A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Miért van az, hogy az én vonalzóm sosem ugrik. Remélem, délutánra fog....Ezt sosem bírom rendesen beállítani. :twisted:

Kép
vikike0429

Helló csajok!itthon vagyok ma és néztem a tv-t reggel. Szó volt arról, hogy ha elmegyünk fürdeni akkor sikerül sokszor összeszedni valami fertőzést. meg lehet előzni azzal, hogy használunk intim tisztitószert, majd pedig felrakunk egy akár kefirben vagy joghurtban megmártott tampont és ha végeztünk a fürdőzéssel akkor miután kivettük a tampont utána újra használjuk ezt a spéci tust.!

remélem segítettem. annyira izgulok hogy mi van a "gyerekekkel" már alig várom a holnapot!!!
málna79

Málna! Ezt még nem is hallottam, de köszi az infót! Én rendszeresen használom az intim mosakodó gélt.

Drukkolok neked a holnaphoz!!!!!!!!!

Kép
vikike0429

Vikike!

Egy helyről loptunk vonalzót és nekem sem ugrik soha!!! :cry:

Gabicsibe!

Nejked is onnan van,van vmi tipped? :lol:

Puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Sharon, szuper lett a vonalzód, ugye, hogy sikerült! :lol: Nagyon ügyi vagy!Mire írtam volna, már láttam, hogy készen is van.
Jó pihenést, csak így tovább!

Képzeljétek, lassan a 30 tételből a 15.iknél járok. :lol: Jövő héten szerdán államvizsga, szerintetek jól állok? :wink: :oops: :oops:

Lexi, kitartást a pihenéshez!Remélem jól haladsz a tanulással is, teljesen megértelek, kb.nekem is ennyi kedvem van tanulni, mint neked...pedig elég nagy a tét...

Ma megyek nőgyógyászhoz, majd infózok.

Puszi

Móni

Kép
numato

Málna!

Én azt hallottam, hogy a terhesség alatt tilos tampont használni.

Nekem a doki asszisztense ajánlott valami kúpot, amit utána kell használni és kitisztít, de nem jegyeztem meg a nevét, estleg kérdezz rá a dokidnál.

Judit

jucicuki

Sziasztok Lányok!

Én nem írtam eddig nem votl mit, szedem az Orgametrill (hízok...), viszont sajna ma voltam a BMC-be ( 1/29-kor indultam Érdről és 1/4 12 kor értem be...)
Az van hoyg szombaton iszonyatosan el kezdtem vérezni,pedig most pont az a lényeg hogy nem lehet menstruálni....
Jól megijedtem, de Konc tanárúr aranyos volt. Életemben először tudtam normálisan válaszolni a kérdésére :oops:
NAgyon nagy baj nincs most csak 3 napos szünetet kell tartanom.
Szal ennyi volt,próbáltam körbenézni hátha vkit megismerek, de annyian voltak hogy senkit nem ismertem fel.
madrin

Lukréciám
most meg ugrottál elöre egy napot? :x :x nem semmi hogy haladsz :lol: :lol: szerintem keress a dagi gyerek helyett másikat :lol: :lol:

Málna
nagyon drukkolok neked :lol: :lol: :lol: remélem tudatod majd velünk valahogy hogy mi volt :lol: :lol:

Krisztikém
amit küldtél azt a csevegöst egyszerüen nem tudom beállitani :? :? tudod hogy számitógép analfabéta vagyok :cry: :cry:

bibar

Sziasztok!
Úgy néz ki szerdán megyek.
Jön aznap reggel valaki?

manda

Sziasztok Lányok!

Most van egy kis időm benézni,még mindig nincs meg otthon a net!

Krisztike :D Remélem találkozunk juniusba!!! ?:D

Benszike!Jól vannak a babáid! :D

Én juniusban kezdem ha minden jól megy az inszemet!Meg tudja nekem mondani valaki ,kb mennyibe vannak a gyogyszerek meg az egész beavatkozás???
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Ha Merionalt kapsz akkor a 11 X-es 12 972 FT., a tüszőrepesztő
Ovitrelle 11 559FT. (megjegyzem ennek elsejétől felment az ára,mert én nem ennyit fizettem 2 hete!) és a 2db utrogestan 3320 Ft. Szóval 27 851 FT ha ezeket a készítményeket kapod!

LUKRÉCIA
Utána nézek a vonalzó problémának
gabicsibe

Lukrécia
Nem értem miért plusszolt hozzá egy napot,de megnéztem a vonalzóimat az Edit your tickers & counter Boxes linken és ott volt a jó vonalzóm is.Kértem a kódját és újra bemásoltam.
gabicsibe

Nyunyi
A Merional 10X-es :oops:
Bocsi
gabicsibe

Sziasztok!
Na, nekem kora reggel nem jól indult a napom....Már a vonatállomáson egy nő értetlenkedett, 200 ft-os jegyéről áfás számlát akart kérni, de bonyodalmasan adta elő...Persze nem kell mondanom, lekéstem a vonatot, mentem akövetkezővel......

Hááát, jó sokan voltunk ma ismét a BMC-be....

És most jön a rossz hír...Az asszisztensnő valamit félremondott az én doktorkámnak, és sajnos nem kezdhetünk...Azt mondta, nem szeretné kezdeni, míg nincs pozitív eredmény......... :cry: :cry: 1 hónapot csúszunk!!! :cry: Kár, pedig már úgy beleéltem magam,és mindent el is rendeztem....De megértem őt is......
:cry:

Nem baj, van még 1 hónapom az edzésre.... :wink: Így fogom fel!!!! :) Úgyhogy ha minden jól megy július 2-4 között kezdem a decapeptylt!!!

NUmato!
Azért még igényt tartok a puregonre...És a találkára is, mihelyst egy kövér 5-össel kigurulsz az államvizsgáról!!!Csodaszép nagy pocid van!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Bibar!
Azt hiszem , csak rákattintassz, hogy igen, elfogadod, és utána a gmailon keresztül tudunk chatelni...Látom mikor vagy fent, mert egy kis zöld golyó van a neved mellett.....

Nyunyi drága!
Sajnos így nem megyek júniusban...Ughyanis mondtam, hogy van itthon decapeptylem, és azt mondta, csak hívjam fel, és telefonon megbeszélünk mindent!Nekem is jobb így, hisz egy egész nap elmegy, ha felmegyek....Persze ez a nap rá van szánva, de tudnék kellemesebb elfoglaltságot is(pl.alvás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :lol: :lol:
Vendég

Bocsi, elolvastam milyen hülyeséget írtam...Szóval míg nincs negatív eredmény........ :oops:
Vendég

Kriszti
Kár!De fontosabb,hogy minden rendben legyen és ne a terhesség alatt legyen gond!gyorsan eltelik az az egy hónap főleg ha ennyit edzel :D
gabicsibe

Lukrécia! És akkor te mindennap új vonalzót csinálsz???

Gabicsibe! Neked vált? Hogy csinálod?

Kriszti! Sajnálom!!!!De így bizosan majd mi is összefutunk júliusban! :wink:

Kép
vikike0429

Félreérthető voltam, tehát a fürdéshez a kefires tampont nem kismamáknak ajánlották. pl. hogy Kriszti ne járjon így legközelebb!

Kitartás!

Nagyon izgulok a gyerekekért!!!!! Ez normális? olyan jó lenne tudni, hogy melyik hogy van!!!

Bibar írok!!! Jól vagy???
málna79

Málna! Már nem kell sokat várnod! Feküdj le korán, már, ha tudsz aludni, és akor hamarabb reggel lesz!

Kép
vikike0429

Estrella utasításait követve csináltam egy új vonalzót. Ugye ez már fog váltani?

Kép
vikike0429

Málna drága
persze hogy normális :lol: :lol: :lol: minden rendben lesz,már valakinek követnie kell a táblában :lol: :lol: én jol vagyok,izgulok a szerda miatt,nagyon szeretnék szivhangot hallani :oops: :oops:

Krisztikém
jól fogod fel,mi most 2 hónapot csusztunk,és látod.... :oops: :oops: én rákattintottam,de regisztrálni kell,angol nyelvtudásom még hiányos,/2 éve tanulok :oops: /ezért nem sikerült.majd próbálkozom :oops: :oops:

bibar

Sziasztok Lányok!

Na, újra itthon. Próbálok visszaolvasni mindent.

Kriszti!

Nagyon sajnálom :( :( :( De hátha addig spontán.... :wink: Hogy lehetsz ilyen szuperoptimista?? Klassz, hogy rögtön megvigasztalod magad az edzéssel, de azt hiszem, ezt tényleg csak így lehet csinálni.

Madrin!
Jó, hogy nincs komolyabb baj, gondolom, nagy lehetett az ijedtség..

Málna!
Sok sikert!!!!! Szerintem minden "normális" ilyenkor, legalább is mi megértjük az izgulásodat :D

Gabi!
MIndjárt itt a nagy nap!!! Hogy vagy??? Mi újság? Már ennyi lett az Ovitrelle :shock: :shock: :shock: Tavaly még 4500 volt, aztán 5000 fölött, 7000 körül... És most????!!! Ez durva!! És jobb, mint a másik? A Puregon vagy mi? Azt én még sose kaptam.

Viki!
Az én férjemet se vizsgálták itt, igaz, máshonnan jöttünk, és ott volt egy "ránézős" vizsgálat, de semmi egyéb. Szóval van rá esély, hogy megússza :lol:
gil

Bibar! Hát persze, hogy lesz szívhang! :wink:

Gil! Köszi! !!!!!!!!!!!!Ahol a sp. vizsgálatot csinálták, ott nekünk is volt "ránézős", de nem nyúltak hozzá! :oops:

Kép
vikike0429

Gabi

Nem az a gáz,hogy ugrottam egy napot,most helyes az időpont.Az a gáz,hogy nap mint nap nem vált magától.A tied igen???Meg ahogy visszanéztem a régi írásaimhoz nem csatolta automatikusan,ahogy mindenkinek,bár az nem érdekelne.Jaj,bénázok itt ezzel.

Vikike

igen,minden nap újra gyártom. :?

Krisztike

de kár,hogy nem tudtok kezdeni,de pik-pakk elszáll az egy hónap és szuperkarcsúan kezdhetsz.... :wink: :lol:

Kép
lukrécia

kriszti!
Sajnálom,hogy csúsztok egy hónapot!Kitartás!
Nekem is küldtél a gmailre valamit,majd megnézem én is!Ott tényleg tudnánk chatelni!
Nyunyi!
Jó hallani felőled!Örülök,hogy mindjárt kezdhettek!Én jól vagyok .A babák 6cm-ek már és minden ok velük!
Vikike!
Jó a vonalzód!
Vendég

Bibar :P
Bocsi, de nem volt netünk a cégnél, nem tudtam válaszolni.
Szóval szerdán én reggel megyek és sajna amint tudok rohanok vissza dolgozni Így szerintem nem találkozunk! :(
De majd legközelebb!!
És nyugi minden rendben lesz!!!

Kriszti :)
Sajnálom, úgy látszik elsőre nem jön ez össze nekünk!
De annál inkább majd az eredmény!! :lol:

Málna :P
Küldöm drukkjaimat és babanövesztőimet és a tapikat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Kriszti!

Tudom, hogy most rossz ez az egy hónap várakozás, de gondolj arra, hogy ha nincsenek rendben a dolgok, abból csak baj lehet! Az a veszteség pedig sokkal nagyobb, mint most ez az egy hónap! De Te addig is mozoghatsz, és nagyon jó alakod lesz!

Nekem szörnyen rossz, hogy nem mozoghatok, ide vagyok "láncolva" az ágyhoz. Nagyon sokat fáj a hasam, be vagyok tojva rendesen! Holnap megyek a helyi terhesgondozásra, semmi jóra nem számítok, de legalább nem lesznek sokan és ismerem a helyieket.

Mindenkinek megy a drukk, aki holnap megy!!!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok,

Megjöttünk mi is a BMC-ből. Hát ez mai nap, kicsit fárasztó volt. :(

Ott kezdődött, hogy kb. 2 órát ültünk a dugóba az Alkotás úton, mire odaértünk. Dél körül sikerült is megérkeznünk, a recepción senki nem volt előttünk, de a dokira másfél órát vártunk, 5 perc alatt kész is voltam a kontrollal. Utána vártunk az andrológusra majdnem 2 órát. Fél 4-kor tudtunk eljönni.

Remélem most negatív lesz az eredményem! Ha igen, a következő mensi után mehetek HSG-re, jövő hét utáni héten! :oops:

Kriszti,
Sajnálom, hogy nem sikerült találkoznunk. És azt is, hogy nem kezdhettek, de legalább a következő hónapra tuti minden rendben lesz! :)
Lehet, hogy kezdhetünk mi is akkor :?: :!: De jó lenne! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Segítséget szeretnék kérni tőletek.

A párom a bacijára Sumetrolim-ot kapott. Júni 18-án kell neki mennie majd ellenőrzésre. A doki 2 doboz gyógyit írt fel neki, azaz 40 szemet. A gyógyszerész 2*1-et írt a dobozra.

Kérdésem az lenne, hogy szerintetek kell neki a spermaleadás előtt pár nap szünetet tartani? Nekem kellett az antibiotikum után, meg a múltkor neki is. Vagyis gondolom jövő csütörtöktől már nem kéne szednie?!

A másik kérdésem meg az lenne, hogy a tájékoztatóban az van, hogy napi adagja 2*2. Így ki is jönne a 10 napra, a 40 szem. Vagy a gyógyszerész által felírt 2*1-e kéne csak? De úgy meg rengeteg az 2 doboz.

Sajna nem kérdezte meg az andrológust erről! :( Esetleg hátha valakinek közületek van ilyen tapasztalata!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Én nem tudok ebben tanácsot adni, de remélem, vki más igen.

Estrella!
Megint írtam privit. Megkaptad?

Sharon!
Remélem, minden rendben lesz holnap!!!!
gil

Lukrécia

Én a középső kódot szoktam bemásolni.Aztán itt a profilban beállítottam az időzónát :GMT+1 óra és alá pedig a mai dátumot.

Málna
Aztán holnap ügyesek legyetek!! Kép

Gil
A puregon a Merionál helyett van és sokkal de sokkal drágább!!Az Ovitrelle ára pedig most elsejétől változott,mert két hete én 7 ezer körül vettem!Milyen volt a hétvége,Látom azért túl élted :wink:
Nálam minden rendeben a szokásos menet,mell fájás aztán csütörtök-péntek környékére elmúlik és hétvégén megjön.Úgy érzem ez sem sikerült :(

Rebe
Én sem tudok hozzászólni :(
gabicsibe

Gabi
Akkor a Pregnyl ami az Ovitrelle "párja"?? Csak a P-k miatt keverem... Te mindig Ovit kaptál eddig?
Azért én még helyetted is nagyon reménykedem!!! :lol:
gil

Gil
Igen mindíg azt kaptam,a másikat nem ismerem ilyen szempontból.
Reménykedni én is reménykedem,mert az hal meg utoljára(De miért hal meg mindíg?)!Azért kösziJövőhéten ilyenkor már okosabb leszek :wink:

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok!
gabicsibe

Helló

köszönök minden drukkot, annyira izgulok hogy hány kicsi van!!! pedig jó lenne már aludni!

Reggel még be kell rakni az utrogestant????

MIndenkinek jó éjszakát!!!!!
málna79

Gil:
Még akkor válaszoltam neked püt, leírtam hogy mi legyen. Most már kész vagyok ettől a pütől, hogy nem kapja meg senki. :?
Szóval ide írom: Megyek föl Pestre jövőhéten, szóval íratok receptet majd a dokival. Egyébként azt írtam neked, hogy küldd el postán egy borítékban (azon belül egy kistasakban). De szerintem hagyjuk. Köszönöm az eddigi fáradozásodat is!
Kriszti:
Ha valaki elkezdi a lombikot akkor a mensi hányadik napján kell elkezdeni a szurit? Lehet megyek én is júliusban (már ha beférek még). 8)
Vendég

Jó reggelt!

Gabicsibe! Azért még ne add fel!!!!!Nagyon szorítok!

Málna!Nagyon szorítok, hogy sok szép picikéd legyen!!!!!!!Majd gyere a hírrel!!!!

Néztem tegnap a Liptaiban, Várkonyi Andit. Azt mondták neki, spontán nem lehet gyereke. És tessék!!!!Amikor ilyet hallok, azért felcsillan a remény.....

Kép
vikike0429

Sziasztok!!!
Hát mérges vagyok egy kicsit, mert megfáztam, valószínüleg a céges klíma az oka.
De muszáj mennie, mert különben megkukulunk, ha nem is, de a kolleganőim igen.
Tudtok rá valami gyors gyógyit?
Most neocitránt iszogatok, lehet napközben is fogok, bár attól tiszta kába leszek! Ja és a torkom is fáj, negrot eszem.
Lehet, hogy most meg emiatt nem kezdhettünk? :oops:
Előre is köszi a segítségeteket!!!

Málna :P
Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Manda! A klímától én is mindig megfázom. Hála az Égnek, most nincs a környékemen, de pl.,ha klímás autóval kell mennem valahova, meg bírok benne fagyni.... A Neocitran jó. Ha csak egy kis megfázás, akkor 1-2 nap alatt el kell, hogy múljon tőle szerintem. Drukkolok, hogy e miatt azért kezdhessetek!

Kép
vikike0429

Sharon!
Hogyan fáj a pocakod?Csak szúrkál alul?Mert az nem gond!Ha meg oldalt az sem rossz,mert akkor a méhszalagok nyúlnak!Ne aggódj,biztos minden rendben lesz!
Rebe!
Hívd fel az andrológust a gyógyszerszedés miatt!
Málna!
Drukk a babóknak is meg neked is!Rakd fel az utrot reggel!
Gabicsibe!
Azért hátha....Ha nem mikor kezdtek?
Manda!
Az a lényeg,hogy ne legyél lázas!Gyógyulj meg!
Vendég

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

Most van egy órám veletek lenni!Gabicsibe köszi az infot!Mi újság van veled???

Krisztike!Mért nem kezdhetitek el most????Nem vagyok képben! :oops: Pusza

Benszike! :D Szép nagyok a babácskáid!
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok
A tegnapi vizsgát megúsztam, de katonának éreztem magam, mert bizony azt a fránya puskát elő kellett vennem. :oops: :oops:
Estrella
Annyira jó lenne, ha még beférnél!!! Már éppen le akartalak szúrni, hogy hova húzod már az időt, várjuk a menyasszonyt. (vagy a vőlegényt) Beszéld rá a dokit. Nagyon drukkolok
Rebe
Előfordulhat, hogy 2×2-őt írtak fel, mert az Utro adag is magasabb, mint amit a dobozra maximumként írnak. Legutóbb nem is akarták kiadni a páromnak!

Sharon
Jövő héten, vagy utána irány a Balaton. Otthon leszel? Mármint nem utazol el , ugye?

Délután megyek 4 tárgyból szigorlatozni. Nem vagyok a tudás magasfokán. Numato le a kalappal, hogy van erőd tanulni én ezt is ellébecoltam. :oops:
Vendég

Lexi! Drukk a vizsgákhoz!!!!!Csak óvatosan....Remélem, jól vagy!

Kép
vikike0429

Sziasztok!!

Nos lányok nagyon eltűntünk, de megint bekrepált a gép, és most lett készen! Minden elszállt címestül, mindenestül, de kereslek majd benneteket!
Már unom ezt az állandó csináltatást! :(

Egyébként mindenkinek pusszantást küldünk, nagyon jól vagyunk, csak hiányoztatok, reméljük mi is! Pá lányok!

Kép
tini75

Málna! Mega-giga drukkok!!!!

Mindenkinek szép napot!

Puszi!

Judit

jucicuki

Lexi
drukk a vizsgához :lol: :lol: :lol: :lol:

Málna
nagyon sokat gondolok rád :P :P :P nemsokára már többen lesztek ti is :P :P

Tini
nekünk is volt ilyen,hogy állandóan szarakodott a gépünk,nagyon bosszantó :cry: :cry:

Lukrécia
ébresztőőőőő :P :P hivjál :P :P

bibar

Lexi:
Köszi, hogy aggódsz értem. Én is gondolok rád, vigyázz magadra, és sok sikert a vizsgákhoz. :)
Beszéltem Irénkével azt mondta szerinte beleférek még a júliusba, de személyesen megbeszéljük majd jövő héten. Ha most nem, akkor viszont csak október lesz belőle.
Él még az útiköltséges papír, vagy már nem? Mit tudsz róla? Vagy mit tudtok róla?
Vendég

Málna!

Szorítooook!!!!!!!

Kép
lukrécia

Lányok, azért köszi a hozzászólásokat gyógyszer ügyben. Megpróbálom délután megkérdezni a BMC-t.

Gabi,
Még ne add fel! A mellfájáson kívül van még valamilyen tüneted, ami arra utal hogy megjön?
Azért szorítok érted nagyon!

Málna,
Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lexi,
Szerintem nem baj, hogy puskáztál. A lényeg, hogy sikerüljön. Én az utolsó évben már alig vártam, hogy végezzek, bevallom, én is elővettem :lol:
Amúgy hogy érzed magad?

Manda,
A múlkor engem a Coldrex tabletta 2 nap alatt helyrerakott. :lol:

Bibar,
Érted is szorítok szerdára!

Benszi,
Jó hallani, hogy ilyen szépen fejlődnek a kis babókáid! (Ja meg megnéztem a képeket a babás topicban! Édesek!)

Kép
rebe
Dunaharaszti

Estrella! Tök jó lenne, ha kezdhetnétek!!!!Drukkolok!

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?