Ez nagyon tetszett!!
[quote]m írta:ég szerencse, hogy Ati orrát nem kell porszívózni.
Jobbulást nektek!
Hogy őszinte legyek, egy gyerek mellett sem könnyű a babavárás. Megértelek! Biztosan vannak "ősanya" típusok, akiknek ez lazán megy.
A másik, h iszonyat akaratos kölyök lett belőle, és sokszor felhúz. Olyankor legszívesebben otthagynám v. jól felképelném, persze nem teszem, csak magamban forrongok, és próbálom nem leordítani a fejét. Érzékeny nagyon, nem akarok vele kiabálni, de amikor 5-6x szólok rá valamiért, és mintha meg sem hallaná, akkor tennem kell valamit. Vagy erélyesen rászólok v. eltávolítom a tetthelyről, ha erre mód van. Ezzel sem járok jobban, mert jön az ordítás, és kapásból megy vissza csinálni, amit tiltok. Ha erősebben rászólok, sokszor akkor is elpityeredik, és igyekszik elterelni a figyelmemet másra. Figyelünk a következetességre, és még így sem jön össze a dolog. Ha rossz napja van (főleg, ha nekem is), akkor teljesen kikészít estére. Tetézi a helyzetet a türelmetlensége v. inkább elkényeztetettsége?
Most pl. kiszúrta, h itt írogatok. Azonnal jött volna babákat nézni.
Egyébként most vettem észre, h milyen jól megy neki a formabedobózás. Ha együtt csináljuk, 2-3 figura után szedeti szét. Azokkal kezd, amiket már jól ismer. Utána nem akarja folytatni. Most, h egyedül hagytam a játékkal 10-ből 7-et berakott ügyesen. Igaz, a háromszöget a rombusz helyén paszírozta be.
Elviszem fürdeni mielőtt szétveri a házat. Jó éjt!

]

[/img]

Elszámolok százig, bújj el...
akkor most felülök
anya, ez finom
lufi
mit is akartam? Ja, harapni
Lili és Micimackó
álldogálunk serényen:))))))
no és jövünk megyünk intézkedünk:)