Sziasztok,
Hát, jó mozgalmas hétvégénk volt… Tegnap reggel 7-kor indultunk Siófokra, 8 körül már lent is voltunk. Borult ég, szél, kb. 20 fok

Pánik… hogy most mi lesz… Ücsörögtünk a kocsiban, meg reménykedtünk… Aztán olyan 10 körül kisütött a Nap, de elég hűvöske volt még, úgyhogy a partmenti sövény mögé telepedtünk, ahol meglepő módon tök jó idő volt – nem fújt a szél

És aztán az idő is jó lett, úgyhogy végülis jól sikerült a dolog

:D Annyira, hogy combom is, meg a karom is jól leégett…

De nem baj

Aztán olyan este fél 8 körül értünk haza. Gyors zuhi, hajmosás, 1 óra alvás, és mentünk bulizni kollégákkal, az egyik volt kollégám szülinapját ünnepeltük

Tök jó volt, képzeljétek, még karaokeztam is

2-re értünk haza, délben keltünk

, ma délután meg a sógornőméknél voltunk vendégségben, úgyhogy tényleg nem sokat pihentünk
Kriszti,
Örülök, hogy már jobban vagy lelkileg!!! Remélem, hogy ha picikét is, de tudtam segíteni

Legyél türelmes, meglátod, minden rendben lesz!
Ja, és ha nemet mondanál, akkor utazok le hozzád, és jól kupán váglak
Lexi drága,
Először is: Nagyon csini a pocid!!!

:D
Hát nem semmi körülmények voltak a kórházban!!! Nem csodálom, hogy hazamenekültél!!!

De kérlek, pihenj sokat, és egyáltalán ne csinálj semmit inkább otthon. De tényleg. Az viszont jó, hogy ennyire rendes volt a dokid, ez nagy ritkaság ám!! Remélem minden rendben lesz a holnapi UH-n, és hogy a family-vel sem találkozol!!!! Kérlek, ne idegeskedj, jóóóó???? Puszi, és drukk-hegyek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Elan,
Elevittől peteérés? Hátha van benne valami… lehet, hogy én is elkezdem

Hátha… Ezen ne múljon
Na megyek, mert tök késő van, és holnap meló

Szép álmokat mindenkinek!
Ui: bocs, hogy nem írtam mindenkinek, de eléggé fáradt vagyok! Puszi!