A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na végre ideértem, utólag is bocsi, de csak kutyafuttában olvastam végig az írásotokat.
Lexi:
Szuper, ügyi vagy, majd a fotókat én is meg szeretném ám nézni. :)
Kriszti:
Van a városban is akupunktúra ha érdekel üzenek. Egyébként az ismerősöm Paksra jár, pont holnap visszük le kocsival. :)
Mot család:
Krisztinát már megcsodáltam a babás topikban is nemrég, de még mindig gyönyörű, gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!
Lukrécia:
Mi van veled, jól vagy?
Boldog Tímea napot!
Kép
Vendég

Réka!
Én úgy tudom, 6. héttől már hallható...Remélem halljátok majd!!!!!
Vendég

Estrella!
De nem bízom ám mindenkiben!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: Majd megbeszéljük a részleteket!!!
Vendég

Jó reggelt!

Manda! Köszi, hogy leírtad!!!!!!!!! :wink: Drukkolok, hogy most sikerrel járj! Mensi odaért már?

Réka! A 7. hét után sztem már simán dobog!!!! :lol:

Sajna ma korábban kell mennem dolgozni, és még anyák napi műsor is lesz délután, így csak 5 körül jövök! De akkor könyörtelenül visszaolvasok mindent! És ez most nem fenyegetés.... :D
Mindenkinek szép napot!
vikike0429

Viki
Hát ma reggel úgy nézett ki, hogy ide ért a Piri, majd meglátjuk napközben! :lol:
Neked is szép napot!!!

manda

Hát úgy néz ki, végre valahára ideért!JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ!!!
Ha úgy csinálom mint 2 éve, akkor a 22.napon kezdek, és az máj.25.lesz, vagy aznap vagy előtte nap megyek fel a BMC-be, de a péntek biztosabb. :lol:

Bocsi csajok, de már annyira nem bírok magammal, jaj, csak pofára ne essek!!! :?

manda

Sziasztok!!!!!

Köszönöm mindenkinek a névnapi üdvözléseket! Olyan jól estek, és igaziból könnyeztem is, de nem mondom, csak gondolom, hogy dolgoznak a hormonjaim!!! :oops: :D
Bár mindíg kicsit lelkis voltam!! De nagyon édik vagytok!!!

Lexi nagy pusssza, és gratula nektek, vigyi magatokra!

Lippa nagyon szép a képeslapod, itt is szeretném megköszönni!

És Persze Szilvi barinémnak is!!!

Mot édes a kis királylányotok, és én is kívánok, vagyis mi is sok sikert a vizsgára!

Manda örülök, hogy így lehet örülni a télapónak, és várunk a hírekkel továbbra is!

Tudjátok én még mindíg gondolkodóban vagyok, hogy jöjjek e vissza a nődokimhoz itthonra, vagy legyek e Pesten! Párom örülne, ha itthon maradnék, de valahogy biztonságosabbnak érzem, ha ott leszünk fenn Pesten! Volt egy rémes kellemetlenségem idehaza a nőgyógyon, és ezért félek! De ez van!!!
Mivel Eü-s vagyok, pár labort itthon megengedték, hogy megcsináltassam, és képzeljétek néhány laborkérésről azt sem tudták mi akar lenni! Tehát csak ennyi, bár a terhesség az minden esetben csak ugyan olyan lehet, vagyis abban csak nem tudnak elnézni semmit sem!! Ugye? Legalábbis reméljük!

Puszi nektek és mégegyszer köszönöm a megemlékezéseteket!

Kép
tini75

Estrella
Természetesen viszem a képeket.
Vendég

Sziasztok!
Timcsi Barinő!
Azt számold ki,hogy hány óra alatt értek fel kocsival a kórházba!Ja és mi van ha hó lesz!Fontos dolgok!
Nyunyi!
Szurkolok a HSG miatt!
Lexi!
Gratulálok a babóhoz!ne szomorkodj,hogy csak egy van!
Mot!
Csodás a lánykád!
Manda!
Örülök,hogy eljött Télapó és így hamar eltudjátok kezdeni a stimut!Van 3db Decapeptylem,ha kell neked adom!Egyébként még van Merional.Nem vonták ki!
Vendég

Benszi :D
Köszi aranyos vagy! A Decapeptylt köszi, még nem tudom, valószínüleg meg kell vennem a 28 db-osat, majd meglátjuk.
Azt tudom valamelyik kettő megszűnt és a régi ismerőseim mintha Luverist kaptak volna vagy valami hasonlót. Ezek az M betűs gyógyik: Merional, Menogon és Menopur nekem olyan egyformák! :wink:
Bocsi a tudatlanságomért, és eü-sök ne szóljatok meg!

manda

Sziasztok!
Manda!
Dehogy szólunk meg!!!!!! :wink: Én is Luverist szúrtam!!!Én sem ismerem a csodás M betűseket, csak annyi közöm volt hozzá, hogy Estrellának beadtam!!! :lol: :lol: Örülök, hogy Piri odaért! Én 9 hónapra száműztem!!! :lol: :lol:
Vendég

Na, íme az új tábla!!!!
Brumi!
Nagyon sok sikert mára!!!!!!És kb.-ra a teszt időpontját is beírtam.....Ha nem jó, majd javítom!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

Szép napot mindenkinek, itt nagyon rossz idő van, borús, esős...
Vendég

Kriszti :lol:
Köszi!!!
Azt hiszem Luverist fogok én is kapni, az is por+oldószeres? Nehéz összekavarni?

manda

Kriszti
Ezt most hogy érted?(9 hónapig száműzted)

Manda
Végre!!Miért esnél pofára?
Menogon szünt csak meg.
gabicsibe

Nálunk is esett, de mintha most kezdne kisütni a nap!

manda

Manda!
Nem nehéz összekavarni......Bár én nem az egész oldószerben oldottam fel, csak a felében, ugyanis nekem bőr alá kellett beadni, és nem izomba.....Jobban örültem neki!!! :lol:

Gabi!
Hááát, reménykedik az ember, és próbálkozik!!!! :lol: :oops: :oops:
Elküldtem, és remélem 9 hónapíg nem jön felém.....(pusztán csak reményből írtam, sajnos)...De ha nem jön, akkor megírom azonnal!!!!!!!!!!!!!! :roll: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Manda :)
Biztos, hogy minden rendben lesz! Ne aggódj! Drukkolok!
Most én is várom pirit. Nem tudom jártál-e nálunk, megint hamarabb repedt meg a tűszőm mint kellett volna, így ismét lemaradtam a 4. inszemről. Én is azon a héten megyek vissza. Lehet, hogy lombikot indítunk, ha sikerül, még nem tudom.

Kép
mofly

Sziasztok lányok!

megjöttem, nagyjából visszaolvastam.
Nem akarok nagyon panaszkdni de k. megviselt a műtét:(
Azt hittem könnyebb lesz, rájöttem hoyg nyafka csaj vagyok.
Még másnap se tudtam felkelni csak négykézláb tudtam menni:(
Miután kihúztak minden csövet jobb lett de most is fáj nagyon :( :( :(
Viszon annyit mondott a doki hoyg alma nagyságú endometriozisom volt, több rétegben lerakódva, gondolom jól megpiszkálták a peteféészket ezért fáj annyira most is.
Ráaádsul megfáztam és köhögési inferem van... na ez ami aztán csúcs fájás, Na befejeztem :)
Egyébként a János nőgyógyászatán nagyon kedves volt mindenki,ha lesz baba egyszer idejövök szülni:)

Kedden kell visszamennem varrat szedésre + BMC -be is.
MA becsoszogtam a BMC, hogy mikor menjek, aki ott volt lehet hogy látott, egy hulla fejú lányt öccsével a nyomában:)
madrin

Madrin!
Engem is megviselt a lapar, nem benned van a hiba....Én is alíg vártam, hogy a katétert kivegyék, és a branült..... A jánosban velem is aranyosak voltak, én is gondolkoztam az ott szűlésen,. aztán behozták, hogy nincs szabad kórházválasztás......Remélem holnap már jobban leszel!!!!!
Vendég

Madrin!
Nem vagy nyafka csaj,ez igen is megviseli az embert!Ugyanez volt nekem is,hasonló méretekkel...Mire visszamész a varratszedésre,már jobb lesz.Én is úgy tervezem,hogy a Jánosban szülök.Remélem hamarosan :)
kita

kita,

Neked is ez volt? Utána mit csináltak/milyen kezelést?

Igen ahogy kivették a branült egyből jobb lett ki tudtam egyenesedni sztem rossz helyen volt.
Direkt nem ettem hogy wc-re se kelljen mennem, bár olyan kaját hoztak be hogy csak pilláztam :)
madrin

Madrin!
Akkor Te is olyan finom kajákat kaptál mint én???Ráadásul nekem nem is hoztak a 2 nap alatt csak 2 X talán..... :lol: De nem is bántam!!!
Vendég

jaja

reggeli:üres kenyér 1 db olasz felvágottal :shock:

ebéd vmi zsíros leves, kettő darab 4 cm-es buktával :shock:
vacsi: üres kenyér, kis kávés pohárban háromnegyedig körözöttel :shock:

Mondjuk nálam evőeszköz se volt,nem tudtam hoyg vinni kell így esélyem nem volt enni....
Mondjuk szomorú az egész mert egy öreg nénihez senki nem jött látogatni, neki muszáj ezt a sz...t ennie :(
viszon bakker egy grammot nem fogytam:(
madrin

Madrin!

Mikor nekem ezt csinálták,akkor úgy tűnt csak ez az ami akadályozza,hogy babánk legyen.(nálam)A férjemnél kimutatták az alacsony sperma számot,ami amúgy is indokolta a lombikot.Úgy emlékszem kb.2-3 hónap pihi után el is kezdtük az első lombikot.
Emlékszem én is ramatyul voltam,másfél napig csak feküdtem a kórházban.
kita

Sziasztok!

Olvastátok a "Hétről-hétre" rovatban az Ingyenes marad a választot orvos cikket? Érdemes. Eszerint kivételt képez a díjfizetés alól a terhesgondozás és a szülészeti eljárás június 30. után szülő nőknek is. De jó lenne, ha így lenne... :roll:

Madrin! Jobbulást! Gondolj a célra, úgy talán könnyebb. :wink:

Mofly! Hogyhogy előbb repedt meg a tüsző? Korábban, minthogy a repesztőt beadtad volna?

Manda! Akkor ez a te esetben - egyenlőre - szuper hír :) Örülök, hogy örülsz neki és hamarosan ti is kezdhettek. :) Milyen érdekes, hogy néha hogy tudja várni az ember, hogy megjöjjön máskor meg sírva könyörög, hogy nehogy...
nellike

A párom már két napja "babázik" álmában, remélem érez valamit :oops: Azt mondja, hogy korábban babákkal sosem álmodott. :roll:
nellike

Mofly :D
Sajnálom a 4.inszemedet! Nem olvastam róla, bocsi! Én most már csak a mégse jött meg-be szoktam irogatni ill. azt olvasom, a régi topicban már olyan sok új van és a régiek meg inkább ebben irogatnak.
Jó lenne együtt lombikozni bár nem tudom neked milyen protokollod lenne! Drukkolok ám én is neked!!!
Hátha összefutunk! :lol:

manda

Köszi csajok!
Azt hiszem majd kell a lelki támogatás! :D

manda

Madrin
:( Nekem szerencsére nem volt szükségem ilyen beavatkozásra!
De nekem a HSG is kicsit rossz volt! Az meg ehhez képest, gondolom piskóta!
Jobbulást kívánok neked és sok pihenést!!!!

manda

Madrin :cry: ,de örülök hogy túl vagy rajta :D !

Manda juuuujjjjj de jóóóó,örülök hogy nemsokára kezditek :D .Minen rendben lesz,majd meglátod :wink: .

Krisztike drága beszéltem a télapóval és beleegyezett,hogy nem néz felétek 9 hónapig minimum :D :wink: !

Kita barinőm,hát persze hogy hamarosan,januárban :D !
Persze ha ikrek,akkor lehet hogy"sajnos"bent kell töltened a karácsonyt,de szerintem nem bánod :wink: !

Mindenkinek szép napot 8) !

Lippa
lippa

Köszi Mindenkinek, megyek lefexem,
remélem nem kell lombikoznunk, aranyos volt a Lintner doki azzal búcsúztunk hogy egy sokkal súlyosabb endos lányt küldtek hozzá a BMC-ből és most spontán összejött neki, tök jó érzés volt (hátha...)
madrin

Nelli!

Előfordul,hogy a férjek hamarabb megérzik a sikert.Ki tudja...

Lippa!

remélem jövőhét szombaton ünnepelhetünk,aztán tényleg készülhetek a januári programra.
kita

Nellike olvasta, én megtaláltam és most bemásolom:
Szerintetek? Én még mindig nem értem, tudom hülye vagyok. :(
Most kell fizetni bármit is vagy sem? :?
A cikk:
Ingyenes marad a választott szülész?
2007. 04. 23.

Az Egészségügyi Minisztérium elképzelései szerint június 30-a után sem kell részleges térítési díjat fizetnie annak a kismamának, aki választott orvosnál szeretne szülni. A Magyar Nemzet értesülése szerint a minisztérium előterjesztésében ez áll: „a részleges térítési díjfizetésre vonatkozó rendelkezés alól kivételt képez a terhesgondozás és a szülészeti ellátás”. A korábbi törvényi rendelkezés sokakban aggodalmat keltett. Egyrészt nem lehetett tudni, hogy szülhetnek-e választott orvosuknál, és ha igen, akkor ki kell-e fizetni a részleges térítési díjat. Az eredetileg megállapított díj 30 százaléka annak az összegnek, amit az adott beavatkozásért a kórháznak az Országos Egészségbiztosítási Pénztár utalna, de nem haladhatja meg a százezer forintot. Választott orvosnak az az orvos tekinthető, aki az egészségügyi intézmény munkarendje alapján éppen nem beosztott.
Vendég

Estrella, szerintem még nem fogadták el, csak tervben van, én már egy hete csendben szorítok, hogy legyen eszük :wink:
Nekünk sem mindegy...

Judit

jucicuki

Madrin! Nekem is volt laparom, csak bedugták és kihúzták, mert kiderült, hogy mégsincs semmi, de én még így is két napig erősen mozgáskorlátozott voltam és amíg ki nem szedték a varratot igencsak kellemetlen volt. Fel a fejjel, lényeg, hogy kint van a "cucc" és nem zavar többet, legalábbis egyelőre, odabent.
gombahölgy

Estrella !
Az én olvasatomban ez annyit jelent, ami a szöveg közepén a lényeg, azaz, hogy a szülészetet, terhesgondozást kivéve kell fizetni a választott orvosnak. A szöveg többi része csak magyarázat, hogy mi számít választott orvosnak és mi a részleges térítési díjfizetés. Persze ez csak egy előterjesztés, vagy ahogy a Judit mondja egy terv, de a lényeg az, hogy ez a kivétel idáig benne se volt. Aki mást lát ebben, az javítson ki én így értelmeztem.
nellike

Sziasztok,
Rég jelentkeztem, de csendben olvasgatlak Titeket.

Baby, Nefke sajnálom, hogy így alakult.... :(

Lexi gratulálok a dobogó szívecskéhez, biztos nagyon jó érzés. :)

Nellike, kívánom, hogy teljesüljön a párod álma :wink:

Manda megértelem az izgalmadat, én is alig várom máj. 7-ét, hogy elkezdhessem
adni magamnak a Puregont meg a Luverist.
Kriszti Luverissel kapcsolatban egy kicsit elbizonytalanított, mert nekem nem mondták, hogy kell beadnom, de mintha a dobozra subcután lenne írva, de majd megnézem :oops:

Kriszti gratulálok a fogyáshoz, nagyon irigykedek ám rád ;-)

Mandrin, azt mondják, hogy műtét után az első egy-két nap a rossz, de utánna viszont már alig érezni.

Gabicsibe lassan neked is közeledik az inszem napja :) :wink:

Estrella szerintem maguk a nőgyógyászok sincsenek tisztába az új rendeletekkel, de megtalálják a kiskapukat, hogy ők maguk jól járjanak.

Kép

csibe
csibe32

Madrin
Mielöbbi gyógyulást kívánok!!

Nellike
Kívánom,hogy férjed álmai valóra váljon!!
gabicsibe

Utólag kivánok Minden Tímeának Boldog Névnapot !

Kép

csibe
csibe32

Csibe
Sajna még legalább 2hét :( De gyorsan eltelik!!
gabicsibe

Madrin!
Nekem tavaly csinálták a Jánosba a lapart és tele voltam összenövéssel+kivettéák mindkét petevezetékemet.Műtét után 3héttel beültették a fagyis babákat.Sajnos az nem sikerült,de nem is csoda,mert annyira depis lettem a műtét után.Neked szerencsére megmaradt minden a helyén.Szurkolok!

Egyébként kedden megyek a BMC-be egy receptért ha valaki ott lesz szívesen összefutnék vele!
Vendég

Sziasztok!
Túl vagyunk az anyák napi műsoron. Azért eszembe jutott, hogy mi lenne, ha már jövőre valaki nekem is........ :roll: :wink:
Manda! Akkor ezt a ciklust egyszerre kezdjük. Nekem is megjött ma rendesen végre.
Madrin! Szegénykém! De a cél érdekében mindent. Pihenj sokat!
Nellike! Párod álma csak jót jelenthet! :wink:
vikike0429

Hűűű, nem találom azt az oldalt, ahol a Tickert "csináltuk" Riával.... :roll:
vikike0429

Próba....

Kép
vikike0429

Helló Lányok!

Megvolt az inszem. Remélem minden oké odabent:-)
A BMC viszont katasztrófa volt, 4-kor kaptuk csak meg a zárójelentést.
Kriszti! Nagyon ügyi vagy, május 21-én megyek tesztre:-)
Most megyek pihenni, jók legyetek!
Üdv: Brumi
brumi_30

Szia Brumi! Drukkolok neked, hogy sikerüljön! A várakozás......de reméljük megérte! :wink:

Kép
vikike0429

Hajrá Brumi!

Húzzunk bele Gabicsibével együtt és javítsunk a táblán! :wink:
nellike

Brumi!

Drukkolok, hogy sikerüljön! Jaj, úgy látom, a táblázat szerint én vagyok a következő! Hétfőn UH, gondolom akkor kiderül, hogyan tovább. Most úgy számolom, hogy kb. június 1-jén lehet a beültetés. Ha odabent minden rendben, ha a kis eszkimók felébrednek stb. stb.
ballagyo

Szisztok!

Csibe köszönjük szépen!

Kriszti először én sem értettelek, de rukkolok a sikerben! :D

Brumi sok siker kívánunk nektek is! :D

Viki kívánom nektek, és mindenkinek, hogy legyen anyáknapi műsorban része, és kapjon csemetéjétől csokrot! :)

Nelli, reméljük párod álmai valóra válnak!!! Szorítunk értetek!!! / is /

Juci tudod ez nem is lenne rossz hír, sőőőőőőőőőt.... :D Nálunk itt Cegléden mindíg elkérték eddig a dokik szemtelenül a hálapénznek a gyes összegét! Elég durva nem??? :D De legalább szülhetnénk annál akinél szeretnénk!
Egyébként megjegyzem, hogy nálunk itt a kórházban van egy két MR. Beam kinézetű, és észjárású dokika! Mondtam is a páromnak, hogy ha valamelyikőjük lenne ügyeletben szüléskor, és bizti vitetném magam tovább, vagy megkérném a portást inkább segítsen ő!!! :D :D :D Erre párom jelezte ő nem is jó? :( Nekem jó lenne, bár nem szeretnék apás szülést! :oops: :oops:

Madrin jobbulást!! Kitartás, úgy hallottam tényleg csak pár napig kellemetlen, bár én nem tudom!

Manda fogunk támogatni szorítással, és jó szóval és drukkal! Pussszza!

Kép
tini75

Drága Brumi
Pihengessél hétvégén. Csak nekem repült el gyorsan az egy hónap, vagy Neked is. Az 1. inszemed akkor volt, amikor én beültetésen voltam, ugye?

Madrin
Elhiszem, hogy nagyon fájdalmas, nem gondolom, hogy gyenge és hisztis csaj lennél. Végigcsináltad, tehát erős vagy. Kívánom, hogy napról-napra könnyebb legyen és legfőképpen azt, hogy ezek után spontán sikerüljön a baba. Én még az inszemek után is úgy görcsöltem, hogy fetrengtem és elájultam, a hsg-t meg nem is mondom inkább.

Benszi, Tini
Ugye már benneteket is kidobtak a BMC-ből? Vagy csak engem?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?