A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Oxi, tarts ki!

Ada, micsoda állat vagyok, ahelyett, hogy megnyugtatnálak, írok ilyen marhaságokat

szóval az UH után a dokim megvizsgált, de nem tágultam szinte semmeit Kép
aztán csinált 1 császárt
utána megin megvizsgált, akkor azt mondta, irány a szülőszoba, ez már dél körül vol, 5-6 perces, nagyon kis fityisz fájásokkal..
és a beömntés után egyből be is kötötték az infúziót, szóval félig-meddig én is indítva lettem, de nem bánom és smmi rossz nem volt benne, normál esetben tán még 2 napot vajúdhattam volna aktívan... kellett az a kis noszogatás Istinek.
szóval relax, ez a z oxitocin nem olyan rémes dolog, manapság szinte mindenki kap, még az is akinek nem kéne..

pusz

votiv 8)
votiv

sziasztok!
én 3 nappal korábban szültem a kiirtnál, de a bőre alapján túl lett hordva!!! Úgy nézett ki a kis bőre miután megszáradt, mint egy kis sárkánynak! Kép
Képzeljétek: a kicsi nagy fiam ezt énekelte a fürdőben:....blablabla...ki akarok nyiilni szüleim kertjében, ki akarok nyiiilni, mint pünkösdi rózsa, de ha nem nyilhatok, csak úgy illatozoM !!! Kép édi nem??? az én majd' 3 éves fiam ilyenket tanul az oviban!!! Amikor meghallottam, majdnem elbőgtem magam. De mivel már annyit bőgtem mostanság, nincs mit kisirnom...
Ez olyan megható volt. Emlékszem, ezt mi is tanultuk anno az oviban, de nem gondoltam volna, hogy eccer majd igy megindit ez a kis dal!!!!
Olyan nagy szerencsém van velük, a Jóistenke nagyon szeret engem...bár néha kikapcsoltatja a villanyt, meg elveteti a rendőrrel a forgalmit, meg ilyenek, no de ez mindenért kárpótol!!! Kép

Heppi heppi dzsoj dzsoj

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv!
egy oldalt találtam, ahol rajta van pont ez a járgány, de nekünk sötétkék van: http://www.chicco.com.ua/shop.php?items=43&id_sub=5

Kép

ZsanciKép
zsancikant

újak a wiwen!
Tessék engem elismerni ismerősnek. Aki meg nem tudja mire jó ez az egész, olvassa el a Behálózva című könyvet!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Valaki kereste:
http://danielfairbanks.pseconds.com/jude.htm

Votiv, teszek fel kepet Prezlirol a bemutatkozomra!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lányok!

Ti tényleg megadjátok a személyes adataitokat ezen a wiw-en? Én valahogy ehhez túl bizalmatlan vagyok! Attól még, hogy leírják és megígérik, hogy nem fogják felhasználni, én nem biztos, hogy el is hiszem! És Kik üzemeltetik ezt?
Vagy hülye vagyok? Esetleg paranoiás?

Ildi
ildi76

hali,

annyit írtatok hogy nem tudok visszaolvasni csak holnap,mennem kell vasalniKép
cupp
Vendég

Pabe,
én nagyon meg voltam-vagyok elégedve vele, csodálatos szülésem volt szeptemberben, adj nekem egy email-címet, és írok Kép
vera
kisün

Votiv

Azt kérdi a férjem, hogy Windows98-as oprendszered van-e?

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

NorkaKép
De jo,hogy otthon bagytok!!KépKépHa lesz idotok,frissitsetek mar a Panni albumatKép

OxiKép
Van meg kiado hely??Jaj,ugy szeretnek mar ott lenni!

Votiv:
F1-gyel vagy Del-lel menj be a Biosba,ott nezd meg,latja e a gep a winchestert.Ha nem latja,ez a problema.
Ha latja,boot-olj be win indito lemezzel vagy cd-vel,es valts meghajtot (cKép.Ha latod az adatokat,akkor csak a boot tabla szallt el,uj windows telepitessel rendbe jon.
(ha nem jon ossze,megadom Kispapi mobilszamatKépKépKép )

Voltunk Nst-n,fel ora alatt volt 5-6 60-as fajas.Ugyhogy a szuleszno meg is vizsgalt,meg "majdnem zart" vagyok.De azt mondta,barmi lehet.Szoval veszek egy jo furdot,meg ledontom Kispapit a labarol...KépKép

Tulhordas:
En mertem a homet mielott megfogant Akos, a szerint mar 4-5 nappal tulhordom.Persze nem biztos,hogy akkor fogant amikor en gondolom,ugyhogy nem tudom...

Na megyek furdeniKépKépKép

Jo ejt!
Kriszta es Akos
40+0!!!

Kép
Kép
Kép
bkriszta

VotivKép
A nagy koncentralasban,hogy irjam,amit Apuci diktal,kimaradt neked a Kép.Szoval most bepotolom KépKépKép

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kisün!

Írtam mailt.
pabe

Nőcik!

Ti nem legelteteitek a dedeket?Itt lógtok egész nap?Ez botrány!Most megyek WIWelni.

Ha valakit érdekelnek csodaszép ékszerek akkor ajánlom a barátnőmet és az Ő oldalát:http://www.spary.hu/

Blaye!

15 hós oltástól Soma 10 nap múlva olyan kiütéses lett,hogy alig látszott a gyerek.Viszont no láz.Aztán szépen elmúlt.
Még visszanézek ám!

Jucus
20170114224602

Nemrég írtátok, hogy van valaki aki babakocsikat javít, és nem horror összegért.
Elkérhetném az elérhetőségét?

Ja, azt kifelejtettem a korházi beszámolómból, hogy a szobatársam szedte a caulophyllum 5Ch-t.
Szülés előtt 3 héttel kezdte napi 1x5 golyót.
Az első fájástól a megszületésig 2 óra 40 perc telt el. A kórházban csak 40 percet töltöttek. Mármint szüléskor.Kép

Kép
Kép
pipocska

Ildi!
Csak azért csetelek, mert ez itt nem pörög eléggé... Kép hja, apa dolgozik holnaptól, úgyhogy lehet, hogy meg pörgetem ezt atopicot, szóljatok, ha untok. És igen, a chaten is neet vagyok, ki más lennék? Kép Holnap feljössz? Mondjuk de. valamikor? Ha ott is ildi76 leszel, írok memot, jót? Ha már voltam fent és elkerültük egymást. Írj te is, így kell: /memo neet Szia! Kép
neet
neet

Pipocs!
ugye ugye, ezek a homeó bogyók mit hoznak ki az emberből??? Kép
Jucus!
Az én minta gyermekeim alszanak...és én egy tökszar-egésznapalaptopelőttülő-anyavagyok...Kép néha már tök ég a fejem a B előtt...a pici még nem szól, de ő már igen...mi lesz az anyjukkal???? nem alkoholista lesz, hanem netfüggő...Kép kisfiam most nem érek rá, látod, hogy csetelek...jaaaaaj!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zs!

Nekem nincs lapostoppom csak bazi ,nagy gépem ami nem mozdítható és mindig belógni a hálóba a gyerekek elöl tiszat ciki.És én nem tudok szoptatni sem a gép előtt.Kép

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Most ment el a femili, vége a nagy ünneplésnek, úgyhogy gondoltam bejelentkezem, hogy megköszönjem a sok-sok gratulációt!!! Kép

Zsanci! Túl lehet élni! Kép Bár épp egy barátnőm írta minap, hogy ez még oké volt, mert olyan szép kerek, de a 31 meg 32 az már brrr...

Öcsém csinált nekem egy hatalmas tablót: 30 év képekben... talán ennek örülök a legjobban, persze sok szép ajándékot kaptam még! Kép Kép Kép

Elég felszínesen futottam végig, amit írtatok, mert nem akarok most órákat itt tölteni, de Moose-ra reagálnék: Petra 8 hós korától a Papival fürdik, és őt is elég korán elkezdte érdekelni a "nemiség". És mi teljesen természetesen kezeltük, hogy papinak kukija van, neki nunija. Már másfél évesen teljesen tisztába volt vele, hogy mi van a kislányoknak és a kisfiúknak ...
Bár nálunk teljesen uaz volt a helyzet, mint Adáéknál... már iskolások voltunk tesómmal, mikor még együtt fürödtünk, meg a jó kis családi tracspartik is valahogy mindig a fürdőszobában alakultak ki ... és szerencsére ebben teljesen egyetértünk a párommal.

Na, léptem, megyek még ünneplünk kicsit kettesben!

Jóéjt!
Bogárka (34)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
További szépet!!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jó éjt Csajok!

Bogárka: még mindig BOLDOG? BOLDOG? BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

Köszönöm a választ túlhordás ügyében.....
Elvitt embör étkezni csípőset, most rávetem magam, meg szedem a caullophyllumot százezerrel, hát kell ennél több?????

Az jutott eszembe, hogy:
1., Trabanton szállni élvezet, gyorsabban száll, mint a képzelet,pöfög és töfög úúúú, de kafa az orrod alá pörkölök kispofa yeahhhhhhhhhh....stb

No meg:
2., Fabulon a bőre őre, ne feküdjön ráncos nőre, mert ráncos lesz a töke bőre....
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKép
(Bocs)

Na jóccakát tényleg ám!!!!!
ada007

Blaye! Ez total kiakaszto! Es honnan tudtatok meg? Mert ezek szerint nem szoltak elore, hogy mit csinalnak. Kép Azonnal reklamaljunk mindenhol! Kikre kell raboritani az asztalt? Votiv, segitesz?

Dora, koszonom a linket. Nagyonnagyon tetszett! Es en csak majdnem sirtam, de rendesen mosolyogtam Kép Es az allatiklassz volt, hogy a tesoi is ott voltak! Tokjotokjo. Enisenis. Most ugy vigyorgok, mint Zsanci Kép Kép Prezli ebed milyen jokepu. Emlekszel Pepikere 'A ket Lotti'bol? Strobl udvari tanacsos mopszlijara? Kép

Mindenkinek koszonom a nevezzukneven tippeket Kép akkor elnevezzuk, csak aztan nehogy ez legyen a gyerek elso szava, mert akkor tuti a mokusok ele kerulok, vagy addig nem viszem emberek koze, amig gyorsan meg nem tanitok neki meg legalabb hat-nyolc szot Kép

Neet, mi tenyleg nem akarunk napozni. De ez a regi plakat nagyon edes Kép Figyi, azokrol a szeplos+copfos poharakrol nem tudsz feldobni egyet, akik azt kiabaltak, hogy "traubit akarunk! traubit akarunk!", "na de gyerekek, talan inkabb kerunk!", "traubit kerunk! hurra!" Tudod? Kép Kép Bajdovej, vegre apatlan leszel, remeljuk mostmar minden oke. Bar gyanusan ismeros a hely (sok melo, keves le), lehet hogy kollegak lettunk az uraddal? Kép

Votiv, megkaptam, koszonom, holnap amint kiderul most melyik gepet nyuzhatom (mert egy kaput, egyet meg elvisz az apunk), ki is probalom. Ugy latom gepugyben meg mar akadt hw-es segitseged.

Jucus, en legeltettem ma (pedig lehet hogy a szunyogize miatt jobb lett volna kihagyni) es altalaban valamilyen vagy az osszes hazimunka helyett szoktam itt logni, meg mas tipusu kikapcsolodas helyett (tv, konyv stb.), amikor a nyul alszik, ha ebren van es csak magunk vagyunk, nemigen kivitelezheto.
moosejaw

Neet,

gratulaKép Kép Kép
szóval akkkor mettől meddig dolgozik apa?mikor lophatlak el titeketKép?
Vendég

Moose!

Pénisz,férfi nemiszerv?Kép

mai sztori:
helyszín:RTL klub mögötti kis játszótér
szereplők:anyukák,gyerekek,8 tagú kisebbségi gyerekcsoport(2-14év)
történés:8 tagú (orgonasíp nagyságú)gyerekek megszállták a játszóteret.Minden ,addig ott tevékenykedő egyént szépen,hangos szóval elzavarnak a játékoktól.Érintett anyatigrisek reakcióba lépnek a kezdeményezőkkel aminek a vége általában nagy büdös sunnyogás majd röhögés.
Éldegélünk egymás mellett szépen de azért ahol Õk játszanak ott más nem nagyon tud.Játékokat kisajátítják stb.Szerencse,hogy Soma és barátja nem a homokozóban akart játszani mert a mi játékainkat is mind lenyúlták.Aztán egyszer csak susmutolásra lesz Jucuska figyelmes.
4 db gyerek elkezd ezután rohanni 1 db kisgyerek felé a játszótér másik végébe és nekiesnek,lerántják a nyakát szorongatva.
És ekkor elkezdtem üvölteni és rohanni,(babakocsit ,Somát hátrahagyva)hogy: "Mit csinálsz,mit csinálsz?!"
Kisgyerek földön sír,4db meg odébb áll mosolyogva.
Kisgyereket kérdezem,hogy miért bántottak és tudjátok mit mondott:"Azt mondták,hogy nagy a fejem".Annyira meg volt ijedve,hogy nem engedte ,hogy megvigasztaljam.Aztán nagymamája is odaért .A nyolcak bandája meg mintha mi sem történt volna tovább homokozott!Oda mentem és kioktattam őket is,de csak egy pofon volt a szarnak. Az a botrányos,hogy ezek a gyerekek 4 és 8 év közöttiek és ismeretlenül támadtak rá arra a kb.5 évesre.Ha ez egy üres utcán történik akkor mi van?Persze egy 5 éves nem megy egyedül de szerintem ezeket egy nagymama nem riasztaná el!
BOTRÁNY!

Ja és tegnap megkaptam a XII.ker-től a születési segélyt vagy mit.Nem volt egyszerű.Mivel megesett leányanya vagyok és nincsenek bírósági papírjaim,majd nem nem is adtak.De én nem hagytam magam és így 50.000Ft-ot kaptam.Kép

Jucus
20170114224602

Kisün,Gigi,Ildi,Borisz!

Igazoljatok vissza!És aki még fennt van és nem találtam az is!

Jucus
20170114224602

Jucus, ez szornyu! Mostmar tenyleg nem merek utcara menni. Kép Vagy elkezdek komolyan edzeni meg a nyul bicepszein is dolgozunk, aztan megyunk es megmentjuk az osszes kisgyereket. Kép Ez XI. ker.ben volt? Es tenyleg, mit lehet csinalni? Fel lehet jelenteni gyerekeket? Vagy ismeretlen kiskoru tettesek szuleit, vagy miacsuda? Kép Kép
moosejaw

Moose!

Én feljelentésre nem is gondoltam,örültem,hogy nem lett nagyobb baj.És nem is tudjuk,hogy honnan kerültek elő mert eddig nem láttuk őket .Ja XI.ker.

Jucus
20170114224602

A profilomban változás történt képileg!
Hogyan tudok több képet feltenni?

Juc
20170114224602

jucus,

ez.....kemény.....
mit igazoljak vissza,mi van???????????????????????
Vendég

Hu, mar milyen nagylany ez a Panna! Dobbenet! Kisbabak mellett ugy rohan az ido ...
moosejaw

Sziasztok!

Éjszakai nem-alvós ömlesztés:

Oka, hogy nagyobbik fiam lázas, átjött, hogy "Anya, forró vagyok". Kapott csillapítót, most itt durmol az ágyamban, én meg persze nem tudok vissza aludni. Helyette az elmúlt 2 nap termését olvasgattam.
Reagok:

Gigi88
Szép álmokat neked! Tudom, elcsépelt, de próbálj elalvás előtt valami szépre és nyugisra gondolni. Nekem néha bejön.

Maminti81
Üdv közöttünk. Nekem is nagy kedvencem a Négyszögletű kerekerdő.

Neet
Nagy gratula a hátonkúszódhoz!

Greenolive
Nekem mindkettőnél volt légzésfigyelőm, most is lesz. 2 lapja van a miénknek, az egyiket teszem eleinte a gyerekszobába a kiságyba, a másikat a mi ágyunk mellé a mózesbe. Amíg a mózest ki nem növi, úgysem mászik le a kiságybeliről. Utána oda kerül a másik lap is. Így csak a kis központi részét kell ide-oda pakolni, az pedig egyszerű. Ha utazunk valahová, az utazóágyba teszem be a lapokat.
Ha megszólal, zeng az egész lakás. Ne félj attól, hogy nem hallod, vagy nem ébredsz föl rá. Majdnem olyan, mint egy autóriasztó.
Amúgy akit érint, a Madarász utcai kórházban van a tanfolyás, és én úgy emlékszem, ingyenes.

Zanza
Mélykocsit nagyon köszi előre is! email: csontos.eszter@mail.tvnet.hu
Így egyszerűbb lesz részleteket pontosítani.

Bogárka
Nagyon boldog szülinapot neked!

Ancsipancsi
Nekünk 0-10 kg.-s bébihordozónk volt, abba is kellett eleinte fejszűkítő a babáknak, hogy ne lötyögjön a fejük ide-oda benne. El nem tudom képzelni, hogy a 0-18 jó lehetne.

Votiv
Úgy látszik, általános, hogy a doki melletti gyógyszertár tart a leggyakrabban felírt kenőcsökből valamennyit előre bekeverve. Legalábbis nálunk is így van.

Zsancikant
Egész más, amikor annyira sír, hogy nem tud levegőt venni, és egész más, amikor olyan mélyen alszik, hogy azt is elfelejti. Utóbbi esetben tényleg sokszor segít, ha csak felébresztik, előbbiben én hallottam olyan tanácsot, hogy érdemes hideg vízzel lemosni az arcocskáját, vagy ha nagy gáz van, akkor akár betenni a hideg zuhany alá egy pillanatra. Hát, nem tudom, drasztikusnak tűnik. Az arcmosás mindenesetre nekünk normál hisztinél bejön.

Zsombóc
Üdv itt közöttünk!

Recca
Hipp-hipp-hurrá Benkének az anyakönyvhöz.

Moosejaw
Nálunk egészen korán megneveződtek ezek a testrészek (kuki és punci lett), gyakorlatilag együtt a kézzel, lábbal, popsival, köldökkel és többivel. Teljesen természetesen, és nem fölfújva.
Most az volt a legújabb probléma, hogy Andris(5,5 éves) feldolgozta, hogy ha a baba bent van anya hasában, akkor onnan ki is kell jönnie. Ha anya kórházba megy, akkor a doktor bácsi nyilván kivágja onnan. Nagyon fog fájni? Na, én meg mélyen elgondolkoztam, most mi legyen. Megoldás: fiúknak 2 luk (pisi, kaki távozik rajta), lányoknak a kettő között egy harmadik (kicsit nagyobb), azon jön ki a baba. Egyelőre ennyi elég volt neki, megnyugodott. Kép

Beetrix
Fogyáshoz nagy-nagy gratula, Lillának még nagyobb!

Norka
Üdv újra köreinkben. Hiányoztál a csapatból.

Oxi
Kitartást neked odabentre!

Mindenórások
Mars szülni, márcsak azért is, hogy Oxi ne unatkozzon odabent!

Na jó, befejezem a kisregényt, megpróbálok visszaaludni.

Jó éjt nektek:

Murr
murr

Sziasztok!

Oxihiradó:
Emma maegérkezett! Kép Tegnap 23:38-kor. Manókával együtt jól vannak, a mellettem lévő szobában laknak.
Manóka 11-kor ért be, eltűnt méhszájjal.
Emma 54 cm és 3300 g, és nem látszik, mennyire friss baba, ilyen gyors megszületéssel Kép
Szóval bejött a "látleletek" alapján felállitott tippem, hogy Adát be fogja előzni Kép

Manóka puszil mindenkit, még pihenget, de szerintem estére már bandázni fogunk Kép

(Tiszta jó volt, reggel a szobatársam szólt, hogy friss mama van, most tolják be a babáját és tök szép, és Emma. Már mentem is üdvözölni Kép)

KépKép
oxigen
Györköny

ÉLJEN A FRISS MAMA, ÉLJEN A FRISS BABA, ÉLJEN A HÍRMONDÓ!!! Kép

Ada!
Tessék a capslockot kioldani, ha felsorolás van, mert így megkérdöjelezed a boldogságot. : O (BOLDOG? BOLDOG? BOLDOG? Ezt írtad, BOLDOG, BOLDOG, BOLDOG helyett. Kép)

Elkezdek blogot írni, majd megmondom hol van, ha valakit érdekel, mert itt nem akarom szétoffolni a topic-ot. (Ez egy nagyon "szép" kifejezés: szétoffolni a topic-ot. Ha magyartanár lennék, betiltatnám az internetet 18 év alatt...)
neet
(PS: drukkokat köszi, pezsgö még hül, egyenlöre 5 napra szól a szerzödés. Téboly ami ebben az országban megy, és a szerencsétlen 8 éves kisebbségi lázadókat is anya szülte és (nem) nevelte. Nem rájuk haragszom, hanem a felmenöikre.)
neet

Oxi !
Add át pls. hogy nagy gratula nekik ! !!!
Ilyen gyors szülés , elsőre , hihetetlen Kép

Kép
Kép
greenolive

Moose!
Alakítsuk meg a Neveljük gyermekeinket egy szebb jövö érdekében klubot, na? Mert már a tököm tele van vele, hogy manapság bárkit le lehet szúrni fényes nappal, zebrán, járdán el lehet gázolni, lehet verni gyereket/felnöttet mindenki szeme láttára, rákot lehet kibocsájtani jópénzért bárhol bármiböl, lehet csalni/lopni/hazudni, nem kell tisztelni a más tulajdonát, kívánságát, lehet élösködni bárkin bármikor... stb.
Aki csatlakozni akar, csak szóljon.
neet, a világmegváltó
neet

Moose!
csek disz áut!
http://reklamok.gergoke.hu/
neet
neet

Manóka,
isten hozta Emmát ezen a szép napsütéses világon!!! Kép Manóka, nagy-nagy gratula, látod, a tegnapi privát-szurk megtette a hatását Kép

Oxi,
milyen jó, hogy tudsz tudósítani!!!!! Kép köszike

Neet,
még jó hogy nem vagy magyartanár, de akkor sem kéne betiltani, szerintem a nyelv zsenialitása és gyönyörűsége, hogy vannak ilyen szavak, hogy "szétoffolni" én IMÁDOM Kép
Ja, és lehet, hogy még nem reagáltam Eszti hátonfókázására???? hát én egy szemétláda vagyok, bocs Kép
És párodnak továbbra is drukkolok!!!!!

Moose,
ha eljössz vagy elmegyek hozzád, akkor sétálhatunk mi is Kép

Jucus,
Kép sajnos tényleg a nevelés hiányát bizonyítja... a legrosszabb az, hogy semmit nem tudsz tenni, mert hát kihívod a rendőrséget??

Ada, Kriszta
merre jártok? Látjátok, Manóka szép csendben megsértődött, hogy nem szurkolunk neki, és bement inkább szülni KépKépKép

Murr,
fiadnak jobbulást!!!

Pabe,
mélt megkaptam, írok még ma Kép

vera
kisün

Szia Lányok!
Örömmel tudatom veletek, hogy 2005. május 12-én 23.37-kor megérkezett Manóka Emmája. 3300g és 54cm. Hipergyors szülés volt, úgyhogy teljesült Manóka vágya! Éljen éljen!
Ott van az Oxi melletti szobában és Anya és babája jól vannak.
Részletes beszámoló majd tőle!

Szép napot mindenkinek!

Beetrix
beetrix

Abbahagytam a blogot.
Olyan uncsi, és kinek mi köze hozzá? Már ezért nem írtam naplót sem. Még megtalálják...Kép
neet
neet

Sziasztok!
Hát én jól lemaradtam,mint a borravaló.
Nem voltam gépközelben (na jó az igen, csak netezni nem tudtam-tudok még egy darabig) Megvonási tünetek ezerrel Kép
Hiányoztok ám!!!
Megpróbálok időt lopnin és visszaolvasgatni, de úgy látom rengeteget termeltetekKép
Manókáról most olvastam, nagy gratula természetesen!
Van más kardinális történés amiről így rögtön tudnom illene???
zozi

Hello Lányok!!!!!

Manóka: ez igen, gratula Emmához....ma megyek uh-ra, benézek Oxihoz, aztán ha van erőd kijönni, akkor Hozzátok is!!!!!

Már szétapáztuk magunkat (9 hó alatt végig, tehát nem használt, mert hozzá lett szoktatva), megettük a föld összes csilijét (szintúgy hozzá lett szoktatva), megmásztuk a Gellért-hegyet (meg sem mozdult, szokva van).....kértük, utasítottuk, könyörögtünk, semmi....hát mit kell még tennem ???

Valamit qrváea elrontottunk Kép
Gyerekek, mi mikor jövünk? Hát van igazság a földön??????

Bánatomban elmegyek uh-ra a Bártfaiba.
ada007

Emma babának és anyujának gratulálok!

Gigi!

WIW.

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Dóra!
Hol találom Prézlit?

Norka!
És a Ti képeiteket? Vannak már, ugye? Úgy emlékszem!

Jucus!
Jól felhúztam magam a játszóteres történeteden! Én sem értem ezeket a reklámokat! Az előítéletnek oka van, nem csak úgy vannak! Legtöbbször az, hogy a kisebbség leköpi, meg belerúg a magyar emberbe! És akkor mi mit csináljunk? Tartsuk oda a másik arcunkat is! Hát szerintem elsősorban nem nekünk kellene változni!
Érdemes lenne elküldeni ezt a történetedet, a reklámot szponzoráló céghez vagy Önkormányzathoz vagy mi az! Én biztos megtenném!

Manóka!
Ez nagyon gyors volt! Gratula! Ezek szerint használt a sok drukk! Kép

Ada!
Neked is küldök egy pár drukkot, hátha neked is bejön!
Drukk! Drukk! Drukk! Drukk! Drukk!Kép

Ildi
ildi76

Manóka!
Hatalmas gratula Emmához és a gyorsasághoz!!!
Neet!
Csatlakozom!!!!
Jucus!
Igor is fent van! Tessék rákeresni!! Kép Kép
hát ennyi...
zs.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hurrá Manóka és Emma!!!! Kép Kép Kép
Akkor Emma Bogárkával egy napon született? Kép

Játszótéri sztori. Méghogy hátrányból indulnak... Kép Kép Kép már gyerekként tesznek róla, hogy a kisebbségi társaikon kivül mindenki messzire kerülje öket.

Ada!
Egy ma született üzeni a Telánykádnak, hogy jöjjön, szép idekint! Kép
zsombóc

manóka,

gratulaKép Kép Kép
én még azon filóztam szülés után hogy jó hogy beértünk,de te utánad....Kép én évezredek tölöttem a szülőszobánKép

neet,
egyedül vagytok?

juc,
annyira még nem vágom a WIW-et de ha elmondjátok mit csináljak én csinálomKépregisztrálás megtörtént!!!!

mennem kell tanulni,nyakomon a vizsgaidőszak én meg semmit nem csináltam egész félévben....Képállamvizsgát nem is említem.még azért kukkKép
Vendég

Ada!
Tudja ö, mi a jó neki, akárcsak a cicák, akik viszkászt vennének, a gyerekek meg bentmaradnának. Majd kijö, ha úgy érzi, nyugi!!! Bent már meg vannak számlálva a napjai, élvezd ezt, tudom, nehéz, én s majd kibújtam már a börömböl, amig Esztinek ez még meg sem fordult a fejében. De nyugi, elöbb utóbb kibúj. Kép
neet
neet

hejjj, teljesen elfelejtettem, hogy ma péntek 13 van...megyek is lottózni...Kép
cigány ügyben:
sajnos a neveletlenség nem cigány kérdés...ezeket a gyerekeket szeretni és tanitani kéne...de nem fogják, mint ahogy a szüleiket sem...ez a baj...Kép itt egy ellenpélda: nagyon jómódú (azaz szemtelenül gazdag) fehér, 6 éves kislány. Minden gyerek fél tőle az oviban, mert verekszik, hajat húz, csúnyán beszél...tegnap előtt azt merte mondani sz én 2,5 éves fiamnak, hogy az anyukája és az apukája soha többé nem fognak érte menni az oviba...Hááát, sztem ez legalább olyan romboló tud, lenni, mint a verés. És a félreértések elkerülése végett, sztem is felháboritó volt, amit azok a kis köcsögök csináltak, a gond csak az, hogy ezt a fehér, neveletlen társaik is megcsinálják...és nem csak a neveletlen. Ez a csürhe feeling...Golding: Legyek Ura...Kép a kutyák is általában falkában támadnak!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
Tudom, h teljesen lefutott már a téma, de most lett aktuálsi: homos bogyót vennék, ami tejet serkent. Jöhet priviben is, ha a többiek már unják... mit, hol, mennyit, meddig, hogyan? Az urtica urens 5ch-ról rémlik valami...
Köszi a helpet. (Menne a fagyasztóba, vészhelyzet esetére, mert egyébként elég, csak nincs extra. És legyen má! Ha már ilyen szépen leengedtem a hütöt. Kép)
neet
neet

Ja, persze írhat más is, csak úgy vettem ki, Votiv a Mágiaügyi Minisztérium nagy hozzáértöje.. bocs, de eddig tényleg abszolut átugrottam ezeket a témákat, és aha most arra kárhoztattok, hogy keressem vissza.... Kép
neet
neet

Sziasztok lányok!
Nagy Gratula Manókának!
Oxi! Kitartás!
Zsanci! Hol az a kép?
Jucus! Panna nagyon édi!
Blaye! Hát ez marha jó! Még jó, hogy tegnap az oltás miatt nem sétáltunk.
Ada! Élvezd még ki az utolsó napokat!

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?