Vicky: vigyázz magatokra, örülök, hogy nem esett nagyobb bajotok! Apukám mindig meséli, hogy ő is elesett 1x biciklivel a tesómmal, de az ösztönei jól működtek és amikor érezte, hogy dől a bringa, kikapta tesómat hátulról a gyerekülésből és ahogy földet értek, először a tesómat tette le a földre maga mellé, és szerencsére igy csak apura esett a bringa... állitólag tesóm jót kacagott az egészen, azt hitte, hogy játék:) egyébként voltatok Halász Juditon szombaton? mi voltunk este a Csik zenekaron + Kiscsillagon, nagyon jó volt, jó sokan voltak, de vittünk magunkkal kemping széket és "öregesen" a tömeg szélén ücsörögve koncerteztem:)
Judit: Móci birodalom mesés, ide én is szivesen érkeznék:) nagyon ügyesek vagytok, nagyon tetszik a hangulata!!! mi igazából csak akkor fogjuk tudni berendezni a gyerekszobát, ha mi már kiköltöztünk a hálóból, addig pár falmatricával + képpel szeretném a babasarkot disziteni! Eszterednek jobbulást, remélem te nem kapod/kaphatod el, vigyázz magatokra!!!!
Béku: de jó, hogy még elutaztok! nekem is tecc a bordűr, habár én sem vagyok bordűr-párti:) kiváncsi vagyok milyen lesz a Maja-lak:)
Andi: már megörültem, hogy viz eltünt egy jó időre, a fránya vigye el! fészekrakás jó, nálam is fel-felüti a fejét, 7végén mi is kipucoltuk a lakást + rendezkedtem Nóri cuccai között, ma pedig az erkélyen szeretném rendbe tenni a borostyánokat + levendulákat, egy kicsit kiszáradtak, de remélem még felélednek! péntek 13 jól hangzik a szülésre:) mi szerdán megyünk uh-ra + ctg-re, elég korán reggel 7.30-ra, kiváncsi vagyok mit mondanak, a dokimmal is randizunk utána!
Ildi: Lili gyönyörűen fejlődik, csak igy tovább! köszi a drukkokat, jelentkezünk, amint eksön van!
Kubu: merre vagy? vizsgák? adj életjelet magatokról!!!
Sajti: derekad jobban van már? gondolom, hogy ezek már jósló fájások, semmi rendszeresség nincs egyelőre, sokat keményedik a pocakom, a feltett lábbal üldögélés használ neki a legjobban, este viszont nagyon beindul Nórika, tegnap is volt műsor rendesen, csak néztük a pocak hullámzást, könyök/boka kidudorodásokat...