Sziasztok!
Gabóka, itt is örülök,

hogy előkerültél, már nagyon aggódtunk érted! De tudod Enivel, csak őnző okokból

, hogy már nem is találkozhatunk Veled. Mikor mész CTG-re?
Masni,
Hát akkor tényleg nem volt Veled sok dolga a dokinknak. Velem annál több, szegénykém még a nyaralás előtt is azon aggódott, hogy én ne aggódjak! Olyan aranyos.

Én embrileg is nagyon sokra tarom Őt, és orvosnak is nagyon, nagyon jó! Tavaly mikor ugye az intenzíven voltam, minden nap jött hozzám, és utána hívta a férjemet, hogy, hogy vagyok, mert ugye őt csak este engedték be. Úgyhogy szerintem nagyon jó orvos, mindig annyit mond amennyit kell! Csak akartam tudni, hogy Neked mi a véleményed.
Igen, köszönöm, erre gondoltam, ezt írtátok régebben, ezt a budaörsit, de sajnos megnéztem, és nincs itt olyan amit szeretnénk, mert igen már kinéztük Peg-Peregot szeretnénk!
Nem tudjátok hol lehet még olcsóbban? van valami babakocsi bolt a Lehel téren is, de mi a neve? Segítség!
Monacs,
Szóval ezt a kádat ajánlod? És nem is kell fogni? És nem csúszik le a baba? De ez tényleg jó, hogy később is lehet használni, bár akkor már inkább menne a nagy kádba nem?
Köszönjük a képeket, mindkét Gyermeked tündéri!
Elizabeth,
Nagyon jó ilyeneket olvasni! Legyél is nagyon boldog! Sok, sok puszi Neked és a kis Pocaklakódnak is!Mi is veled örülünk!
Eni,
Hogy vagy? Pocak? Ma is fent leszel?

Akkor majd gondolok rád, mert éjszaka én is felébredtem, nem is tudtam visszaaludni, hányingerem volt, és azon idegeskedtem, hogy Ti már be vagytok pakolva én meg nem.
Hú, lakáseladás? Az nem semmi!!! És akkor utána még albit is kell keresni? Hát nem irigyellek, akkor sok sok erőt Nektek! És szorítok, hogy kapjál még bentről két hetet, ahogy kérted!
Marcsi,
Már rég láttunk képeket Rólatok! Kérünk egy két karácsonyit!!!
Barimami,
Aranyos vagy köszönöm, hogy TE is reagálsz a kérdésemre. Ott a soroksári úton már mi is voltunk még pár hónapja, és ugyanaz a véleményem mint Neked! Nem szabad tőle sokat várni! Nem is megyek oda többet, mert az eladó is rosszat adott el

, pedig aztán neki kéne hozzá értenie!
Lilluska,
Nagyon jó ez a kádas kép! Tündériek!!
Vali,
Megértelek, én is nagyon féltem tőle, hogy hova menjek 4D uh-ra mert nagyon sok rosszat hallottam ezekről a helyekről. Aztán a Barátnőm volt a Brendonban, a váci útiban, és ott nagyon aranyosak voltak vele, aztán mi is megkockáztattuk és oda mentünk mi is, és annyira aranyos volt a doktornéni, a 27 héten voltunk, de szerintem célszerű menni a 28 héten, mert akkor már tuti nyitva van a szeme. Mi aztán elmentünk még a 34 héten is, mivel nagyon kíváncsi voltam rá, hogy mekkora, mert a korházban nem mérték meg a súlyát, mert a uh-s doki nagyon sietett. 34 héten már elég nehéz nézegetni, mert kevés a hely, de nagyon kis édes volt. Vagyis hát nem is olyan kicsi mert a 34 héten volt 2779 g a mi pici hercegnőnk!
A 34 héten már nem az a doktornő volt aki először, de Ő is kedves volt, és amig nem lett jó kép, addig nem adta fel.
Szóval én a 28 hetet javasolnám és a váci úti Brendont, és itt akkor menjetek, mikor Brassoi Ildikó van (Ő nagyon alaposan vizsgált, még a köldökzsinórt is megnézte, hogy rendesen áramlik e, ezt azóta és előtte sem nézte más)
Na megyek aludni, mert holnap kórház!
Mindenkinek szép, csendes éjszakát!
Puszika
Ancsa