A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lexi

Miattad írok,most olvastam mi van.
Nekem is volt vérömlenyem,a 6-ik hetes UH óta szedtem a rutascorbint,3×1-et,most hagyhattam csak abba.Nem kell recept,hogy kiváltsátok!
Nekem 30×20mm-es volt a haematoma,bár az sem mindegy,hol helyezkedik el.Szigorú ágynyugalom,azért a pizzáért felkelhetsz.... :wink: .
Én kétszer is barnáztam,ugyhogy ne ilyedj meg,ha lesz vmi.Először világosbarna volt pár napig,aztán rá egy hétre sötétbarna.Én is megilyedtem,felhívtam a Zekét és mondta,hogy ürül a cucc,az még jó is.Ugyhogy ne kapj feltétlenü szívinfarktust,ha történne ilyen,az még jót is jelenthet a jelen körülmények között.
Szerintem válts dokit,ez röhely,amit művelt neked otthon.A barátnőm Veszprémből járt fel az orvosához Bp-re,na és akkor mi van?
Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen.

Málna

olvastam a jó híreidet,mennek a drukkok!! :lol:

Krisztike

Jól láttam,hogy hamarosan kezdesz?Mindent bele!

Bibarci

:P :P :P

Kép
lukrécia

Jó reggelt!

Jelentem Lányok barnázom. És nálam ez a mensi előjele. Reggel görcsöltem, és majd leszakast a serekam. Még sírtam is. (Nem csak a fájdalomtól.....)
Na, de túl leszek nem sokára a letargián, és újult erővel várjuk a következő hónapot!

Kép
vikike0429

Vikike!
Sajnálom,de előre,előre,előre!Ügyes leszel és menni fog!
Lukrécia!
Téged kidobott már a Zeke?
Vendég

Köszi, Benszi! Tudom hogy ilyenkor 2-3 nap letargia, aztán már kezdem jól érezni magam....
Megyek főzni, gondolatterelőként.....

Legyen szép napotok!

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Sharon, én a babafalva.hu-n készítettem vonalzót magamnak, neked is csak ajánlani tudom.
Én igazi műszaki analfabéta vagyok, és mégis sikerült, nézd meg, kiváncsi vagyok tetszik-e, szerintem jók vannak.

puszi

Móni

Kép
numato

Lukrécia
Köszi a bíztató szavakat, most aztán tényleg rám fér. Fekszem, tényleg csak wc-re és enni megyek ki. Neked is jó nagy volt a hematoma. Még nem vérzek, de pont ezen filoztam reggel, hogy adott esetben azt jelentené, hogy kiürül a vérömleny, ami azért jó lenne. A gyógyszert már szedem. Abban biztos vagyok, hogy legrosszabb esetben is párhuzamosan járok dokihoz. Kell valaki, akiben megbízom, aki mellett biztonságban érzem magam. Mint pl. W. doki. Teljesen azért nem merek lelépni, mert még egy vérvételt sem csinálnak meg itt, ha nem ide járok, ami nem tudom, hogy egyébként szabályos-e, de nem nagyon foglalkoznak ezzel. Jövő héten bepróbálkozom Juci dokijához, ha nem vállal, akkor majd várom a további ajánlásokat. Neked megtudta mondani Zeke doki, hogy mitől alakulhatott ki a vérömleny?
Vendég

Lexi

Nem mondta miért alakult ki.Van egy barátnőm aki 5 hetesen került kórházba piros vérzéssel,bennt volt két hétig,aztán folyamatos fekvés.Tele volt bevérzéssel a méhe.Aztán felszívódott neki majd most 21 hetes,viszont megint kórházba került két hete,megint vérömleny.Azóta megint felszívódott neki.Van aki hajlamos rá.Persze azért mert most lett neked,ez nem jelenti azt,hogy máskor is kialakul.Ez a lány azt mondta-hangsúlyozom nem dokitól tudom-hogy aki nagyon érzékeny rá,annak egy rossz mozdulattól,tüsszentéstől előjöhet.Hát nem tudom.
Sőt én azt is hallottam,lombikosoknál a nem megtapadt embrióból is lehet.Csak akkor az első UH-n miért nem volt ott?
Vajon ha a placenta egy része leválik,az ugyanaz a fajta vérömleny?A neten kéne megnézni,csak ott meg mindennel túlparáztatják az embert.
Amúgy nekem az őszi terhességemnél is volt vérömleny,az egy hét alatt felszívódott.Akkor nem barnáztam.Tehát úgy is felszívódhat,hogy nincs nyoma.Mikor mész megint dokihoz?????

Benszi

Engem csütörtökön rakott ki Zeke doki,miután megnézte a tarkóredőt.Hétfőn megyek az új dokimhoz.

Kép
lukrécia

Lukrécia
Hm, ez nem semmi. Szerintem könnyen előfordulhat, hogy én hajlamos vagyok rá, mert ha picit is hozzáérek valamihez (asztal széle, szekrény) pillanatok alatt zöldül, lilul minden rajtam.
Csütörtökön kell mennem uh-ra, de már kedden, vizsga után próbálok valami jó fehérvári orvost keríteni. Muszáj! csak annyit mondott W.doki, hogy a burok alá folyt be a vér. (gondolom azért is ilyen hosszú) Igazából azért meg kell vallanom, hogy nagyon majrézok. Eddig nem féltem az uh-tól, de most ezen már túllennék. Legszívesebben berohannék a kórházba, hogy nézzük meg azonnal a szívhangot, a mozgást. (Bár ha egy uh lenne az ágyam mellett, akkor lenne a legjobb :oops:
Tudsz azért enni? Mindig próbálj meg pár falatot elcsipegetni, nekem ez bevált, bár én a hányingernél tovább nem jutottam.
Vendég

Helló csajok!!!

Kitartás Lexi, minden rendben lesz!!
Vikike fel a fejjel!!!!!

Lukrécia nagyon örülök, hogy jól vagy!!!

Újabb hírek: ugye van a 6 embrióm és 4 petesejtem! a 4-ből is tudtak mára megtermékenyíteni 2 db-ot. így most már 8 kicsikénk van!!!! tiszta focicsapat!!!! még azért sokat kell izgulnom keddig!!! továbbra is 5 naposan kapom vissza őket!!! remélem minél többen életben maradnak addig!!!
málna79

Málna! De jó!!!!!!!És ilyenkor hányat ültetnek vissza? Mert gondolom, nem mind a nyolcat.

Kép
vikike0429

Málna!
Gratulálok a fococsapathoz!
Viki!
Ilyenkor 2-3-at ültetnek vissza!Függ a kortól,hogy hanyadik lombik és a probléma milyenségétől is!
Csibe!
lelked?
Vendég

Benszi! Köszi az infót! Megint beigazolódott, hogy nagyon tudatlan vagyok (még ) e téren.

Kép
vikike0429

Málna
Ezek nagyon jó hírek, gratulálok. Keddig nem lennék a helyedben, mert ez a várakozás a legrosszabb, de utána már nyugodtan felszabadultan várhatod, hogy egy, vagy kettő? Az a legjobb!
pocid fáj még?
puszi
Vendég

Viki!
Ne szabadkozz!Mi is csak azért tudjuk,mert volt pár ilyen beavatkozásunk!
Vendég

Sziasztok!!!!

Lukrécia!!! :lol: (Kis paragép)
Végre "hazaértél" :!: :!: :!: :lol: :lol: Örülök, hogy írtál....Olvastam a babásban, hogy rókakoma nem hag el....pedig zavarhatnád errefele.....

Lexi!
Ugye pihensz??????

Málna!
Na látod!!!!!8 baba....nem semmi teljesítmény!!!!!! :wink: :lol: Gratulálok!!!!Kedden gondolunk Rád!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti
Fekszem és tanulni próbálok. Nem is értem minek vettem fel azt a tárgyat, amiből hétfőn kellene vizsgáznom. Már leszakadt a kezem annyit gépeltem. És most nincs kedvem ezekhez a dolgokhoz. Csak tv-zni, olvasni akarok, meg nézni ki a fejemből..... Bocsi csajok, ez most kijött. Nagyon szenvedek! (kizárólag a tanulás miatt)
Vendég

Lexikém!
Hamarosan vége!!!!!!!!!!Arra gondolj!!!!És pihenésképpen olvass, tv-zz!!!!!!!
Ügyes vagy TE, sikerülni fog az a vizsga....Hétfőn ha hazaértem, benézek, hogy is állsz!!!!!
Vendég

ZSÓKUCI DRÁGA!
Majd egyeztetünk időpontokat a táblában, mert vannak emberkék, akiknek teéjesen más a terhességi idejük a 2 táblában.....Majd valamelyik nap msn-n kereslek.....
Lehet nem figyeltem eléggé.... :oops: :oops:
Pusszantalak, és nemsokára tavasz lesz!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

1 óra múlva jön a Magellán! Ha gondoljátok, nézzétek. Biztos nagyon szép lesz!

Elköszönök mára! Jó éjt Lányok!

Kép
vikike0429

Viki!
Te ilyenkorán fekszel??????? :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép

Én is mét megyek éjszakára, ha nem jelentkezem, az az oka! :wink:

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Jezsoerika!

Örülök, hogy megtaláltad a Herbaházat. Kicsit aggódtam, hogy nem jól magyaráztam el, én Pesten nem tudok tájékozódni, csak a kirakatokat szoktam bámulni. :lol:
Szerintem egy igazi kincsesbánya, tele bio dolgokkal. De negyed óra nem elég, oda legalább két óra kell.

Numató!

Nagyon jó a vonalzód! Én is a babafalva.hu-n csináltam vonalzót, el is készült, bemásoltam a kódot, de mégsem jelenik meg a vonalzóm. Most nincs kedvem újra megpróbálni, de majd igyekezni fogok! Kicsit türelmetlenebb vagyok, mint máskor. Nem szeretek feküdni, pedig most muszáj. Olyan igazi örökmozgó vagyok, aki egyszerre legalább három dolgot csinál, nekem ez a fekvés igazi büntetés! Ki fogom bírni, csak még kicsit morgolódok!

Lexi!

Fekszel????
Tessék szigorúan pihenni és pocit növeszteni! Jól fogunk kinézni nyáron a Mártonban nagy pocikkal!!!

Jó hétvégét mindenkinek!
sharon

Kriszti:
Jó munkát neked!
Lexi:
Neked jó pihenést, jó tanulást és sok-sok kitartást!
Lukrécia:
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy nálad is minden oké.
Sharon:
Elöbb-utóbb sikerül az a vonalzó, lehet hogy ahova bemásoltad ott alatta nincs kipipálva az aláírás csatolása, ezért nem jelenik meg. Egy oldallal elöbb leírtam részletesen a vonalzókészítést. Sok sikert!
Málna:
Mennek a drukkok neked!

Nagy dillemában vagyok, mert nem tudom mikor legyen a lombik. Úgy volt, hogy szeptember, de az nem jó, mert a kolleganőm elutazik, dolgoznom kell. Augusztusban szinte minden héten programom lesz, esküvők...stb. A június vége nyaralás, marad a július, vagy az október. Hát most nem tudom mit csináljak.
Vagy vállaljam be az augusztust aztán lehet végighányom a lagzikat? Hát nem tudom mitévő legyek. Ebben egyedül kell döntenem, mert apát ku...a nem érdekli a téma. :?
Vendég

Estrella!
Bárhogy is döntessz,én szivesen szúrkállak!!!!!!Én júliusban már otthon tereszkedem....És várom a jó eredményt...Októberben meg már főleg!!!!!!!!!!!!! :roll: :lol: :lol:
Tudod, apával pedig ne foglalkozz!!!! :oops: :lol: Egyszer ő is megtörik!!!! :wink: Majd mi támogatunk!!!Jó kis csapat van itt!!!!! :wink:
Vendég

Kép

Csajok, akinek esetleg a párját elküldték andrológiára, segítsen egy kicsit.
Mi várható ezen a vizsgálaton?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!

Sajnos nem egy kellemes vizsgálat...Párom annyit mondott, a popóba belenyúltak, prosztata vizsgálat gyanánt, ,és a golyókat is megtapogatta a doktor.....Neki ennyiből állt....Bocsi a szavakért, de máshogy nem mert!!!
Vendég

helló mindenkinek!!!

köszönök mindent, én is úgy gondolom, hogy még nehéz napok lesznek hátra.

Lexi kitartás!!!!

Csibe, hogy vagy????? Nagyon sajnálom ami veled van, és tudom, hogy erre nincsenek szavak, de veled vagyok!!!! Vigyázz magadra!!!
málna79

Rebe:
Apa is volt andrológián a BMC-ben ami egy nagy vicc volt.
Várt egy csomót, aztán bement, gatya letol, doki ránéz, helló.
Ennyi volt a vizsgálat. Még csak hozzá sem nyúlt.
Gondolhatod milyen ideg volt, hogy ezért Pestre kellett utazni. :?
Vendég

Helló Csajok!

Rebe, az én férjemet is jól megtapizták. Parázott amikor hallotta a gumikesztyűt a doki kezén :D De kibírható... Én még egy egyszerű tüdőszűrésért is mindig könyörögtem neki, hogy menjen el. Itt a BMC-ben és az urológia-sebészeten viszont szó nélkül mindent végigcsinált. Nagyon büszke voltam rá! :D

Kellemes vasárnapot mindenkinek!!
süni76

Jó reggelt!

Csajok! Ilyet minden pasinak csinálnak?????????Nekünk eddig csak sperma vizsg volt. Én nem akarom, hogy Apát "bántsák". Tudom, hogy hülyén hangzik. Légyszi mondjátok el, hogy mindenkinek kellett -e ilyen. Most meginogtam......

Kriszti! Nem alszom ilyen korán, de együtt szoktunk tv-zni, utána már nem netezek.

Kép
vikike0429

Vikike!

Nálunk nem volt andrológiai vizsgálat, mert minden rendben volt és kértük a dokit, hogy akkor ne kelljen még oda is elmenni. Az én férjem sem lelkesedett a vizsgálatért, de ő megúszta.

Kép

Kép
sharon

Úgy látom a vonalzóm most sem jó! Miért a kód jelenik meg és nem a vonalzó?

Numató!

Nekem most jól jönne egy szájbarágós magyarázat, akár pü-ben is! Köszi.

Estrella!

A spanyol oldalnak neki sem merek állni! Még a magyar sem megy! De azért köszi!

Kép

Kép
sharon

Köszi a válaszokat! :D

Vikike! Elvileg a papíron, amit adtak nekünk a legelején, ott az van, hogy menni kell andrológiára, ha még ilyen vizsgálat nem történt.
De ettől függetlenül lehet, hogy csak akinél találnak valamit, annak kell. Nem tudom. :oops:
Nekünk Irénke javasolta legutóbb, mivel megint volt baci!

Kép
rebe
Dunaharaszti

[quote="rebe"]Sharon,
Miután megadtad a szükséges adatokat babafalván, kattins a vonalzó létrehozására. Utána PHPBB link kódnál szereplő linket jelöld ki, majd kattins a másolásra, utána pedig a babaneten menj be a profilodba, és kattins az aláíráshoz, majd utána beillesztés (ctrl+v).

sharon,
lehet, hogy nem olvastad múltkor, de így tuti menni fog, én kipróbáltam :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vikike
Nem semmi vagy! A párod miatt aggódsz!!???? Látszik, hogy még fogalmad sincs TE miken fogsz keresztülmenni. Egyébként a prosztatát amúgy sem árt megnézetni, hasonlóan a nőknél az évente ajánlott rákszűréshez. Ezt a párom mondta ám, pedig Ő sem élvezte kifejezetten a vizsgálatot. Amúgy vicc az egész, sajnos. Mert ha már ott van az ember, akkor igenis nézzék meg, hiszen a prosztatadaganat elég gyakori halálok a férfiaknál. Szerintem ne emiatt aggódj, bár tény, hogy a pasikat nehéz elrángatni az orvoshoz.
Remélem nem bántottalak meg, mert nem az volt a szándékom.
Vendég

Hát igen, Lexi, én sem találkoztam még olyan pasival, aki várta volna ezeket a vizsgálatokat. :) Bár megmondom őszintén, én is jobban aggódtam miatta, mint magam miatt.

Vikike, gondolom, annak a pasinak, akinek minden rendben van a spermavizsgálaton, nem kell andrológiára mennie.

Én már a spermavizsgálat miatt féltettem szegény férjemet. De nálunk elég vicces volt, mert behívták a hátsó laborba. Gondoltam veszik le a vérét. Kijött kb. 15 perc múlva. Na, mondom, picit elnyúlt az adminisztráció. Utána ment vérvételre, majd adta le a vizeletmintát. Majd elkezdett öltözködni, hogy indulhatunk. Erre én: "Hova ez a sietség, még csak most jön a java." Mire ő: "Miről beszélsz, azon már rég túl vagyok!" Szerencsére őt a hátsó kabinba küldték. Nem irigylem azokat a pasikat, akik a kávéautomata melletti kabinba mennek. Bár volt olyan pasi, aki vigyorogva, fülén a mobillal ment be :D Hát igen, a rutin...
süni76

El sem hiszem, sikerült a vonalzóm!!!! :lol: :oops: :lol: :oops:

Rebe!

KÖszi!

Kép

Kép
sharon

Sharon!
Gratulálok a vonalzódhoz!
Vikike!
Nálunk is rendben volt a sperma és nem kellett több vizsgálatra elmennie az uramnak!
Csibe!
Minden rendben?
Málna!
Pihi,túró és folyadék!bocsi az okoskodásért!
Vendég

KÖSZI, megnyugtattatok!!!!!!!!!

Sharon! Gyönyörű a vonalzód!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lexi! Tudod, most lehet, hogy furcsa, de én nagyon szeretem a Férjemet, és mivel tudom, hogy neki SEMMI baja spermaügyileg, a baba TUTI miattam nem jön össze. Ezért én bevállalok mindent,de azt nem akarom, hogy MIATTAM őt csesztessék.
Nem bántottál meg, mindenkinek joga van leírni a véleményét, pláne, hogy én kérdeztem. :wink: DE a Lányok most azért megnyugtattak. Spermánk van dögivel!!! :oops: Tehát gondolom, ezzel nem lesz tovább gondunk.

Kép
vikike0429

Sharon,
Örülök, hogy sikerült. Szép lett! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vikike!
Nagyon jó a kövér gyerek a vonalzódon!Csini!
Vendég

Sziasztok Lányok,

Sajnos zűrös napokat élek, nem nagyon van időm magánügyben netezni, de most kicsit visszaolvastam...

Velem semmi újság, szedem a bromot, szerdán voltam ultrahangon, W. doki látott peteérést, most a hőmérőzésből itélve meg is repedt a tüszőm :) Reménykedünk a spontán babában ;)
Eddig még olyan menstruációt sem sikerült összehozni, amivel elmehettem volna vérvizsgálatra. De azért alakulok, talán.

Szurkolok Nektek!
elan

Sziasztok!

Most mutattam meg a vonalzót Apucinak! Teljesen odavolt, hogy mik vannak ezen az oldalon. Nagyon tetszett neki.

Mindenkinek köszönöm a segítséget!

További szép hétvégét!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok Lányok!!!
KÉpzeljétek, iylenm még nem sűrűn volt..lefeküdtem reggel fél 9 kor, és délután fél 5-kor keltem.... :oops: :oops:
De kipihentem magam .....

Rebe!
HOlnap jössz akkor? Jó lenne összefutni..:Én kb. fél 9 körül érkezem...MÉg nem tudom mibe megyek.Időtől függ.... :roll:
Vendég

Sharon, Viki!
Sép a vonalzótok!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Kriszti! Nem baj, néha ráfér az emberre egy alapos pihenés!

Bibar! Köszi! :oops: :lol:

Drukk a holnapiaknak!!!!!

Kép
vikike0429

Kriszti,

Hát igazság szerint, mi úgy tervezzük, hogy 10-11 között érjünk oda. Nekem csak uh van. Mivel a páromnak délután 2-től rendel az andrológus, nem akarunk korán menni, a közbenső időt igyekszünk a Mammutban eltölteni. :D

Jó lenne találkozni :D , csak kérdés hogy te/ti meddig lesztek?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Ez jó kérdés..Fél 9-kor sztem még sorlesz, én ott fogok állni....És aztán kérdés mikor jutok be a dokihoz!!!

De majd írok pű-t,és a tel.számom leírom!!! :wink:
Vendég

Kriszti,

OK!
Most megyek aludni, olyan fáradt vagyok. Párom tegnap osztálytalálkozón volt, hajnalban ért haza. Mondanom sem kell alig bírtam aludni, míg nem jött, utána meg baromi szarul tudtam már csak aludni.

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó éjt, én is megyek, korán kelünk!!!!!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Drukkolok Mindenkinek, akinek mára kell!

Legyen szép napotok!

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?