húúúúúúúúúú szegény mindjárt szülinapos nagyfiúnak jobbulást kívánok!!!!!!!!! edu mi a helyzet??? hogy van? kórház? a krupp nagyon genya.. olvastam róla...
én ma levittem samut a dokihoz, h nézze meg, a vasárnapi után, h hogy van, megkaphatja e a 15. hós oltást? és meghallgatta meg minden és mondta h SEMMI DE SEMMI baja. még a torka se piros meg semmi. és azt mondta, h tök jó az immunrendszere (hahahahahaha

) mert h igaz, h elkapta tőlünk, bölcsi stb a kórságokat,. de ált 1-2 nap alatt újra makkegészséges lesz.
marcsi ma megfőztem a tonhalas bizgerájt és TUTI FINI LETT!!!! amúgy ez is összesütve is jó lehet, sztem legközelebb úgy csinálom.
anzsi, nem ér a nagy szülinap után ennyire eltűnni!! mi meg csorgatjuk a nyálunkat és várjuk a képeket....
EVU JÓ, HOGY JÖTTÉL!!! csak aztán gyere ide is sokat!!!!
LIZA MACINAK JOBBULÁST!!!!!!!!!!
te kata, az iwiwes profilodban az a pár kép, pl a bulizós, ahol borozgatsz,meg ahol ákossal vagytok az MOSTANI??????????? ezt léci írd meg!!!!
andi: vékony/kövér cucc... ááááááááááááá

tudod h hülyeség!!! szerencsére az én gyerekorvosmo nem macerál ilyesmivel, különben azt kellene mindig hallgatni, h samu mekkora. hál'istennek nem is mérik már jó ideje. ez mind alkati kérdés. szép is lenne, ha mindenki egyforma vékony lenne.... mindig samu barátjával jövök.. 15 hónapos és kb 10 kiló. vagy még nincs is. 6 hósan volt kb 7. ééééééééééééééééééééééééééééééés???????????????????? samu mindig vagy 2 kilóval több volt. ésssssssssssssss???????????
elmehetnek a hülyék amalgám tömésnek, de komolyan!
viki: hát szerintem kell a gabonaféle. samu bőven kapott rizst, tésztát, később kenyeret is 8-9-10 hósan már, sztem ettől nem kell félni. az a cél, hogy 6-12. hónapig egyre közelítsen a baba étrendje a családéhoz. én nem voltam szívbajos, szal 7-8 hósan kezdett sajtot, joghurtot ilyesmit kapni. eleinte főleg krumpli gyümi husi étrend volt, de aztán tészta és rizs is bejátszott. főleg mert 7-8 hósan samu egyedül is csipegetett és ezeket már egyedül is meg tudta fogni. a tészta nagy kedvenc, a mai napig.
fatima: nekem a mai napig sokkal naygobb a mellem mint volt és én ki nem állhatom. ugye a szopi után (akkor már nem volt kőkemény)
4 héttel lettem terhes. szal a melleim nem mentek vissza... de remélem egyszer majd megteszik. én sajons ki nem állhatom a nagy mellett, sztem nincs olyan nő, akinek az van és szereti. a kis mell sokkal esztétikusabb és szebb. (nyilván a normál méretű kicsire gondolok) pl fel lehet venni bizonyos ruhákat melltartó nélkül, tudsz futni, bármilyen pólót felvehetsz, nem nézel ki úgy mint egy fejőstehén. szal énb a kicsire sz
szavaznék mert az enyém gááááááz. de hát remélem egyszer visszaáll. főleg ha le is fogyok
niki????????? hogy van emma????????????
zsóka??????????
reni????????????
de azt is tudom, h mindenkinek az kell, ami neki nincs hahahaha.