Sziasztok,még ma benyomulok egy kicsit ide,aztán majd csak hétfőn..
Én is imádok autót vezetni,már,nem szegte kedvemet a férjem szívrohama:-))Jól is vezetek,a fővárossal az a bajom,hogy nem ismerem az útvonalakat és a sok autó mellett még azt is figyelni..túlmegy az önbizalmamon
VICA!Mandula nagyon szerette a sinlacot és jó is,mert mindenféle allergizáló szer kizárva belőle,szentjánoskenyér magból és még valamiből készült.csak receptre lehet kapni,persze ezt is megunta egy idő után.Meleg vízzel kell elkeverni, néha reszeltem bele almát,meg mikor már egyéves elmúlt mazsolát-azt nagyon bírta.de már régóta nem eszik ilyet.
KRISZTA!Teljesen megértelek!!!!!! Nem is tudom és nem is akarom azt mondani,hogy blablabla egy gyerek mindennél többet ér,meg meg fogod bánni stb.mert nem igaz,illetve nem biztos,hogy igaz. Egyet tudok,marha nehéz,ha az ember kicsit később szül,mint az átlag,mert nem tudja,hogy melyik karját vágja le..Annyi minden szól ellene és mellette,hogy képtelenség eldönteni,mi is legyen valójában.Én úgy voltam vele a végén,miután annyit agyaltam és mégsem tudtam eldönteni,hogy igen vagy nem,hogy rábíztam a sorsra..és lám..elintézte
De most sem merem kijelenteni,hogy felhőtlenek a gondolataim,nem abban a kérdésben,hogy jól jön-e ez a gyerek, hanem abban látom ködösen a jövőt,hogy mi lesz VELEM!!!! Nincs még szakvizsgám,másfél év meló még kell hozzá,majd minimum másfél év,amiíg 2 gyerek mellett le tudom tenni a szakvizsgát és csak aztán mondhatom azt,hogy oké,végeztem a tanulmányaimmal,mostmár kész vagyok,csak dolgoznom kell...
ÖRÜLET!!!
CINICINI!
Lehet,hogy összefutunk,mert szerintem én sem tudok korábban menni a vírusok miatt..
de megijesztettél,hogy már akár ilyen közel is lehet hozzám a szülés
De röhejes,mert azt sem tudom,hogy milyenek a fájások ,mikor kezdődnek,lévén indított szülés volt az első..majd csak észreveszem
LILLUSKA!
Megnézem én azt a két gyereket,aki nem hagy hízni

ugyanis,ha nem vagyok terhes,akkor is oda kell figyelnem az étkezésemre,mert eléggé hizékony vagyok,nem beszélve arról,hogy az önkontrolom is nagy szigorúsággal tartható...de szokott sikerülni
STEFFI
Lassan generációs szakadéknak is lehet nevezni a köztünk lévő korkülönbséget
no,tényleg meg
FÉRJEK!
Ha jól emlékszem én is 6 hónaposan fürdettem először Mandulkát, azóta felválva nyomjuk..érdekes,hogy ezt szereti kaz apák..
de én valójában mindent "kivettem a kezéből",de ígérem a msodiknál nem lesz így,mondtam neki,hogy megszoptatom és odaadom,onnantól az övé..eddig lelkes..
Alapjáraton szeretne nekem segíteni a házimunkában is,de abból mindig veszekedés lesz,mert ő mindent jobban csinál mint én, és persze előbb vagy utóbb visszakapom,hogy mindent ő csinál...ebből meg ugye nem kérek..
Egy időben sokat mondta,hogy minden az ő vállát nyomja és mikor megkrédeztem,hogy a számítógépes táskán és amelón kívül ugyan,mi az,ami nyomja,nem tudott egy dolgot se felsorolni(ja,de sportolni is eljár...),azóta nem mondja
Mankával nagoyn jól elvan, a lányom imádja,mert csak vele tud vadulni meg gyerek módon játszani..
búcsúzom,kellemes hétvégét mindenkinek!! bízzunk abban,hogy,akinek a kútvölgyibe kell mennie, a jövő héten már megteheti!!!!!!!!!!!
durca