthettem.
Így már értem, hogy itt még mért nem voltál. De akkor ezzel a kórházzal meg vagy elégedve ugye?

S_Ildikó,
Hú az kemény lesz, fél év férj nélkül!! Hát nem irigyellek!!!
Akkor szorítok, hogy addig sikerüljön a Baba projekt. Marcinál mi segített?

Gabboka,
Ez aranyos :lol:
Hogy jegyzeteltél, ez tetszik.

Steffi,
Itt (Óbudán) nagyon szar idő volt, egész nap. :cry:
Aranyos vagy köszönöm,
Most irulok pirulok
:oops:
Boszi?
Hú már vagy 10 éve az vagyok, vagy még több is?Akkor kaptam ezt a nevet. 8)
A hozzám közel álló emereknek megérzek néha dolgokat, meg érdekelnek is ezek.
És így lettem az.
De én jó boszorkány vagyok, nem rossz!

Hú ez tényleg intim kérdés :oops:
Nem is tudom, hogy válaszolhatok e rá.
Májusban voltam 30
És Te?
22? Ugye?

Kriszta,
Örülök, hogy jelentkeztél :lol:

Mi baj van?
Nem tudunk segíteni?
Mesélj!

Ma láttam képet Pannáról a rendelőben, gyönyörű kislány!!!
Gratulálok hozzá!
Úgyhogy nem is értem, az okokat!

Na ezt elküldöm és nézem tovább

Most jön a 211 lap! :lol:

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Ismét én! :oops: Remélem nem baj!
De úgy szeretem az írásaitokat olvasni, mindig pozitív energiával tölt el, ahogy egymásnak segítünk!

Vica,
De jó, szuper, hogy már el is ment az Anyóspajti , és a Férjed is nagyon drága volt, és reméljük , hogy Anyós nem mondott semmi maradandót!!
Örülök, hogy balesetmentes közlekedést biztosítottál. :lol:
Köszönjük a táblázatokat, nagyon profik, mint mindig!

Dóri,
:cry: szegénykém! Gondolom furcsa neki ez a helyzet, hogy eddig csak Ő volt Neked, és most egy Babával is osztoznia kell a szereteteden, és hát Ő még gondolom, mint a legtöbb férfi nem tud mit kezdeni a babával! Szerintem, mivel tapasztalatom nincs még sajnos, ez el fog múlni, legyél türelmes és imádd Őt! Menjetek el kettesben egy két órára, és akkor csak egymással foglalkozzatok, vagy csinálj egy gyertyafényes vacsit (ha még van hozzá energiád) és kérd meg Anyóst, hogy addig babysziterkedjenek! És hát ez most tényleg nem az Ő hibája. hogy el kell utaznia! És mond el neki mit érzel!!! Ne tartsd magadban, mert felgyülemlik és akkor rosszabb lesz!!!

Azért vagyunk, hogy nekünk panaszkodj!!

Mano4,

Majdnem ugyanazt írtuk! :lol:
A végére is értem.

Mindenkinek szép éjszakát kívánok!

Sok puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!!

Képzeljétek, éjfélig beszélgettünk a férjemmel.
Elmondtam, mi a bajom. Először kezdte, hogy de a munkája....
űmondtam neki, hogy az nem érdekel, mert abban maximálisan támogatom. Tudom, mennyire fontos neki. Aztán mondta, hogy igazam van.
Én mindig próbálom úgy szervezni az életünket, hogy vele is tudjak foglalkozni.
Azt hiszem, kívánhatom, hogy soha ne legyen nagyobb bajunk, mint hogy szeretjük egymást, és hiányzunk egymásnak!!

Köszi, hogy ilyen aranyosak vagytok, és segítetek mindig mindenben!

Luca jól van. Most vasárnapig ketten vagyunk. Kicsit izgulok, még nem voltam ennyi ideig egyedül Vele.

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Vica!
Köszi a táblázatot! Bevallom, nekem óriási segítség, mert szoktam belőle puskázni, ugyanis olyan sokan vagyunk, hogy gyakran zavarba jövök, hogy melyik mamához melyik baba tartozik. (Jesszus, lehet, hogy már meszesedik az agyam?? Persze, ebben a korban már minden lehetséges..... :lol: :lol: :lol: )

Dóri!
Az nem kivitelezhető, hogy mindezt elmondd a párodnak? Persze, tudom, hogy a legtöbb pasival nehéz érzelmi dolgokról beszélni, de hátha......

Pocakosok!
Szorítik Nektek, hogy mindenki kibírja amíg ennek a kórház mizériának vége lesz!

Vajon mi lehet a Györgyivel? Egyben van még?
ildi35

Vica, köszi a táblázatot! Tényleg tök jó, és Ildi, én is ebből puskázok olykor. :lol: Ne izgulj ezen a vezetésen. Én a 10 éves jogsimmal reszkető lábakkal ültem volán mögé, amikor először kellett Bp-en egyedül vezetnem, azóta sem megy fenntartások nélkül akárhol. De kitartás! :wink: Ja, és tudod, hogy majdnem a 19. kerületben kötöttünk ki. Mostani terveink szerint valahol a 18.-ban keresünk valamit, de ez még a következő egy év terve.

Barimami, mik a vészterveid? Drukkolunk. Most nagyon, Györgyinek is, Neked is. Szerintem hétfőre már nem lesz semmi. :shock:

Dóri, nekünk még itt sincs a baba, de ugyanezzel küszködünk. Páromat megpróbálom támogatni, itthon legalábbis nyugi várja és rend és tisztaság stb. Érzelmi síkon viszont sokszor el vagyunk veszve. Ő sem szereti, hogy így van, én sem. Sokat tenni érte nem tudunk, csak mentegetőzünk. Ő marhafáradt, én... hagyjuk! Ha lenne egy romantikusabb, együtt töltött hétvégénk, akkor pedig vagy vmelyik tesóm, vagy az ő szülei vagy akárki bejelenti, hogy jön. Bírom, hogy mindenkinek mi vagyunk az átmeneti szállása. A legjobb barátainkkal is nehézkes egy-egy mozi megszervezése, pedig még CSAK ketten vagyunk. De jól tetted. Mármint beszélgetni. Biztos, hogy sokat számít. :roll:
vbea

Sziasztok!

Vica! Köszi a táblázatot. Vezetés terén egy cipőben járunk :lol: Én a terhességem alatt tanultam meg vezetni, júliusban lett meg a jogsim. A férjem kívánalma volt, hogyha lesz gyerekünk akkor igenis tanuljak meg vezetni, és beismerem igaza van. Nagy pocakkal vezetgettem, de még Én sem ültem a kocsiban egyedül. Mióta megszültem még nem ültem a volán mögött, de ami késik az nem múlik. Majd Én is értesítelek benneteket az útvonalról :wink:

Dóra! Örülök, hogy sikerült a férjeddel megbeszélned a dolgokat!!! Ez nagyon fontos!

Ildi! Szerintem se aggódj, amiatt hogy kevesebbet eszik, tényleg vannak a gyerkőcöknek ilyen periódusai. Mondjuk könnyen beszélek Én, amikor KOlos 160-140-et "zabál".

Pocisok! Nagyon megy a drukk, hogy a babák ne akarjank még kikéredszkedni a pocitokból! Érdekes, mert általában pont az ellenkezőjéért szoktunk drukkolni.

Ultrahang és doki. Tudomásom szerint nem csinálhat mindegyik orvos uh-ot. Az Én dokim pl. sosem uh-ozott. Szerintem ehhez is külön képesítés kell.

És a végére hagytam egy kis dicsekedést. Képzeljétek kialudtam magam kb. 4 hónapja először. Olyan jó érzés!!!! :lol:
marcsim

Hali!

Ancsa!
Nincs semmi, csak általános szar kedvem van. De majd elmúlik. Lehet, hogy az időjárás is megvisel, a fene tudja.

Barimami!
Nyugi, fekvés, pozitív gondolatok. Tartsd vissza, na! :D Szerintem is elmúlik nemsokára.

Györgyivel mi lehet? Rossz, hogy nincs netje.

Vica!
Nekem is van jogsim, de úgy félek, hogy még. Pedig kellene menni, mert Pilisborosjenő szerintem a világ végén van. MIkor Panna el kezdett bölcsizni, én el kezdtem gyakorló órákat venni, de aztán beteg lett a leányzó, és aztán meg kezdődött a munka, és most megint ott tartok, ahol előtte.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok csajok!!

Elég,elég a dícséretekből(KÖSZÖNJÜK SZÉPEN),mert tegnap el kezdett dagadni a májam és akkorára dagadt,félő nagyobb lesz,mint a hasam
ja, és az esküvői képeken az a ronda lila ruhába öltözött nő,még véletlenül sem az anyám,ő az anyósom.!!!!!!!
:D :D :D

BARIMAMA Nagyon nagyon szorítok nektek, bízzunk abban,hogy a jövő héten már nem lesz zárlat!!!!! jól jönne egy kis túlhordás most....Egyébként segített a dokid abban,hogy hová menj szülni,meg ctg-re?
A jövő héten már nekem is el kell kezdenem...

CINICINI Én a jövő héten kezdem a CTG-t feltéve,ha a vírus is azt akarja.Elvileg csütürtökön töltöm a 36-ot,így elég,ha hétvége felé megyek.Még nem hívtam Sipost,úgyse tud semmit mondani..
De ma már azért megpróbálhatnám..meg a szülésznőt is kéne..

KRISZTA

Mi a baj? egy kis bizonytalanság,hogy kell- e második gyerek vagy sem?
Szerintem teljesen érthető,hogy az ember lánya elbizonytalanodik,hiszen marha nagy felelősség,változás egy újabb gyerek.
Én is úgy voltam,hogy akarom is meg nem is,de akkor mi lesz a szakvizsgámmal, meg már akkor 37-38 leszek,mire visszamegyek dolgozni,meg kinek kellek majd közel 40 évesen 2 kisgyerekkel,meg,hogy az első gyereket is megsínylette a kapcsolatom.Hogy semmi segítségem nincs,teljesen rámegyek majd.stb.stb.

JUBE!
Mankának is felírta a doki a sinlacot,anno,mikor olyan 1 évesen nem nagyon akart enni,de a Panna olyan jól szopizott,miért kell 4 hónaposan pótlást kapnia?

NAGYDÓRA!
Biztos vagyok benne,hogy múlandó dologról van ,szó,hisz nagyon szeretitek egymást.Normális,hogy egy kicsit távol kerültetek egymástól,nehéz megszokni,hogy 3-an vagytok és persze összeegyeztetni az "igényeket".De az lenne a rossz,ha nem bántana benneteket,ha jó lenne így..
Tényleg a legjobb,ha beszéltek róla és meglásd minden a helyére került.

HURCIA!
Múlik a para? Balázs,hogy van?

GABBÓKA!
A 12 hét az még kb.5 kiló... :D :D :D Akkor hájtársak lehetünk :D :D :D
Nem félek a leadástól,Mankával olvadtak a kilók szoptatás alatt,első három hónapban 15 kiló ,aztán meg a többi,igaz,hogy volt,hogy 10-12x szoptattam egy nap,meg az igaz,hogy extra hosszú ideig cicizett a Manka.
De a bőröm biztos nagyobb lesz rám,mint kellene..mindegy,öregszem és ebben az emberiség többi tagjával osztozom,hisz senki sem fiatalodik.

ANCSA!
A családjogi szakjogászi továbbképzésemhez írok szakdogát,örökbefogadás témában.élvezem.

ORSI!!!! Minden okay?

ILDI visszajelöltelek!!!

na,pá,megyek,durca

Kép

Kép
durca

ja és a vezetés!!!

Akkor szereztem jogsit,mikor Mnaka megszületett.Illetve akkor fejeztem be(Szentendrén)mert terhesen elkezdtem.Aztán egy évig nem vezettem,mert para..meg a férjem kocsija..
Tavaly nyáron kaptam egy 5 éves suzukit,azzal elkezdtem,de még nem voltam Csillaghegynél messzebb :oops: :oops: :oops: :oops:
Összetörtem kétszer(csak koccantam),egyszer a garázsajtó tokjába fúrtam bele a bal első ajtót,mert tolatás alatt nyitva felejtettem :oops: :oops: :oops:
A férjem akkora patáliát csapott,azt hittem hárshegyen köt ki,elmeosztályon(nem vicc) el akarta szállíttatni,mert,hogy én alkalmatlan vagyok a vezetésre és ilyen figyelmetlenséggel hátba támadom őt,miközben ő vért izzadva dolgozik :lol: :lol: :lol: :lol:
na,hová jutottunk egy kis koccanásból...
Úgyhogy csajok,volán mögé!!!!!!

durca

Kép

Kép
durca

Sziasztok!!!

Durca, én jövő pénteken megyek elöszőr CTG-re reggel fél nyolcra, utána meg labor. Muszáj, mert a másodiknál egyszer voltam pénteken, még jó, hogy a Gabival váltottunk 2 szót, és rákövetkező kedden már szültem is. A dokim szerint ez a 3 héttel elöbb szülés, most még reálisabb, így talán 2 ctg-re is eljutok.

Nekem fél éves jogsim van, és most nagy kő esett le a szívemről, hogy nem vagyok gáz mert félek vezetni, a városban meg pláne. Igazából nem is magamtól félek, hanem a többi baromtól.

Az a vicc, hogy még a férjem kocsiját hazsnálom és ezért van rajta egy T betű, szegényt emiatt, ha nem csinál semmit akkor is sokszor megpróbálják letolni, kielőzni, ha 60 helyett nem megy 120-szal, pedig 15 éve vezet és jól. Nem is volt még balesete.

A vírussal kapcsolatban, még egy uccsó észrevétel. már írtam, hogy nekem ezzel indult meg a szülés anno. Alúl felül jött belőlem minden, miután 4 nap alatt a családom nagy részén végigsöpört. A gyerek el sem kapta, és a szülés a maradék vírust is kinyomta belőlem így nálam egy nap alatt lezajlott az egész. És, nem zártak el a többi kismamától sem.

Réka
Vendég

Sziasztok!

Durca,
Panni most is 300akat vág be, napi 4szer. A sinlac azért merült fel, mert talán nem normális, hogy enniyt eszik, és hátha nem elég neki az anyatej... azt kompenzálja a (már bocs) zabálással.

azt gondoltuk, (dokinéni, védőnéni, én) hogyha kap sinlacot, elhagyja az éjszakai evést, és akkor összességében kevesebbet fog enni. De nem! :D Tegnap este benyomott 100 sinlacot üvegből, plusz szopi, és 4kor kelt enni. Ugyhogy nem kap többet, marad csak anyatejes, hiszen a 7440 grammjához nem kell plusz kalória.

Jogsi-téma:

az én jogsim 5-6 éves, de eddig nem vezettem. Amióta Panni megvan, vettem 4-5 órát egy oktatótól, és azóta vidoran hordom kocsival dokihoz, meg megyek Tescozni. A férjem a belvárosban dolgozik, úgyhogy ott úgysem tud parkolni, a kocsi meg itt áll... :lol: úgyhogy néha elkötöm. eddig kopkopkop, nem csináltam vele semmi nagy gázt, remélem így is marad.

Megyünk ma csípőszűrés kontrollra, hétfőn meg újra a neurológushoz.... :( attól minidg parázok. A háziorvos szerint rendbejött a hipótónia, de a gyógytornász szerint nem. Kíváncsi vagyok, mit mond a szakember.

Dóri,

szerintem is jobb mindent kibeszélni akor, amikor bánt. Jól tetted. És hogy Lucával nem foglalkozik annyit mint Te??? LÁNYOK, tegye fel a kezét, akinél ez másként van!!! :)

PUSZI
Jube

Kép

Kép
jube

Durca!
A gyerek az kellene, de utána mi a fene lesz. És én nem akkor leszek 37-38. :oops:

Vezetés: Én vezettem egy ideig apa céges autóját, de aztán egyszer úgy összevesztünk, hogy én azt mondtam, soha többet. És állandóan azon veszekedtünk, hogy szerinte én túl sokat foglalkozom azzal, mit gondolnak a többi vezetők. Ja, és szorongatta a kézféket és csattogtatta. És csak rosszat mondott. És amikor már nem vezettem egyszercsak hallom ám, hogy valakinek mondja, hogy "nem vezet, pedig nem is ment rosszul neki." :evil: Előbb nem lehetett volna mondani? És nekem!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok,

Dóri,
Sajnos nálunk is voltak ilyen időszakok, hogy apának szinte semmi ideje nem volt a lányára. Én is nagyon szomorú voltam, de hát a pénz az nagy úr. Aztán mi is megbeszéltük és azóta minden rendben van. (most hogy itthon van, most meg pláne) Te most végül váltottál orvost?? Most már a Mészároshoz fogsz járnI???

Vbea,
Akkor most nem költöztök a 19. kerületbe???? :cry: :cry: :cry: SZomorú leszek!!!

A jogsit én is a terhesség alatt csináltam. Addig nem is volt gond, amíg az oktató mellettem ült és tudtam, hogy a túloldalon is van pedál, tehát ha vmit elrontok, akkor majd Ő javít. Csak hát mikor a vizsga után először vezettem, akkor döbentem rá, hogy a mi autónk jobb oldalán már nincsenek pedálok. :D Innentől kezdve már azzal a kifogással nem ültem be, hogy már nagy a pocakom és nem szeretnék kockáztatni. Szülés után meg azzal, hogy Réka pici és ott van mellette a helyem. Csak hát most nincs kibúvó!!!

Marcsim,
Irigy vagyok hogy kitudtad aludni magad. A mi éjszakáink megint borzalmasak, (felül jön a fogacska) és szinte semmit nem alszunk. Már kezdek teljesen kikészülni. :oops:

Durca,
Milyen az a sinlac?? Már hallottam róla, de Te mint tapasztalt anyuka mit gondolsz róla???
Szerintem inkább annak kellett volna örülnie a férjednek, hogy neked nem lett semmi bajod, az autót ilyenkor lekell sz@rni... HOgy szalad az idő, már Te is kezded a CTG-ét. Most végül mi az utolsó időpont? Mert a tábliban a december 21. van!! Remélem akkor már otthon lesztek!! :D

Vica

vica10

Halihó!

Nekem nincs jogsim, de nálunk pont most van napirenden, hogy igenis legyen, mármint Apa szerint. Szerintem fölösleges, hiszen nekem saját sofőröm van (Apának ez a foglalkozása), de most, hogy így olvaslak Titeket, végül is miért ne? Bár előre sajnálom azt az oktatót akit mellém osztanak be!

Jube!

Akkor én most felteszem a kezem. :oops: :oops: Onnantól kezdve, hogy Apa hazajön a melóból Hanna jóformán csak az övé. A péntek és szombat éjszaka pedig kizárólag csak az övé. Etet, büfiztet, pelenkáz, stb. Félreértés ne essék, ez mind kifejezetten az Ő kérése volt, nem én tukmáltam rá a mama szerepet. Azt mondja számára az kikapcsolódás, ha a Hannával foglalkozhat, illetve ketten vállaltuk a porontyot, így a terhek is közösek. Olyannyira nem érzi ezt a feladatot tehernek, hogy miután pont ezen a héten hívott vissza a főnököm melózni heti pár órára, akkor Apa ezt is mellszélességgel támogatta, mondván, hogy nekem is kifejezetten jót fog tenni, ha kiszabadulok a négy fal közül és emberek között lehetek, arról nem beszélve, hogy tudja mennyire szeretem a munkámat.
Szóval ilyen is van és igen szerencsésnek érzem magam. (azt még nem is mondtam, hogy a háztartási melóba is besegít) De mielőtt szentté avatnátok a drágámat, ne felejtsétek el, hogy Ő is pasiból van és mint ilyen bizony neki is vannak elviselhetetlen, hülye dolgai. Korábban már említettem, hogy néha pár napra kilőném a Holdra, de legalábbis Föld körüli pályára tettém. De persze, később tárt karokkal várnám vissza! :lol: :lol: :lol:
ildi35

Sziasztok!

Tegnap voltam a 12 hetes UH-on, a rendelőbe simán lehet menni, de a kórházba tilos a belépés. Hatalmas élmény volt az UH, Bébikém 8cm hosszú :-) Olyan aktív volt, h a doki is megdicsérte. :-)

Ancsaboszi, Ákos már várja a tesót nagyon, folyamatosan könyvekben nézzük, h mekkora, mindenből amit eszik küld a tesónak is (csoda, h elhízom :D ), egyelőre nagyon pozitív a hozzáállása. Nyílván más lesz amikor majd tényleg hazajövünk.
Természetesen fiút szeretne, már ki is fejtette, hogy miért nem úgy van, hogy a fiúknak csak fiú testvére születik, a lányoknak csak lány. :-) Mondtam neki, hogy akkor anyukája sem lenne, mert nekem pl. 3 fiú testvérem van. :-)

Vica, szeretnék a remek táblázathoz csatlakozni, 30 éves vagyok és Péteriben élek, Teleki a dokim, nem tudjuk a baba nemét, és szülésznőnk sincs egyelőre. 2007.05.28-ra vagyok kiírva. Köszi!

Barimami, remélem jól vagytok, kitartás, Ákoska is egy hetet késett annak idején, tudod a fiúk lustábbak!

Férj téma: nekem is szerencsém van, mert amikor Ákos született főiskolára jártam Esztergomba (igaz volt olyan, hogy 13 órakor hívott fel, h induljak talán haza, mert a gyerek nem akarja a tejet a cumisüvegből, és aznap még nem tudott neki egy decit sem adni...), s mindenkor számíthattam uramra. Na jó, a pelenkázás terén nem, ha otthon voltam, de egy szavam sem lehet azóta sem. Ha valami elintézni valóm akad, vagy régi baráttal találkoznék, nem szól egy rossz szót sem. Ismer, megérti, hogy kell a szabad tér nekem is, attól függetlenül, hogy édesanya és feleség vagyok.

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!
Ildi35
Anyám, én csak tátom a számat, nem mondod, hogy ilyen is van :o !!! Honnan küldték neked ezt a hímpéldányt??? :D
Na, jó az én párom is igyekszik, néha.
Most mindenesetre vesz NEKEM egy mosogatógépet. Értitek NEKEM. Mintha ezt a feladatot csak nők végezhetnék!!! Már meg is rendelte, persze a dolog onnantól túrbósodott be, hogy anyós elment és 1x, 2x megkértem, hogy mosogasson el. Rá egy hétre meg lett rendelve :D . Addig nem volt olyan extra sürgős. Lehet, hogy 1-2 napra itt kéne hagynom a két gyerekkel és akkor dadám is lenne??? :D

Nagydóra
Fel a fejjel, kisüt még a nap. A mi életünk egy állandó hullámvasút, múlt 7végén én már nem is számolom hányszor vesztünk össze és békültünk ki. Lényeg, hogy meg tudjátok beszélni. Bizony a gyerek/ek nagy változást hozznak az ember életébe. Mi nők ugye totál be vagyunk zárva, az addigi nyüzsi után. Teljesen monotonon telnek a napjaink, érthető hogy az ember hangulatilag nincs a toppon.
Na és persze jellemző, hogy a férfiak mindig fáratabbak, mint mi :twisted: !

Marcsim
Hát, szégyeld magad :D !!! Hogy hoztátok össze, bármint az alvást? Dórikám tegnap éjjel 1-kor kelt, és 1,5 óra után aludt vissza. Ma már fejtem le tejet, amit este még pluszba megpróbálok belekanalazni, lehet, hogy estére már nem elég neki a tej??? Majd meglátjuk. Az biztos, hogy én kezdek zombulni.

Monacs

Kép
Kép
monacs

Sziazstok!

Apjukok asszem nagyrészt mindnehol munkamániások. Szegénykém ugyan most nem mániából, hanem kötelességből marad sokáig, de szinte alig látja Benét. Csoda, hogy annak meg Ödipusz komlexusa van??? Valahol kpompenzálnia kell....
Na de a lényeg, hogy én ilyenkor e-mailen szoktam neki írni, ha már ki avgyok teljesen. És akkor este ő is más lelkiállapotban jön haza, és nem várja, hoyg este 10 kor még őt is vacsoráztassam meg.

mtunde

Ancsa!
24 vagyok, bár februárban töltöm a 25-öt :lol:

Dóri!
Mikor nálunk is dráma volt, mi is egyszer éjfélig dumáltunk és azóta sokkal jobb! Remélem nektek is javul a helyzet! Kitartás, végülis gyermeked apja! Gondolom nem véletlenül :wink:

Pocisok!
Én is nagyon drukkolok és tökre izgulok értetek!

Marcsim!
Hogy csináltad, hogy kialudtad magad??? Irigy vagyok! :wink:

Vica!
Jó, hogy apa otthon van veletek! Most megint irigy vagyok, bár csúnya dolog! :lol:

Jube!Én is felteszem a kezem! :oops: Amikor apuci hazajön Martin csakis az övé! Fürdeti, pelenkázza, szól, ha szerinte éhes, altat! És igen Ő is besegít a házimunkába, ha hagyom. :) Ja és hétvégén szokott főzni is! :D Az egyetlen hibája az édesanyja :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,
köszi az információkat az UH-gal kapcsolatban. sokat segítettetek. még van másfél hetem addig, úgyhogy csak elmúlik a zárlat. (vagy a változatosság kedvéért máshova megyek, ebben már rutinom van :) , végül megszülöm pocaklakót anélkül, hogy megismerném az UH-ot a kórházban)
Olvasgattam itt a vezetéshez hozzászólókat,úgy tűnik, ebben nagyon eltérek a többségtől. én imádok vezetni immár 11 éve. jobban szeretem, mint a férjem, aki idegrohamt kap, ha városban kell vezetnie. viszont nem tudok kis helyre beparkolni, így az a munkamegosztás, hogy én elvezetek a célig, majd átadom a volánt és ő beparkol.
ha hazaér munkából, akkor ő is siet, hogy a gyerekkel legyen, viszont összeköltözésünkkor az első dolog a mosogatógép vétele volt (még konyhabútor sem volt kész), mivel a házimunkák sorából ő vállalta be a mosogatást :D azóta sem tudja kezelni a gépet. ennyit erről.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Vezetéshez elfelejtettem hozzászólni!
Én 17 évesen kaptam a jogsim, akkor évekig szinte minden nap vezettem, mert egy úton közlekedtünk a szüleimmel suliba és munkába, és így én vezettem. Aztán apuék elváltak, az autó ment vele, és évekig nem vezettem. Sokáig be se mertem volna ülni egy autóba, mert féltem, mennyire mentem ki a gyakorlatból.Aztán 1 éve elkezdtem tök sokata álmodni arról, hogy vezetek, és élvezem. Azóta megint minden alkalmat kihasználok, nyáron kaptunk kölcsön egy autót, és 1 hónapig vezettem. Imádtam. Azóta is nézem az autóhirdetéseket, és eltökélt vagyok, hogy a második baba jövetelével kell egy autó is :) A férjem amúgy nem istud vezetni, nekik nem olt autójuk, így ő nem tanult meg vezetni. Ez elég gáz, mert ha céges autról van szó, előszőr neki jogsit kell szerezni, ami az ő tempójában a munka mellett eltart egy ideig... Pedig akkor nem kéne autót vennünk :)

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:33-kor.
Vendég

Sziasztok,még ma benyomulok egy kicsit ide,aztán majd csak hétfőn..

Én is imádok autót vezetni,már,nem szegte kedvemet a férjem szívrohama:-))Jól is vezetek,a fővárossal az a bajom,hogy nem ismerem az útvonalakat és a sok autó mellett még azt is figyelni..túlmegy az önbizalmamon :oops:

VICA!Mandula nagyon szerette a sinlacot és jó is,mert mindenféle allergizáló szer kizárva belőle,szentjánoskenyér magból és még valamiből készült.csak receptre lehet kapni,persze ezt is megunta egy idő után.Meleg vízzel kell elkeverni, néha reszeltem bele almát,meg mikor már egyéves elmúlt mazsolát-azt nagyon bírta.de már régóta nem eszik ilyet.

KRISZTA!Teljesen megértelek!!!!!! Nem is tudom és nem is akarom azt mondani,hogy blablabla egy gyerek mindennél többet ér,meg meg fogod bánni stb.mert nem igaz,illetve nem biztos,hogy igaz. Egyet tudok,marha nehéz,ha az ember kicsit később szül,mint az átlag,mert nem tudja,hogy melyik karját vágja le..Annyi minden szól ellene és mellette,hogy képtelenség eldönteni,mi is legyen valójában.Én úgy voltam vele a végén,miután annyit agyaltam és mégsem tudtam eldönteni,hogy igen vagy nem,hogy rábíztam a sorsra..és lám..elintézte :D

De most sem merem kijelenteni,hogy felhőtlenek a gondolataim,nem abban a kérdésben,hogy jól jön-e ez a gyerek, hanem abban látom ködösen a jövőt,hogy mi lesz VELEM!!!! Nincs még szakvizsgám,másfél év meló még kell hozzá,majd minimum másfél év,amiíg 2 gyerek mellett le tudom tenni a szakvizsgát és csak aztán mondhatom azt,hogy oké,végeztem a tanulmányaimmal,mostmár kész vagyok,csak dolgoznom kell...
ÖRÜLET!!!

CINICINI!
Lehet,hogy összefutunk,mert szerintem én sem tudok korábban menni a vírusok miatt..
de megijesztettél,hogy már akár ilyen közel is lehet hozzám a szülés :D :D
De röhejes,mert azt sem tudom,hogy milyenek a fájások ,mikor kezdődnek,lévén indított szülés volt az első..majd csak észreveszem :lol: :lol: :lol: :lol:

LILLUSKA!
Megnézem én azt a két gyereket,aki nem hagy hízni :D :D ugyanis,ha nem vagyok terhes,akkor is oda kell figyelnem az étkezésemre,mert eléggé hizékony vagyok,nem beszélve arról,hogy az önkontrolom is nagy szigorúsággal tartható...de szokott sikerülni :D

STEFFI
Lassan generációs szakadéknak is lehet nevezni a köztünk lévő korkülönbséget
no,tényleg meg :D :D

FÉRJEK!

Ha jól emlékszem én is 6 hónaposan fürdettem először Mandulkát, azóta felválva nyomjuk..érdekes,hogy ezt szereti kaz apák..
de én valójában mindent "kivettem a kezéből",de ígérem a msodiknál nem lesz így,mondtam neki,hogy megszoptatom és odaadom,onnantól az övé..eddig lelkes..
Alapjáraton szeretne nekem segíteni a házimunkában is,de abból mindig veszekedés lesz,mert ő mindent jobban csinál mint én, és persze előbb vagy utóbb visszakapom,hogy mindent ő csinál...ebből meg ugye nem kérek..
Egy időben sokat mondta,hogy minden az ő vállát nyomja és mikor megkrédeztem,hogy a számítógépes táskán és amelón kívül ugyan,mi az,ami nyomja,nem tudott egy dolgot se felsorolni(ja,de sportolni is eljár...),azóta nem mondja :D

Mankával nagoyn jól elvan, a lányom imádja,mert csak vele tud vadulni meg gyerek módon játszani..

búcsúzom,kellemes hétvégét mindenkinek!! bízzunk abban,hogy,akinek a kútvölgyibe kell mennie, a jövő héten már megteheti!!!!!!!!!!!

durca

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Tünde! Akkor Benével nehéz lehet most egy kicsit, de gondolom, idővel jobb lesz! Marci még a régi, remélem nem lesz gond később sem… Majd kiderül!

Gabboka! Vida doki is átesett a nyavaján? Szegény!!! :cry: Köszi a dícséretet Marciról, arivirág vagy! Teljesen egyetértek Vele gyerekaltatás ügyben. Mi is egy szobában alszunk Marcival és úgy tervezem akkor is együtt alszunk majd, ha lesz testvérkéje. Aztán majd meglátjuk, hogy megy a dolog! Ha nagyon nem OK, akkor változtatunk…. Mindenesetre én is azon fáradozom, hogy mindenki aludjon, lehetőleg egész éjszaka… :D

Jube! Azt hittem, Marcinál nincs nagyobb haspók… :lol: Nem semmi ez a Panni leány… és tündéri!

Steffi! Mennyit szokott aludni Martin napközben? Az nem lehet, hogy „túlalussza” magát és éjszaka így kevesebbel is beéri? Nem tudom, csak okoskodom… :roll:

Kriszta! Mi is most tervezgetjük a kistesót… azt hiszem tudom mit érzel, én is bizonytalan vagyok, aztán a következő pillanatban azonnal akarom a másik babát… A női lélek…megfejthetetlen!

Cancan! Szerintem nem minden doki UH-zik! Ehhez külön szakképesítés kell, ha jól tudom abból is több fokozat van (talán A, B meg C), de ebben nem vagyok biztos! Feltételezem, hogy Vida dokinak ez megvan, ezért végezheti Ő az összes vizsgálatot! Ebből a szempontból is főnyeremény… :wink:

Vica! De jó, végre van táblázat! Már én sem tudtam követni a dolgokat! Azt hiszem ki is nyomtatom…
Nekem nincs jogsim, ez valahogy kimaradt!
Tényleg szuper, hogy a férjed melléd állt… Szerencsére ez nálunk is így van, bár eddig még nem nagyon volt rá szükség! Na, ne is legyen! :twisted:

Barimami! Dani még várjon egy kicsit, legalább addig, amíg feloldják a zárlatot! Én drukkolok!

Dóri! Jó, hogy megbeszéltétek a férjeddel a dolgot, mi a férjemmel mindig azt mondjuk, hogy a jó házasság alapja a kommunikáció! Tény, hogy fáradtan járnak haza a munkából, de itthon mi is dolgozunk, nem igaz? És még csak nem is fizetnek jól érte… :evil: Pedig ez aztán tényleg 24 órás szolgálat… :!:

Ancsa! Hát tényleg nem lesz könnyű az a fél év a férjem nélkül, és akkor még érte is izgulhatok! De lesz segítségem, úgyhogy átvészeljük… Marci teljesen spontán jött össze, nem kellett segítség, csak fél évet kellett rá várni! Ez még belefér a normálisba, csak én voltam / vagyok türelmetlen ebben a tekintetben. Ja, és én júliusban töltöttem be a 30-at! :wink:

Hát lányok, biztos utálni fogtok, de rajtam egy deka felesleg sincs, sőt inkább fel kellene szednem néhány kilót! :(

Mindenkinek jó hétvégét!

Ildikó
Vendég

Jól beindult mindenki a veztés témára :wink:

Szóval nem tudom miért tudtam most jobban kialudni magam, mint egyébként, nem tudok titkokat megosztani Veletek csajok...ne haragudjatok :roll:
Bár az igaz, hogy mostanában a reggel 6-os kelésnél mindíg visszafekszem Kolossal, pontosabban fel sem kelek, mert rajtahagyom a cicin és nem teszem vissza a kiságyba és ma is 9-ig aludtam, Kolos pedig 10-ig :lol:

Holnap izgi lesz, megyünk Debrecenbe. Elvileg ha szopi után rögtön indulunk akkor talán ki is bírjuk megállás nélkül...na majd beszámolok, hogy sikerült a nagy út :wink:

A fürdetést nálunk is Apa csinálja, vagyis ketten, de Ő a tartóember! Egyébként úgy látom, hogy a férfiaknak nincs nagy türelme a gyerekhez. Pont a minap dícsért meg, hogy mekkora türelmem van és hogy mennyire tisztel ezért engem...nagyon jól esett. Egyébként Én is csodálkozom saját magamon, mert tényleg ritka türelmetlen és "idegbeteg" csaj vagyok alapból, de Kolos nagyon jó hatással van rám :lol:
marcsim

Durca!
A generációs korkülönbség nem hülyeség egyébként, szerintem. Néha 'kicsinek' érzem magam, köztetek 'nagyok' közt. De lehet, hogy ez a paranóiám egyik megnyilvánulása :lol:

Ildi!
Lehet, hogy a lányok engem is utálni fognak, de rajtam sincs semmi, rám is rám férne egy kis töltet :?
Na ez van, majd felszalad pár kiló most télen :)
Az alvása úgy van kb. ( még nem kialalakult rendesen, mindig változik picit), hogy 6körül felébred, mert fáj a hasikája, akkor magától visszaalszik 8-ig, aztán 2óra aktív kalimpálás, nézelődés meg ilyesmi, akkor megint alszik egy órácskát, aztán dél körül megint beszunnyad van mikor 3órára ma pl. aludt fél 2-ig szopiztunk és szinte azonnal el is aludt. Most is húzza még, bár már ébredezik, ahogy hallom. És akkor utána csak kómázik, nem tud aludni, mert hazajön apuci lefoglalja, aztán fürdünk és akkor meg már olyan nyügös és úgy fel tudja magát hergelni, hogy akkor meg már azért nem tud aludni. De 9-kor csicika legkésőbb és akkor éjfél körül ébred (ma 1-kor volt) és utána 3óránként.
Ez nagyon nem jó így?
Próbáltam már felébreszteni akkor meg nagyon nyügi volt, nem lehetett vele bírni, volt, hogy szopizni is felkeltettem az sem volt jó ötlet. De én szerintem egy ilyen kicsi gyereknek szüksége van a sok alvásra... Valahol olvastam, hogy napi 18órát kéne aludni...
Most teljesen elbizonytalanodtam :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Még mielőtt itt bárki félreértené a dolgokat, engedjétek meg, hogy tisztázzak valamit.

Nálunk is Apuci fürdet, és sokat foglalkozik a lányával, és segít nekem, ahol tud.

Amit írtam Dórinak az az volt hogy: " És hogy Lucával nem foglalkozik annyit mint Te??? " És állítom, hogy mindannyiunknál a Mamik foglalkoznak többet (jóval többet) a babákkal, mint a Papák. Ez nálunk arra az időre is vonatkozik, amikor mindketten itthon vagyunk. De ez messze nem jelenti azt, hogy a férjem nem foglalkozik a Kicsi Szeme Fényével. csak én többet. :D dehát ez valahogy biológia szerintem.....

puszi
Jube

Kép

Kép
jube

Na, Ancsa kívánságára (meg akit még érdekel) néhány Panka kép. Szerintem elég egyértelmű, hogy merre fog eldőlni a legyen gyerek vagy ne legyen kérdés, ha csak a képeket nézem.

Kriszta Kép Kép Kép

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok,

Férj téma: Hát igen, az első 2 hónapban én sem fürdettem Rékát csak Apuci, sőt Ő is pelenkázta és büfiztette ...stb. Mióta sokat dolgozik kevesebb ideje jut a lányára, de azért mindig megpróbálja bepótolni. Egyébként én értettem Jube hogy Te hogy gondoltad. Erre mondja a férjem, hogy mindig csak nálad nyugszik meg a gyerek. Mióta a fogacskákkal küzdünk, azóta hiszti rohamaink vannak és bármennyire is szeretné Apa megnyugtatni sajna ez nem jön össze. Ahogy átveszem rögtön elhallgat, de ez a természetes!!!!!!! :) :) Egyébként sok mindenben segít, bár a házimunka azért nem az erőssége :? . Mosogatni nem szeret :( viszont szívesen porszívózik, csak azt meg én nem hagyom mert csak ott csinálja ahol a "papok táncolnak". :) Természetesen azért nálunk is vannak összedördülések, bár mostanában egyre ritkábban. :D Gyorsan le is kopogom, kopp-koppp....

Vali,
Betettelek a táblázatba!

Manóka,
Én is szeretnék most már egyre többet vezetni, mert mikor tanultam nagyon élveztem. DE ez a sok barom a városban, :evil: :evil: ettől rosszul vagyok!!! Tisztelet a kivételnek! Mindig az van előttem, hogy milyen béna vagyok. Múltkor egy fiatal srác jött mögöttem, persze telefon a fülén stb. és ott magyarázott, hogy induljak már el persze az M5-ös bevezetőjére baromi nehéz kimenni mert ezerrel jönnek!!! Ennyit erről!

Durca,
Jó hétvégét, pihenj sokat!!!!

S_Ildi
Múltkor elfelejtettem írni, hogy milyen aranyos Marci. Nagyon nagy fiú lett. Ezek szerint tervezitek a második babát???

Steffi,
Én meg arra vagyok irigy, hogy nincs rajtad felesleg!! :D :D Hogy csináltad??? Hátfájás?? Masszírozás???

Jó hétvégét mindenkinek

vica10

steffi,
bene is így aludt ennyi idősen,. aztán szép lassan egy evés kimaradt, aztán egyx másik.
szerintem eleget alszik, ne izgulj...
bocsi, bne az ölemben, megcsodálta pankát

mtunde

Kriszta,
Nagyon édes Panka, főleg ahogy alszik!!

vica10

Sziasztok Lányok!

Minden ok velem. Internetem továbbra sincs. A mai napon azt ígérték, hogy még 20 nap. Hát addigra remélem meglesz Jázmin is, nemcsak az internet. :lol:
Sajnos nem tudlak visszaolvasni titeket, mert nagyon sokat írtatok, de most két napig internetközelben leszek, úgyhogy megpróbálom bepótolni a lemaradást.
Egyébként kedden megyek az utolsó UH-ra, meg valamilyen vizsgálatra. Ja és két napja végre néha érzek egy kis görcsölést, de csak egy pillanatra. Eddig semmit sem éreztem, se méhösszehúzódást meg semmit. Azt mondta a védőnő, hogy ez már jó jel.
Remélem mindenki jól van, majd jövök még a két napban.

Sziasztok mindenkinek!!!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Györgyi!
Jó hallani felőled,és örülök,hogy jól vagy! :lol: Azt viszont nagyon sajnálom,hogy még nincs interneted! :cry:
Nagyon drukkolunk Neked!!!
Nagyon szép és gyors szülést kívánok neked! ( ha addig már nem tudnál jönni )
Várunk vissza!

Szeretnék mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánni,én megint nem leszek,pocakosok,babások vigyázzatok magatokra és csemetéitekre!

Puszi: Eszti

Kép
Kép
mano4

Steffi! Martin alvása teljesen jó így, majd kialakul. Kicsike még, légy türelemmel, hamarosan át fogja aludni az éjszakákat! Nem akartalak összezavarni, csak arra gondoltam esetleg nem téveszti e össze a nappalt az éjszakával! De úgy tűnik erről szó sincs! Szóval türelem...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Durca, ari vagy, hogy érdeklődtél, sajnos nem nagyon tudtam jönni lassan már egy hete. Már most is lefordulok a székről, olyan álmos vagyok, de már jelentkezni akartam, hogy azért még nem vesztem el. :)

Jól vagyunk, Panni nagyon szépen gyarapszik, szerdán voltunk a 4 hónapos szurin, kissé elkésve. 6650 g és 68 cm.

Sajna viszont a tejem kezd fogyni és ezt már nem is fogom tudni visszahozni, mint korábban. :( Emiatt kicsit el vagyok kenődve, de már ez is valami, hogy eddig csak anyatejet kapott. Nekem is felírta a doktornéni a sinlacot, de a férjem nagyon ágál ellene, hogy ne adjunk mesterséges anyagot a gyereknek. Majd szerdán jön a védőnő, vele is beszélek, de most már elkerülhetetlen lesz a hozzátáplálás.

Teszek fel egy mai képet Panniról:

Kép

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok és igyekszem most már sűrűbben jönni, csak sajna most nagyon összejöttek a dolgok.

Jó éjt!

Orsi

KépKép
osori

SZiasztok!

Most olvasgattam vissza a hozzászólásokat.

Barimami

Egyben vagy még? Úgy tudom jövő hét elején feloldják a zárlatot. Szerintem hétfőn. Remélem jól vagy, annyira együttérzek veled!!! Én még el tudtam menni kedden a CTG-re, meg a vérvételre, a férjemet már nem engedték be. Azt hiszem két nap múlva zárták le a szülészetet is. Kedden mennék, lehet hogy már Apa is bejöhet. Nálad meg jöhet a baba. :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!!

Orsi, GYörgyi!!

Jó, hogy jelentkeztetek!!

Orsi!
Ne bánkódj nagyon a tej miatt!
Szerintem ügyes vagy, hogy eddig tudtad tartni! Mitől ment el ilyen hirtelen?
NAgyon drága Panni! Nagyon szép!

Györgyi!
Ez a t- online! Hihetetlen!! Tényleg jelezz majd valahogy, ha megvan a baba! Úgy izgulunk érted ( Meg persze Barimamiért is!)!!
Nováky Ritra szokott nekünk írni, ha valaki felhatalmazza!
Szóval drukkolunk neked továbbra is!

Egyész jól túl éltük az első napot Apa nélkül.
De hazudnék, ha azt mondanám, nem viselném jobban, ha itthon lenne.
Képzeljétek, még utolsó pillanatban is mondta, csak egy szavamba kerül, és nem megy. De m,ondtam neki, hogy z azért nem lenne tisztességes!
Tényléeg jót tett az a beszélgetés!

Jube!
Igazad van! Ilyen a biológiánk, hogy mi foglalkozunk többet a gyerekkel. Ez nem is baj! Nekem anyukám mindig azt mondta, hogy ő ott hibázott nagyot, hogy mindig mondta apukámnak, hogy na ilyet kakilt- olyat kakilt a gyerek. Azt hiszem, ez tényleg nem érdekli a pasikat.

Puszi mindenkinek: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Már tegnap este akartam írni, csak nem volt babanet.

Vezetés: nekem több mint 10 éve van jogsim, imádok vezetni, csak sajnos nincs kocsink, így mostanában elég keveset jutok volán mögé... Budapesten is szoktam vezetni, bár ott mindig előre megtervezem, hogy merre kell menni. És párhuzamosan parkolni én sem szeretek. :o

Férj: a hétvégék nálunk is a páromé, péntek estétől hétfő reggelig csak ő pelenkázza, büfizteti, stb. Fürdetni ketten szoktunk, ő tartja (én nem is mertném :) ), én mosdatom. Ja és esténként ő altat. Éjjel, amikor kelt Léna, akkor is mindig kérdezte, hogy mit tud segíteni. És, csak hogy tovább istenítsem: szívesebben és jobban főz, mint én, a takarításban is segít, csak porszívózni nem szeret. Szóval igazán egy szavam sem lehet! :lol:

Anyós: Nálunk szerencsére ilyen gond sincs, nagyon szeretem a párom szüleit, anyósom már vigyázott is Lénára!
Ma is együtt sétáltunk egy nagyot a Normafánál, aposóm értünk jött és aztán haza is hozott minket!

Kútvölgyi: jártam a rendelőintézetbe kismamatornára, onnan egy lány szült tegnap. Szegénynek nem lehetett ott a férje, és látogatni sem lehet. :( Hát, nagyon nem lennék a helyében!
Barimami és Györgyi! Drukkolok, hogy mire mentek szülni, már feloldják a zárlatot!

Vica: én is szívesen bekerülnék a táblázatba! Adatok:
Zsófi, 28, Budapest, Léna, dr. Tóth, 2006.08.29., Zachár Erika
Köszi szépen!

Na, jó hosszú lettem, remélem nem untattam senkit!

Mindenkinek további kellemes hétvégét és nyugalmas éjszakát!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Vica10, köszi, hogy eddig is beletettél és benntartottál a táblázatba, azonban megkérlek, hogy vegyél ki légyszi, mert végül is nem a Kútvölgyibe, hanem a Péterfybe fogok szülni!

Mindenkinek további minden jót kívánok!

Puszi

Kép
elizabeth25

Vajon sikerült a vonalzót beillesztenem?

Kép
ildi35

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?