A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Green!
Örülök, hogy jól vagytok, Áron nagyon édes lehet már! Meghiszem azt, hogy imádodKép

Oxi!
Nem meghatódni, még jó, hogy bemegyünk, ha arra járunk! Csak mondjad, mit vigyünk, hogy ne a rémes kórházi koszton kelljen éljél.

Ada!
Mi volt NST-n?

Kép
Kép
manoka11

Manóka!
Mi beszéltünk ám ... 7-es busztól az ajtóig, és a torna előtt is. Már tudod, hogy ki vagyok, igaz? :-)A relaxot lehet, hogy kipróbálom. Én azt gondoltam, hogy ez csak akkor "kell", ha szorong valaki, de a szavaid alapján rájöttem, hogy ez butaság. Jó dolog lehet.
ficánka

Jóestét Csajszik!
Annyi de annyi minden történt ma!

Ficánka!
Kedves vagy hát nekem sajna ma sem jött össze az alvás, mert ezer helyre kellett szaladgálnom...
Gyurok a Manó érkezésére akkor is biztos kevés lesz az alvás!
Egyébként csatlakozom Manoka hozzászólásához, hogy gyere el a Mona Lisába és döntsd el te!
Énis még csak múlthéten voltam először vegyes érzelmek váltakoznak bennem róla!
De még holnap megpróbálom mégegyszer!
Tudod nem adom fel.....:-)))

Ildi76!
Köszönöm az infót!Megnézem a hétvégén a börzén és ha nem lesz jó akkor Elefáni!

Bogárka!
Sokkal de sokkal jobb a délelőtti torna komolyan!
Kapunk olyan nagy labdát tudod ami az ikea szobában van és azon kell tornázni nagyon jóóóóó!!!
Ki kell probálnod ez fontos!!!
És köszönjük az információt Norkáról, bocsánat, hogy zavartunk!

Oxi!
Ma azon gondolkodtam, hogy egy hétre befekszem helyetted szerinted feltünne bent???
Nem tudok itthon piheni mindig van valami!
Na jó nem panaszkodom, mert a kaját meg a többit nem irigylem!

Manó
manó27

Manó!
Dehogy zavartatok! Kép A barátnőm 10-re ígérte magát, fél1-re ért ide, úgyhogy kettesben sétálgattunk Petrával, amikor hívtatok...

Mostmár nagyon kíváncsi vagyok a délelőtti tornára, ez a labda nagyon vonzó! Kép De szerintetek tényleg működne a dolog, hogy Petrával odavonulok? Hányan vagytok kb.?
Jövőhét biztos nem jó, de akkor lehet, hogy az azt követőn kipróbálom. Manó! Remélem Te még akkor is ott leszel, Manóka akkor már biztos Emmázik Kép!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manó!
Hátha most, hogy sűrű volt a napod, jól fog menni az alvás éjszaka. Abban persze igazad van, hogy a babácskák érkezése után egy ideig nem lesznek hosszú alvászatok, inkább sok kicsi.
A Mona Lisával kapcsolatban csak annyi a gondom, hogy 9-től van, én általában akkor, vagy kicsit később ébredezek mostanság. De bizti lesz még olyan, amikor nem alszom ilyen "bundán", az elmúlt hetekben voltak napok, amikor egész korán kukorékoltam.
Kiváncsi vagyok, mi lesz a véleményed a holnapi alkalom után.

Elkezdtem ásítozni, megyek vízszintesbe. Szép álmokat és jó pihenést mindenkinek!
F.
ficánka

Sziasztok!

Először is mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, és a gratulációkat.
Nagyon-nagyon jól esett. :D

Egy-két kiegészítést szeretnék csak hozzáfűzni Laci beszámolójához, mert annyira jól, és részletesen írta le, hogy igazából teljesen helytálló.
Amit talán ő félreértett: az EDA nem volt olyan vészes, mint ahogy ő gondolta. Az ujját azért szorítottam annyira, mert mindíg azt vártam mikor fog jobban fájni, vagy mikor lesz még rosszabb. De nem lett. Ennél az egy dolognál izgultam nagyon.
A dokimnak arany keze van.
A műtét alatt mindent éreztem, mármint, hogy húznak, vonnak, nyomkodnak stb, de mivel az EDÁ-ban volt egy kis kábító valami is igazából nem nagyon foglalkoztam vele. Fájdalmat semmit nem éreztem.
Ami kicsit kellemetlen mellékhatás, hogy az ember remeg szinte folyamatosan, és ezt nem lehet kontrolálni. Bár a vége felé ez is homályba merült.
Nagyon jó volt meghallani a Pici hangját.
Nem is igazán sírt, csak kétszer e-zett. EEEEEE, EEEE. Kb. ennyi.
Azóta is így indít, amikor ébred. EEEEE, EEEEE. :D
Azt már Lacitól tudom, hogy a leszívásnál, bömbikézett kicsit.
Amikor azonban ő visszahozta, hogy megmutasa, teljesen nyugodt volt, és kinyitotta az egyik szemét az apukája hangjára. A másik még össze volt ragadva a magzatmáztól.
Nagyon helyes volt.
A következő két napot nem részletezem.
Kicsit összekapom magam, és leírom, hogy melyik homeopátiás bogyók jöttek be nagyon.
Van köztük nagyon jó fájdalomcsillapító is.
Az algópirin amit ott kaptam nem sokat enyhítet.
A 3. nap már tűrhető volt. Nem is lázasodtam be, csak egy kis hőemelkedésem lett a tejtől.
A csecsemős nővérke segítségével hamar tudtam szoptatni.
Ha nem segít, biztos sokat nyüglődtem volna.
Az volt a gond, hogy kicsi a mellem , és a tejtől úgy bedurrant, hogy szinte felcsúszott a nyakamba.
Ez még csak hagyján, a bimbó udvar alatt is annyira megduzzadtak a mirigyek, hogy túl kemény volt ahoz, hogy Marcika rá tudjon harapni.
Ezért a nővérke kb.2 perc alatt szerzett egy bimbókiemelőt.
Azzal próbálkoztunk, és a Kispicúr percek alatt ráérzett a dologra.
Igaz, hogy véresre szívta a bimbómat a 3 szopcsi alkalmával.
Állítólag sokkal nagyobb szívóerőt kell kifejteniük bimbókiemelővel, és talán ezért.
Viszont van előnye is a dolognak. Nem tud annyi levegőt nyelni.
Sok hülyeséget vittem, de a mellszívó nagyon jól jött.
Mert annyi tejem lett a 3 napon hirtelen, hogy kő kemény volt a mellem, és nem boldogultam egyedül.
Éjjel be kellet mennem a csecsemősökhöz, és az egyikük segített lefejni.
Borzasztó volt.
Csak azt tudtam hajtogatni, hogy úristen ez nagyon fáj.
Ezt kb. 100x mondtam el. Közben folyt még a könnyem is.
A végén már úgy csináltuk, hogy visszamentem a mellszívóért, és Marciért. A lány csak kilazította, én pedig fejtem, Marcika meg szívta.
Így sikerült rendbehozni.
Azóta fejek, hogy ezt ne kelljen mégegyszer átélnem. :?
Ami még üröm volt az örömben, hogy az utolsó nap amikor már jöhettünk haza, nagyon jó kedvem volt, amíg meg nem jelent a laci beszámolójában említett műtősfiú.
Igazából nagyon aranyos, és kedves volt, csak szerette volna tisztázni, hogy nem roma.
Laci azt írta a beszámolójában, hogy lehet, hogy az.
Nem mintha ez bármit is jelentett volna.
Nyáron mikor Laci jó barna, őt is nézték már annak. A sötétbarna szeme, és haja alapján.
És igazából semmi jelentősége nincs, hogy ki micsoda.
Laci főleg elismerésből írta, hogy ilyen profi srác, hogy még az orvos is figyel a meglátásaira.
Ezúton is szeretnék tőle még egyszer elnézést kérni.
Na mindegy, a látogatása után teljesen padlóra kerültem. Borzasztóan bántott, hogy megbántottunk egy olyan embert aki csak segített nekünk.
Nagyon rendes, és ügyes volt.
Másfél órán keresztül nem bírtam abbahagyni a bőgést.
Ciki volt, mert jött a vizit, meg a takarítás, meg ez, meg az, én meg csak bőgtem, és nem tudtam megszólalni bárki bármit kérdezett.
Ezután természetesen amikor Laci jött értünk, megkereste, és tisztázta vele a dolgokat.
Hát kb. ennyi a kis kórházi sztorink.
Itthon nagyon jó.
Este 2-szer 4 órát aludtunk.
Ja, még annyi, hogy mivel Marci faros volt, ezért kicsit le van tapadva a csípője, úgyhogy terpeszbetétes nadrágpelenkát kell hordania.
ezenkívül minden ok.

Két kérdésem lenne még a szopival kapcsolatban:
1. Írtátok, hogy ha a hónalj alatt fekszika kicsi, akkor olyan helyről is kiszívja a tejet, ahonnan egyébként nem. De így a hátán fekszik. Nem tud ebben a helyzetben mellényelni?
2. Szoptathatom, ha csuklik?
Eddig megvártam míg abbahagyja, de akkor meg annyira sír, mert éhes.

Ja és még valami.
Légyszi írja meg valaki, hogy kinek lett még babája, mert ennyit nem tudok visszaolvasni, és gondolom egy csomó mindenről lemaradtam.Kép

Kép
Kép
pipocska

Koszi az infokat! Asszem eloszor C.J-nal probalkozom, holnap felhivom.
Ada koszi, megvan a szama.

Ficanka, kedvem lenne menni, de meg meggondolom, mert eleg suru a het. Azt hiszem attol fugg, hogy mit mond C.J. Ha o sem er ra, akkor elmegyek.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hello Lányok!

NST-n egy keményedést produkáltunk, szívhang jó, ennyi.

Oxival, Norkával találkoztam, PannaRéka egy tünemény Kép

Mindenkit puszilnak, persze várnak ránk és reklamáltak, hogy miért nem megy senki, dehát megvédtem a mundért, meg abecsületet azzal, hogy bezony nem tehetünk ám róla.

Oxi-t tényleg nem fogják hazaengedni valószínűleg már szülésig, be is rendelte a laptop-ot Kép

Na, elteszem magunkat holnapra, amikoris el fogok jutni végre relaxra, yipiiiiiiiii....

Csóka
Ada(40+3, mert tegnap elszámoltam)
ada007

Pipocs, szeretettel gratuálok még1x!
a cicidre vigyázz, jobb fejni, mint begyulladni, ahogy az ősi Votiv-mondás tartja..
pár, nap és olyan könnyű lesz a szopi, mint a hámozott buborék, majd meglátod!

csuklás: a legjobb rá a szopi! Kép 1. a baba másképp veszi a levegőt, ahogy cicire rakod 2. ez eltereli a figyelmét Kép
ennél nincs jobb - bár, Oxi még a csuklást is ki tudja masszírozni egy babából, mert ahogy ő nagy szerényen mondja, mikor én ezen álmélkodok, hogy ahh, ez csak egy rekeszizom-görcs Kép
azt meg nem csodálom, hogy panaszkodik az uraság, ha ott váratod a cicire Kép

a babód fejjel lefelé is tudna szopizni, nem nyel félre (max. ha spriccel a szájába a tejci és nem tud olyan gyorsan nyelni Kép) - az a lényeg, hogy a kis arcocskája/teste lehetőleg szemből legyen a cicinek, és ne kelljen a nyakát elfordítania, mert így a leghatékonyabb a szopi
nyugodtan váltogasd a pózokat, főleg hogy te már ülni is tudsz...Kép

Norkának született babája, Panna Réka, tegnap de.
lécci vki segítsen pontosítani, a centikkel meg a kilókkal

votiv 8)
votiv

Ruzi, küldtem neked meghívót wiwre.

Bogárka, téged meg visszaigazoltalak.

Beetrix, és a többi Csíkoska! herbaházban találtam striákra Pregnacare krémet. majd tudósítok, használt-e valamicskét...

Zsancikám, esernyőkocsi tárgyas még? vagy kulloghatok ki a börzére? Kép

bajdövéj, börzés babanet-tali? haaa?

Jucus, még vmi, a HIB-Diperte kivezetőszeren kívül a Ledumot (9CH, 2x5) még jó neki adni, akkor nem gyullad be a szuri helye

na, kifexem. potttsék délutánom volt, végig a János-kórházban
aztán már este nem is volt tejem, csak mirelitmami Kép
ráadásul aptyuk dolgozott, Istvánkóm szirénázott, úgyhogy egyedül fürdettem a sebesujjammal, hjaaajjj
néha borzasztó nagyokat káromkodok a gyerek előtt, de ez elkerülhetetlen, mert ő rúg/üt bele a sebbe...
na nem fokozom, jóéjtmindenkinek

votiv 8)
votiv

ui,
Ancsi, még mindig BAH...

Borri, néha én is röhögök már a párom hülyeségein
de lassan ki kell raknom Istire az etetni tilos táblát...

Recca, neked is küldtem meghívót
kér még vki?
na, mosmááá tényleg eldugulok
hrrrpütyipűűűű

votiv 8)
votiv

Jó estét!

Pipocska
Üdv újra köztünk! Sok-sok boldogságot nektek!

Jó kedvem van: így 15 hetesen végre csökken a hányingerem. Nem állítom, hogy elmúlt, de az ételek többsége már elmúlt. Ez a legszebb szülinapi ajándék, amit csak a pocaklakóm adhatott nekem. Mármint hogy jövő szombaton, a szülinapomon nyugodtan élvezhetem anyukám epertortáját. Előre is nyami! A hétvégén meg apukám csinál bogrács halászlét a telkükön. De jó nekem!

Már régebben szült anyukák
Ha valakinek esetleg akad fölös mélykocsija, kérem szóljon! Mindenképpen használtat veszünk, de jobb szeretnék ismerőstől. Köszi! Még van rá időm, de mivel semmi mást nem kell vennem az apróléknak, így ezzel vagyok elfoglalva.

Vajudó-szülő kád
Járt közűletek valaki benne? Milyen? Én nagyon szeretném vajudás alatt kipróbálni, mert amúgy is imádok elterülni a vízben. Aki tapasztalta, kérem meséljen róla!

Na jó, én is megyek alukálni.
Jó éjt nektek:

Murr
murr

Kissé lelombozódtam tegnap du., mikor hazafelé tartva, egy buszmegállóban várakoztam. Láttam, hogy a 40-es buszon egy öreg pár arról kezd el vitázni, hogy terhes vagyok-e, vagy csak háznyira nőtt a seggem. Az öreglány nagy hévvel mondja, hogy: "MONDOM, HOGY NEM TERHES!", míg öreg figura meg állítja, hogy: "nézd már meg, dehogynem!" (Gondolom előtte azt vitatták meg, hogy milyen debella vagyok, és az öreglány ennek kívánt főként érvényt szerezni.)
Úgyhogy eldöntve a számukra meddőnek látszó vitát, az induló 40-es ablakából engem bámuló öreg tata szemébe néztem mélyen, és mielőtt elkaphatta volna zavarodott tekintetét, azt mondtam neki süketnéma módjára formázva a szót, hogy lehetőleg a többi velem várakozó ne hallja: "DE!" ...és még mosolyogtam is hozzá, habár semmi kedvem nem volt ilyesmihez. A fickó visszamosolygott és látszott, hogy szégyelli a tettenérést.
Hazafelé a dokim szavai csengettek fülemben, és több kevesebb sikerrel próbáltam elhitetni magammal, hogy egy igenis helyes dundi kismama vagyok.

Na, ezért nem fogják soha átadni nekem a buszon a helyet, még akkor sem, mikor majdnem elvágódom a placcon, mert annyira nem lehet kapaszkodni.

ancsipancsi

Pipocsnyuszókám! Laci nagyon jól fogalmazott, én még bőgtem is a végén Kép
Csodálkozom, hogy az edától is lehet remegni, eddig csak az altatógáz mellékhatásáról tudtam ilyesmit.
Pipocskám és honnan vette a nemroma műtősfiú, hogy ti azt gondoltátok róla, hogy roma? Csak nem olvassa a babanyetet? Nagyon kell vigyáznunk a szájunkra!
A szoptatáshoz nem értek, de ha mi (felnőttek) csuklunk, arra csak jó az ivás.

Ildi! Milyen volt Timike éjjel? Nyugis?

Votiv! Mi ott leszünk a börzén a pasimmal, és keményen nézelődni fogunk. (legalábbis amíg ő bírja. ) kocsit is akarunk, meg ótós ülést, meg kafa rucikat.
Tényleg! Tegnap elbizonytalanodtam. A body = kombidressz???

Murr! Nekem kb. 20. hétig volt hányingerem, vígasztalódj Kép

ancsipancsi

Pipocs! Mégegyszer gratula !!!!

Murr ! Én voltam benne és szuper volt !!!

Ancsi ! Ne törödj másokkal ! Biztosan csini kismama vagy ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Olvastam , hogy kell vmi szűrés : fej meg belső szervi UH . Ezt állítólag valahol megcsinálják születéskor .
A Szt. Imrében meg szokták csinálni ezeket az UH-kat?

Kép
Kép
greenolive

Ancsi,
body=kombidressz (nme praktikus a hátul patentolódós, jobb az, ami oldalt záródik)

Murr,
a vajúdókád jó dolog, de ott és akkor fog csak kiderülni, hogy van-e hozzá kedved, vagy nem. Nekem elsônél volt, jól is esett nagyon, másodiknál feléje se néztem.

Pipocs,
a csuklásra legjobb a szopi. Simon is sokat csuklik, bár ô inkább szopi után, és tényleg csak akkor nyel félre, ha spriccel a tej, és nem tud elég gyorsan nyelni szegényke. Részvétem a kórhzi fejés, stb. miatt. Nekem csak itthonra durrant be a cicim, 3x fejtem naponta, plusz ugye amit a gyerek megevett. De ne csüggedj, be fog állni normálisra, amint kialakul a kereslet-kínálat egyensúly. PL én már egy hete nem fejek (gyerek 3.5 hetes).

Ja, Votivia,
én megyek börzére, összefuthatnánk... Gyertek ti is, többiek! Én rendszeresen járok, jó. Csak a tömeget kell bírni, de tényleg olyan olcsón lehet jó cuccokat kapni, hogy még! Mi most autósülésre utazunk.

Bori
borri

Sziasztok!

Szar éjszaka után kicsit jobb reggel. Már tegnap este is voltak enyhébb fájásaim, aztán éjszaka több is, alig tudtam valamit aludni, 4-6 között egyáltalán nem. Aztán visszaájultam az ágyba és kb. 8-ig tudtam aludni, mert elmúltak a fájások. Így visszagondolva nem voltak annyira erősek, de éjszaka sokkal jobban kiborítottak. Hát, most már remélem, hogy lesz folytatás a mai napon.

Relaxra persze nem mentem el, semmi erőm nincs. Manó, bocs, remélem még nem keresel a szülészetenKép

Ficánka!
Igen, akkor már tudom, ki vagyKép

Manóka 40

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Votiv, köszi, hogy küldtél de nem kaptam meg...óóóó, Kép hova küldted a rozsacska@hotmail.com-ra?

Pipocs
Mégegyszer nagy gratula! Kép Köszi a történetet. Kép
Amúgy honnan tudta meg a műtős, hogy azt hitte a férjed, hogy roma származású? Itt olvasta?

A csuklásnál én mindig próbálom mellre tenni, mert általában a kortyolgatástól elmúlik a csuklás. Kép Csak az a baj, hogy Bendi általában evés után szokott csuklani és akkor már nem hajlandó szopizni, ha nem éhes és még csuklik is.

Votiv
Hogyhogy nem volt tejed? Neked, akinek olyan sok szokott lenni? Ez nem jó hír nekem, mert nekem ugyan nagyon jól megy a szopi, szemtelenül szerencsés módon semmi mellgyuszi, semmi sebes mellbimbó stb. nem volt eddig, viszont egy bajom van, hogy nem tudok fejni. Még amikor tele van a cicim, akkor sem tudok normálisan fejni, csak pici mennyiségek jönnek, szerintem nem indul meg a mellszívónál a tejleadó reflex vagy mi, eddig egyszer sikerült ezt elérnem és akkor tudtam is fejni kb. 100 milliletert. Úgyhogy ha nekem lesz ilyen, hogy valami miatt nem lesz elég tej, akkor mit fogok csinálni? Nekem nem lesz mirelit. Kép

Ancsi
Ne figyelj az ilyen hülye alakokra! Én kb. 22 éves koromig nagyon-nagyon vékony voltam (50 kg), aztán elkezdtem "asszonyosodni" Kép, felszedtem pár kilót, és főleg a hasamra jött, na ezek után állandóan összesúgtak a hátam mögött, de volt olyan, hogy valaki gratulált is és megkérdezte, hogy mikor jön a baba. Szóval nálam meg akkor is azt hitték, hogy terhes vagyok, amikor nem is. Kép És sokszor mondtam is a férjemnek, hogy már annyi kellemetlen helyzet volt emiatt, hogy vagy erőt veszek magamon és lefogyok vagy tényleg csináljunk gyereket. Kép Amint látjátok a második verzió mellett döntöttünk. Kép

És egyébként nekem sem adta át a helyet sosem senki, de igazából ez nem is zavart, csak egyszer döbbentem le, amikor egy pasi, nem az, hogy nem adta át, hanem felszabadult mellettem egy hely, ő meg szinte odaugrott, hogy elhappolja előlem... azért ez már a bunkóságból is sok.

A kórházi kaja láttán nekem az jutott eszembe, hogy lehet, hogy nem volna gondom a kilókkal, ha ennyit ennék naponta...Kép

ruz
ruzicsky

Hali!

Tegnap nem tudtam jönni mert egyedül voltam dedekkel és éjszaka kidöltem.
Tiszta ciki de régebben WIWeltem de nem tudom már,hogy hogy kell.Jelszóm meg az ablakban.

Green!

A Szt.Imrében nem csinálnak ilyen UH-t.De Madarászban csinálnak kb.2500-3000Ft-ért,ha bejelentkezel.Sajnos a számot most nem tudom,de utána nézhetek ha akarod!
Pannával mi sem voltunk ilyenen,Somának meg már születéskor adtak beutalót a Tűzoltó utcai kórházba.Ki érti ezt?!

Jucus
20170114224602

hali,

Ancsi,
nehogy foglalkozzál az ilyenekkel,nincs nem helyes kismamam,minden kismama gyönyörű azért mert sugárzik a boldogságtólKép Kép Kép

bogárka,
te írtad hogy a második szülés általában gyorsabb,ez így van ha mondjuk 4 év van a 2 gyermek között akkor is??????????????
és arról mit tudsz hogy ha az első szülésd meg terhességed problémamentes volt lehet arra asszociálni hogy a második is az lesz?
tutira meg nem válszolható kérdéseim oka:RÉMÁLOM
képzeljétek én nagyon ritkán álmodom,de tegnap a bálint is nyügi volt így én sem aludtam mélyen és álmondtam és azt álmodtam a lepény a méhszájon volt megtapadva és véreztem és...Kép Kép Kép
és persze császározni kellett(nagyon nagyon zokogó szmájli)előzmény:mindig rettegtem a császártól és már most azon parázok hogy csak a második se legyen az!!!!!!!!!!!!!!!!! ugye ha az elősnél mindig minden rendben volt a másodiknál is az lesz,ugye,ugye,ugye???????????????????????
sokkos állapotban vagok ettől a szar álomtól,nyugatssatok meg,plííííííííííííííz!

gigi( a zaklatott lelkiállapotú rémálmodó)
Vendég

Sziasztok!

Még új vagyok itt, és még csak most kezdtünk kísérletezni a babával. Viszont szülész/nögyógyászt keresek a SztImrében. Sok jót hallottam Urbán doktornöröl. Tudja valaki, mikor és hol rendel, és mi a telefonszáma?

Köszi!

Maminti

Kép
Kép
maminti81

maminti!
Itt szinte mindenkiröl csak jókat írunk, írnak, de közelebbit mahd ír az, aki többet tud nálam. Kép És drukk a babaprojekthez.

Ancsi!
Kép Kép Kép Ne törödjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel. Kép Van egy barinöm, (45) aki akkora pocakkal bír, hogy a mai napig át akarják adni neki a helyet mindig, mindenhol, ö meg morcosan rájukdörren: nem vagyok terhes! Szóval ilyen is van. Kép

Képzeljétek, férjecském most megy vissza harmadjára ugyanoda interjúzni... nehéz szülés ez...eddig annyi derült ki, hogy jó sokat kell dolgozni, jó kevés pénzért. De aki egy éve munka nélkül van, az nagyon nem válogat....szóval drukkoljatok!!!

Ja, és a 2000éves vidink feladta a szolgálatot, úgyhogy Natgeos filmet kérném egyéb adathordozón a talira, ha lehetek ily igényes. CD/DVD játszik. Kép (apa idegbe gyütt, és a józan észt leküzdötte a nyers erQ... szóval béke a video poraira.) Kép
neet
neet

ESZTER KÚSZIK!!!!
Ja, és amitöl féltem, bekövetkezett: mivel utál hason lenni, a hátán kúszik, elég viccces látvány, most akkor menni is rükvercben fog?????? Kép Kép Kép
neet (vagy stílszerüen teen??)
neet

Sziasztok!

Ancsi!
Köszi! Lekopogom! Jó volt az éjszaka! Timi eddig nem lett lázas és az oltás sem gyulladt be csak egy pont látszik a helyén!
Szerintem se foglalkozz az ilyen bunkókkal, de jó poén volt amit csináltál! Megérdemelték!

Gigi!
Nekem is volt már rémálmom Timivel kapcsolatban! Azt álmodtam, hogy lementem vele sétálni, de le volt kicsinyítve és a zsebembe tettem! Tudom hülyén hangzik, de ez egy álom!Kép És elvesztettem Õt! Sírva keresgéltem, aztán felébredtem!Kép

Pipocs!
Tényleg! Honnan tudta a műtősfiú??? Lehet, hogy ennyien olvassák a Babanetet? Vagy valakitől tudta meg, aki olvasta! Hát igen, tényleg ciki, de legalább tisztáztátok a félreértést! Mostmár ne idegesítsd magad vele!

Kókuszdió!
Hogy vagytok? Olvasol minket, ha van egy kis időd?
Jöttök a talira?

Ildi
ildi76

Teen!
KépKépKép

Votiv!

Ezek a bogyók azért kellenek oltás előtt,után,hogy ne fájjon stb...dednek ugyi?Na és arról mit tudsz ,hogy olyan szert adjunk neki ami a későbbiekben nem hoz ki lappangó hajlamokat.Pl.nekem lehet,hogy hajlamom van a cukorra és ha Panna kap a szúrik után ilyen bogyót aminek nem tudom a nevét csak a barátnőm homeosgyerekorvosnővére említette,akkor 30év múlva Pannánál nem jön elő a cukorbetegség.De ez van a rákkal és a többi betegséggel is.

Kaptam ma egy levelet a listáról,de olvashatatlan nálamKép

WIW-rw kérek meghívót!

Jucusakinek mennie kell autózni Somával és közben főzi a lightos körömpörköltötKép
20170114224602

Neet!
Nekünk a porszívónk döglött be ma reggel, úgyhogy nem tudtam leszívni Timi orrát!
Párom ma ment el jobb híján a Díjbeszedőhöz! Leolvasókat keresnek! De azért bíztatom, hogy ne adja fel az informatikai pályát, hátha sikerül még találni valamit!
Neet! Párodnak drukkolok!
ildi76

Ildi!
Ne is keseregjen! Anyu is volt villanyszámlás, és olyan gyorsan csinálta, hogy ezer szabadideje maradt. Kép
Ildi!
Köszi. Kép
Ildi!
Ö tavaly márc. óta keres... és eddig 2 helyen volt, össz 3 hónapig.... azért az már jelent valamit, ha a munkaügyi kp-ban sem ajánlanak munkát, csak annyit mondanak fásultan: hajrá. Nem? Meg azt is mondták: na jó, még 3 hónapig kapja a segélyt, de ez legyen motiváló erö, és most már nagyon komolyan keressen valamit. Fásultan vigyorgó, gonoszkodó, ironikus smiley helye...
neet
neet

Ancsi,
tényleg ne foglalkozz az ilyen rosszindulatú nyanyákkal. Persze, ha nagyon bánt, ott és akkor kérd ki magadnak a viselkedésüket. Meglátod, ők fogják magukat nagyon szégyelni. Velem az történt a minap, hogy leugrottam a közértbe, és mindkét kezem tele volt a zacsikkal, ezért nem tudtam lehúzni a felcsúszó pólómat. Kb. 2 cm-nyi terület látszott ki - szóval nem hiszem, hogy túl sok. A nyanya meg állt a járdán, és belesziszegte az arcomba, hogy "hogy nézel ki", én léptem hármat még előre, amikor aztán nagyon mérges lettem rá (nem akartam csúnyábban), és visszaléptem hozzá. Meg is kérdeztem, hogy "van valami probléma". Érdekes, sehogyan sem tudott a szemembe nézni, és úgy mondta, hogy "semmisemmi, nem Magának mondtam"... Soxor tapasztaltam ilyesmiket, féltékenyek, irigyek, meg mittomén ... Mégegyszer: ne törődj velük, valóban minden kismama gyönyörű! Te is sugárzol, és őket ez zavarja.

Manóka,
örülök, hogy mostmár tudod, ki vagyok! Nagyon drukkolok Neked és a kisbabádnak. Tudod, én még nem régen csatlakoztam, de igyekeztem átolvasni a korábbiakat, kislányod lesz, igaz? Emma? Hogy vagy most reggel?

Manó,
Milyen volt a relax? Én megint fél 10-ig szundiztam. Hogy aludtál?

Marminti,
én sajna nem sokat tudok a dokinőről, de bizti lesz majd infó! A SztImre tuti választás, biztosan elégedett leszel! Most kezdtetek próbálkozni?

Gigi,
nekem még nincs tapasztalatom második szülés ügyileg, mert ez lesz az első, de azt biztosan tudom, hogy nem szabad parázni, mert az árt a Pocaklakónak, és persze Neked is. Tudod, hogy az álmainkban gyakran kerülnek elő olyan dolgok, amiktől félünk, de ez nem azt jelenti, hogy az úgy is lesz, sőőőőőőt ... az csak a félelem kivetítődése. Most feltétlenül csinálj valami olyat, ami nagyon jó kedvre derít! Minden rendben lesz! Mikorra várod?

Ficánka
ficánka

óó, köszi a sok megnyugtatást Kép
majd ha a bababörzén láttok :DDD (szerintem kizárt, hogy tudjunk talizni, nincs egy támpont), akkor meglátjátok, hogy én is aranyos kismama vagyok, csak a dundusabb fajtából. (egyelőre két hasam van Kép Kép Kép Kép Kép Kép )

Ficánka! ez a hogy nézel ki nekem nagyon ismerős. egyszer velem is fordult elő ilyen, és visszanéztem kígyó szemmel az öreglányra. nagyon befosott :D

ancsipancsi

Lányok! Aki már volt a Karolina úton csípőszűrésen!

Milyen messze van villamostól a bejárat? Babakocsival be lehet menni? Sokat kell bolyongani? Vagy csak hordozóval érdemes bemenni?
Csak mert mivel nincs kocsink macerás, hogy mindig meg kell kérni valakit, hogy vigyen el minket! Mi a véleményetek?

A másik kérdés!
Kivihetem Timit sétálni, így hogy tegnap kapott oltást? Vagy inkább várjak pár napot?

Köszi
Ildi
ildi76

ficánka,

én most sajnos nem vagyok terhes és előre láthatólag még egy két évig nem is leszek,csak nagyon szeretné márKép Kép Kép

ildi,ficánka
az a baj hogy én tényleg utálok álmodni,főleg ilyen szarságokat és egy ilyen álom után perzse el van ba'va az egész napom és csak kattogokKép
ja,te még nem tudod,én szoktam magam olyanokon idegesíteni hogy mi lesz 10 év múlva ha.........Kép Kép Kép
szóval ez a baba téma nálam folyton porondon van,főleg hogy csak minden rendben legyen a másodiknál is majd 2 év múlvaKép
nagyon dilis vagyok?igeeeeeeeeeeeeeeeeen?

neet,
drukk megy férjecskédnekKép Képszeretnék légy lenni a falon mikor eszti tolatKép de szerintem azért majd fog ám előre is kúszniKép bálint nem kúszott,ő csak mászott,ez a rész nálunk valamiért kimaradt!
Vendég

<font color="0000ff">SZiasztok!

Kismmák, akik Bardóczyhoz jártok! Ti hol csináltattátok az ultrahangokat???
Me én a MOM parkba, a Medimomba megyek, de nem tervezem, hogy az összes UH-ra oda jelentkezzek be, kissé drága mulatságnak tartom...

Proone
11+1</font>

KépKépKépKép
proone

ildi,
első kérdés passz,második kérdés:szerintem nyugodtan kiviheted,nincs az egyik a másikkal összefüggésben!
Vendég

Csajszik!
Szerintetek érdemes kimenni a börzére légzésfigyelő-ügyben? Gondoltam, vennék egy jó minőségűt használtan. Tudom, hogy ez már kicsit luxus, de én azt érzem, hogy nekem az KELL. Csak hát amit láttam (talán BabySense II.) az újonnan 40e, ami nem semmi. Ha valakinek van tapasztalata/javaslata ebben a témában - milyet érdemes -, szívesen veszem, ha megírja! Előre is köszi az infókat.

Ildi,
én ott dolgoztam az Ortopéd Klinika közelében, nincs messze a villamostól. Te melyik irányból közelítessz? A 12-es busz nem jó? Mert az tényleg OTT áll meg.

Ancsipancsi,
:-))) a kígyótekintetért. Különben érdekességképpen: a legeslegeslegeslegjobb barátnőmet - már kb. 15 éve imádom - Anikót, akinek 3 hónapos a gyönyörűséges Lilije én Ancsipancsinak szoktam nevezni.
ficánka

Gigi!

Köszi!
Egyáltalán nem vagy dilis! Vagy akkor én is az vagyok?
Én sajnos naponta bőgök olyan hülyeségeken, hogy mennyire szeretem Timit, meg hogy mi lenne, ha történne vele valami! Az álmom is ezt mutatja, amit leírtam "elvesztettem Õt"!
Egyébként az álmok arra valók, hogy feldolgozzuk ezeket a félelmeinket!
Próbáld meg, hogy minden reggel leírod egy füzetbe az álmaidat! Én sokáig csináltam és nagyon sokmindenre rájön belőle az ember! És az által, hogy leírod, mégegyszer feldolgozod és talán már nem is filózol rajta egész nap!

Ildi
ildi76

Gigi,
bocs, hogy nem voltam képben, és így okoskodok! Amit Ildi ír, az tényleg jó technika, a pszichológusok is ezt szokták javasolni. A kisfiad mekkora?
F.
ficánka

Proone! Én is drágának tartom, de már a 3-ra is oda fogok menni, pedig 9800 a 2d-s is náluk. A lényeg, hogy közben szólj a csajnak, hogy tegye át 4d-sbe is, mert élvezni is akarod a képet Kép

Én a 4-re már inkább az sztk-ba fogok menni, mert így is 30eFt-os mulatság lesz a 3.

Ildi! Én nem vittem még oda a babám Kép , de ismerem a járást. A 12-es busz szinte előtte tesz le, alacsony a fellépője, így könnyű eljutni a szemben lévő ortopéd klinikára, viszont a 61-es villamos vagy a Késmárki/Elek utcánál, vagy a Karolina úton tesz le, és onnan bőven van mit gyalogolni (kb. 300 m).

Ficánka! Régen én is Lilibabát akartam Kép

ancsipancsi

WIW-es csajok!

Tessék engem visszaigazolni!

Ildi!

Bkocsival simán be lehet menni a csípőszűrésre.Mi is úgy mentünk Somával.Kicsi séta villamostól,de 5 prc kb.És tessék menni sétálni nyugodtan!NO PARA!

Ficánka!

Börzés valszeg lesz légzésfigyelő de azt meg kell találni a tömegben.Szerintem nézz be ide:
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=762175
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=769379
http://www.babaszoba.hu/services/smallad?k=l%E9gz%E9sfigyel%F5&cid=10&t=2&x=14&y =12

Jucus a tapasztaltKép
20170114224602

Sziasztok lányok!
Végre itt! Már elvonási tüneteim voltak.
Annyit írtatok, hogy meg sem próbálom visszaolvasni, csak a mait.

Pipocska! Gratula a bébihez. Én babám, ha csuklik mindig megszoptatom. Azt mondják a sírástól is elmúlik. Ezt nem tudom megerősíteni, mert Gréti akkor is vigyorog.

Ficánka! Nekünk Angelcare légzésfigyelőnk van, 20e ft volt.

Holnap megyünk az első oltásra. Kép
Nem tudja, hogy lehetne ezt legálisan kikerülni, vagy legalábbis 1 évvel odébb tolni?

KépKép
KépKép
lindicita

Jucus,
köszi az infót légz.figyi ügyben!

Ancsipancsi,
eszembe jutott az a közhely, hogy "milyen kicsi a világ", de tényleg... :-)

F.
ficánka

Lindicita,
Gréti az első babád? Imádom ezt a nevet, az anyukámat is így hívják. Ha most mentek első oltásra, akkor kb. 2 hónapos lehet, igaz? Volt téves riogatás az Angelcare-rel?
Oltás-ügyben bizti valami hivatalos papiros kell, esetleg kérdezd meg a védőnénit. Asszem nálunk az oltás kötelező, és elég nagy procedúra a kikerülése - talán ÁNTSZ-hez kell menni ... de ez lehet, hogy butaság, a védőnéni bizti okosabb.
F.
ficánka

Lindi!
Esetleg eltolni tudod az oltást egy-két héttel, ha azt mondod, hogy Papa meg van fázva és hátha elkapjátok stb!

Egyébként állítólag volt valami a híradóban, hogy ha elfogy a raktárkészlet már külföldi oltásokat kapnak majd a babák!Kép

Dokinénit megkérdeztem tegnap, én lehet, hogy lecserélem majd a 4 hós oltást kevésbé drasztikusra! Állítólag azt le lehet, csak fizetni kell érte a patikában!
Állítólag...Kép

Valakik írták a mosószódát! Ihletet kaptam és én is vettem, azzal mosok most!

Gigi, Ficánka, Ancsi, Jucus4
Köszi az infókat Ortop. Klinika ügyben!
ildi76

ficánka,

egy éves lesz a fiam jövő hónapbanKép
légzésfigyelő:én is így voltam vele,semmihez nem ragaszkodtam csak ahhoz,mondtam hogy ez kell a lelki nyugalmamhozKépnekünk is Angel care van,mi még németországban vettük tavaly mert az a fajta van ami légzésfigyelő és babőr egyben és akkor ez itthon még nem volt forgalomban.asszem már lehet kapni....nekünk nagyon bejött,soha semmi problémám nem volt veleKép

ildi,
ez megnyugató hogy te is ilyen vagyKép
amit írtál az jó,ki fogom próbálni!és jó meg rossz álmokat egyaránt le kell írni?
Vendég

Hello Lányok!

HÍRADÓ:
Voltunk relaxon Manó27-tel aztán bementünk Pxihoz...közben rácsörrentem ManóÁgira, mert úgy volt, hogy relaxra jön és hirtelen azt hittük, hogy már őt is lehet látogatni, de kiderült, hogy szegénykémnek szar volt az éjszakája, azért nem jött.

Ja, a szifont, meg a gégecsöveket, meg a 3/4-es bigyókat meg is vettem, nemtom már ki kérdezte, lassan mehetek a vízvezetékszerelő bizonyítványomért is Kép

Olyan fincsi ebédet készítek, hogy csak na (jénaiban karaj só, bors, friss citromfű, friss menta és zsálya, rá egy egész konzerv olyan olaszos paradicsom), de nem tudok jó petrezselymes burgonya receptet, HELP!!!!! Nekem mindig olyan ragacsos lesz, nem lesz szép üveges....Kép

Pusszantás, és visszanézek ám hátha valaki megszán egy recipével!

(Votiv! Oxi leadta a drótot, hogy pont elkerültük egymást, bruhahaaaaa Kép)
ada007

Ada! az, hogy "ragacsos" lesz, attól függ, hogy mennyire főtt el a krumpli és milyen zsiradék van a petrezselymen. a petrezselymet icipicit meg szokták pirítani olajon, valaki hagymával, és utána keveri a krumplira. de van aki simán pirítás nélkül teszi rá.

én is azt az Angel Care-t akarom, amiben van bébiőr. kb. 31 eFt. Kép

ancsipancsi

Nekünk BabySense II. van, de ugye még a dobozban, mert nincsen használója egyelőre Kép de azért Kép

Jucus: hogy Te mikre nem gondolsz....rák, meg cukker, meg ilyesmi....

Maminti:
Urbán drnő szerdán 8-12-ig rendel a Bártfai u-i rendelőben (előtte szólj oda telefonon, hogy mész), magánrendelésére a 20/4468052-n lehet bejelentkezni....nekem ő a dokim, kedvelem, nagyon korrekt és alapos!
ada007

Ada!

Nekem is mondták,nem magamtól gondoltam!

Juc
20170114224602

Ficánka! Igen, Gréti az első babánk, igazából Margarétának hívják, csak így becézzük.
Most 3 hónapos, és a 2 hónapos oltást már eltoltuk, arra hivatkozással, hogy 3 héttel hamarabb született. De én egy évvel akarom eltolni. Kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy holnap kap egy kis agyhártyagyulladást, még ha csak valami light-os formában is.

KépKép
KépKép
lindicita

Ada ! Hol tartasz pontosan ? 40+ ?

Légzésfigyelő : nem vettünk végül , de továbbra is gondolkozom rajta . Babaörzőnk van , tehát csak "szimpla " kellene .
Csak aza a gondom vele , hogy ha sípol a szobában és a másikban alszunk mi akkor lehet azért hallani ? A másik gondom, hogy most bölcsőben alszik éjszaka, mellettünk , nem a kiságyában és ketőt azért mégsem vehetünk Kép

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?