Sziasztok4
Gil most nem vagyok otthon , de mintha nekem maradt volna egy doboz bromom, ha meg van szívesen odaadom.
NEekem most nem kell. Hétfőn leszek újra gépközelben ha addig ráér megírom hoyg van e.
Egyébként nekem is kevesebb gyógyszert írtak fel mint ami elég lenne a következő uh-ig, ezt anniyra utálom, nem mindenki a szomszédból jár oda, na mindegy.
Szeretném megkérdezni akinek volt laparos műtéte nekem 10 napja volt de még fáj a hasam nagyon

Na jó nem halok bele, de nem kellemes
Ráadásul akkora mint egy nagy labda, ez normális?
Totál beparáztattam magam hoyg nem feküdtem rendesen.Tegnap fűvet akartam nyírni de nem ment
Olyan éles fájdalom nyílalt a hasamba hogy azonnal abbahgyatam és rohast mérges voltam magamre, de egyíszerűen "hiperaktív" szerű vagyok, tv -t se tudok úgy nézni hogy szépen pléddel betakarózom ,mindig vasalok pl.
Kriszti úgy irigyellek az edzésért,meghalok úgy hiányzik:( Tényleg 4-5 hét amíg én is elkezdhetem újból?:(
Benszi, azt én se értettem miért nem lehet spontán próbálkozni bár gondolom a Orgametrill mellett nem lehet teherbe esni utána meg nincs arra idő hogy spontán próbálkozzunk, mert ez az endometriozis hamar visszatérhet. Gondolom én.
De pont az ilyen kérdésim miatt megyek el a Konc magánrendelésére.