A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gil
újabb számítás
Prolaktin ( Nőnél ) 0-3 ng/ml 20-25 ng/ml
Prolaktin ideális érték 3 ng/ml 15 ng/ml
Prolaktin helyes érték 15 ng/ml 20 ng/ml,nőknél 25-ig
gabicsibe

Gabi
Köszi, sejtettem, hogy te majd tudni fogod :D De akkor Madrin 20-as értéke hogy értelmezhető??
Sok nagy számot kívánok holnapra! :wink:
gil

Csibe
Bár van, aki kifejezetten ellenzi a fekvést, de nekem ez jött be. Az első kettőnél isibe jártam, dolgoztam, bár nem teljes erőbedobással. A harmadiknál 4 napig feküdtem, de utána is próbáltam pihenni. Egyél sok fehérjét, ha visszalapozol, találsz frankó recepteket, amiket úgy emlékszem Nellike írt fel (ha nem akkor elnézést) Ezt kb. február környékén találod.
Vendég

Gil
Hormon neve, megjegyzések

Prolaktin ( Nőnél ) Alsó érték :0-3 ng/ml Felső érték: 20-25ng/ml
Madriné a felső határt veri ez még nem vészes,de itt megnézheted hátha így könnyebb:

www.hipofizis.hu/laboratorium.php
gabicsibe

Gil
Köszi a jókívánságot!Holnap beszámolok :D

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!!
gabicsibe

Gabi!
Rebe!
Én holnap farmer mini szoknyában leszek, (már fel merem venni), egy vajszínű papucs, ugyanilyen táska, é,s egy fekete fehér felső.....Mintáját nem tudom beazonosítani!!!
Egy nagyon magas, és jóképű(legalábbis nekem az!!! :lol: ) pasi oldalán leszek!!! :lol: :lol:
Nyugodtan bökjetek oldalba, ha én elmennék mellettetek!!!!
Vendég

Gil,
Köszönöm a dicséretet a szurival kapcsolatosan, aranyos vagy! :oops: :oops: :oops:
Hát, a párom is már nagyon örül, hogy már csak egy ampulla van hátra. Amúgy én úgy veszem észre, hogy jó a dolog. Van hatása (majdnem teljesen elmúlt a folyásom :oops: ).

Jó utat és kitartást a holnapi BMC-járatnak! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Rajtam egy 7/8-os keki nadrág, fehér póló és papucs lesz. Sötét, vállig érő hajú, duci csajszi vagyok. Én a párommal leszek ott, ő is olyan mackós típus. :)

Jó éjszakát!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci!
Komolyan is gondoltam! :wink: Én már mióta mit össze szenvedek ezzel az egésszel! Te meg fogod és beszúrod! Mondjuk én mindent túlbonyolítok :oops: . Örülök, hogy használ, remélem, ennél majd még hatékonyabban is fog :wink: . Elég hitetlenkedő is vagyok, úgyhogy tök jó olvasni a pozitív tapasztalatokat. Megnéztem a topiktali képeit, csak nem tudtam, melyik lehetsz te. Barna hosszú hajad van, és a szélén ülsz az egyik csoportképen?
gil

Kriszti,
köszönöm szépen aranyos vagy.

További szép napot!
Pusszantalak benneteket.

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt!

Most kicsit irigykedek ám, hogy tudtok ma találkozni! De majd nyáron engem sem úsztok meg! :wink: Bár kívánom, hogy addigra már mind pocakkal érkezzetek!!!!!!!!!!!!!!

Zsókuci! Te egy hős vagy, hogy így tudod szúrni magad. Nálunk majd , ha erre kerül a sor, akkor Apukám fogja csinálni, mert ő egészségügyis.

Drukk mindenkinek a mai Bmc-hez! Nagyon meleg lesz, tartsatok ki!

Kép
vikike0429

CSajok!
Drukk mindenkinek,aki ma megy vizsgálatra!Elraktam 5l-es üvegbe koviubit.Tegnap megkezdtem és mára már csak a fele van meg!Ma irány a zöldséges egy újabb 5l-es adagért!Inkább ezt egyem,mint a ropit vagy a csokit!
Vendég

Benszi! Nagyon ügyi vagy! Én még ezt sosem próbáltam, mert mindig anyuéból "lopunk"... :lol:

Kép
vikike0429

Viki!
Tudod milyen egyszerű eltenni?Én sósan és jó fokhagymásan csinálom!Valami isteni!
Vendég

Na, majd akkor lehet, hogy hétvégén kipróbálom.

Kép
vikike0429

Viki!
Nem fogod megbánni annyira jó!
Csibe!
Remélem pihi van!
Vendég

Vár a meló, mennem kell. Délután jövök!!

Kép
vikike0429

Gil,

írtam pü-t.

Viki,
köszönöm :oops: :oops: :oops: :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Köszi a prolactin értékeket.Elvileg a KOnc azt mondta hogy épp hogy magas, de nem vészes.
Gondolom ha vészes lenne, akkor adott volna bromot.
Viszont a rossz hír,hogy találtak vmi plussz fertőzést (gombát... :oops: ) így mehetek receptért a BMC-be.
Mivel napközben kéne menni vagyis kora délután ezt kérte a Konc (vmi továbbképzásen van)
Egyszerűen nem tudom megoldani :roll:
Budapesten NEM LEHET közlekedni :( Nkeem meg Szigetszentmiklósról kéne "odaszaladni"
Talán pénteken el tudok menni, addig meg ez van...
Pénteken meddig vannak ott tudja valaki?

Egyébként megy valaki pénteken?
madrin

Szép napot mindenkinek!

Sikerült megtalálni a HSG-vel kapcsolatos irásotokat.
Akit érdekel 158,159 oldal.
Igy "tudom" itt hogy zajlik. Meg kaptam egy két jó tanácsot.
Babyka nagyon részletesen leirta.

Sziasztok

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Tényleg emlékszem, nekem is mindenki tök aranyosan leírta hogy s mint lesz.
Sokan az írták hogy fájt, de nekem nagy szerencsém volt mert abszolult nem.
Sztem anniyra ráparáztam hoyg ettől voltam görcsös és az a pici kellemetlenség is emiatt volt.
Így csak azttudom mondani hogy ne izgulj.

Én pont együtt voltam egy lánnyal (nemzetiségi :oops: )
Akinek a pasija jött velünk mindenhova a végén a szobából úgy penderítették ki, mert mondták hoyg injekciót kapunk a popsiba és hogy le kell vetköznünk ő meg nem értette hoyg miért kell kimennie :) :D
NA a lány 20 percen keresztül mesélte hoyg ki járt HSG miatt... A végén megkértem hoyg hagyja abba mert elájulok :)

L
madrin

Madrin
sajnálom a fertőzést és megértem hogy bosszankodsz a bemenetel miatt :oops: :oops: nekem is mikor a férjem receptjeiért kellett menni hát elég macerás volt.
én csütörtökön megyek,ha esetleg akkor jössz tudunk talizni :lol: :lol:

tényleg valaki jön csütörtökön??????????
Málnikám!mi lesz a talival???

bibar

Sziasztok,

Megjöttünk a BMC-ből. 9 körül jöttünk el, hiába értünk oda 1/2 8-ra. :evil:

Gabicsibe! Örülök, hogy sikerült találkoznunk! :lol:
Kriszti! Néztelek téged is, de nem láttam egy farmerszoknyás csajszit sem. :)

Madrin! Mi nagyon hasonló cipőben járunk. Nálam is valami ilyesmit találtak, a ...plazma lett pozitív. Fogalmam sincs pontosan, mert persze nem tudtam megjegyezni. :lol: Így kaptam doxycyclint, majd utána 5-6 nap pihi, és végül kontroll. Ha jól számolom 4-e környékén. A párom eredménye csütörtökön lesz meg!

Mindenkinek szép Kép -ot!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Madrin

Pont te kérdezted, hogy hogyan megy a vizsgálat. Én azt a rész találtam meg, és ott olvastam Babyka válaszát. Most nem irt senki nekem. Végülis tudom a folyamatot, egyszer átestem rajta, csak azt nem hogy itt kérnek e valami extrát. De hosszu poló, papucs megteszi. Még egy dolog. Ez beavatkozásnak számit, vagy sorba álljak? Ez még kérdés nálam.
Örülök, hogy a félelmed nagyobb volt, mint amit éreztél. Remélem és is meguszom anyival mint multkor, nem lesz letapadás.
5 év az hosszú idő.

Jerika

Kép
jezsoerika

Beavatkozásnak számít így ne állj sorba, már ki lesz készítve a dossziéd. NEkem 10-re kellett menni, akkor már sor se volt.

Ráaádul amikor időpontot kaptam akkor is kellett vizitdíj, meg amikor mentem akkor is kellett :shock:
Furcsállottam is, de szerencse hoyg vettem előre egy csomót így csak előkaptam.
NA de a másik csajnak nem volt, elkésett, és vizitdíj papír se volt.
Elment a pasija venni de nem vitte a tb számot... Rohadt ideges volt mindenki mert a doki őrjöngött hoyg erre ő nem ér rá.
Én is ideges voltam mert miattuk majd egy órát csúsztunk...
Én vittem mindent köntöst, hálóing , papucs :oops:
Mondták is hogy kicsit túlkészültem magam:)
Elég lett volna hosszú polóba menni, bár én felvettem a hálóinget mert féltem hogy szarrá izzadom magam, de nem.

Bibar, elvileg pénteket irányoztam elő, mert akkor beküldtek a városba céges ügyet intézni és hátha lecsíphetek egy órát bár Pestre kell mennem vhogy átcammogok Budára....
madrin

Sziasztok!

MI is megérkeztünk!
:lol: Jó hír, nem kell a bromó! :wink: :lol: Pénteken kell telefonálnom, hogy nincs e bacink..és ha nincs, akkor június 6-7-én stimu!!!!!!

Gabicsibe!!
Örülök, hgy megismertelek!!!!!Bár nem volt nehéz!!!! :wink: :lol: Csak kár, hogy olyna fáradt voltam , maradtam volna még, ha nem éjszakásból megyek......És gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rebe!
Esélyem sem lett volna, hogy talizzunk, hisz mi 7 után indultunk, és negyed 10-re értünk!!! :lol:

Én egyébként soha nem mérgelődtem, hoyg mennyit vagyok ott, hisz ezt a napot erre szánom......Ilyenkor soha nem tervezek semmit!!!
Ez sajnos ezzel jár!!!! :wink: :lol:

Na, megyek elteszem magam, hisz 5-re megyek edzésre...Míg lehet!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :lol:
Vendég

Gabi!
Igaza volt Mártikának.....Majd írok privit!!!!! :roll:
Vendég

Kriszti,

Jaj, hát én sem komolyan bosszankodom ám. 11 előtt már bent voltam a melóhelyemen! :D

De jó hogy kezdhettek! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Örülök, hogy rátok találtam, most készülök átmenni a BMC-be.

Nekem két orvost ajánlottak: Dr. Szűcsöt, és Dr. Wiegandt-ot. Sokat segítenétek, ha írnátok róluk! A sok ember ellenére mennyire figyelnek oda az emberre? És kérnek, vagy várnak el pénzt?

Nagyon köszönöm, ha írtok néhány infót!

Kép
domo

Madrin

Nekem Mártika azt mondta, hogy telefonáljak időpontért, te személyesen voltál bent, hogy vizitdijat kellett fizetned?

Most beszéltem Irénkével, párocskám sperma eredménye negativ lett, nincs baci :!: Igaz a százalékot nem mondta, pedig kiváncsiak vagyunk, hogy 10 vagy 20% mozog. De majd a konzultáción ugyis mindent megtudunk.
Mostmár csak én is rendben legyek :roll:

Jerika

Kép
jezsoerika

Na ez tök jó, nekem meg azt mondták, hogy csak személyesen lehet időpontot kérni merthogy be kell mutatni a vizitdíjas papírt :evil: :evil: :evil: :evil:
Ezért külön bementem.

Megkérdeztem vkit aki ért hozzá, és azt mondta hogy olyan nincs hogy személyesen lehet csak időpontot kérni...
NA mindegy gondolom azóta erre is rájöttek.... :roll:
madrin

Üdv Domo,

honnan készülsz átjönni?
Az általad említett két dokit nem ismerem, de ahogy olvasgatom csak jó véleménnyel vannak róluk a lányok.
madrin

Kriszti
ez szuper,akkor mindjárt kezdhettek is :lol: :lol: :lol:

Domo
szia
Szücsöt nem tudom,nem voltam még nála,Wiegandtot istenitem,szerintem nagyon rendes és jó szakember,utoljára ő csinálta nekem a leszivást és a beültit,annyira aranyos volt :lol: :lol: nagyon ajánlom neked :lol: :lol:

bibar

Az eddigieket köszönöm!
A Nyírőből lógtam meg az orvosom miatt, azért gyűjtök most infókat, mert nem szeretnék mégegyszer így járni.

Bibar! Fontos lenne tudnom, hogy akkor is kedves, ha nem tudok neki plusz pénzt adni?

Kép
domo

Sziasztok,
Domo Te kihez jártál? Én is onnan "szöktem" meg.

Kép

csibe
csibe32

domo:

Bárkihez mész JÓ KEZEKBEN LESZEL!!!
Szűcs: a legfiatalabb, magas, szemüveges, jóképű :)
Wiegandt: középkorú, szemüveges, szimpatikus, kedves

Nos ezek a jellemzők szinte mindenkinél elmondhatóak. A munkájukat maximálisan végzi mindenki: dokik, asszisztensek, műtősök...MINDENKI!!! :)

Kriszti:
Jól alakulnak a dolgok, örülök.

Zsókuci:
Tök jó, hogy irogatsz Te is! :)
Vendég

Domo
nem várják el a pénzt,szerintem ugyanugy foglalkoznak mindenkivel :oops: :oops: Egyébként van még a Zeke is ,aki az én orvosom és nagyon jó szakember ö is :oops: :oops: szóval tényleg mindenkit tiszta szivből ajánlok neked :lol: :lol:

bibar

Sziasztok,

Olvaslak ám benneteket, csak rengeteget melózok, és amúgy sem történik velem semmi :(

Én is szedek most bromo-t, de csak napi 1-et kell 1 hónapig. Lassan vége... ami fura nekem, hogy a prolactinom nem volt kiugróan magas (531 mlU/l, és 500-ig normális), és mégis kell...

Ja, és valószínüleg nem emiatt nem volt peteérésem, mert most megint nincs :( Mindegy, jövő héten felhívom Wiegandtot, hogy hogyan tovább...
elan

Rebe
Örülök,hogy találkoztunk!Akkor nem sokkal végeztetek elöbb mint én!Mivel a recepciónál ismét sorba áltam így Krisztivel is skerült találkoznom végre.
Megy pü is!

Kriszti
Sajnálom én is,hogy csak ennyi időnk volt csacsogni!!!Ezért megérte,hogy elment még egy nap szabim :D

Ja és pénteken meg lesz az 5.inszem :D
gabicsibe

Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok, már jó ideje olvaslak benneteket. :roll:
Krisztikém!
Ha lehetséges, szeretnék bekerülni a táblicskudba, amit oly nagy szorgalommal vezetsz. :D :D :D
Timso 32 év Konc J. tanár úrhoz tartozom, jelenleg spontán babára törekszünk túl a gynevac kúrán, de rendelkezésünkre áll még két fagyasztott embriócska, akikért szeptember körül mennénk vissza, ha addig nem történik meg velünk is a csoda. :?:
Ezidáig csak olvasó üzemmódban működtem - Zsókucit személyesen is ismerem :lol: :lol: :lol: - de mostmár részese szeretnék lenni annak a csodálatos érzésnek, amit oly sokan átéltek már, na meg úgy látom, ez a tábla meghozza a szerencsét itt nagyon sok babára váró párnak. :lol: :lol: :lol:
Szorítok mindenkinek, jövök közétek, ahányszor csak tudok.

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Szia Timso!!! :D:D:D:D

Üdv itt!!! :D:D

Örülök, hogy csatlakoztál! De sajnálom, hogy még nincs babó a pocidban :( De majd lesz!

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Lányok

Most hallottam egy jó hirt, legalább is számomra.
Vidékiek a 85/2007(IV.25.) Korm. rendelet tartalmazza
Az utazási kedvezmények igénybevételére jogosultak cimszó alatt.
Lényeg: Közalkalmazott vagyok és mostmár nemcsak vasutra, hanem helyközi autóbuszra, HÉV, elővárosi autóbusz, komp-ra
12 alkalommal 50%-os kedvezménnyel lehet utazni 2007. május 1-től.

85/2007.(IV.25.) Korm. rendelet 7 § (1) " Utazási utalvány" alapján évente 12 alkalommal, 50% kedvezményű menettéri utazásra jogosult:

a, a költségvetési szervek és intézmények - beleértve az önkormányzati költségvetésből gazdálkodó szerveket is - közalkalmazotti vagy közszolgálati jogviszony, ideérve a birói, az igazságügyi és az ügyészségi szolgálati viszonyt is, keretében foglalkoztatott, valamint a közigazgatási szerveknél ügykezelőként, illetve fizikai alkalmazottként foglalkoztatott (továbbfoglalkoztatott) dolgozója,
(2) Az (1) bekezdés szerinti jogosultságot a munkahely útján igényelhető, igazolvány alapján lehet megszerezni, ha a jogosult legalább egyéves- bármely munkáltatónál eltöltött- munkaviszonnyal rendelkezik. Az igényjogosultság alapjául szolgáló munkaviszony számitásához a részidőket össze kell adni.
(3) az "Utazási utalvány"-t a munkáltató minden év március 31. napjáig az (1).(2) bekezdés szerint jogosultak rendelkezésére bocsátja. Az utazási utalvány a rajta feltüntetett érvényességi idő kezdete előtt is felhasználható.
(4) Az "Utazási utalvány"-ra az utazás megkezdésének helyét és idejét a jegyváltáskor a személyszállitási szolgáltató bejegyzi.
(5) Egy utazási alkalomnak tekintendő a kiindulási és a célállomás közötti egyirányú - közvetlen vagy átszállásos- utazás akkor is, ha az több közlekedési eszközzel történik. A kedvezmény kombinált (vasúton és autóbuszon történő) utazás esetén az utazás megkezdését követő nap 24. órájáig vehető igénybe.

Legalább valamivel csökken az utazási költségem, ha már a tb nem támogatja.

Remélem pár embernek tudtam segiteni. Csak a szerintem lényeges részeket gépeltem be.

Jerika

Kép
jezsoerika

Szia Zsókuci!
Örülök, hogy emlékszel rám! :lol:
Igen, még nincsen baba a pocimban, és ami utat idáig bejártunk, az nem volt semmi, de mostmár csak előre nézünk. Úgyhogy hajrá. :D
Puszillak

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Domo,Rebe
Irtam neked pü-t!

Timso
Üdv közöttünk!Gyere bátran mindenkit szeretettel fogadunk :D
Mielöbbi pocakosodást kívánok!
gabicsibe

Domo, Timso üdv itt!

Gabicsibe! Örülök, hogy elkezdhetitek az inszemet! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kriszti
Válaszoltam,de nem tudom megkaptad-e :shock: Irj ha nem!
gabicsibe

Köszönöm, hogy kedvesen fogadtatok és válaszoltatok. Csupa jót írtatok, nem is értem, miért nem a BMCben kezdtem :?
Már ma igyekeztem időpontot kérni, de fél kettő után nem vették fel a telefont (lehet már későn volt?) Na majd holnap.

Csibe! A Vereckeihez jártam, szerintem tőle szöktek a legtöbben. Te is?

Gabicsibe! Köszi a pü-t! (ez volt az első :lol: )

Kép
domo

Domo,
üdv itt neked is! :D:D:D

Timso,
írtam Neked pü-t.

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!!!!!!!!!

Krizti! Remélem, semmi baj nem lesz, és mehet a stimu!!!!!

Gabicsibe! Hajrá inszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jerika! Köszi, amit begépeltél. Én is közalkalmazott vagyok, de mi kocsival fogunk feljárni, úgyhogy sajna így jártam......

Üdv. az újaknak!!!!!!

Kép
vikike0429

Sziasztok!!

Csibe remélem megkaptad, bár én már nem bízom a privikben, hol elmegy, hol nem!! :oops:

Rebe köszi a leveled, írtam is választ rendesen!! :D

Kriszti megy a szorítás a júniusi kezdéshez! :D :wink:

Timso üdv. közöttünk!!

Benszikém várok egy üzti!! :roll:

Olyan jó olvasni, hogy taliztok, és leírjátok ki miben megy! Én is szertnék már talizni végre valakivel!
Tudjátok erre a párom mit mondott?? Mivel itt olvasgat hébe - hóba! MENJEK KI AZ UTCA VÉGÉRE, ÉS OTT TALIZUNK Ő MAJD ODAJÖN MÁSIK IRÁNYBÓL! :D :D Tiszta gyagyó, persze jó értelemben!!

Na pá lányok!!

Kép
tini75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?