A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Még pár órát van gépem, gyorsan kihasználom, szófosok nektek kicsit:

Moosejaw
Na ja, valóban a hormontabletta az alapja a 3 hónapos felkészülési időnek, mert ennyi idő alatt totál kiürül a szervezetből. De a felkészülés sok egyebet is jelent a Családtervezési Modell-nél (Czeizelék szervezésében):
- feltöltődés magzatvédővel már fogamzás előtt
- védettségek ellenőrzése (bárányhimlő, toxoplazma, stb.)
- fogak rendbe tétele (ne lehessen szükség röntgenre terhesség alatt)
- és egyéb személyre szabott nyalánkságok
Én még az első előtt végigcsináltam a teljes programot a Czeizelékkel, 2. és 3. alkalommal már csak idehaza amolyan autodidakta módon.

Edömér
Jobbulást neked, és főleg nagy-nagy gratula a pocaklakóhoz! Hány hetes vagy?

Votiv
Neked is jobbulást, és főleg jobb kedvet! Tudhatnád, hangulatilag nem Fülesről kell példát venni, sokkal inkább Tigrisről!

Ancsipancsi
Tudom én, hogy még korai lenne mocorgást érezni, csak az idióta ER hülyített be. Azért köszi. Igyekszem nem belelovallni magam a hülyeségükbe.

Gigi
Nagy kalappal neked holnapra, vagy ahogy Édesapám szokta mondani: "A népi Kína éves termését!"
Aztán az eredményről kéretik ám lelkendezni nekünk!

Sziasztok:

Murr
murr

RTL klubos híradóban mondta néni,hogy az EUS szabvány szerint kevesebb védőoltás lenne és erről akár már holnap is megszülethet a döntés.De ÁNTSZ-től senki sem nyilatkozott.Indexen nem találtam semmit eddig róla.

Votiv!

Azért egy nagy kő?

Jucus
20170114224602

Ja, Szerkesztő topikban szóltam Apának, hogy legyen szíves archiválni. Remélem, sikerül!
Sziasztok:

Murr
murr

Nekem is Tigriss a kedvencem :-))
moosejaw

Mégeccer köszi mindenkinek a dicsérő szavakat Kép. Egyszerűen képtelenség benneteket követni, annyit írtok, pedig szeretném.

Körkérdés:
akinek van hasfájós gyereke, ki mivel próbálkozott ennek elmulasztására (mármint a hasfájásnak), és van-e ezek közt olyan, ami pozitív eredményt is hozott????
Kösziiiiiiiiiiiiii
F.
franyo

Murr!
16 hetesen persze hogy nem érzel mocorgást. EZ természetes. És 40 hetesen is elöfordul, h alszik a baba (érdekes, mi?Kép) és akkor sem érzed. Én minden NST elött kólával ébresztettem fel, a Hban meg noszogattak, hogy csináljak valamit, (hajnali 2kor), hogy moccanjon meg, mert ez így nem lesz jó. Hm. Hát hajnali 2kor sztem aludjon, de mindegy, ma ez már csak történelem.

Rémtörténeteken az nézzen, aki bírja, mellesleg én is felszaladtam lyányomhoz és óvatosan összecsókolgattam a pocakját álmában. Kép

Kapott egy ilyen kantáros sárga kockás kertésznacit, hát meg kell zabálni!!!!!!!!
És egyfolytában forog az ágyában, nincs rácsvédö (nem fejvédö? a rács jól bírja...), úgyhogy igyekszik ritkán beverni a fejét. Kép Esküszöm látom ahogy ráncolja a homlokát, hogy na lejjebb kell rugnom magam, mert ez így kényelmetlen.
Minden talink elött egy hétig ilyen fos idö lesz? Mert akkor ne legyen több tali... áh, itt egy csapat mókus, sziasztok, most vetödtem ide hogy vagytok?.....

Gigi!
Vizsga? Ásító szm. Najó, drukkos szm. (szm=szmájli)

Moose!
Mér, szerinted azok ott a humanánál segíteni akarnak??? Na, hány éves is vagy? És még hiszel a mesékben? Cinikus szm.

ER: sztem Sam nem kibabrál Kovac-csal, csak béna és nem mer lépni. Vagy elmereng a régi szép idökön? Én megoldanám egyszerüen,de ezek a rendezök... szóval: afrikai csaj vissza Afrikába, megismer új ember, új baba, hosszú bolodg élet. Sam összejön, de mostmár tényleg Kovac-csal, Abby összejön, de mostmár tényleg Carterrel, az a négus gyerek visszajön, összejön az indiai kiscsajjal, de most már tényleg... de az már nem ER lesz, hanem szívtipró gimi. Kép Kép

neet
neet

Sziasztok !

Franyo ! Mi Infacollal probálkozunk , egészen jól , legalábbis leállni nem merek vele Kép

Neet ! Ez a forgatókönyv tetszik ! Kép Én nem tudtam végignézni tegnap , kikapcsoltam . Én is gyorsan mentem a pici fiamhoz ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Neet,
és csöpögne a nyáltól, és egy szezon után szépen abbafejeznék... mondjuk mit szólnál egy olyan véghez, hogy egy bazi nagy helikpoter rázuhan a kórházra, és mindenki odalesz? Nem gondoltad volna, mi? KépKépKép ja méltem

vera
kisün

Sziasztok!

Zsanci!
Ment mélben a számom!

Johanna!
Neked meg méltem egyet a taliról!

Nagyon kaki ez az idő Kép, tiszta depi Kép. Megyek is alszom egyet, amíg a lányom is ezt teszi..

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet!
Sorozat további részeivel egyetértek!
Kisün!
Sztem inkább egy űrhajónak, vagy legalábbis egy repülőnek kéne rázuhanni, és akkor sokkal szomorúbb, mégis hihetőbb lenne!!
Ildi!
Sztem szörnyű lehet anyukádnak! Még szerencse, h ti vagytok Neki!!! Kép
Bogárka!
Tel szám kilőve a zűrbe...Kép

asszem Iginek mégsem csipés volt a lábán, hanem lehet, hogy benőtt a körme, bár sztem ez elépzelhetetlen, mert még egyszer sem kellett vágni, olyan picik...na mindegy, visszük dokihoz, és olyan jól érzi magát zokni nélkül...
Képzeljétek, ma belepisilt a fülébe...Kép Én meg azt hittem, csak a szájába tud...Na, ezért szeretnék egy leányzót!!!! Kép
zs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Franyo,
az én kisfiam nagyon hasfájós volt, mindenfélével próbálkoztunk, de leginkább a masszírozás és a poci vagy hátsimogatás használt, a mindenféle szerek (Infacol, Gripe Water, Saab Simplex stb.) és az édeskömény tea csak felerösítette a dolgokat, úgyhogy kivülre is hallatszott, szegénykémnek mekkora vihar dúl a pocakjában. Kép
Szerencsére ahogy betöltötte a három hónapot a pocifájás elmúlt. Pfüü...Kép
zsombóc

Moose, hogy tudjak enni a finom étkekböl és ne hagyjam egyedül a lánykámat nyafogni megtaláltam a megoldást. Viszem apát! Vagyis kénytelen vagyok, mert hétfön van a szabadnapja és ilyenkor babázni szeret/kell neki.
Na igy megfelel?Kép

Zsanci, kicsi fiad nem semmi.Kép
zanza

Jucus,
Nekünk nincs meg a Titkos kert, de láttam a bookline.hu-n (kb 1500-ért kapható, nézd meg, szerintem ez az a könyv, amire gondolsz... Kép Én nemrég a Titokzatos birtokot rendeltem meg, akkor láttam).

Manó,
Igen, megyek a talira, és a cd ajándék volt! Örülök, hogy örülsz neki.

Votiv,
Jajj, én csak most olvastam vissza, hogy milyen izgalmakat éltél át! Pihenj sokat és gyógyulgass! Megy a drukk!!!!!

Gigi,
Nagy kalappal!!! Miből vizsgázol?

Ede,
Nagy gratul a pocaklakódhoz!!! Hány hetes? Jól vagy, nincs hányinger vagy hasonlók?

Kép Kép Kép
Blaye
blaye

sziasztok!
mégis köröm-benövés van...Kép papa-doktorbácsi telefonon rendelt Kép és mondta, h tökre előfordulhat...most baktroban és dunszt kötés...dunsztom nincs, hogy kivitelezzem ezt, ekkora lábujjnál...
na, léptem nagyért...
további szépet!!!
zs.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sziasztok,
mindenkinek szep delutant, vagy inkabb mar estet Kép

Bogarka, mailt megkaptam, koszi. remelem, odatalalok Kép
azt meg nem igazan tudom, mit viszek, de addig kitalalom...

Johanna, en is megyek talira (igaz, en inkabb bepofatlankodtam), bar en sem vagyok szentimres mar. es ha minden igaz, ugyanazon szemely miatt nem, mint te...Kép bar en nem bantam megKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!
Most értem haza gyerkőccel, pozitív gondolataimat előkapartam és ezúton is kösz a jószókat nektek!Kép Összejött minden mostanában (vagy inkább nem jön össze semmi ahogy kéne) ezért is a biliborulás nálam, de mostmár ígérem -főleg magamnak- hogy összeszedem magam.
Annyit írtok és olyan jó témákban, hogy gondolatban már egy csomót hozzászóltam, csak a kivitelezés akad el egyfolytában. "... szó bennszakad..." jaj, ki is írta? és egyáltalán így van ez a vers? nemtomKép
A vízről eszembe jutott hogy mi anno nagyon örültünk amikor azt olvastam az egyik ilyen témájú magazinban, hogy bizony mostmár nem kell forralni a vízet a babónak mert itt a Vera nevű víz amit forr. nélkül nyugodtan adhatok! Emlékszem folyton a Penny-be nyargaltunk a sok vízért, és tényleg csak úgy a'la natúr itattam vele a gyerkőcöt. A gyógyszert -ha kell pl. kanalas antibiotikum- a mai napig ezzel készítem el neki. Végülis nekünk hála ég semmi bajunk nem lett... hályogkovács??
A tegnapi VH. tényleg borzalom volt, én is néztem és nem gondoltam előre hogy még ma is 10x eszembe jut, csak úgy spontán !? Tényleg nem szabad nagyon beleélnünk magunkat ezekbe a dolgokba, még akkor sem ha mostanában szinte mintha sportot űznének a TV-k, rádiók hogy ki tud több és mégborzasztóbb híradós hírrel előállni, és ami a legszörnyűbb hogy (bocsánat hogy ezt írom)olyan hatásvadász arccal mondják be ezeket, engem mindig sokkol. Tegnap volt ráadásul a műhibákkal foglalkozó műsor is késő este. Azért abban mondtak elég érdekeseket, hogy mi lehet az oka ennek a sok esetnek mostanában, láttátok?
zozi

Zozi!
Én nem láttam, kivételesen korán feküdtem. (10kor) És tökre igazad van, hatásvadász hírek fújj fújj. És a pofa, amivel bemondják.... grrr... utálom marsianikót... is...
neet
neet

Archiv?
Apa?
Kössz! Kép
neet
neet

Zsé!

Baktroban?Az mi az?
Pisilés nem semmi!

Soma egy tündér,lehet,hogy így marad?Most ablakot pucol éppen.
Jucus
20170114224602

Zozi,
Én sem láttam a műhibákról szóló műsort. Mit mondtak, miért van ilyen sok? Vagy régebben is sok volt, csak most beszélnek róla a hatásvadász-arcú-bemondók?!
És szerintem Arany János: Wales-i bárdok-ban található az idézeted. Kép
blaye

Jucus, el tudom képzelni ahogy ablakot pucol Kép
Édespofák ebben a korban (no persze utána is!), csak tartsa meg a jó szokásait! Mi most éppen az első oszt. örömeibe merülünk el , szegény gyerek az írás házit csinálja míg gaz anyja netezik/netezne ha hagynák... klassz mikor kétpillanatonként kell szótagolni menni a másik szobába... na de legalább van két szoba Kép Kép
zozi

Köszi Blaye! Ez az ,tényleg Arany Kép
Azt mondták a műsorban hogy az orvosok túlhajtják magukat, 48 órákat ügyelnek és hullafáradtan kezdenek bele a rendelésbe, így nem csoda hogy be-becsúszik a hiba... persze ebben van igazság, mármint abban hogy sokszor erő felett teljesít sok doki, de azért a szülés közbeni mobilozás (műsorban:doki mikor varrta a gátat kissé "mellényúlt" szegény anyukánál) talán nem tartozik ide!
Meg persz e a fizetésekről is szó esett, hogy bezzeg Angliában, stb. A 3 eset viszont tényleg megdöbbentő és vérlázító volt, a családoknak minden elismerésem és részvétem, nem is ilyen szándékkal hoztam fel.
zozi

Köszi a gratulákat, a 14. hetet tapossuk. Kép
Kedves Mindenki, lenne egy kérdésem. Mivel az előző terhességemet kísérő dokiban kicsit megrendült a bizalmam, ezért gondolkodom újon. Mostanra kb. körvonalazódott, hogy nem fogom tudni végigolvasni az összes archívot, ezért kíváncsi lennék, hogy Ti kit ajánlanátok a sztimrés orvosok közül? Már ha szabad ilyet kérdezni. Illetve ami legalább ilyen fontos: szülésznők közül?
Köszi előre is a segítséget...
Tipródó E.
edömér

Franyó!
Sajnos én is azt tudom mondani, hogy csak az idő segít a hasfájáson! Timinek is elmúlt 3 hós korára! Infakolt és köményteát próbáltunk, de tényleg csak rosszabb lett! Illetve időnként megtornáztattam, a lábát a hasához toltam az kicsit segített! Vagy próbáld bal oldalára fordítani, úgy könnyebben távoznak a szelek!

Neet!
Marsi Anikót én is utálom! Eszméletlen, hogy tud ilyen felkészületlenül kamera elé állni, sokszor csak nyökög, meg akadozik, tök ciki!

Engem is érdekel! Mire fogták a sok műhibát?

Ildi
ildi76

Edömér, gratula a pocaklakóhoz!
Vagyunk itt egy páran akik mind egy orvosra "szavaznánk", szerintem nyugodtan írj akár priviben a lányoknak (Kisün,Proon,Ancsi) ők biztosan segítenek. (én nem vagyok mérvadó mert most nem aktuális a terhesgondozás így nem vagyok "képben"). Kép
Sebaj, ami késik nem múlllikKép
Eddig hova jártál(kórház)?
zozi

Ancsi,
én már találkoztam is új védőnővel, fiatal és szimpatikus Kép azt mondta, nemsokára akar baba-mama klubot szervezni itt a kerületben, mondtam, hogy támogatom!!! Kép és gyakran bent van, nem csak heti 2 órában lehet hozzá menni Kép

Zsanci,
pisi nem semmi Kép köröm Kép

Edömér,
fú ez nehéz: mondj valamit, mit keresel egy orvosban, akkor könyebb szívvel ajánljuk a sajátunkat. Szerintem itt szinte mindenki igen meg van elégedve a saját orvosával, és az összes sztimrés orvossal úgy am blokk (természetesen kivéve azt akinek nevét nem írjuk le Kép)... szóval kérünk igényeket (nő-férfi, magánrendelés-sztk stb.)!!! Kép

vera
kisün

Zsanci,
nem, helikopter kell hogy legyen, mert romanot is kétszer ütötte el mire egyszer kampec, és akkor ilyen apokaliptikus képben romano szelleme lovagolhatna a gigantikus helikopteren, ami laposra nyomná kárteréket KépKép
kisün

Hú, leszakadt az ég!! Olyan, mint az Óz a csodák csodájában.
Micsoda vihar!
Megy Pest felé!!
pabe

Kisün!
Én is akarok baba-mama klubba!!! és én is 11-es vagyok (kerületben)

Voltunk dokinál: igen, benőtt...Kép olyan aranyos ez a doki bá! Én kint voltam a B-vel pisilni, és amikor bementem, minden elmondott nekem is...úgy beszéltük meg, a héten kenegetjük baktrobannal (Jucus! Ez egy kenőcs, nagypapi varázskenőcse, mindenre ezt kell használnunk, lsd. B fütyije, stb...)és ha nem múlik, hétfőn átadjuk egy hentesnek Kép (gyereksebész)...JAJ JAJ!!!
remélem rendbe jön. Mondjuk úgy illene, h akkor nagypapi most feljön hétvégén és megnézi, de nem fogja...Kép
N, mentünk úszni! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zozi, azt akartam mondani, hogy "...hang fennakad, lehellet megszegik, ajto megol, feher galamb, osz bard emelkedik", de Blaye megelozott.

Edi, szerintem is mondd, mit szeretnel, mert mindenki mondja a sajat dokijat, hogy tokjo, es ugyanilyen tanacstalan leszel, mint most. Szal?

Franyo, tudhatnad mar a masodik lurkonal, hogy a hasfajasra csak az hasznal, ha gyorsan jol megnoveszted a gyereket jo nagyra es elintezed, hogy elteljen egy csomo ido, na es akkor talan mar nem lesz Kép es a harom honap hulyeseg, mert van, akinek masfel eves koraig van (jomultkor irta veres doki a kismama ujsagban), nekunk peldaul talan most 9 ho korul mult el, de lehet, hogy meg nem egeszen, es a legtobb dokit egyaltalan nem erdekli, mert majd kinovi, es addig meg csak szenvedjen, naes Kép inkabb, minthogy a doki szendvedjen azzal, hogy mindegyiknek megtalalja a megfelelo megoldast...
moosejaw

Murr milyen ugyesen elintezte az archivalast! Maskor is neki szolunk, ha szeretnenk valamit Kép

Zanza, ez remek otlet! Hozzad!

Enisenisakarok ilyen hiperszuper oltalmazonenit! Nincs egy baratnoje a harmadikban is? Megkerdezitek?
moosejaw

Pabe, már ideért!
Asszem a PC-t is kikapcsolom mert ez tényleg durva... csapkod,dörög . Grrr.
szijjasztok, jó vacsit mindenkinek!
zozi

Blaye,
a kérdésedre csak félig válaszoltam, bocs. Szóval köszi a kérdést, bizony az első 3 hónap eléggé boás volt, szinte a vizet se bírtam lenyelni. Kép De már jobb valamivel.

Zozi, eddig a Sotéra jártam.

Vera, háát, igények? Lássuk: igazából nem az számít nálam, hogy nő vagy férfi, magán vagy sztk, hanem hogy ne csak rutin legyek, hanem ember. Ezt a babót szeretném úgy megszülni, hogy átélhessem a szülést. Hogy azt érezzem, hogy minden úgy történik, ahogy történnie kell, nem úgy, ahogy az orvos vagy bárki más irányítja. Hogy ne zavarjanak minket, és ne erőltessenek ránk semmit. Öööö... ez így nagyon zavaros?
Egyébként ki az, akinek nem írjuk le a nevét? A kezdőbetűjét lehet? Kép Hátha abból rájövök... Azért kérdem, mert egy Bizonyossal nekem is nagyon rossz élményem volt, talán ugyanaz a kettő.
No, megyek vacsit gyártani. Még megpróbálok ma visszanézni.
Sziasztok!
edömér

Ja Neet, 28 vagyok, es igen, hiszek a mesekben, de nem a bebicuccgyartokeiban, hanem az olyanokban mint pl hogy a kincs a szivarvany labanal van elasva es egy mano vagy torpe vagy kobold vagymi orzi meg ilyesmik Kép es ez a viz meg pont tokjo nekem, meg a dobozara is olyan szepet rajzoltak, es majd ha a nyul keresni fog, akkor leverjuk rajta ezt a sok penzt Kép apanak magyaraztam is egyik nap az ovodakrol amit irtatok es azt mondta a maganovira, hogy akkor nyulnak el kell mennie felallasba Kép
moosejaw

Edömér!
Ha ilyen dokit akarsz, akkor pl. a Bardóczy tök jó. Én őt személyesen nem ismerem, de amit itt a csajoktól hallok az nagyon +.
Szülésznőt tudok ajánlani, ha ő is ilyen kell, hogy legyen...Kép Vagy legyen nála ostor??? Kép
És kivel van rossz tapasztalatod? Ird le te a kezdőbetűt, és akkor majd bólogatunk, vagy fejet rázunk, jó?
Most egy AKKORÁT VILLÁMLOTT!!! ÚÚÚÚÚgy megijedtem!!!Kép Igor csak alszik tovább...ő még nem tudja, h az ilyen zajoktól félni KELL.
Moose!
Már mi is gondoltuk, hogy B-nek el kéne mennie dolgozni, mert akkor jól el tudná tartani az elszabott szüleit, akik erre nem képesek...Kép Kép
Egyébként tudnék mesélni arról micsoda zsééé van egyeseknél az oviban, pedig ez egy "ócsó" ovi, ami 200 m-re van, az havi 150ezer. Meg, ami Kamaraerdőn van, az is ennyi...brrr

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Megszületett Kriszta Ákosa !!!!!!!!!!!!!!
Ma 15:07-kor!
3700g,56cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálunk!

Rita

rita77

Recca: ó ennek örülök, mármint, hogy nem én vagyok az egyedüli "betolakodó".

Bogárka: mailt megsasolom. De köszi az invitálást...

Bkrisztának: gratula Ákoshoz, aki szép nagy baba lett.....

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Bogárka: én egy hülye vagyok.... bocsi a félreértés miatt.... de egyszerűn a gépemen be volt nyomva a numlock és ezért az 1975 nem ment be a johanna mögé.... Igy a mailt nem kaptam meg, mert helyesen a mail cimem: johanna1975@vipmail.hu nagyon röstellem magam és remélem nem kerültek nagyon illetéktelenek kezébe az adatok.... jaj,jaj jaj. Ennyire hülye nem lehetek. De már reggel óta úgy fájt a fejem, hogy az csak na....

Ezer bocsánat.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Kriszta,
hát ez óriási!!! Kép GRATULÁLOK, és üdv Ákos itten a világon Kép

vera
kisün

Kriszta és Ákos!
GRATULA!!!!!! Kép
Májusi babaeső aranyat ér!!!!

www.one.org Nézzétek meg, nekem Carterka ajánlotta az előbb a tv-ben...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Franyó,

sab simplex nagyon bejött,nekem van itthon 2fölös,már ajánlgattam aktívan de senkinek sem kellettKép ha jössz a talira viszem neked,kell?????
édesköménytől nekünk is rosszabb lett,infacol sz@rt sem ért.....

Zsanci,
fülibe pisi nálunk is volt egyszerKép Kép Kép
szorítok hogy helyre jöjjön az a körömKép

Blay,
fogyasztóvédelemből,versenypolitikából é svállalkozások fejlesztéséből vizsgázom,ebben a sorrendbenKép

Kriszta,
nagggggggggggggggggyon nagy gratula nektek és puszi a hasatokraKép

recca,
azt mesélted miért is nem vagy már szent imrés?csak én nem emlékszem?johannára igen,de a te beszámolódra nemKép
ha írtad hol van?visszaolvasnám.....

ebben a viharban fél napig nem volt áramKépúgyhogy még nincs puskám se.....
Vendég

Gigi!
Egyik sab simplexre lecsapnék akkor, jó?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ficánka, merre vagy? Nem valaszolsz?Kép

Vegre van szulesznom!Kép Annyira jo!Kép
Eleg nehezen dontottem el, hogy mit (kit) akarok...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci!

És csoda kenőcs kapható bótban vagy csak papa állítja össze nektek?

Jucus
20170114224602

Visszamerészkedtem, vihar elvonultKép

Lássuk csak, először is hihetetlen hogy mik nem tudnak itt történni fél óra alattKép Hatalmas GRATULA KRISZTÁnakKép !!! Soksok boldogságot!!!

Edömér, én is őróla beszéltem, ha ilyen orvost szeretnél akit leírtál (emberből legyen, na ő abból van az biztos)akkor szerény véleményem szerint nála jó kezekben lehetsz! Egyébként anno SOTés voltKépés állítólag a szülésznők is maximálisak akikkel együtt dolgozik,bár erről nincs személyes tapasztalatom.(császár, meg már régen is volt). Ja, az a bizonyos másikdoki
pedig lehetséges hogy az én "favoritom"is, a .... -vető páros másik tagja?
zozi

du. voltam Oxinál
már jobban van, a megfázása múlik szerencsére
de nagyon vizesedik Kép
és most meg valami konzíliumot akarnak összehívni hozzá
(még jó, hogy ennyi idő után eszükbe jutott!)
ott volt Oxipapa is, aki esernyője alatt kísért ki minket Istókkal a kocsihoz ebben a szörnyű égszakadásban, és utólag is igazán hálásan köszönjük neki! Kép

és találkoztam ám Adával is, és Lizával! Kép
részletes beszámolót majd tőle kaptok, egyelőre annyit, hogy kapott oxitocint, mert gyengék voltak a fájásai és nagyon vastag a méhszája, nem akart elvékonyodni
a tágulás viszont ripsz-ropsz ment neki, és hamar jött a kitolás
itt volt némi megilletődöttség, ugyanis Liza keze a feje mellett volt, úgy igyekezett kifelé...
ekkor Urbán dr-nő is besegített egy kis támasztással (picit véraláfutásos is lett Ada pocija Kép) és a gátmetszés is sajna elkerülhetetlen volt...
Liza rengeteget alszik (csak tartsa meg ezt a jó szokását!), Ada pedig már a varráskor azt kérdezte, mennyit kell várni a következőig Kép
mégegyszer szeretettel gratulálunk nekik!

votiv 8)
votiv

Jucus, szerintem kenőcs kapható mert nekem is rémlik a neve. Hogy mire használtuk nem tudom, de 90% hogy gyári.
zozi

Holnap mi is megnézzük Lizát, ugye Bogárka? Sőt, Ákost is!!! Kép
Oxinak szuper jobbulást, minden téren!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
Ige, gyári kenőcs...gyulladásra van.
Egyébként biztos befűzték após agyát ezek a bacrobanosok, mert most találtam egy tollat, ami bactrobanos, és még tőle kaptam sok sok éve...Kép
szép toll...az az akasztó része egy kék tubus, amire, akár hiszed akár nem, az van ráirva, hogy BACTROBAN!!! Engem is befűztek...
zsancroban

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Krisztának és Ákospapának is gratulálok, Ákoskát pedig üdvözöljük idekinn! Soksok finom tejcit, rengeteg mama- és papasimit és puszit neki, folytonos kényeztetést és csak semmi hasfájást!

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?