Sziasztok!
Remélem mindenkinek jólindult a 2007-es éve!
Steffi! Jó lett a frizud ás Martin nagyon édes és nagyfiú! Te adtál már homeos bogyót a fogzásra? Mennyit kell egyszerre adni, 5 szemet? Kolos is nagyon nő, már nincs babamérlegünk csak digitális felnőtt mérleg és azon mérve már a 7 kilót is túlléptük...tiszta sószsák:)
Minden picúrka csodálatos, tegyetek fel képeket csajok, olyan jó gyönyörködni!!!!!
Durca! Biztosan nagyon jó érzés lehetett magadhoz ölelni a csemetédet, remélem azóta a szoptatást is megoldottátok. Drukkolunk továbbra is!
Vbea! Hihetetlen, hogy mindjárt szülsz, annyira elment az idő, igaz?
Györgyi! Aranyos Jázmin baba. Hogy álltok a kisasszony napirendjével, mármint arra gondolok, hogy az éjjeli-nappali dolgot sikerült-e visszaállítani?
Elizabeth! Örülök, hogy minden rendben Veletek!
Ancsa hát a Ti időtök is hipp-hopp eljön. Olyan jó, hogy ismét lesznek újszülött babáink és kismamáink
Gabboka már régen nem jelentkeztél, vajon miért?
Lányok Én bekeményítettem az éjszakákkal és már nem adok mindig cicit Kolosnak. Elkezdtem már Karácsony előtt a "projektet" és sikerült visszaaltatni cici nélkül is, hasra fektettem és simiztem. Így már csak egyszer szopizik éjjel, de még mindig felébred 2-3 óránként...pedig azt hittem, hogy ha nem kap enni, akkor nem fog felébredni. Így tegnap éjjel kipróbáltam, hogy hagyom sírni egy kicsit hátha visszaalszik....vissza is aludt, persze ott volt mellettem az ágyban és fogtam a kezét...hátha leszokik így már és tényleg csak akkor ébred fel ha éhes...próba szerencse.
Kaki téma: Kolos a mai napig minden étkezés után kakál. Szerintem amíg szopizik a kicsi akármi lehet és ha nincs a széklet minőségében nagyon eltérő dolog, akkor az, hogy hányszor kakál az mindegy. Nekünk mindig azt mondja a doki, hogy aki sokat eszik az sokat kakál
Vasalás: Én nem vasalom a dolgokat, inkább azt az időt a picúrra fordítom.
Dori, Vica nagyon ügyesek a babák, hogy elkezdtek járni...mostmár lehet rohangálni, hajrá