A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Osori! A sinlac természetes, a vegák is ilyeneket esznek fehérjepótléknak!
Elizabeth, hogyhogy? Lehet tudni???
Azért itt maradsz velünk?

mtunde

Sziasztok!
Lányok, csak egy tapasztalatot szeretnék megosztani veletek.
Párszor írtam már, hogy estére úgy érzem elég kevés a tejem. Idáig ittam délutánonként napi 2 kecskerutafűvet, vagy laktoherbet, úgyhogy ellaviroztam a tejproblémával. Fejni nem szoktam egyáltalán, valamiért félek tőle, mi van ha nem termelődik még annyi sem a helyére. Tudom, hogy hülyén hangzik. :oops:
Viszont tegnap voltak nálunk vendégek és kiderült, hogy van itthon egy alkoholmentes Stella. Hát begyürtem és képzeljétek tök jól volt tejem. Ezen felbuzdulva ma vettem egy párat és ma is ittam, ma is jól műdödött.
Tudtam, hogy a sörnek van ilyen hatása, de mikor Danival próbáltam, akkor nem müködött ennyire. Lehet, hogy akkor nem Stellát ittam :wink: . Hát csak ennyi, érdemes megpróbálni, annak aki hasonló cipőben jár.

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
Kép
monacs

Monacs! annak idején nálam is duplázta a mennyiséget! :) (igaz, az belga volt, és alkohol is volt benne... :oops: )

mtunde

Mtunde, elmentem ahhoz az orvoshoz, akihez először akartam, és nem bántam meg! :) A Péterfybe ráadásul csaszinál bent lehet a párom....és még van pár előnye a dolognak! :)

Remélem itt mindenki jól van!

Puszi

Kép
elizabeth25

Elizabeth, majd még msn-.en kérdezlek :) Látom, már tudjátok a nemét!!!

mtunde

Sziasztok Lányok!

Szép jó reggelt!

Nálatok most is szép az idő?
itt megint annyira de annyira csúnya :-(

Ma reggel már voltunk vérvételen itt a harmadik kerületben, azért szeretek ide járni, mert itt a kismamák soronkivül bemehetnek, de hát jó is, mert 84 volt a sorszámom, és mikor eljöttünk, akkor még csak a 44 tartott. 8) Nagyon kemény!!!
Ha most kelnék fel és látnám ezt a csúnya időt vissza is feküdnék, bár most is ezt fogom tenni, megyek olvasgatok és tanulok!

Monacs!
Erről már én is hallotam, örülök, hogy segített.
:lol:
Hogy nem fejed? Miért?

Elizabeth,
Én is sajnálom, mert hidd el ez egy jó kórház.
de miért döntöttél mégis így? ha meg lehet kérdezni? :oops:
Mégis fogad az a doki? és először úgy volt hogy nem?
Vagy a járvány miatt?

Lányok,
mától már lehet menni a Kútvölgyibe úgye?
így nézett ki a járvány a kórházban!
http://www.usn.hu/download/inst173/adatok-20061115.pdf
mi a héten megyünk UH-ra, már úgy várom, hisz múlt héten kellett volna menni.

Na megyek is!

Szép napot és hetet mindenkinek!

puszika

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok lányok!

Olvastam ám mindent hétvégén,csak nem volt időm írni.

Tök jó kis hétvégém volt,szombaton elmentem a gyerekkel sétálni és képzeljétek annyira kripli vagyok,hogy totál kiütőttem magam,nem bírtam mozogni,a férjem meg csak este hatkor jött haza,meatingen volt..De tegnap ő pesztrálta a Mankát..

Erről jut eszembe,hogy az apukák nagy része az első időkben nem nagyon tud mit kezdeni a gyerekkel,szerintem az ő idejük akkor jön el,amikor már lehet hancúrozni,meg bírkózni,meg kiabálva énekelni,meg ugrálni,nálun klegalábbis ez a helyzet.Igaz,hogy apa mindig szívesen van a gyerekkel(az más kérdés,hogy sokszor nem ér rá,meg lusta..).

KRISZTA!
Tényleg nem kérdés,hogy legyen e második vagy sem,ha Pankára nézünk :D :D
De tényleg megértelek a mi lesz utána-költői kérdéssel kapcsoaltban!!

OSORI!
Panna gyönyörű!!!!! a tej kérdést ne add fel,hátha alakul még a dolog..
A héten megírom a szakdolgozatot,aztán tényleg találkozhatnánk..mert a végén még megszülök..bár akkor is találkozhatunk
:D

GYÖRGYI, BARIMAMI!!!
Lehet szülni,nincs járvány a kórházban,holnaptól feloldják..(ha csak nem megy ma arra valami calici vírus :( :D )

VBEA!!!!Aggódom,nem szoktál ilyen sokáig hallgatni!!!remélem csak egy kis romantikus hétvége miatt nem jöttél :D :D :D

MONACS BANYA!!
ezt nevezem,sör,meg vendégek,meg szagelszívó,meg mosogatógép!!!!!!!!!!szavadat ne halljam :D :D :D :D

Beindult a verkli nálam!!Annyira izgulok,hogy mindjárt szülök,hogy iszonyat gyorsasággal kezdtem már a karácsonyi bevásárlólistát írni,meg az ajándékokat összeírni,mert félek,hogy nem jut erre időm..Én,mint jogász megkérdezem,hogy házassági anyakönyvi kivonatot az önkormányzatnál kell kérni?de miért nem jó az eredeti házassági anyakönyvi kivonat,akkor is,ha nem tegnap volt az esküvő?gondolom illetékköteles,mennyi,tudja valaki?

Elizabeth,minden jót!!!

Ma még jövök,nem ússzátok meg nélkülem!!
csók,durca

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Még van egy két múlt heti dolog amire nem reagáltam, de szeretnék.
Ezért most pótlom!

Dóra,
Örülök, hogy sikerült őszintén megbeszélned a férjeddel a dolgokat! De hát ez így van rendjén!! :lol:
Milyen volt a hétvége kettesben? Hogy viseltétek? De gondolom akkor a tegnap este nagyon jó volt ! :wink:

De jó! Most olvastam, hogy mit mondott Apa, hogy egy szavadba kerül és nem megy! De aranyos, :lol: Örülök nagyon hogy sikerült megbeszélni! Én amúgy is úgy gondolom, hogy mindent meg lehet és kell beszélni!! :wink:

vBea,

de hogy hogy Ti vagytok az átmeneti szállás?
Merre is laktok?
Akkor mondjátok mindenkinek hogy elutaztatok, vagy tegyétek ki a megtelt táblát, és élvezzétek egymás társaságát, míg ketten vagytok! Mert utána másfajta boldogság jön, ugye Anyukák? :lol:

Kriszta,
Remélem a hétvégén feltöltöttél, és már jobb a kedved!!
Panna nagyon édes, köszönjük a képeket! És megértelek a Tesóval kapcsolatban, :lol: tuti lesz!

Ezt nem értem, hogy mi az hogy kellene a gyerek, de utána mi a fene lesz. Hogy hogy mi lesz? Itt mire gondolsz? :oops:

Vali,
De jó! Gratulálunk! Emlékszem én is a 12 hetes UH-ra, az annyira jó!! Megértelek!!
De édes Ákos!!! Annyira édes a gyerekszáj! :lol:

Az egyik barátnőm kislánya lehetett olyan 4-5 éves körüli ő is, mikor hazament az Óviból és mondta az Anyukájának, hogy hát Ő nem akar gyereket, mert Ő azt hiszi, hogy Ő olyan kis gyenge és nem bírná. :lol: 8)
Hát nem haláli!! De még folytatta, kérdezte tőle az Anyukája, hogy miért :oops: és mondta, hogy hát neki fájna a metszés? :roll:
Milyen metszés kérdezte az Anyukája? :roll:
Hát tudod Anya a császármetszés, és utána szépen kifejtette, hogy mert minden Baba úgy születik. :lol: És nem lehetett neki megmagyarázni, hogy Ő sem úgy született, mert igenis mindenki úgy születik! :lol:

Annyira édesek!!!
Gondoltam elmesélem Nektek is, hátha jobb lesz az ember kedve ebben a ronda időben! :lol:

Steffi,
Akkor csak 3 évet tévedtem, de még akkor tényleg csak 24 vagy! :wink:

Manóka28,
Mikor mész UH-ra?

Ildikó,akkor jó! Akkor most is szurkolunk, hogy hamar összejöjjön! Fél év még most is van rá szűken!!!
Nem utálunk, inkább irigykedünk (de jó értelemben) ügyes vagy! És gratulálunk hozzá!
Nekem ilyen problémám nincs hogy hízni kéne, nem is hiszem hogy van ilyen :lol:

Györgyi,
De jó hogy jelentkeztél!
:) Nagyon szorítunk Nektek!

Orsi
Nagyon édes ez a kép Panniról, nincs több?

Durca,
Hát ez tényleg érdekes téma lehet! Sok sikert hozzá! Meddig kell leadni?

Zsófi,
És kihez jártál kismama tornára? Petrához? Én is jártam tavaly, szerintem nagyon jó, nekem nagyon tetszett, kár hogy most nem járhattam. De mindenkinek csak ajánlom, és tök jó társaság jött össze akkor is!

Na most már megyek, remélem nem untattam senkit!

Sok puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!!!
Durca, a szülés miatt nem kell illetéket fizetni a kivonatért.
Kicsit megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyedüli aki az uccsó pillanatra hagyja. Nekem a várba kéne felmenni érte, ami innen nagyon messze van és max. heti 2 szabad de.-öm van, így nem tudom mikor intézem.
Miért nem elég, ha apuka ott helyben aláírja, hogy a ygerek az övé??? Nekem ez tünne a legkézenfekvőbb és legegyszerűbb megoldásnak.
Gondolom pont ezért nem így működik;)
A sőrt már én is hallottam, hogy nagyon jó tejserkentő, csak nem nagyon vagyok érte oda.

Réka
Vendég

Jaj, a málnalevél???? tudtam, hogy valamit elfelejtettem. Most vettem elöszőr, de nem tudom, hogy mikortól kell kezdeni, mennyit kell belőle naponta inni és igazság szerint érdekelne, hogy mi cél szolgál????
Azt tudom, hogy terhesség végén, de a lényeg mindig kimaradt nekem. Tágít, gyorsít vagy mit csinál???
Vendég

Durca,

Férjed még szombaton is dolgozik?
:cry:
Hú már csak 31 nap van hátra!
De jó!!! :lol:

Mi szombaton töltöttük be a 30 hetet, úgy örülök neki.

Mi is elkezdtük már a karácsonyi bevásárlást, már egy csomó gyereknek a családból és a baráti körből meg is vettük.
Nem akarom a nagy karácsonyi csúcsra hagyni!
Bár lehet hogy még akkor is kell, mert most még sok lesz itthon és Anyukámnál a munka.

Mandula mit kért karácsonyra?
Van már neki is listája?

Gyere is ma még!Várunk!

Én is megyek a dolgomra, nem foglalom itt a helyet! 8)
puszi

ancsaboszi

Sziasztok!

Lányok,
hogy müködik ez a dolog a házassági Anyakönyvi kivonattal? Mikori kell hogy legyen? 30 napnál nem régebbi? kell kérni egy másolatot? hogy van ez?
sajnos nem tudom.
:(

Köszönöm a segítséget!

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Csajok! A házassági kivonatot ott kell kérni az anyakönyvezetőtől, ahol a házasságotok köttetett! Nem illetékköteles. És ez a kórházunk "faszsága" hogy 30 napnál nem régebbi kell, ugyanis a törvény 300 napot ír, Én úgy tudom!

majd még jövök és mesélek, mert van mit....

puszi
marcsim

Sziasztok,

nem kell izgulni a kivonat miatt!!!

30at modnanak, de 300at elfogadnak, sőt. Mi augusztus 13án házasodtunk, NEM kértem másolatot, Panni június 30-án született, és szó nélkül anyakönyvezték. Marcsimnak igaza van, 300 van a törvényben, ugyhogy ezt a Kútvölgyi sem változtathatja meg, KÖTELEZŐ anyakönyvezni a gyerkőcőt....

Egyébként azt hiszem, be sem kell menni személyesen, hanem csak telefonálni, hogy szülés, stb, és ingyen kipostázzák. Legalábbis a védőnőm szerint. De mondom, én ezt csak hallottam, mert kérni nem kértem.

Ma megyünk a neurológushoz kontrollra, ideges vagyok, mindent megeszem, amit találok.... majd írok, mit mondott....

szép napot ebben a taknyos időben,
puszi
Jube

Kép

Kép
jube

nem frissülnek a babafalvás vonalzók :(

Kép

Kép
jube

Elaludt Kolos úgyhogy folytatom a levelet.

Szóval írtam a múlthéten, hogy megyünk Debrecenbe a hétvégén.
Hát el is indultunk és Mogyoródig jutottunk. Képzeljétek az autópályán elment a kocsiban minden elektronika és leállt minden. Persze a legbelső sávban hasítottunk és még szerencse, hogy nem jöttek mögöttünk ezerrel az autók és ki tudtunk araszolni a lehajtó sávab Mogyoród felé. Nem kívánom senkinek ezt az érzést :cry: Még szerencse, hogy nem én vezettem, mert nem tudom mit csináltam volna.
A bosszantó az egészben az, hogy előtte pár nappal hoztuk haza a szervízből és valószínűleg a szervízben szartak el valamit (a vezetékek teljesen össze voltak égve)...az biztos, hogy nem fogjuk annyiban hagyni...
Szerencsére Kolos az egészből nem sokat észlelt, mert a drágám majdnem végig aludta a történéseket. Én is próbáltam magam visszafogni, de persze piszkosul ijedt és ideges voltam.

De azért történt jó dolog is a hétvégén. Mivel nem tudtunk eljutni Debrecenbe így eljöttek anyósomék és kaptunk egy gyönyörű járókát, amiben Kolos háromszor is megfordult hasról hátra és már majdnem átfordul a hátáról is oldalra. Hát dagad a mellem a büszkeségtől az biztos :D

Még dicsekszem egy kicsit, ha szabad. Ma apa vesz nekem egy robotporszívót :lol: Ez a névnapi-szülinapi-karácsonyi ajándékom. Jujj már úgy várom mint a mikulást! :wink:

Jube! Ne idegeld magad, biztos minden rendben lesz, hiszen szépen fejlődik Panni és már nagyon ügyes!

Durca! Húha csajszi, vészesen közeledik a nagy nap! Hihetetlen mennyi energiád van még, én biztos leszarnám a karácsonyi vásárlást, ha a helyedben lennék...most sem fogom megerőltetni magam ezügyben szerintem. Kitaláltam, hogy mindenki könyvet kap és megrendelem interneten. Kolossal tuti nem fogok szaladgálni vásárolgatni, apa meg erre képtelen egyedül.

Egyébként sorstársak Ti hogy oldjátok meg a karácsonyi bevásárlást?

Monacs! Ez tök jó, hogy így visszahozta a tejed a serital! Megjegyzem magamnak, bár nem szeretem a sör ízét, de a babáért mindent! A bornak miért nincs ilyen hatása? :lol:
marcsim

Sziasztok!

Már megint teljesen kiborított a lányom, de most csönd van, úgyhogy gyorsan írok.

Lányok, annyira kétségbe vagyok esve. Panni napok óta megint csinálja a "cirkuszokat". Már tök fáradt, dörzsöli a szemeit meg nyűgösködik, beteszem az ágyába, hogy aludjon, de az meg nem tetszik neki és akkor jön az üvöltés teli torokból. Persze, ha megjelenek, vagy néha, mikor már nem bírom, felveszem, akkor mintha elvágták volna. Nagyokat mosolyog. Csakhát ezt hosszú távon nem lehet csinálni, arról nem is beszélve, hogy semmit nem tudok így csinálni tőle.
Tegnap már bőgve mentem be a hálóba, hogy nem bírom. Viszont olyan lelkifurdalásom van, hogy ennyire kiborultam tőle. Nagyon remélem, hogy nem tart sokáig. Másnál is volt ilyen. Ti mit csináltok? Lehet, hogy csak nekem nincs elég türelmem????

Tej: mostanában elég sok minden összejött, úgyhogy sok idegeskedés volt, valószínű, hogy emiatt is csökkent, de lehet, hogy a genetika, már ha lehet ilyenről szó. Ezt a sört meg fogom próbálni, csak az a bajom, hogy nagyon nem szeretem, de mindent a cél érdekében. 

Durca, én is remélem, hogy hamarosan kiruccanhatunk hozzátok.

Jube, Edina, akkor a csütörtökön!!! Már nagyon várom 

Ancsaboszi, majd még teszek fel képeket.

Megyek gyorsan ebédet csinálni meg remélem még egy kicsit hagy pihenni rosszcsont Pannikám. Azért imádom! 

Puszi: Orsi

KépKép
osori

Sziasztok!

Eltelt végre a hétvége! Szerencsére a Drágám már tegnap reggel 8- ra hazaért!
Képzeljétek, kiderült, hogy ráértek volna szombat reggel elindulni! :twisted:
Mindegy!
Kárpótlásul kaptam két hatalmas doboz belga bonbont! Tudjátok, a kagyló formájút! :D

Képzeljétek, megkaptuk a szakdolgozat témákat! NAgyon rosszak, és a héten már le is kell adni a témaválasztást.
Dec 15- ig 3 féle beadandóm van! Két házidoga, meg a témavázlat a szakdogához!
Nem tud nekem vki küldeni egy mintát, hogy milyen is a témavázlat??

Ancs!
Te mit tanulsz??
És ki is írta, hogy szakdolgozatot készít?? (Bocsi elfelejtettem, és most meg már nem atlálom!) :oops:

Köszi, puszi mindenkinek!

Ja, és Luca betöltötte az 5. hónapját tegnap!!! :D

Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok lányok!

Annyi a hozzászólás, hogy csak győzzem olvasni!

Na akkor a vezetésről:
nem értem én a pasikat, az elején győzködnek hogy vezessünk, aztán mikor végre rászánjuk magunkat patáliát csapnak egy kis koccanásért ?!?
Durca,
ne hagyd magad, mondd meg nyugodtan a férjednek, hogy én már 2x meghúztam a párom Audiját, egyszer a garázsban és túlélte ő is az autó is és a kapcsolatunk is. Várandósan meg aztán anyukaként figyelmetlenebb az emberlánya. (mondjuk én mindig az vagyok...) És akkor mi van ha kicsit koccansz? Megcsináltatjátok pár nap alatt és kész. Az autó azért van hogy használjuk.

Férj téma:
Nekem is szerencsém van (kopkopkop) mert ahogy életem párja hazajön az övé Máté. Még el is kényezteti, úgy kell késő este kikönyörögnöm a kezéből, hogy letehessem a kiságyába. Ami köztünk konfliktus az az, hogy etetni is ő akarja, ezért képes kicsempészni a hűtőből a lefejt tejet én meg fejhetek :-)
Nálunk van heti 1 alkalommal kimenő, mikor övé a gyermek én meg mehetek néhány órára ahová akarok.
Szerintem minden párkapcsolatban óriási változás a baba, meg hogy a nevelési elképzeléseket egyeztessük. Mi is nagyon sokat beszélgetünk, vitázunk. Annyi mázlim van, hogy az én párom, aki amúgy skorpió, annyira megérti hogy a hormonjaim változnak és túlérzékeny vagyok hogy teljesen visszahúzta a csápjait és megértő, ő a nyugodtabb kettőnk közül és én támadok :-)))

Málnalevél tea
Úgy tudom napi 2-3 csészével kell meginni. Nekem van két bontatlan csomagom, már arra sem volt időm, hogy megkóstoljam! Ha valaki a XVII.ker környékén jár, szívesen odaadom!

MÁS TÉMA : BABAKOCSI

Kedves Pocakosok!

Megválnánk a gondosan kiválasztott és minden szempont alapján jónak értékelt babakocsinktól. Rá kellett jönnünk néhány hét alatt, hogy itt vidéken (XVII.ker) csak terepkocsival boldogulunk. Részletek:
Peg Perego Venezia, sötétkék, sütétkék-fehér kockás huzat.
Szinte új, lábzsák, napfénytető van hozzá, fordítható a tolókarja, bolygósítható mind a négy kereke, fektethető a háttámla, újszülött kortól használható, könnyű a kategóriájában (10 kg) és kicsire összecsukható.
A Brendon katalógusban benne van.
Féláron gondoltam megválni tőle, én egy barátnőmtől vettem akinek szintén téli babája volt, ő akkor használta egy félévig, én meg kb. 2 hetet.
Hibátlan állapotban van.
Ha valakit esetleg érdekel, írjon bátran!
nemet.adrienn@index.hu
Ja, és autósülésünk is van hozzá, ugyanolyan színű! Ha valakit szettben érdekel a dolog, arról is beszélhetünk!
masni

Sziasztok!

NAGYDÓRA!!

Én írok szakdolit :D Szóval a témavázlat nem más,mint nagyjából egy tartalomjegyzék,csak kevsébbé részletezve.

Azt kellene taglalni benne, hogy miről is szeretnél írnia szakdolgozatban.Persze ne gondolj valami nagy dologra,a témavázlat változhat,ahogy írod a dolgozatot,nem kell ahhoz ragszkodni.Azért kell,hogy a tanárod,aki a konzulensed, nagyjából lássa,hogy mit szeretnél.

MASNI!
én úgy vennék egy babakocsit,de a férjem nem engedi :cry: :cry: ,mert 3 van itthon :oops: :oops: :oops:

JUBE!
Biztos,hogy minden oké Pannival,biztos,hogy semmi rémisztőt nem fog mondani a neurológus!!!
Panni tök jó arc,öregem,aki ennyit eszik :D :D csak jó fej lehet :D :D
Ha találkozol HURCIÁ-val add át üdvözletemet!!!!

ROHANOK..ÜDV,DURCA

Kép

Kép
durca

Durca!

Köszi!
Így már világos!!

Msani!
Én is a 17. kerületben lakom! Te meree??

Eszti!
Jobban van Rebeka?? MAjd még jelentkezem a tali ügyében!

Orsi!
Ne ess kétségbe! Biztos csak átmeneti dolog4 nálunk is vannak ilyen napok. Nem tudom, mitől. Kövezettek meg, de én sem hagyom 10 percnél tovább sírni Lucát!
Nekünk ma éjszaka volt, hogy 2 óránként felkelt! fogalmam sincs, mitől!
Nagyon sok erőt, és kitartást kívánok neked, és ne legyen lelkiismeret furdalásod!

Sok- sok puszi : Dóri

Kép
nagydora

Bocsi, Masnit akartam írni!

Kép
nagydora

Bocsi, egyszer- kétszer mellégépeltem! :D :oops:

Kép
nagydora

Sziasztok,
remélem senki sem maradt le a kórházban szülésről a zárlat miatt. régóta nem írtak az érintettek.
Ancsa:
28-án megyek UH-ra a terveim szerint, mivel keddenként rendel ott Hegedűs doki, így tőle akkor átballagok az UH-ra. már nagyon várom, mivel rég láttam már pöttömkét (ami jó is, mivel azt jelenti, hogy semmi extra vizsgálatra nem kellett elmennem), és sok esetben olyan ramazurit csap odabent, hogy csak lesek.
valaki próbálta már az ügyfélkapun megrendelni a házassági anyakönyvi kivonatot? csak mert gondoltam, hogy ezúttal nem ballagok sehova, hanem élek a technika adta lehetőséggel.
jön valaki most december elején a szülőszoba látogatásra?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Mtünde,
ugye elküldted tegnap a megrendeléseket? :oops: :cry: Őszintén szólva teljesen kiment a fejemből, hogy tegnap van vasárnap és későn is értünk haza családi szülinapozásból, úgyhogy már nem jutottam géphez.

Cinicini,
én úgy emlékszem, hogy a 36. héttől kell a málnalevelet inni, én is ittam szorgosan Kristóffal, de abszolút nem éreztem, hogy bármit is segített volna :cry: Azonban most 2 féle homeós bogyót szedtem és - bár nem tudom, hogy ezek miatt-e - 5 óra alatt megvolt Bencus. Én javaslom, hogy kérdezd meg a szülésznődet, ha van, hogy mit javasol. Nekem ez jobban bejött!

Durca,
az anyakönyvi kivonatból tényleg 30 napos kell, de elhozhatja az anyukád, vagy a férjed is, és ingyenes. Ja, és nagyon szorítok Neked, kezdheted vágni a centiket, most már tényleg finisben vagy :lol: Kíváncsi vagyok, Manka mit fog szólni?????

Marcsi,
nagy gratula Kolosnak, jó korán kezdi a forgást! :lol:

Orsi,
nem vagy egyedül a kiborulással :cry: , mostanában én sem vagyok a topon ilyen téren... Sajnos sokkal könnyebben kiborulok, mint Kristóffal tettem tavaly és ez szörnyű, mert olyankor vele is kiabálok (szánom-bánom) és persze semmi sem lesz jobb. Sokszor mikor jön haza a párom és látja , hogy égnek áll a hajam, kiveszi a gyereket a kezemből és elküld bevásárolni, vagy valahová, hogy egy kicsit mozduljak ki. Annyira aranyos, pedig ő is fáradt, de azért megérti, hogy mennyire más folyamatosan itthon "gubbasztani", még ha egyébként annyira jó is. Szóval, ne aggódj, szerintem teljesen nomális dolog, ha kibuksz, csak próbálj meg kikapcsolni egy kicsit, amikor nincs gyerek, csak Te (pl. írjál nekünk :lol: )! Ez nem önzés és neki is sokkal jobb, ha nem görcsben állnak az idegeid.

Vezetésről csak annyit, hogy szerintem igenis vezessetek csajok!!! Ne hagyjátok magatokat, nem vagyunk mi bénábbak a pasiknál, csak ők mondják ezt! :twisted: Én 6 éve vezetek, és őszintén szólva nagyon jól jött most a terhességem alatt, mert kocsi nélkül sehová nem tudtunk volna menni, így meg mindenhová. Szerencsére a párom is mindig támogatott, de azért nálunk is vannak "beszólások", ha én vezetek, de hát ez már csak így van. :lol:

Megyek gyorsan enni valamit, mert Bence ma nem akar aludni és most épp nyugi van.
Sziasztok,
Dorka

Kép
Kép
dorka77

sziasztok!

Réka!

A málnalevéltea a tágulásban segít, nekem a Zácher Erika anno azt mondta, hogy már a 28. héttől lehet inni, de én a 34. héten kezdtem el. A régi fönöknőm is akkor kezdte, ő pikk-pakk megszült! Nekem sem volt annyira vészes, így utólag visszagondolva.
Gyógyszertárban kapható, én kb. 1 litert ittam naponta, beízesítettem citrommal és mézzel és lehütőttem.

Vica!
Ne irigykedj, mostanában mintha kevesebb lenne a tejcsi. Nem tudom, hogy azért, mert nem eszem eleget, vagy csak beképzelem mindenesetre rám férne egy kis plusz. :( Hát ilyen is van.
Masszír azóta sem volt :cry:

Marcsim!
Pont kérdezni akartam, hogy sikerült a hétvége. Merrefele jöttetek Mogyórodra? Kerepesen nem mentetek át véletlenül? Mert akkor elmentettek a házunk előtt :D
Nem semmi ez a Kolos! Ha nem sikerül neki akkor dühöng? VAgy olyan nincs hogy nem sikerült? :D
Én is kijelentettem, hogy idén ne számítsanak nagy felhajtásra. Mi együtt csak hétvégén tudunk menni és most jön az őrület senki ne várja el, hogy egy pár hónapos bébivel fogok rohangálni ajándékért. A két nagyszülőnek fali naptárt csináltatunk a DM-nél (csak meg kell rendelni és utána bemenni érte, azt meg apa is el tudja intézni).
Húgoméknak meg majd veszünk valami apróságot.

Rakok fel képet, ha sikerül

Ő+Én

Kép

Ő!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Hát ez tényleg 'pár' kép lett :oops: Bocsi. Viszont mostanában nem is raktam fel! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ja ezt elfelejtettem:
házassági anyakönyvi kivonat
ingyenes és nekem az anyukém kérte ki a polg. hiv-ból, ahol esküdtünk. De az együttszülés előadáson a Zácher Erika azt mondta, hogy plusz minusz pár nap nem száímt, attól még anyakönyvezik a babát.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Lányok, nekünk ma hétvégén volt fasírt a párommal. Kiakadtam, hogy olyan egykedvű, meg kifogásol dolgokat a háztartában, ahelyett, hogy örülnénk annak a 2 napnak, amikor együtt lehetünk. Jól el is mentem délután a húgommal kávézni, utána még dúltam-fúltam otthon, aztán végre leült velem megbezsélni a dolgokat, és azót minden rendben. De néha muszáj tudatosítani bennnük, hogy nem biorobotok vagyunk.

DE a lényeg, ami miatt írok most:
Benét beneveztük egy fotószépségversenyre, ha van kedvetek, szavazzatok rá!
http://www.mosolyolimpia.hu/site.cgi?a=gyerkoc-3&id=636

Dorka!
Még a héten is rendelhetsz, jövőv vasárnap megint adok le rendelést.

mtunde

Tünde, Bene nagyon klasszul néz ki, én szavaztam, remélem, sikerül. :wink: Jó hír, hogy túlvagytok (ti is) egy krízisen. Hiszem, hogy ez olykor előfordul, sőt kell is.
Durca-haver, most is jó fej voltál, hogy hiányoltál. Örömmel hallom, hogy nem is vagy olyan bálna, a bálnák nem tudnak sétálni. Jól tettétek! :D Nem akartam eltűnni. Hétvége a vásárlásé volt, végre sikerült egy rakás dolgot beszerezni Beninek, így már annyira nem parázok. Persze még ezer apróságra szükségünk lesz, de legalább megnyugodtam... Persze asszisztált a család is, nem volt egyszerű ez a "túra". Halad a szakdoli? :lol:
Ancsa, mi Bp-en a család minden további és egyéb része vidéken lakik. Eleinte még jól is esett, hogy olykor meglátogatnak, együtt töltünk egy-két napot, pl tesóimmal. De az utóbbi egy évben azért már elég terhessé ( :!: ) vált számomra, hogy bármikor programjuk van (suli), mi látjuk el a panzió (ellátással) szerepét. Nyilván rendszeresen. Most kövezzetek meg... De én nem erre lettem kitalálva, hogy jópofizva várjam a rokonokat, kezeljem őket vendégként (sütivel, tisztasággal stb). Szeretnék néha élni, kettesben lenni a férjemmel, vagy elmenni haverokkal. Főleg, hogy nálunk is jóformán a hétvége maradt. Ekkor látjuk egymást. :?
Steffi, igaz, mostanában nem láttunk rólatok képet! Martin nagyon édi. Hihetetlen módon hasonlítotok egymásra. :wink:
Marcsim, örülök, hogy azért sikerült átvészelni/túlélni a hétvégét. Hasonlón mi is keresztülmentünk pár hete. Tényleg nagyon bosszantó. :evil:

Még valami, ha ki szeretnétek kapcsolódni, van rá lehetőségetek stb, és szeretitek a limonádét drámai vonásokkal, akkor ajánlom a Bor, mámor, Provance c filmet Russel Crowe-val. Nekem bejött. :D
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:33-kor.
Vendég

Sziasztok,

voltunk a neurológusnál, nagy dícséretet kaptunk. Panni szépen fejlődik. A válla sajnos még mindig kötött, ugyhogy plusz 2-3 tornagyakorlat jött az eddigiekhez, napi 4szer kell csinálni ezeket is. Januárban megint megyünk majd.

Steffi,
köszi a fotókat, nagyon aranyos Martin. Tényleg nagyon hasonlít Rád.

szép estét még,
Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
Hát ez a sörpike dolog tényleg működik, már ma is bennem van egy adag :wink: . Én sem vagyok oda érte, de már kezd csúszni :D . Nosztalgia a régi bulizós időkből, csak most más cél érdekében.

Marcsim
Hú, én biztos halál ideg lettem volna, ha ez velünk történik. Hogy tudtatok visszajönni, autómentő?

Steffi
Nagyon szépek vagytok, Martin tiszta Te.

Durca banya
Milyen szagelszívó, vagy már valamit jobban tudsz, mint én :wink: ?

Monacs

Kép
Kép
monacs

Lányok!

Most komolyan rám hasonlít???? Most olyan boldog vagyok! Köszi nektek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Igen, hasonlít :)

Vbea! Megértelek. A nyugis hétvégék felbecsülhetetlenek. Szép finoman azért lehet orientálni a családodat? :)

mtunde

Sziasztok,
Most jutok a géphez, végre, úgyhogy összefoglalok:

Durca,
Nagyon jók a képek az esküvő/keresztelőről! És kitartás, addig is együtt érzek veled.

Az én parám múlik köszönöm, valószínű bele kell szoknom az itthonlétbe. Mikor a férjem itthon van nappal akkor tök jó, mikor nem , akkor én is programokat szervezek. Nagyi látogatás, kis kóválygással a Mammutban, Judit, Orsi látogatás, és így már kicsit jobb. És a Manó annyira édes, hogy nem győzünk betelni vele.
Köszönöm az üdvözletet!!!
Ja és szép nagyon a házikótok! ( mi most maradra megyünk egy hülye szerződés miatt, mert kifizettük már a lakást, de még rajta van a haszonélvezet, csak az illető már nem tud írni... szóval szívunk.Csak gyámsági perrel lehetne leveteni... ez neked gondolom többet mond mint nekem.)
Kriszta,
Ilyen nővérke mellé mindenképp kell egy hasonlóan szép baba!

Györgyi,
Értesíts minket, ha megvan Jázmin, addig is nagyon drukkolunk!!!

Steffi,
Balázs is pont így aludt/alszik és kel éjszaka, csak néha nálunk ki kimarad egy egy alvás napközben. Szerintem jó ez így csak kicsit fárasztó a Mamának. De mindent a kishercegekért  Nagyon édes a kis pilótajelölt!!
Orsi,
Hogy ennek a Panninak milyen gyönyörű szemei vannak!!!Várom a találkát!
Dorka,
Szívemből beszélsz az otthongubbasztás ügyben. Nem tudom, tényleg mit csinálsz a nagyobbal mikor pl. eteted a Picúrt. Mert Balázs megriad, ha megszólalok, akkor is és leugrik a ciciről… és dob egy fogatlan mosolyt. Hami ohne attól kezdve.

És egy kép rólunk:

Kép

Szép estét!
Hurcia

Kép
hurcia

Sziasztok!

Csak gyorsan, sietek aludni, csak ettünk Bencével. Szóval:

Steffi,
nagyon aranyosak vagytok és óriásit nőtt már megint Martin. És tényleg nagyon hasonlít Rád. :lol:

Tünde,
én is szavaztam, remélem "hsaznál", majd légy hírrel. Köszi az Avon infót, még szemezgetek!

Hurcia,
hát igen, az etetés egy jó történet, ráadásul egyszerre esznek. A reggeli az apáé, és az ebéd meg az uzsi a "gáz", akkor hónom alá csapom a kicsit, közben meg etetem Kristófot is, persze minden morzsás-kajás a végére. Ja, és ne feledjem, hogy kisebbik magzatom nem egy mintaevő - nem a mennyiséget illetően, mert azzal nincs gond, megeszeik 200-210-et :oops: - , csak nagyon pocakfájós és közelharc megy azért, hogy ne köpje ki másodpercenként a mellemet, közben persze kalimpál és sír is. Nagyon remélem, hogy ez a hasibaj minél hamarabb elmúlik, mert néha nehezen bírom -én is.

Karácsony- éljen az internet, én is innét intézem az idei angyalkodást, mindenki könyvet és naptárat kap, vagy az e-bay-en még körbenézek.

Jó éjt,
Dorka

Kép
Kép
dorka77

Sziasztok Csajok!

Szörnyű, ködös, esős reggelre ébredtünk......bbrrr.

Tünde!
Ezerrel nyomtam a szavazatot, remélem segít valamicskét. Amint tudsz valamit az eredményről szólj!

Steffi!
Nagyon helyes gyerek a Martin és szerintem is nagyon hasonlít Rád!

Marcsi!
Sajnálom, hogy ilyen rosszul végződött (kezdődött) az utazásotok. Hogyan jutottatok haza? Ámulva olvastam, hogy Kolos, milyen ügyesen forgolódik, nem semmi!!

Cancan!
Már egy ideje nem jelentkezel!! Minden rendben??? Aggódom!!!

Pocakosok!
Jól vagytok? Még mindenki egyben?[/b]

Kép
ildi35

Sziasztok!

Gyorsan írok, aztán lepihenek egy kicsit. Ma csak egy kisebb hiszti volt, de ez semmi a tegnapihoz képest, most viszont már alszik a kisasszony, remélem megint legalább 2 órát :D .

Hát, én tegnap megpróbáltam az alkoholmentes sört, de alig bírtam legyűrni egy pohárral. Sosem szerettem a sört és már a gondolattól is kirázott a hideg, hogy azt a keserű löttyöt meg kell innom. Nem is lett elég tejem estére. Tudom, nem szabad feladnom, de most már tuti nem tudom visszahozni a tejem, ennyire voltam hitelesítve. :( Holnap jön a védőnéni, aztán átbeszéljük a hozzátáplálást.

Steffi, tényleg nagyon hasonlít rád a kisfiad.

Edina, Balázs még mindig tiszta apja ;) :). Én is nagyon várom a csütörtököt!!!!

Újabb kép Panniról, csak elfelejtettem beállítani, hogy ne legyen piros a szeme :oops:

Kép

Orsi

KépKép
osori

Sziasztok lányok!

A szokásos reggeli vizitet tartom :D :D

Látom ,hogy mindenki megvan,bejelentkezett..ez tök jó.

Tegnap megint kiakadtam,persze magamon,mikor délután bekászálódtam a kocsiba,hogy elhozzam Mankát az oviból...Szóval az,hogy szuszogok,hörgök,és gyakorlatilag minden mozdulatra psilnem kell,ez azért nem volt benne a megállapodásban,amit Borókával kötöttem..
Meg aztán jól ki van ez találva,mert az ember érzetileg elfelejti,hogy milyen is volt az első terhessége,agyilag tudja,de érzete nincs,így vidáman vállalkozunk,mégegyre,meg mégegyre...ki mennyire amnéziás :D :D
ja,és a gyomorsavról ne is beszéljek..mert rennie,az elfogyott....Szóval mikor éjszaka arra ébredtem,hogy izzadtságban fetrengek és marja a gigámat a trutyi(bocsánat...),eszembe jutott egy szomorú történet,amit eddig nem sikerült megosztanom veletek.
Tavaly,pont egy éve,november 20-án Mandulkám belenyúlt itthon az egyetlen konnektorba,ami nem volt ellátva biztonsági berendezéssel.persze nem egyszerűen,hanem egy szöggel sikerült mindezt megtennie :roll: :roll: .Hogy hol voltam én? Hát vele az emeleten,én pakolásztam,ő meg játszadozott és közben kérdezett,hogy kivehetem?betehetem?én meg mondtam,hogy igen,de NEM FIGYELTEM,HOGY MIRE MONDJA. Szóval csak arra figyeltem oda,hogy jön és nagyon sír,azt hittem,hogy a biztonsági rács csípte meg a kezét,mert a jobb keze hüvelyk és mutató ujja közötti rész piros volt és nem is tudtam megérinteni...Aztán láttam a kiálló szöget..no,summa summárum a gyereknek semmi baja,de a helyi ügyelet azt mondta,hogy vigyük be EKG-ra,aztán az alapos doki,bevitetett az I.gyerekkéinikára a Bókay-ba.Persze mentővel,ami szirénázott,de nem a gyerek miatt(aki röfögöt és vigyorgott az ölemben)henem,hogy gyorsabb legyen.Na,felvették az osztályra megfigyelésre-a lényeg most jön. Egy kb.2X 4 méteres szobába tettek ,be minket,benne két ágy,rácsos,az egyik ágyban egy 6 hónapos kislány,aki egy derékszügű háromszög alakú párna hosszabbik szárán feküdt egy kengyelben függőlegesen,mert így nem jött ki belőle,amit beleraktak..Közben,ment az oxigén,pittyegett valami ketyere,égett a villany a nővérpultnál és az,hogy egy széken kellett megszoptatnom a lányomat(aki igaz,hogy már 22 hónapos volt,de cicin aludt el), és persze nem tudott szegénykém elaludni a sok zajtól,az még elvisletem volna,mert tudtam,hogy egy éjszaka..Közben megtudtam,hogy a kislányt elhagyták a szülei,met reflux és egyéb emésztőszervi bajai vannak,gyakorlatilag a nővérkék a szülei...
De: amikor nagynehezen (őrületes fények mellett)elaludtak a gyerekek,kaptam két lepedőt fejpárnának,az ágyam egy szék volt...El kezdtem figyelni..a másik szobában egy cigány kisfiú,aki hosszú sírás között elaludt,mellette egy másik baba,akinek a szülei fel és lekapcsolták a villanyt,majd a nővérke egy laza mozdulattal kivágta az ajtót,úgy,hogy a cigány kisfiú ágyát meglökte,aki erre felébrdt és szegény nem altatta vissza senki...
Majd egy óra múlva jött a nővérke(épp,hogy elaludt a gyerekem),felbaszarintotta a lámpát(bocsánat,de tényleg..) és lekezdte etetni a kislányt,amit megértek,de ehhez,hangosan beszélt,majd a gyerek sírni kezdett.ettől az enyém felébredt,álmosan és sírva..amitől én kiborultam,elbőgtem magam és kiosztottam a nővérkét,majd jött az orvos és átsvittek minket egy szinte teljesen üres osztályra,ahol hosszú könyörgésre kaptunk egy nem rácsos ágyat(mert hiába mondtam,hogy a gyerek régóta nem aszik rácsos ágyban,sőt együtt alszunk néha),és legalább sötét volt,igaz,hogy a nővérpult lámpája pont a gyerek szemébe világított,így én egész éjjela karommal takartam a lámpát..
Ennyi a sztori,amit azért mondtam el,mert eszembe jut,hogy mennyit nyafogok,de a teremtő mentsen meg attól,hogy beteg legyen bármelyik gyerekem,akkor inkább minden nap szenvedek a hordó hasamtól..
No,ennyi..
parázok tovább a teendőim miatt, sajna nem tudok mindenkinek könyvet venni,godolhatjátok,hogy nem az anyámék várják annyira az ajándékokat..
Puszi,durca

JA,MONACS BANYA: a toalett szegleszívójára gondolok...

Kép

Kép
durca

Sziasztok,

Durca,
nagyon köszi a teganpi bátorítást, bocs, hogy nem reagáltam eddig. Jól esett nagyon.

Aki neten akar ajándékot rendelni:
www.xpress.hu
DVD bolt, és van egy csomó akciós DVD!!! Én onnan rendeltem egy nagy kazal filmet ajándékba.

Hurcia,
holnapután bandázunk!!! Majd hívlak!

Györgyi, megy a drukk!!

üdv,
Jube

Kép

Kép
jube

Durca-haver! Ugyanezt gondolom. Szegény Benedek örökölhet eleget, ne legyen semmi baja. Én jóformán 17 éves koromig hol kórházban voltam, hol otthon. Semmi komoly, és tényleg a szüleim kitartásának köszönhetően nyoma sincs. De akkor is gáz. Annyira megható olvasni, hogy Ti is, mindannyian küzdötök mindenféle problémával, nem hagyjátok magatokat (Edina, Jube...) :wink: Szóval egyre gondolunk, a gyerek legyen egészséges, és hogy az is maradjon, mindent megteszek!
Tünde, család jellemzően nemigazán veszi észre magát. Szó szerint, havi rendszerességgel jönnek, merthát suli. Mi meg panzió. Megkérdezik persze mindig, hogy nem baj-e. Most erre mit mondjak?! Hogy vegye észre magát??? Önző disznó módon örülök, hogy útban van Beni :shock:

Karácsonyi ajándék. Természetesen előrevetítettem, hogy tőlem/tőlünk ne várjanak semmit. Sem anyagi erőforrásaink, sem lelkem nincs ahhoz, hogy "másra" költsek. Tényleg értem már, mit jelent az, hogy a gyerek az első. Úgyhogy két éve létező szenvedélyemnek hódolva, szalvétatechnikával készült képeket kap mindenki. Némi naptárral megfűszerezve. :wink: Melós és mégcsak azt sem mondanám, hogy olcsó. Egyedül férjem a kivételezett, aki ezúttal is kap meglepit. Főleg, hogy 26-án van a szülinapja (is). :lol:

Satuk, hol vagy?!

OLIVÉRNEK BOLDOG NÉVNAPOT!!!
vbea

Hú durca, ez nagyon durva!!!! Én is amikor hülyeségeken kiakadok és sajnálom magamat, rájövök, hogy hálás lehetek a sorsnak, hogy úgy élek ahogy, van 2 gyönyörű gyerekem és egészségesek és ilyenkor más nem számít!!!!!

Ildi! köszi hogy hiányolsz, nincs semmi gond ( már ) - csak lakásbővítésben vagyunk lefelé és most lett kész a festés és költöztetem le a konyhát és minden szét van rámolva és kupi a köbön a lakás és kész vagyok..... brrr.....Úgyhogy ezért most csak foghiányosan leszek a héten.
Tegnap katuk a 2 hós oltást, Beni észre sem bvette szerencsére. Egy picit sírt, de semmi utóhatása nincs.

Steffi, nagyon szép Martin és anyuci fia! :lol:
Akárcsak az enyém! hihihi :lol:
Györgyi még egyben ugye? Mostmár jöhet Jázmin, "tiszta a levegő" a Kútvölgyibe.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Jube! Örülök, hogy minden ok Pannival! Minket is megijesztettek, hogy mivel vákummal született manócska előfordulhat, hogy a mozgásfejlődésében lesznek lemaradások, de eddig egyáltalán nem úgy néz ki, szerencsére. Persze mondták, hogy ezeket kis tornával lehet korrigálni, úgy tűnik ez Nálatok akkor szerencsésen bevállik!

Orsi! Panni annyira nagylány már a képeken, hogy csak na! Élőben is ennyire nagyjányos? :lol:

Steffi! Nagyon édesek vagytok és Én továbbra is azt mondom, hogy mindkettőtökre hasonlit Martin!

Durca! Ez a sztori amit leírtál szinte a szívembe mart...pedig tudjuk, hogy ez van és még durvább lesz a helyzet, ha változtatni akarnak a kórházak működésén. Én a Madarász utcai gyermekkórházban voltam gyakorlaton rákos gyermekek mellett, de szerencsére az a kórház egy szeretettel és gondoskodással túlcsordult intézménynek számít, ahhoz képest, amit Te felvázoltál nekünk.

Bea! Most nézem, hogy Te is nagyon közelítesz már a célhoz!!! Ez a szalvéta technikás dolog nem is hülyeség, én is szoktam ilyenekkel foglalkozni, de babóca mellett lehet, hogy nem fogom tudni kivitelezni sajna, de majd ha már Kolos is akkora lesz, hogy élvezni, akkor majd kiélvezkedem magam :wink:

Többen kérdeztétek, hogy hogyan jutottunk haza. Felhivtuk az egyik ismerősünket, hogy jó lenne ha el tudna jönni értem és Kolosért, hogy legalább minket hazavigyen. Az autópályáról szerencsére pár száz méter kocsitologatás után megállt nekünk segiteni egy pasi, elvontatta be Mogyoród elejére a kocsit. Jó érzés volt megtapasztalni, hogy azért léteznek még segítőkész emberek a kis országunkban. Aztán apa és a barátja elmentek autószerelőt keríteni Mogyoródon, sajna nem vállalta el a kocsit, de adott egy telszámot és az illető trailerrel elszálította a kocsit egy szakszervízbe Gödöllőre, mi pedig hazajöttünk a barátunkkal az autópályán, így nem mentünk el a házatok előtt sem Steffi!
Tegnap megérdeztük a szervízet, hogy mégis mire számítsunk, hát a sírógörcs kerülget olyan összegeket említettek :evil:

Én is teszek fel képet:)

Kép Álom, édes álom Kép Kis Döbrögi:) Kép Ez a kis döbrögi!

Bocs, hogy kétszer ment fel az első, béna vok!
marcsim

Marcsim, nézeteim szerint az autóval mindig akkor történnek nagyobb zűrök, amikor tényleg nem hiányoznak az embernek ezek a kiadások. Mi az utóbbi két hónapot szívtuk meg nagyon, pedig alapvetően semmi baja Pufinak (ez az autó).
Kolos nagyon helyes pasi!!! Tényleg! Fogy az a vonalzó, jaja. :roll: Ma kezdtem el mosni. Mármint a baba cuccait. Egyelőre ágynemű, takaró, pléd, ilyesmi... :lol:
vbea

Csajok megyek holnap uh-ra a kórházba. Érdekes lesz így üres pocival :? Remélem tényleg vége a vírusnak, nem akarok valami nyavalyát hazahozni....

Heni

Kép

Kép
cancan

Helló Lányok!

Látom mindenki jólvan!
Durca! Hát nem semmi,ami Mankával történt! De a lényeg,hogy szerencsésen túléltétek! Persze azon én is kiakadok,hogy milyen "gyerekbarát" kórházak vannak! :cry:

Jube!
Ügyesek vagytok,akkor már nem sokára teljesen rendbe jön Panni!
Nincs is ennél nagyobb öröm!

Minden fénykép nagyon jó,aranyosak a baucik!!!

Marcsim!
Hát akkor elég kalandosra sikerült a hétvégétek! Sajnálom,hogy nem jött össze az utazás!

Nekünk sem volt szerencsénk hétvégén,úgy volt,hogy utazunk a szüleimhez eyg kis családi ünneplésre.Már indultunk volna ,mikor Rebeka az összes tejcsit kihányta amit előtte megevett.Pénteken is végighányta az autót,de akkor arra gondoltunk,hogy bizti öszerázta az autó,mivel nagyon jó kedve volt nem gondoltuk,hogy komoly lenne.Szóval telefon a gyermekorvosnak,aki sajna továbbképzésen volt,így csak este tudott volna kijönni,így elvittük az ügyeletre.Ott csak azt tudták megmondani,hogy mi baja nincs .Diéta ,és hétfőre rendbe kell hogy jöjjön.Tegnap voltunk dokinál,Ő sem tudott semmi okosat mondani,azon kívül,hogy jól felhúzott,hogy nem hízott semmit a gyerek.Mire mondom én ,hogy ugyan mitől hízott volna,mikor alig evett,inkább csak teázott. :?
Már az agyamra ment annyiszor megkérdezte hogy biztosan van-e elég tejem.Hát gondolja ha nem lenne,éheztetném a gyereket??!!
Komolyan mondom,olyan pipa vagyok!!! :twisted:

Na,jól kidühöngtem magam!

Mindenkinek nagyon sok egészséget kívánok!

Üdv:Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Marcsim
nagyon jók a képek, én hülye elkezdtem keresd a különbséget játszani, mikor észre vettem, hogy írtad, hogy ugyan az :D .

Durca
az wc ventillátor, és egyenlőre egy lyuk tátong a helyén. :evil:

Jaj, képzeljétek a legfontosabb hír, Dani úgy néz ki leszokott a cumizásról (kop-kop-kop). Már a 3. napja, hogy cumi nélkül alszik el!!!

Szalvétatechnikával ki és miket szokott csinálni? Simán csak képeket?

Monacs

Kép
Kép
monacs

Sziasztok,ebéd közbeni kukkerolás!

VBEA!! Végre megvagy,kezdtem aggódni!
Sajnálatos módon módfelett érzékeny vagyok a gyerekszenvedésekre,esküszöm,hogy a kórházban nem a saját gyerekem miatt aggódtam,hisz ő jól volt,ott voltam én..hanem azért a két szerencsétlen gyerekért,akiknek nem volt anyja..
Mindig is behezen emésztettem meg ezeket,amióta meg gyerekem van..bele tudok betegedni..
lehet,hogy nem kellene ezt a gyámhivatali projektet erőltetnem..szerintem az összes pomázi hátrányos helyzetű gyerek nálam kötne ki..

JUBE!
Bármikor készen állok egy kis dícséretre!!!! Szólj és noymom :D :D

HURCIA!
tényleg megszokni nehéz ezt az őrült nagy változást és azt hiszem a második gyereknél már ezzel a problámával nem kell megkűzdeni,hanem minden egyéb mással.
Emlékszem,én a túlélésre mentem.Semmit nem terveztem,mindig annak örültem,ha este lett,letettem a gyereket,és vártam,hogy másnap legyen :D :D persze közben sokat ébredtem éjszaka :D

ESZTI

Remélem Rebeka jól van!
egyébként a gyerekek hányósak..(nem tudom mi a tapasztalatod a nagyobbakkal) néha az enyém is gondol egyet és kirakja a vacsit..jó,nagyon ritkán,de azt hiszem jóval érzékenyebbek gyomorilag és így oldják meg a dolgokat.
A gyerekorvos meg hagyjon békén!!!!!!!!!!

ORSI Írtam.

most pedig megpróbálom felhívni a dokimat,hogy mehetek e az első CTG-re!!!
úristen!!! lassan ki kell jönnie ennek a gyereknek!!!

durca

Kép

Kép
durca

Monacs, én leginkább csak képeket gyártok szalvétatechnikával, egy kicsit megfűszerezve antikolással és repesztéses technikával. Nem nagyon szeretek kísérletezni. Ha valamit kvázi biztonsággal és biztosan jól csinálok, akkor nem megyek tovább... :? Lehetne ezt pepitában is nyomni, pl textilre stb. Képek bejöttek. Az tetszik mindenkinek.

Itt vagyok, Durca-Haver! Ahan, feleennyi időd van, mint nekem.

Jelentem, hogy Gabi mosópor+öblítő bejött. Nagyon kellemes illata van. Bár tudom, az ára húzós, de én, mint a fogyasztói társadalom mintapéldánya... :lol:
vbea

Sziasztok!

A délelőtti pihenőm megint nem jött össze, Panni 3/4 órát aludt csak. Most délután is ment a szenvedés, végül cicin elaludt, hát kíváncsi vagyok, meddig húzza.

Marcsi, szerintem Panni élőben is „nagyjányos” :), de ha gondolod, akkor valamikor elsétálunk felétek és akkor személyesen is meggyőződhetsz róla.

Én is csak képeket gyártottam, egyszer egy kaspót is díszítettem szalvétatechnikával.
Vbe, ez az antikolás és repesztés érdekel. Hogy csinálod?

Durca, válasz ment.

KépKép
osori

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?