A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia grillázs!

Melegszendvicset, de szerintem ennek nem fog örülni, mert nem sok fehérje van benn. Lehet, hogy tojást fogok füllenteni :)
Szokott ebédelni 2 körül!! A múltkor valaki akkorra akart tőle telefonon időpontot kérni amikor ott csücsültem és könyörgött a csajnak, hogy legalább az ebédidejét hagyjuk meg:)
cyprus

Na még egy kicsit dolgozok, aztán megyek. Így most búcsúzom. Csütörtökön jövök és akkor szorítsatok!
cyprus

Nem hiszem el gyerekek - ez nem az én napom :(
Reggel net nincs, meg áram, mire megjött addigra meg a babanet.hu szállt el :(

Cyprus, 12-től 14-ig egyfolytában rád gondoltam. remélem minden sikeres volt
grillázs

Cyprus remélem jól sikerűlt az aktus!! :-)

Nálunk most jött rendbe a babanet!
Ági28

Szia Ági!
Itt is, épp azért sipákoltam!

Lányok! Egyszerűen nem akarok gyógyulni!
Pedig eskü fekszem, meg minden. Már bezabáltam egy levél antibiotikumot és még mindig rossz. Most épp a torkom fáj, de nagyon!

Már arra is gondoltam, hogy ledöntök valami töményet a torkomba, hátha az segít, mert a méz meg a tea és társaik eddig nem jöttek be...
grillázs

Noczi szerintem péntek reggel talizunk!! Gyere piros pulcsiban, és majd én megszólítalak!! :-) De azért valami támpontot adnmál magadról? Ja és a husit már most edd!!
Ági28

Nekem is kicsit fáj a torkom!!
Modrookával is azon sopánkodtunk, hogy nem megy a babanet!! De most riasztottam őt is!! :-)
Ági28

Ági
Hát az a baj, hogy nekem nem kicsit :( Szerintem gyerekkoromban fájt utoljára ennyire :(

Február
Most olvastam csak vissza a lyukascipős H.Á.rpia magyarázatodat, irtó jót kuncogtam rajta
grillázs

Ági! HOgyhogy sopánkodtatok? Ti külön utakon jártok?
grillázs

Grillázs akkor tényleg próbáld meg a kalapkúrát! És még vidám is leszel!
Ági28

Mitől kalapkúra? Ezt a kifejezést még nem hallottam...
grillázs

Igen MSN-n beszélgetünk!! :-)
Ági28

Jahaaa!
Ollan nekem nincs. Egyszer behalt tőle a gépem letöltés közben, azóta ezekkel nem kísérletezek :)
grillázs

Helló LÁnyok! Csak gondoltam bejelentkezem, hogy minden OK nálam és, hogy megnézzem a vonalzómat, hogy áll a bébi aszerint :D
beber

Szia Beber!! :-)

Grillázs én a melóhelyen egy honlapon tudok az msn-be belépni, mrt itt nem tudom letölteni sajnos. De frankón működik! :-)
Ági28

Grillázs :)

Sajnálom, hogy fáj a torkod, borzasztó sokat szenvedtem vele én is. Nem ér fel egy migrénnel, vagy epegörccsel, de sz@r, nagyon. Az a legjobb, amikor annyira fáj, hogy még a levegővétel is fájdalmas. :(
Ha jól tudom, a kalapkúrának van némi köze a töménytelen töményhez, de majd Ági biztos pontosabb információkkal szolgál.
február

Szia, Beber! Örülök, hogy minden ok.
február

Végre visszajött a oldal! Már hiányoztatok! :D

Ági, most, hogy jobban megnéztem, inkább bordós a pulcsim, mint piros, és majd kék farmergatyót veszek fel hozzá! Magas vagyok, olyan átlagos testalkatú, (bár péntekig még felszaladhat pár kiló, hála a húsdiétának), hosszú barna hajam van, és fehér combközépig érő kabátban fogok belibegni, valszeg 7 - fél 8 körül. Mikor nyitják ki egyébként az épületet? 7-kor már nyitva van egyáltalán? Azt tudom, hogy a doki 8-kor kezd.

Grillázs, jól rádkentek valami bacit! A páromra az apósom kente rá, még mindig köhög éjszakánként, már egy hete se csók se puszi nehogy továbbkenje rám... mármint a párom, nem az apósom... 8)
noczi

Kép
grillázs

Nahát, Beber! :D De jó téged is látni! Csak nem dolgozol??? Vagy lett közben otthon net?
noczi

Beber
Tadááám! Íme a táblázat és most nem is szerencsétlenkedtem vele órákig mire feltöltöttem :)

Nóczi
Mi mindent megtettünk, amikor a párom beteg lett - sűrű szellőztetés, no puszi, még külön szobába is aludtunk (házasságkötésünk óta ilyen még sose volt) de reménytelennek tűnt. Nekem irtó gyenge az immunrendszerem, szóval három nap alatt elkaptam :(
Úgyhogy visszamásztam a hálószobába duót köhögni. A párom azóta meggyógyult én meg már lassan két hete szenvedek...

Ági!
Megadod azt a webcímet?

február
Hallottada barátnénk meg az oktatási tárca legújabb húzását? Kismamáknak no költségtérítés a felsőoktatásban, de nappali képzésben plusz 8 pont jár! Ki az, aki egy gyerek mellett nappali képzést tud vállalni?
grillázs

Noczi nem baj, akkor bordó! Az ajtót akkor nyitják, mikor Dévisz odaér, kb negyed 8 után szokott jönni! :-)

Én is farmerban leszek szerintem!! :-) És azt mondta Cyprus, hogy a kép alapján felismerhető vagyok!
Ági28

Grillázs www.meebo.hu
Ági28

Ági
Vagy az én anatómiai okulárémmal van a gond, vagy szimplán vak vagyok, de a fotód nálam egy homályos valami, csak a kontúrokat látom. Azt se bírom eldönteni mi van a kezedben!
Valószínűleg kutya, de nyestnek, menyétnek, de akár egy takaró csücskének is simán elmenne.... már bocsi, de én ez alapján tuti nem ismernélek fel...
és ha ledöntöm azt a felest, amit kitöltöttem és szemezek egyelőre vele, még annyira se fogom :lol:
grillázs

Ági!
Ez valami intranetes dolog lesz, mert nekem nem ad ki semmit erre a honlapra. Otthonról is eléred?
grillázs

Pedíg aztat mondták, hogy látszik!! :-( Én is rendesen látom ám!!

Az IWIW-n fenn vagy?
Ági28

Nem ez otthonról is elérhető!! Várj kicsit, hátha bejön. Lassan adja ki az abalakokat.
Ági28

Ági, akkor nem is erőltetem a 7 órát... Egyébként viszem magammal a páromat is, pontosabban ő visz engem, úgyhogy ha másról nem, az ő szőke buksijáról be tudsz azonosítani.

Na, mára leléptem, megyek okosodni (spanyoltanfolyam)!
Sziasztok!
noczi

igen :) De ne sértődj meg...
Akkor ide kellene írnom a nevemet, amit meg nem fogok.
No nem miattatok, mert veletek úgyis találkozom és akkor megismerjük egymást, de végtére is, ez egy nyilvános honlap, itt szeretném megőrizni az inkognitómat.
Nálunk kevesen tudják (család, barátok) ezt a lombik-sztorit és nem szeretném ha az internetről értesülnének róla...
grillázs

Ha gondolod keress meg a Deli Ágnes becenév csigusz!! És ott megnézhetsz!! :-)

Szia Noczi
Ági28

Megvagy :)
Azt hiszem ismerem a főnöködet :)
grillázs

A Főnökömet?
Ági28

Legalábbis az egyiket... ha a Nyugati téri fiókban dolgozol...
grillázs

Amúgy még mindig nem tudom hogy mi az a kalapozás... vagy mi...
grillázs

[quote="grillázs"]B írta:grillázseber

Hallottada barátnénk meg az oktatási tárca legújabb húzását? Kismamáknak no költségtérítés a felsőoktatásban, de nappali képzésben plusz 8 pont jár! Ki az, aki egy gyerek mellett nappali képzést tud vállalni?

Nyilván, aki rászorul. Az ösztöndíjból (van még ilyen egyáltalán?) simán ki lehet pengetni a bébisintér és a bejárónő fizetését.

Amúgy hogy is van ez akkor? Mert, remélem, engem is érint.
február

Hát akkor nem ismered, mert én nem fiókban dolgozom!! :-) De a nyugatitól nem messze vagyok! A Lehel térnél!
Ági28

természetesen ironizáltam.
február

február
az ösztöndíj siralmas, annál még a GYES, meg a GYED is aranybányának számít - bár nem most szereztem meg azt a bizonyos keményfedelest, amivel még a hátsó fertályamat se lehet, de most is siralmas, hidd el...

Hát ez úgy van, hogy eddig kismamáknak járt a költségtérítés - ami arra volt jó, hogy gyerek mellett az ember (bátrabbak) bevállaltak egy levelezőt. (de nappalit?) Szóval most fizetni kell érte. Ezentúl...
Vagy, elmegy az ember nappali képzésre (ha előtte még nem szerzett diplomát és k..vára beljebb van 8 ponttal - ezt cinikus hanglejtéssel tessék érteni)
Itt jegyzem meg, hogy egyes egyetemeken szinte kötelező volt felvenni valakit, ha kismama volt olyan szemtelenül alacsony pontszámok voltak... (most meg menjél felvételizni, lehetőleg nagy hassal, hogy a vizsgadrukkba szüljél beléje)
grillázs

Na csajok én elköszönök, megyek a fodrászhoz, hogy szép legyek!
Ági28

Hát ez remek, akkor jól értettem. Számtalan bölcsész diplomám mellé szerettem volna valami hasznosat is elvégezni. Amúgy az elsőt a Bokros-csomag idején szereztem, szóval ismerem az életet... :)
február

Ági - akkor tényleg nem :(
De jók a képek a honlapodon :)
Főleg a kutyik tetszenek
grillázs

február
nekem is az van - anyám szerint szegénykar...
van benne valami...
terveztem én is, hogy tanulok valami épkézlábat - pl jogot, de így esélytelen...
Amúgy mikor van a szülinapod te kis februári?
grillázs

Sziasztok lányok!

Végre van egy kis időm csacsogni!

Minnyá visszaolvasok...

Ági, Cyprus hogy vagytok?

Puszi

Kata

Kép
cseka

cseka - hali - mizu veled?

Ági épp most lépett le szépítészhez
grillázs

február 10.
A csudába, olyan jól belejöttem a csevegésbe, de most mennem kell. Bosszantó, hogy egész nap nem volt babanet. Na, majd holnap.
február

Na összecuccoltam, megyek.
Viszlát, holnap!
f
február

Szia Grillázs!

Olvastam...

Te hogy vagy? Gyógyulgatsz már?

A kalapkúrán azt értik - mert látom, senki nem segít ebben :lol: - amikor úgy gyógyulsz, hogy csak természetes dolgokat veszel magadhoz. Ilyenek például: gyümölcs tartalmú üdítőital - vagyis pálesz, és eközben kalapban szexelsz a takaró alatt. Érted már???

Tulképpen BIO-KÚRA :lol: :D :oops:

Kép
cseka

Cseka - köszi a kiiagzítást :) Már vágom :)
A páleszt ledöntöttem, de erre jött egy erős fejfájás... a többit olvashattad...
Röviden: halálomon vagyok, csak a babanet éltet :) Képzelheted milyen szarul voltam délelőtt :)
Hogy állsz a stimuval? Mikor van jelenésed apánknál?
grillázs

ó, szegényke!!! Egyél sok c vitamint, legalább 2 000 mg-ot egy nap és tök gyorsan meg fogsz gyógyulni!!!

Én holnap megyek Déviszhez, ma este viszont be kell mennem a Jánosba, mert egy új szurit kell beadnom, ami allergiát okozhat...

De minden rendben, sok petike van...

A csajok pedig nagyon arik voltak, tök jó volt, hogy csacsogtunk egy kicsit, így gyorsan elszaladt az idő a vizsgálat előtt.

És tényleg tavasz lett a rendelőben a színeink miatt!!!

Kép
cseka

Cseka - benn is alszol a Jánosban? Mert akkor adok pár hasznos tanácsot!
grillázs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?