A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddőségi Centrumba járunk jártunk

Oroszlán: ezek klassz hírek! :)
A fájdalmakat sajnálom,Nórikának is már szűkös odabent :)

Nekem is azért kellemetlen,hogy annyira fúrja magát alul,mert eléggé mensis érzésem van miatta,néha nem tudok felállni vagy járni sem, eléggé tud fájni,és mi lesz később,ha már nagyobb súllyal nehezedik oda? :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is vacakul aludtam,a hátam nagyon kivan,nem kényelmes feküdni,de ülve azért nem alhatok 14 hétig :D
Vendég

Csippentsen mindenki kedvére! :)
Zsuzska,Neked és az Andi-Oroszlán párosnak külön rész jut a következő napokra-hetekre (?) ;) :D :D :D
Vendég

Breki:
Köszi a laptető felajánlást!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

A mai napom eddigi történéseit elolvashatjátok a blogunkban, nem írnám le ide is, mert hosszúra sikeredett. A lényege, hogy sikerült elesnem Barbussal a hátamon, de jól vagyunk. Neki nem lett baja, csak nekem jött le a könyökömről a bőr. És még a várva várt cipőket sem tudtam átvenni, mert nem jött a csajszi.

sajt: Szereti, ha tornáztatom a lábát, olyan egy kicsit, mint a talpmasszázs. Az a szörny biztos tök jó, én egy micimackót fogtam így ki Barbusnak. És az a póló is nagyon jó. :D

lukacsne: Nagyon jók a képek, egy ilyen házat én is elfogadnék.
vicky79
Budapest III. kerület

Lukácsné:
Gyönyörű helyen laktok,nem csodálkozom,ha a Férjed nem akar haza jönni!!! Gyerekeken is látszik,hogy nagyszerűen érzik magukat,nagyon aranyosak!!!! :D

Breki:
Hogy szalad az idő,már Maja születéséig is csak 14 hét van!?!? Hipp-hopp el telik az idő!!!!! :lol:

Sajti:
Majd,ha barátságba kerülsz a készülékeiddel mindenképp dobj fotót a szerzeményeidről!!!!

Oroszlán:
Akkor ezek szerint Nórikának is kezd kicsi lenni a luxus lakosztály!!! Ez annyira izgi,már mindjárt szültök Andival karöltve!!!! :D :D :D

Estrella:
Remélem már egy picit megnyugodtál és az éjszaka már jobban aludtál!!!! :? :?

Ancsi:
Dorkának igazi csajos pofija van!!! Szépséges nagyon!!!!

Vikus:
Voltál már szívhang kukucsra????

Eszter, Csucsu, Carla:
Hova tüntetek el???? Tessék jelentkezni!!!

Andi:
Ugye csak a kávés finomságokkal vagy elfoglalva és azért nem jelentkeztél ma még???????

Velem ma már minden rendben,nem tudom mi volt az a tegnapi szédülés és társai,de én nagyon vérnyomás problémára tippelek!!!Már mindegy is,az a lényeg,hogy mára már elhúzott a sunyiba!!!! :wink: :wink: :wink:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vicky: szörnyen sajnálom!!! Remélem nem ütötted meg magad nagyon....!!!!!
Vendég

Lejött a bőr a könyökömről, nem annyira vészes. Csak nagyon megijedtünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska: hát igen,elég durva!! :shock:
szinte ma volt,hogy a beültetésre várva találkoztunk a BMC-ben!! :)

Amint kimondják Neked is ama bizonyos mondatot,már Te is 4 hetes leszel ám!! ;)

Örülök,hogy jobban vagy! Rajtam most nagyon erős szédülés van,pedig koffeinmentes kávét ittam csak... :roll:
Vendég

Vicky!Vigyázz Magatokra!!!
Lukácsné!Gyerekek édesek és nagyon kis helyesek,házikó meg milyen szépséges!
Sajt!Szörny tök jó lehet,ha tudsz dobj fel fotót róla! :lol:
Andi!Hova tűntél?
....és Mindenkinek köszönöm Dorka dicsiket! :oops:

Kép
Kép
missancsi

Vicky
Még egy kis szenvedés, aztán elhallgatok, megígérem…
Szóval most úgy fekszem, hogy szopipárna a hátam alatt, lábam alatt millió párna, így nem gáz a háton fekvés??? Mert már nem tudok az oldalamon feküdni, reggelre is kivan mindkét csípőm…
Illetve szerintetek ilyenben ki lehet feküdni a teraszra? Dönthető, akkor a lábaim az egekben vannak a fejem meg lent… Olyan szép idő van…
http://www.praktikerwebshop.hu/termekek ... ?id=197593

Köszi a linket, a védőnőnél volt kitéve egy szórólap, 500 Ft-ért árulnak pelenkakuka utántöltőt és Vörösváron házhoz is hozzák ingyen.
Kistesó nálunk is így lesz terv szerint, a pénz miatt megyek vissza dolgozni, bár a magánbölcsi jó sok pénzt el fog vinni.
Hú, nagyon sajnálom az esést!!! Az a lényeg, hogy nem lett bajotok!

Sajti
Remélem hallgat rám Zsombor :)
Én sem értem, tele vagyok energiával és nagyon hiányzik a mozgás, de most a baba az első.
Pedig olyan szépen elterveztem, hogy minden nap tornázom, intimtornázom és milyen fitt leszek, hát ez nem jött össze :)
Képet kérünk a szörnyről :)
Szerintem nyugodtan vedd meg a kismamafelsőt!
/Haha, nekem itt lóg a szekrényben egy csodaszép lila ruha, annyira biztos voltam benne, hogy majd egyszer kislányom lesz… De a pozitív tesztet „bevonzotta”. Na majd megkapja unokahugi, csak még nem volt szívem megválni tőle…/
Tegnap még én is találtam egy jó turit, vállfás, de kilós, vettem 3 „kismamás felsőt”, nem az, de pont jó, meg 2 kis kalapot Zsombornak 1020 Ft-ért…

Lukacsne
Jó ez a házikó, ezt a teraszt a garnitúrával irigylem! A mi teraszunk még nagyon félkész…
Gyerekek nagyon édesek :) Elhiszem, hogy élvezik!

Oroszlán
Én úgy számoltam, hogy 10 liter bőven elég egy párnába, plusz rendeltem tartalékot, de mivel 13 literig ugyanaz a postaköltség, így jó is… Pár liter meg árban nem nagy különbség…
Egyáltalán nem látszik rajtad a 13 kiló, nagyon vékony lehettél előtte, bár most is az vagy!
Én most biztos ki fogok kerekedni a fekvésben, de ez legyen a legnagyobb bajom…
Örülök, hogy minden rendben!!!
Az jó, ha a bal oldalon van, azt olvastam valamelyik könyvben, hogy úgy könnyebben megtalálja majd a kiutat.
Ezek már jóslófájások…????

zsuzska
Úgy aludtam, mint a bunda, nagyon ki voltam merülve…
Megnyugtató, hogy sok minden el van intézve, meg eldöntöttem, hogy Zsombor marad még bent hetekig! Remélem ő is így gondolja :)
Szuper, hogy jobban vagy, akkor biztos csak front volt, vagy ilyesmi..

Férj ma kivitte a gerlét, hogy gyakoroljanak repülni és a madár elszállt :( Most tiszta lelkibeteg… Remélem fog tudni enni, nálunk még nem ette a magot, csak a pépet.
Viszont azt mondta Ákos, nem ás nekem ágyást, mert úgysem fogom tudni most gondozni (ebben igaza van), viszont itt állnak a paradicsompalánták a konyhapulton. Szerintetek el lehet ültetni virágládába, elég nekik annyi föld???
És ma lustiztam, rendeltünk ebédet, így nem kellett főzőcskéznem…
Nagyon-nagyon fura a vércukrom mostanában…

Kép Kép
estrella22

estrella: Szerintem jó így, itthon már én sem feküdtem állandóan felpóckolt lábakkal. A napágy is jó lesz, csak majd kell segítség a kikeléshez belőle. A párna töltést én nem vállalnám még egyszer. A szopipárnát én töltöttem, de minden tele volt vele és mivel antisztatikusan feltöltődik, alig lehet leszedni, vagy bármivel is átpakolni a párnába. Ha javasolhatom a kádban csináld, ott fogod és lezuhanyozod a maradékot.
vicky79
Budapest III. kerület

Ööö, anyukák...
Ami a pelenka alatt záródik és nincs lába, az a body, aminek lába van, az rugdalózó, akkor is, ha sima Tescos-s pamut, vagy az akkor mi????

Kép Kép
estrella22

Sziasztok!

Sajtikám!
köszi!

Zsuzska!
szerdán megyek és már kezdek parázni szokás szerint,tünetem nincs vagyis éjjel arra ébredtem,h durván szúr a méhem és fáj a hasam mintha nagy wcre kellene mennem de kimentem pisilni és elmúlt.remélem nincs gond!vérzés nincs!!!
vikus82

Sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért... :( annyira sok dolog van mostanság minden nap :roll: :roll: :roll:
A blogban bizonyos részeket le is írtam... már tényleg csak naptárral tudom követni én is a napi programjainkat :?
Mindig van valami új dolog... De mindentől a sikert várom! :D

Oroszlán!
Szuper a poci fotó! Nagyon csini vagy :D
Továbbra is köszi a megtisztelő hírhozó feladatot :D
Majd jól informálom a csajokat amint jelentkezel :D

Ancsi!
Képek csodásak :)
Dorkáról is, és rólatok is! :D

húúúú...annyi mindent írtatok, és a szita agyamból most kiszaladt, hogy miket akartam írni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska!
Örülök, hogy rendeződtek a nehézségek :D
Gondolom a babó(k) elkezd(tek) rendezkedni odabent, ezért a vérnyomi ingadozás!
Drukkk!
Már csak 5 nap a nagy hírig...de szuper :D

Kubu!
Tarts ki!!!! :)
Vizsga hogy ment?

Estrella!
Pihizz sokat!
Nem lesz gond, bízom benne!
Szerencsére már elégé a végéhez közeledtek a 40 hétnek :D
Remélem még legalább 4 hétig minden változatlan marad! :D
Az már majdnem a 37. hét lesz...utána már csak nem lehet gubanc!!!

Andikám!
R egy arany ember :D ez a kávéfőzős meglepi nagyon szép volt tőle...meg is hatódtam, hogy mennyire szeret :)

Lányok!
Már pisilni is viszem a telót, hogy azonnal értesüljek róla, ha bárkinek beindulna a dolog... :)
A kollégáméknak megszületett csütörtök délelőtt a babájuk :) Liza, 3130 g, 53cm :) Nagyon kis cuki-bogár :)

Woody!
Szuper Lili képek :) :) :)

Lukácsné!
Látom, nagyon jól telik a kikapcsolódás mindannyiótoknak! Pihenjetek sokat! A gyerekek szemmel láthatóan maradnának még jódarabig :D

Vicky!
Húúú de megijedtem ahogy olvastam hogy mi történt!
Örülök, hogy nem történt nagy baj!
Gyógyuljon a bibis kezed :)

Sajti!
Köszi a tippet, megpróbálom megérdeklődni hétfőn, hogy visszaszerezhető-e a pénz, amit a szurikra pluszban fizettünk ki...
Szerintem megveheted a kismami felsőt! :D
Én is szoktam venni...sőt, hordom is :D
És tök jó tudni, hogy hamarosan tele lesz rendesen a hasnál lévő bő része is babákkal teli pocakkal :D

Béku!
Szép a poci és a ruci is :D
Valóban jelentősen belehúzott a növekedésbe Maja :D

később igyekszem jönni!

pusz :D

eszter82
Budapest

estrella: Igen. A lábszáras a rugdalózó, a pelus alatt záródó kis ing féle a body. A tescósok nagyon jók, nekünk az van body is és rugi is. Nagyon jó anyaga van. Fehér mind a kettő, mert rájöttem, hogy csak azt tudom tisztán tartani igazán, mert azt bedobom a clorox-ba és kész. A színesekkel csak a bajom van.

eszter: Köszi, remélem hamar meg fog gyógyulni, mert most azért már kezdem érezni hol húztam meg.
vicky79
Budapest III. kerület

csajok

irtam csomot de elszallt ez a rohadek, majd jovok,
pozitiv tesztet varok nemsokara.... es ket pici lanykat.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok,
Csak gyors bejelentkezés, minden oké, csak fészekrakunk ezerrel... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (R-nek ma részletezetem, hogy ez a "láz" ami ismét rámtört a napokban, na ez a fészekrakó ösztön.... közölte is rá válaszul, hogy hát fizet is Sz-nek azért, hogy "kikezeljen" belőle.... Olyat röhögtem, hogy majdbepiss..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Szóval pince költöztetés kipipálva (végre) + pár dolog van már csak tényleg hátra a lakásban, és KÉSZ VAGYUNK!!! :) ... Viszont befigyel a köv. napokra újabb adag mosás-vasalások, mert bejelentkeztek az egyik barátaink mára és hoztak egy újabb transzport cuccot - még 1 mellszívó... ágyneműk, huzatok, rucik, pelusok, fürdőstörülközők, kis pufimellékny.. beszarás olyan édesek! :). És egy kurvajó színes járókát is kaptunk... :wink:

És kaptunk még egy ilyen henger alakú cipzásos izét, amiben a cumisüvegben levő dolog nem hűl el... v. nem lesz nagyon hideg. Szóval most kettő van, így az egyiket nagyon szívesen felajánlanám, Akinek még nincs!!! :wink
:

Sajtikám: semmi gond az sms-mms-sel.... nem ébredtem fel rá, délelőtt láttam csak - (ma kivételesen aludtam egész sokat)..... ÉÉÉÉÉÉS a víz is alább hagyott a lábamon, egész normálisan néz ki. Kíváncsi leszek holnap mi lesz...

Lukácsné: Gyöngyörű helyen vagytok!!! És a gyerekeken (is) látszik milyen jól ézik magukat!!!!!! Szuper, hogy elmentetek!!! :)

Eszterkém: szeirntem én is Téged (is) foglak elsőkörben értesíteni, ha nem gond... amikor történés lesz..... :wink: :wink: :wink: ... Rajó a jövő hét pénteket helyezte kilátásba... A péntek 13-at..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Hát, kíváncsi leszek, bejön-e a jóslása.... :wink: :wink: :wink:

Zsuzska: Örülök, hogy jobban vagy!!! Pár nap és még jobban leszel!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Vicky: Sajnálom az esést!!! Úgy megijedtem ahogy olvastam, elképzelem, Te hogy megijedhettél.... :shock: :shock: :shock: Szegénykém....

Estrella: Kismadár biztosan fog találni élelmet!!!!!!!!! Ügyes és erős már tutira!! És TI adtatok neki esélyt az életre!!
Szerintem ládában kibírja a palánta, nálunk is többeknek van itt a lakóparkban (nekünk nincs) és tavaly szüretelték is a saját termést!! :)
Én is kifeküdtem ma kicsit a napra, de a felállás picit nehézkes, de mondjuk nekem a fotelból is, meg mindenhonnan.... :roll:

Ancsi: Na ez a súly már nagyjából stimmel is :) Nagyon szépséges tényleg a kislányotok!!
Látom Te is fáradsz már könnyen.... hát eljött a lánzám időszak.... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Megérkeztem,pár órát kóricáltunk zurammal,de közben ettünk is,úgyhogy ott soat ücsörögtem,és persze magnézium-barátosném is jött velem,így nem volt para.

Helyet ma sem adták át a tömött buszon,de már nem is csodálkozom...

Hádáztunk is picit,párom kapott kosaras mezt (Nike),én még egy sima felsőt,de vettünk Majának egy édes kis lila kertésznacit,meg babatakarót (olyan,mint egy kifogó,csak takaró).

Andi,be kell látnom,hogy igazad volt,nagyon mélyen van a pocakom,ma meg is kérdezték,mikor szülök,hogy már megereszkedett..... :shock: Erre én: nem is volt feljebb... :roll:

Ja,és tényleg csúcsos lett a pocak,nagyon durván előrefelé áll újabban,ezért a nagy növekedés... ;) :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Kész vagyok :roll:
De a babaszoba is :D :D :D Mindjárt teszek is fel képeket ha nem bánjátok!
Sőőőt, az első három méret (50-56-52) kimosva, kivasalva, plusz a pelusok, kifogók, stb. is!

Estrella,
kicsit megijesztettél a nyitott méhszájjal, de most hogy olvasom, hogy csak egy ujjnyi, és csak a külső, kezdek megnyugodni...lesz ebből még jó pár hét odabent Zsombornak :wink:
Most hogy bevásároltál, pihi, pihi,pihi!!!
Kubu,
M mindig alkot valamit :lol:
Hát bizony, jól fel kell kötni az alsóneműt, ha harmadik Hurrikánt terveztek!!!

Vicky,
kezednek jobbulást! Még szerencse hogy Barbusnak nem lett semmi baja!

Vikus,
drukk az uhura :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzska,
már nem sokat kell várni éééés hivatalosan is kismami státuszban nyamod majd :wink: :wink: :wink:

Andikám,
örülök hogy jól vagy lábilag :)
Rajó nem semmi figyelmes egy férj, mázlista vagy!

Eszter,
bizony, jó lesz ha vizualizálod magadnak a pocakot a felsőkbe, mert még az idén jól látható dinnyécske tulajdonosa leszel :D

Sajti,
mérit küldd már el jóóó messzire legalább egy évre!!!
Én is üzenek neki az éteren keresztül, hogy feléd ne merje tolni a pofáját a jövő hónaptól!

Breki,
hát furik az emberek, mert azért látszik hogy ez még nem egy végső stádiumos poci! De nagyon szép kis formás a képen :D

Lukácsné,
micsoda környezet, nem csoda ha apa mararadna még! És látlatóan jól érzik magukat a skacok is :)

Hmmmm, ha bárki is kamaradt volna, bocsika :oops: :oops: :oops:

Kép
judit0713

Na és akkor a Móci-birodalom:
Kép
Kép
Kép

Kép
judit0713

Kép
Kép
Kép

Kép
judit0713

Judit: nagyon klassz lett a babaszoba!!!!! :D :D :D

A miénk nem lesz ennyire szép babás,de már annak is örülök,hogy külön kis szobácskát tudok adni Majának :D

Bordűrt szeretnék majd venni a falra,függönyt neten vettem,de az se babának való,csak színben tetszett,úgyhogy a kiságy körüli dolgokon lesznek inkább olyan minták :)

A pocakom eddig nem tűnt annyira durvának,de mikor ma próbálás közben belenéztem a tükörbe,tényleg fura látvány volt,picit meg is ijedtem,miért lett ilyen formája :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát, énpocak is egyre hatalmasabb, legalábbis oldalról a tükörben. Szemből vagy így felülről nézve normálisnak tűnik, de oldalról brutál :oops:

Ja, és Eszterem nem mandulagyuszkóval vergődik, hanem mononucleosis-sal, ami fertőző és ráadásul jól elhúzódó 8min. 2-3 hét) vírusos cucc...faca :shock:

Kép
judit0713

Húú,az nem hangzik túl jól!!
Mi az pontosan,és honnan kapta el??

Ugye Rád nézve nem veszélyes? :shock:

Érdekes,amit írsz,nekem fentről olyan,mintha szinte nem is lenne pocakom,aztán oldalról brutál :lol: :lol: :lol: :lol:

Gondolom mert Te sem vagy túl széles,így inkább előre nő :)
Vendég

Beleszerettem ma ebbe a Bredonban... :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... 8&pageno=4
Vendég

judit: Nekem is volt mononukleózisom 5 évesen, legalábbis ezt gyanították, de nem lehetett bizonyítani. Nagyon durva betegség. Fertőzőn voltam több, mint 1 hónapig.
vicky79
Budapest III. kerület

Csok,

Mi is kóricáltunk, szomszédék elvittek, úgyhogy megejtettünk egy =(szülés előtti) nagybevásárlást... :shock:

Juditkám: Csodaszép a Móci-birodalom.... Mintha a MESEORSZÁGBA lépne be az ember!!!!!!!! Anyám, igazad volt tényleg, itt aztán beleadtatok anyait-apait, amit régen nem tudtál megtenni :wink: :wink: :wink: :wink: És mint szintén zenész tetőtéri, látom nagyon jól kihasználjátok a helyeket!!! :)
Ezt a betegséget nem ismerem (hála ég), de remélem nem kapjátok Eszteredtől el... :shock: Jobbulást kívánok amúgy Neki!!!!

Béku: Én túlságosan nem vagyok oda a bordűrökért, de nagyon szép ez, nem csodállom, hogy beleszerettél! :wink: Nagyon édes!!!! :)

andrea-1

Jó Reggelt!

Derekam tegnap bemondta az unalmast a locsolókanna emelgetésnél. :evil: Most ülni kúúva tyar, nagyon fáj...

Oroszlán:
Nórika rendesen aerobikozik odabenn! :) Örülök a klassz CTG-nek.
Csak nem jósló fájások? :shock:

Lukácsné:
Ó, ez egy kánaán a gyerkőcöknek! El is hiszem, hogy mindenki jól érzi magát. Fotók szuperek! Imádom Hanna huncut mosolyát, Filip meg a sakk előtt csúcs! :)

Vicky:
Ajjaj, ez az elesés ismerős... Anyukám is pont így taknyolt el velem a hátán, szerencsére semmi komoly bajunk nem lett. Ajjaj, ez az elesés ismerős... Anyukám is pont így taknyolt el velem a hátán, szerencsére semmi komoly bajunk nem lett.
Vagy mégis?! :lol: :lol: :lol:
Kalosunk szeretnivaló volt, a fogyasztását majd a Zuramtól megkérdem. Mi 2 kutyával és sok cuccal is jól elfértünk benne, nemtom babakocsi hogy megy bele, de majd kipróbáljátok előtte.

Estrella:
Pirospont, hogy feküdtél. :)
Na pont ezért nem merek megvenni akármilyen rucit, hogy ne álljon a szekrényben évekig...
A paradicsony szívós növény, szerintem érdemes kipróbálni a ládában is, csak akkor 1 ládába 1 pari - gondolom. :roll:

Eszter:
Kollégádnak hatalmas gratula Liza bábihez, jók a méretei nagyon! :)

Andrea:
Huhh... Akkor megnyugodtam. :)
Ez a fészekrakó szindróma kikezelésén olyan jót nevettem én is! :lol:
Újabb pakk a kinti léthez, ez igen! De inkább legyen dupla, mint egy sem. :)
Szupi, hogy már nuku víz!!!
A 13 nekem szerencsés szám, kíváncsi vagyok mi lesz aznap.

Judit:
Nagyon jól kihasználtátok a gyerekszobát, tetszenek a színek és a sarokbeülő kifejezetten kedvencem! Ügyesek vagytok!!! :)
Szegény Eszter! Ez a nyavalya azt mondják tinibetegség, bár elég vacak dolog, remélem ő hamar kigyógyul belőle.

Béku:
Ez a bordűr nagyon cuki!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: A fogyasztása a fórumok szerint nem a legbarátibb, de egy idő után megtanulja az ember, hogy hogy fogyasztja a legkevesebbet. A mi babakocsink az egyik legkisebbre összecsukható, a gyerekülésben ülő Barbus lába alá elfér, ha nagyon muszáj.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.05.08 07:28-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
9l/100km

Pá Drágáim!
sajt@

9 L??? Hol? Autópályán? Hát ha nagyon sokat fog fogyasztani, alkor jövőre le kell cserélnünk, mert én nagyon sokat fogok vele menni. Vagy az első lehetőségnél kapja a gázt a pótkerék helyére.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
dieselben egyáltalán nem gondolkodtok?
A mi renault megane-unk 2003 évjárat, 1,5 literes motorral 5 liter alatt fogyaszt!!!

Breki,
elég alattomos ez a betegség, főként nyállal terjed, levertség, láz, duzzadt nyirokmirigyek, máj, lép megnagyobbodás jellemzőek rá.
A legveszélyeztetetebb korosztály 14-24 év között, de bárki már is elkaphatja. Védőoltás nincs rá, és ha egyszer már átestél rajta az sem jelent védettséget.
Szóval q... jó!
Ápolgatom, tegnap már csak hőemelkedése volt, de egész nap fekszik (mondjuk ezt is ajánlják).
Holnap megyek S-hez, azért majd jól kikérdezgetem!

Kép
judit0713

Sajtom,
derékra gyógysimi :arrow: :arrow: :arrow:
Itt most szakad az eső, nem kell locsolni 8)

Andikám,
én is 13-i vagyok (bár júli), jó szám az :wink:

Kép
judit0713

Judit: azért nem nézünk dieselest, mert azt nem lehet gázosra átalakítani és ha a benzin ára nagyon elszállna, akkor megy bele a gáz. Szerintem ha kalost veszünk és 9 litert fogyaszt, akkor a kifizetése után ebbe is megy a gáztartály. Annak 200 ft literje, igaz, hogy egy kicsit többet fogyaszt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti: ugye milyen édes? :D
Nekünk "kényszermegoldás" a bordűr,de mikor ezt megláttam,beleszerettem!! :)

Eleve imádom a plüssöket is,és ez szerintem nagyon kedves megoldás lenne,ha az ágy fölött sorakoznának ezek a mű-plüssállatok,ahogy párom mondta,ők figyelnék Majácskát a kiságyban :)

Az ára miatt egyelőre nem léptem,még gondolkozom,hogy megvegyem-e,de kevés dologba szoktam ennyire beleszeretni :D

Andi: én se vagyok bordűr-párti,de most így tudjuk megoldani a kisszobát,úgyhogy keresem hozzá a megfelelőt :)

Ezt élőben láttam meg,csak utólag néztem a neten,de élőben is tüneményes volt!! :)

13-as szám: mint már sokszor előjött,nekem szerencseszámom, amúgy épp most,május 13-án pénteken lesz az 5. házassági évfordulónk!!!!!!!! :D :D :D :D

Nem vagyok e téren babonás,nekem szerencsés az a nap,és a BMC-s időszak alatt sokszor segített már ez a szám :) :)
Vendég

Judit: ez a betegség nem hangzik túl jól... :roll:
remélem nem kapod el!!! :shock: bár nem tudom,mivel járna a baba számára,de ne próbáld ki!!!

Nem tudom,van-e még segítség körülötted,de jó lenne,ha a lányod ápolását átvenné Tőled valaki!!
Vendég

Vicky
Köszi a párna töltéshez a tippeket, nem is gondoltam, hogy ilyen macerás lesz…
Fáj nagyon a bokád?

Eszter
Nem semmi, amiket végigcsináltok…
Nekem is keresztbe állnak a bölcsességfogaim, vagyis vízszintesen, de én nem engedem kiműteni őket, amíg nincs velük baj…
Pihenek, június elejéig mindenképpen ki kell húznunk…

Andi
Szóval beindult a fészekrakás :)
Jó, hogy kész lett minden a lakásban.
Elfér még nálatok ez a rengeteg babacucc? :)
Mi péntek 13.án házasodtunk, jó dátum :)
Remélem gerle tényleg túléli, ennél többet nem tehettünk érte.
Hát ma nem fekszem ki napozni :(

Béku
Hát én komolyan nem értem, hogy nem adják át neked a helyet!!!
Ez a bordűr nagyon édes, én sem vagyok oda értük, de ez nagyon tetszik, ilyet még nem is láttam!!! Nem olcsó, de gondolom nem kell belőle sok…
Gratulálok a házassági évfordulóhoz!

Judit
Nagyon jó lett a babaszoba, ez az első kép…
Igaza van Andinak, igazi kis mesebirodalom!
A belső méhszáj szerencsére zárva, pénteken meglátjuk, változott-e valami.
Szegény Eszter, nem is ismertem ezt a betegséget!
Tudom, hogy nem egyszerű, de nem tudja más ápolni? Nehogy elkapd tőle!!!

Sajti
Sajnálom a derekadat, jobbulást!
/Én is meghúztam egy felállásnál, de csak 5 percig akartam bepisilni, most már jobb/

Férj főz ma instrukciók alapján, kíváncsi leszek a végeredményre…

Kép Kép
estrella22

estrella: Nem olyan vészes a bokám, a bal karomat húztam meg a felkaromban. Annál fáj egyik-másik mozdulat. De nem fog leesni remélhetőleg. :) A kajcsira kíváncsi leszek.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: sajna a bordűrnek csomagja ennyi,ez nem egész 5 méter,de nekünk épp ennyi kellene amúgy...

szóval ennél olcsóbb ez nem lesz sajnos :?
van másmilyen sokféle,de nem igazán tetszenek az egyszerűbbek :D

ez klassz lenne,kérdeztem is páromat,hogy most nem kell-e listát írnom esetleg :roll:
aztán mondta,hogy végülis lehet... (gondolom anyósnak adná,mivel mindent megvettünk már Majának,így Ő nem tudott "hozzájárulni" semmivel...)

nem az a baj,hogy nincs ennyink,csak eléggé drágállom :D

Köszi a gratulát!! :)
Ha minden jól megy,akkor elutazunk Hajdúszoboszlóra,míg még van bennem szussz :D
az jó kis ünneplés lesz,már július óta várom (akkor kaptam ajándékba az utat).
Vendég

béku: Jól emlékszem, hogy rózsaszín-lila színekről volt szó Maja szobácskájánál (csak nagyon halványan rémlik). Nem tudom vettél-e már szőnyeget, de ez tök szép és nem is igazán babás, maradhatna később is.

http://www.teszvesz.hu/shaggy_150x235_5 ... 50701.html
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi a tippet! Sajna már kicsit más színek felé eveztünk, úgyhogy bézs-barna,és bordós-pirosas lesz az irány,aztán persze ha nem jön be,akkor újratervezés :D :D :D

Több órája pakolunk,hogy elkezdhessük a kis szobácskát,még nem végeztünk :?

Nagymamám cuccai,nővéremé,és mienké is útban volt,már majdnem okés :)
Vendég

béku: Ennek az eladónak tök jó szőnyegei vannak, nézz szét nála. Nyíregyházai, de 1600-ért bárhová házhoz szállítanak. Hátha. Azért most már tessék pihenni, nem kell mindent egy nap alatt kipakolni.
vicky79
Budapest III. kerület

Tényleg klasszak! :)
2 is megtetszett,persze mindkettő piros virágmintás :) Mutattam páromnak,egyből odáig volt,meg vissza,szerencsére egyezik az ízlésünk :D :D
Vendég

Igyekeztem óvatos lenni,a pakolás részét párom vállalta,én inkább csak navigáltam és válogattam (ezért is haladunk ilyen lassan... :? ).

De ma találtam jó áron szigetelőanyagot,így majdnem féláron meg tudjuk csinálni a falat a szomszéd felé (nem tudni,hogy ők mennyire fűtik azt a hozzáépített részt,ami nálunk Maja szobája lesz...).

Majácska kapott ma egy zenélő forgót is,potom áron szereztem,meg cumisüveg melegentartót is :D
Alakul már a kollekció :) Párom nagyon rendes,mert én szerzem a cuccokat,Ő meg elmegy értük,ha nem házhozszállítós :D
Vendég

Sziasztok!

Vagyok Én is, de elveszve. Igértem a múltkor, hogy még jövök, de Ildi tervezz- Lili végez /sugárba hányt a kisdrágám és rohantunk vele az ügyeletre/, múlthéten meg elutaztunk Körmendre.

Andi, Oroszlán!
Várom már nagyon a bab hireket. Kívánom, hogy gyors szülésetek legyen!

Estella!
Lili a 33-34 hét között született. 2090 grammal és 47 cm-rel. 2 napig volt inkubátorba, majd 2,5 hétig kiságyba. Annyi volt a dolga, hogy hízzon. Mára pedig teljesen behozta a lemaradását. 9400 gramm, cm nem tudom, mert majd a héten megyünk mérésekre.
Bocsi, de ezt azért írtam le, hogy ha hamarabb jönne Zsombi akkor sem lesz gond, de NEM fog hamarabb jönni.

Judit!
Nagyon szép a szobácska. Ügyesek vagytok. Lánykádnak jobbulást kívánok.

Kisbeeka!
Ügyesen a felújítással, apának is ki kell élnie magát. Kiváncsi vagyok a végeredményre.
Hatalmasat nőtt a pocid a tali óta.

Ancsi!
Nagyon jók a képek. Nagyyon szép a pocid.

Vicky!
Jobbulást a kezednek. Örülök, hogy nem lett nagyobb bajotok.

Lukácsné!
Nagyon szép helyen vagytok. Most nagyon irigyellek ám benneteket. Én sem jönnék innen haza.

Zsuzska!
Várjuk a pozi tesztedet. Tudod pihi, sok folyadék és fehérje.

Woody, Navi!
Nagyoin szépek a gyerköcök. Hihetetlen, hogy most születtek és már mekkorák.

gyoreneildi

Sajti!
Húzzon most már mary jó messzire tőled egy jó pár hónapig. Nincs neked őrá szükséged.

Kubu!
Kitartást!

Bocsi, ha valakit kihagytam, de túl sok információt olvastam el és egy kicsit összekúszálódtak a dolgok a fejembe

gyoreneildi

Lili jól belehúzott, Barbus még csak 8,5 kiló.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky
Akkor szerencsére nem vészes a sérülés….
Az ebéd nagyon finom lett, máskor is befogom férjet főzésre! :)

Béku
Hááát, nem olcsó a bordűr, de tuti feldobná és emellé már nem nagyon kell díszítés, nehogy túl sok legyen…
Jó lesz a hajdúszoboszlói pihenés!
Én is terveztem még egy utat kettesben, de az élet keresztülhúzta a számításaimat :)
Mennyi időre mentek?
Külső, vagy belső szigetelést csináltok majd?
Jól haladtok a beszerzéssel…

gyoreneildi
Lili remélem jobban van! Vírus?
Köszi, amit írtál, ez azért megnyugtató…
Én ma kezdem a 33. hetet.
Volt valami előjele nálatok, szintén kinyílt méhszáj, vagy bármi?
Én bízom benne, hogy június elejéig marad, persze a hangulatom váltakozik a nagyon bizakodó és a kétségbeesett között…
Lili szépen belehúzott :)

Most én is hízásnak indultam, mára elértem a plusz 6 kilót, remélem Zsombor növekszik szépen, nem én, neki kéne most nagyon…
Hátha a Gravida segít valamit…

Bakker, most hívtak valami kórházból, nem értettem a nevét, a dokit nem ismertem, de a víz kivert…
Szerencsére téves volt, valakinek a fiát kereste az orvos, szóval gondolom nem jó hírrel :(

Kép Kép
estrella22

Jóreggelt, sziasztok!!!

Ildi: remélem teljesen rendbejött Lilike!!! Hú, már a talin is látszott, hogy nagyon szép nagy baba, de most hogy írtad a paramétereket.. hát öröm olvasni a kis Tündérkétekről!!! :)..... Én még mindig alig tudom felfogni, hogy nekünk is itt lesz nemsoká..... :lol:

Lukácsné: Hát lehet nem várunk meg Benneteket a hazaérkezéssel, de mindenképp értesítünk :) Amíg tudtok maradjatok azon a gyönyörű helyen!!!! :)

Béku: nálunk is volt több variáns, az eredeti elképzeléshez képest tök más lett a szoba, de így voltunk a hálóval is.... és 1-2 éven belül a nappali mostani jellege is változni fog, csak erről még R. nem tud, de én már megálmodtam milyen lesz majd... ha...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bordűröket nézd meg ebay-en is!!!... tudod nekünk a macsekmatricák 8800 helyett 3400-ért lettek ebayről, full ugyanaz!! :shock: :shock: És 2-3 hét alatt megjött.
Klassz lesz utaznotok!!! Mikor-merre-meddig.. tudjátok már?

Estrella: De jó, hogy Á így megtudta csinálni a kaját. Nálunk ez esélytelen lenne, így mikor kidőlök marad a rendelés, vagy a betárazottak a mélyhűtőből... Vagy amit anyum hoz, csak Ő nem nagyon jeleskedik a konyhaművészetben, így behatároltak a lehetőségek.... (de igyekszik nagyon...)... anyós meg ugye pont leszarja mivan...
Én most a vízzel (ma megint van, egyik nap lemegy, másik nap van.... nem jöttem még rá a titokra mi befolyásolja).. szóval így most 5 kiló plusznál tartok. A víz előtt +3 volt.
Babacucc még elfér - ha összesuvvasztom őket - de viccből megemlítettem R-nek, hogy lehet kéne még egy szekrény.... :lol: :lol: :lol: :lol: Na látni kellett volna a fejét....de csak annyit kérdzett, hogy anyám jól van-e??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubukám: Merre vagy??? Vizsga sikerült??? :wink:

Csucsukám:????????????

Eszter: ?????????

Zsuzska: Mindjárt tesztelsz!!!!!! :wink:

Vicky: Nem kicsi Barbus, ne aggódj, hogy még csak 8,5! Olyan szép formás gyerek!!! :) Azt mondtam ugye, hogy R. pl. teljesen beleszeretett a talin???
Karod hogy van??

Én: fosul.... nem bánnám ha már elkezdődne..... :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Estrelle!
29 héten nyilt ki a méhszája a csajszinak akinek köszönhetjük Lilit. Mivel ő nem volt cukorbeteg így nyomattuk bele a szőlőcukrot, hogyha hamarabb érkezne Lili ne legyen annyira picuri, illetve szülés előtt 3 napig kapta a tüdőérlelőt.

Na megyek, mert Lili "éhes" volt és megkostólta a korallvirágot. Dokibácsi most érdeklődik utána, hogy mit kell adni neki, hogy ne legyen baja. Kész vagyok meg tiszta ideg.

gyoreneildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?