Sziasztok!
Steffi,
Miért mennél el a 36 héten 4D uh-ra? Mi a 34 héten voltunk, de akkor már nagyon nagy volt a baba, így nem lehetett olyan jól látni, mint a 27 héten. Mi főként akkor már azért mentünk, hogy megtudjuk milyen nagy, hány kg. Szóval ne sajnáld, hogy nem voltál, és különben is ott az eredeti a kezedben, és olyan kis gyönyörű!
Lányok,
Mindenkinek köszönöm a babakocsis tanácsokat! Jó sokat megnézegettem.
Masni,
Hát sajnos nem szülés lesz, hanem császár, de az is jó lesz vele biztos!

Nekem jó lesz, mert én tudom, hogy biztos kezekben vagyok, csak a Férjem fog hiányozni!
Hát ez a történet,

érdekes egy pasas lehet, szegénykém, sok a bolond ember. És Anyukád mit csinált?
Eni,
Küldtem neked 2 mailt is, de az egyik visszajött

Tele van a ládád?
Örülök, hogy egyetértesz a választásunkkal, nekem nagyon bejön ez a kocsi
Miért kapsz hülyét ha a vonalzóra nézel? Én pont, hogy örülök neki, hamarosan kezünkben tarthatjuk a Piciket, ez olyan jó! Én már úgy várom!!!
Holnap jelentkezz a ctg után!
Gabboka,
10-én jöttök CTG-re? Az tök jó? És hány óra körül? Mi is 10-én megyünk, mert ugye az szerda, és mi szerdánként megyünk dokikhoz!
Lehet talizunk!!!
Akkor megbeszéltük a 24-et? Az mindenkinek jó?
Bár ahogy olvaslak itt benneteket, Ti már lassan mentek szülni én meg nem, mert én még semmit nem érzek, és a CTG sem mondott mást szerdán. De hát mi nem is mehetünk még, mert a Dokibácsink még nyaral, 13 éjszaka jön haza, csak utána mehetünk, ezt a kisHercegnő is tudja, hisz ezt mondjuk neki nyár óta!

Várjatok meg!
Egyetértek Gabbokával, tényleg le a kalappal Barimami előtt, nagyon jól néz ki! Gratulálunk!
Eszti,
Gyönyörű a családod, és nem ununk meg, kérünk még képeket!
Barimami,
Nagyon édes ez a táncoló Barimami,

én is megcsináltam és tetszett. És akkor majd várjuk a produkciót élőben is!
Elizabeth,
Már megint lemaradtam.

Ma van a szülinapod? Nagyon nagyon boldog születésnapot, ha igen! És ha nem akkor miért ünnepelsz?
Kriszta,
De jó hogy jelentkeztél! Hogy vagy? Neked is boldog új évet!
Már aggódtam!
Valentina,
Örülünk, hogy ismét itt!
Miért néz ki úgy, hogy a Babád nem akar bent maradni? És most mi lesz? Be kell feküdnöd?
Nem vagy valami bőbeszédű,
mesélj!
Györgyi,
Nagyon édes az új vonalzód! Nagyon szépek vagytok!!
Vica10,
Ha nem haragszotok, nem árulnám el a nevét

, Apán és Anyán kívül senki nem tudja (de mi úgyis szolítjuk, és még nem szóltuk el magunkat) , mivel a 2005-ben mikor meghalt a kisbabánk az Ő nevét sokan leszólták (és az olyan rossz volt ) akkor megfogadtuk, hogy nem mondjuk el senkinek, ha majd megszületett, akkor küldjük az sms-t és nektek is jön majd a mail. Jó?
Valentina,
Tényleg akkora vagy kiírva mint Gabbo? Ez tényleg jó!
Ki is az orvosod?
Na hát jó sokat írtam, el is küldöm.
Mindenkinek szép estét és jó éjt!
puszi
Ancsa