A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

kép Simirôl, Votiv kérte...

Kép
borri

Sziasztok!

Feltöltöttem pár képet Emmáról, Manóka11 az album neve!

m

Kép
Kép
manoka11

Ildi,
persze, jó lesz! Ha nem venném fel, ne csüggedj, csak leraktam valahová, akkor küldj egy sms-t! Kép

vera
kisün

Manóka,
csudaaranyos gyönyörűség KépKépKép
kisün

Sziasztok!

Borri, nagyon szép kislegény ám Simi!Kép

Oxi, Zsanci küldöm a receptet!Kép
zanza

Szokásos kép: itt írok, amott olvasok..
Tehát:

Gigi!
4es vizsgához gratula, a többit még nem olvasom...

Ildi!
IGEN!!! A PASIK MIND... ha éhesek, jujjjjj.. és ha álmosak még jujjabb... Kép
Timi már szkinhed?
Ha párod belejön a leolvasásba (pár hét) már sokkal könnyebb lesz, kitartás!!!

Jucus!
Hát, csak miattam ne csinálj... (salit) de mivel másnak is ízleni fog: csinálj! Kép

Zsanci!
Gratula a elsö/másodszülettekhez, édes lehet ajándékot kapni. Kép

Recca!
Mi volt a kérdés? (Bocsi...) Nekem is intézi a sulim, de hátha nátha.

Moose!
Költözzünk össze egy jó nagy házba mind.... Kép
Barát 5.0ás lassan férj 1.0ás lesz (ma 5 éve hogy.. és jövö hónapban 1 éve a neje.. értitek? Kép) És valami ékszerész elött láttam kódorogni... Kép

Manoka!
Már sokan válaszoltak, de én is ezt teszem: fürdövíz iható forralatlanul is. Kép (Csak Eszti issza? És eszi a habos kezét?) Csonkhoz víz ne érjen.

Ficánka!
Borfeszt szoptatósoknak? Hm... hogy felhúzzanak és úgy hagyjanak? Kép Akkor inkább kihagyom, majd jövöre. (Ha már nem lesz szopi és még nem lesz poci.Kép)

Moose!
Eddig apa fözött, de mióta dolgozik, nekem kell vazzeg.... ált.ban délig kihülyéskedem itt magam, aztán nekiesek, aztán az elég 2 napra. A hétvége zavaros. Eszti, ha nem alszik, a kocsijában odatolódik mellém a konyhába, mire 4 éves lesz, egyedül is menni fog neki a lázárkodás, remélem, én meg hanyattdölhetek. Kép

Gigi!
Na, volt jóindulat a tantóbácsiban? Nagyon taknyos vagy? Most akkor nem viszel minket? HELP!

ZSANCI!!!
TE VAGY AZ ÉN EMBEREM!!! Utáljuk együtt Marsianikót, jó? Kép (Egyébként életem elsö iq tesztjén átestem, sztem mehetett volna jobban is, (nerm jutottam be a 2%ba... de néha mire felfogtam a kérdést, letelt az idö, és legközelebb leveszem a hangot, mert ne pofázzanak bele....Kép )

Borri!
Masszír-masszír-masszír!!! ÉS fejés-fejés-fejés!! És szopi-szopi-szopi! Ha fáj, annál inkább. Nekem csak ez segített.

Végéreértem. Juhéj.Na ha ez most nem megy át.....
neet
neet

Zsanci, nem találtam email-címet, hova küldjem, vagy vigyem a talira leírva?
zanza

Manoka!
Minimanó nagyon édes, de a babanettel lehet a gond, az én újonnan feltett képeim is csíkosak lettek... volna... mert letöröltem öket.

Ja, és ha Gigi (és más) nem tud elvinni, már nem félek buszozni sem a kicsivel, úgyhogy megyünk. Bogárka, mélt küldök mindjárt, reply please!
neet
neet

Bogárka!
Mél ment, remélem még olvasod holnapig. Ha mégsem, ide is irom, h hütsél be valami jó kis sört, mert nagyon megszomjazom, mire a Szoborparktól bablattyogunk Esztivel a zuccátokig. Kép Most jól kinéztem a térképen, sztem sokkal rövidebb, mint a Camponától haza. Kép Vagy hüje vagyok? Szerinted?

Ja, és ha nem gond, most én is piókát viszek (meleget,de majd kihül...), de kifogyott az éléskamra...
neet
neet

Lányok, a köv sorokat VikApi írta 17-én reggel 10-kor Nektek, csak nem tudta elküldeni. . . . . azt hiszem megtartom!!!!!!!

"Hogy milyen volt: hirtelen nem is tudok visszaemlékezni a részletekre.

Hogy most milyen: azt megfogalmazni vagyok képtelen.

Mérhetetlenül fáradt vagyok és mégsem tudok elaludni, mert mindig az a ficánkoló kis csöppség jut az eszembe, azokkal a hihetetlenül kék szemekkel és huncut mosollyal. Most itthon ülök a fotelban, könnyes a szemem és csak megköszönni tudom a világ legcsodálatosabb feleségének, hogy megajándékozott ezzel az érzéssel:

APA LETTEM!!!"

Lizzi itt szuszog rajtam, nem volt hajlandó háton elaludni.
Ma este leírom a szülést, ha minden jól megy. . . . du. megyünk sétálni, bebeeeeeeeeeeeeee

Kép
ada007

Ada!
Gratulálok a babához és egyúttal a papához is. Nem semmik vagytok. Kép
neet
neet

Sziasztok,

Nagyon rég jártam erre, nem tudom valaki emlékszik-e még rám, kérdezném lehet-e ismét csatlakozni?
Néha olvastalak benneteket olyan gyorsan telik az idő, nagyon sok baba megszületett, az aki reménykedett hogy nemsokára pocaklakót kap, már meg is kapta Kép
Bruni jól van holnap lesz 10 hónapos. Önállóan lépeget, max 4 lépést tud megtenni. Hosszú percekig - persze kapaszokodás nálkül - áll, legugol, feláll. Babakocsiban már nem szeret ülni. Játszótérre járunk, kirándulni háti hordozóban ma délután pedig kipróbáljuk a biciklizést a bicikliülésben.
Remélem visszafogadtok,
elkóborolt zsebi
zsebi2004

Visszaolvastam, írni nehezen tudok, mert kistündér rajtam alszik.

Viket megtartom:-) tényleg csodálatost írt Nektek.

Most lassan szopi, aztán az Első Séta. . . .

Végre éhes vagyok, eddig alig volt étvágyam, pocakom majdnem a régi, igaz kelttészta-like, de bánja a kánya

tejem rengeteg; kicsit bénázás van a szopival, egyik cickó rulez, a másikkal küzdünk, kicsi a bimbaj, meg pici a cickó, nehezen kap rá. . .

szopi előtt fejnem kell, mert kemény a cici, meg utána is. . . . aventtel nem is vészes

ülni még nem megy csak féloldalasan, majd az ülveszopcsi menni fog jobban

Lizzi eszik, alszik, bömbi ritán van csak.

Este megpróbálok jönni.
ada007

Szia Elkóborolt Zsebi!
Örülünk, hogy visszataláltál a nyájhoz! De most már aztán maradni! Kép Gratula a kis örökmozgónak.

Ada!
Az a kelttészta majd összébbmegy, ne izgulj, és a szopi is fog sokkal jobban is menni. Bár ahogy olvaslak, nem is tünik most sem annyira vészesnek.
Kitartás! Kép
neet
neet

Kicsit OFF csak:

Ne felejtsétek-akiket érdekelt- hogy ma este lesz a NatGeo-n az a bizonyos film a születésről és ami az előtt van! Video már belőveKép
zozi

Hali,

senki nem mondja hogy ne menjek.......Kép
de azt se hogy menjek...Kép
most akkor mit csináljak??????????????????
elég taknyos vagyok,de nem fáj semmim láz nuku,csak folyik a taknyom meg néha a nyálam isKép

neet,
szerintem nem tom,de nem lenne túl jó ha mennék,nem?nem akarok senkit megbacizni,az meg hogy én leülök egy fa tövébe bálinttalKép ti meg a kert másik végében.......Kép
de ha mindenki azt mondja menjek akkor megyek és persze viszlek is!

ada,
gratula,gratula,gratulaKép
tündérke a babó!következőKép???????????????????????
Vendég

Gigi!
Ne érts félre, de én nem jönnék. Mármint ha szarul érezném magam, az még csak egy dolog (pl ha csak fej- vagy fogfájásom lenne), de ha esetleg fertöznék is (ki tudja pontosan melyik orrfolyásos baci fertöz és melyik jóindulatú??), nem vágnék bele. Miattunk n aggódj, már megy a maraton is, Bogárka meg itt van a szomszédban. A könyvet meg még úgyse olvastad ki... Kép
Szóval dönts te, de ha nem vagy biztos benne, inkább kúráld ki magad, szerintem.
neet, az óvatos
neet

Zsanci, akkor hozod a cabriót? Kép

még nem olvastam vissza 1 sort se, most meg el akarok menni sétálni, csak becsekkoltam
aztán majd jövök
puszi mindenkinek

votiv 8)
votiv

Gigi: Nekem is ez a kórságom volt, el is különítettek a kórházban, mert nem tudták, hogy csak sima nátha, vagy a mostani vírus csapott le rám. Mivel senki nem tudja pontosan, mi a baj, mekkora és elmúlik-e holnapra, ezért nem válaszoltunk.

Jucus, Beetrix: Holnap már nem leszek netközelben, csak telefonon. De megyek, ígérem Kép
Beetrix: Írj, hogy akkor kell-e a fuvar!

Ada: Jó sétázást!

KépKép
oxigen
Györköny

Vera, nem jut eszembe a védőnéni neve, :DD valami Mihályné, vagy teljesen más??? :D :D :D

Ildi, úgy érzem kissé rátok jár a rúd. Füstölés, stb.

Borri! Nagyon édes Simi, és milyen jó!!! Kép

Ada gratulálok a Babucihoz és a Papucihoz is!!

ancsipancsi

neet,oxi,

köszi,én is így gondoltam,mármint hogy nem megyekKép
csak vártam valami megerősítésre tőletek!
neet:sory,de ha meggyógyultam elmegyek értetek és átjöttök,rendi?

szóval mindenki,
sajnos nem megyek a talir,MOST SEM Kép
tényleg nem akarok senkit sem megfertőzni(gigi, a jóindulatú)
ti érezzétek nagyon jól magatokat és azért gondoljatok ránk,mi is fogunk rátokKép
még jövök,csak néha kell apának is a gépKép
Vendég

Vinci ma megfordult!!! Kétszer (hasról hátra)! Végre, már kezdtem kicsit aggódni... De most nagyon örülök:
egy büszke anyuka Kép Kép Kép
blaye

Gigi,
sajnálom, hogy beteg lettél, jobbulást!

Ada,
Én is gratulálok, Babához és Papához is! És szuper, hogy ilyen gyönyörű idő van és tudtok már sétálni menni...

Votiv,
Akkor most milyen nozodát vegyen Papa holnap a patikában? (oltás kedden lesz) Hib-DPT D30-at? Köszi!
blaye

Séta király volt, igazgátsebbel nem egy leányálom, de kisBotrány végidurmolta, szomszédok meg értetlenkedtek, hogy egy héttel ezelőtt még egyben voltam. . .

Naná, még szerencse, hogy nem egy álló hétig jön ki a gyermek a pocakból, nem? :-)))))))))

Szia Pink, meg Bevau gratulálok a bébikhez!

No meg természetesen a többi bébikéhez is (Macs, Hibik, Szegfű, Szamóta, Erika7, meg Mindenki aki most nem jut eszembe, mert állva gépelek és qrvára húzódik ott lent. . . :-()

Gyerekek a gátsebbel annyi a baj, hogy baromi rossz helyen van. . . . szinte minden egyes mozdulatnál használd azt a tájékot, hogyafeneegyemeg ;-)))))))))

Na, el kajolni, nemsoká fürcsi, meg ismt szopitime. . . .

Neet: köszönöm a bíztatást, elkeseredve nem vagyok, egyszerűen csak küzdeni kell és kész...feladni nem fogjuk....

a h-ban minden oké volt, csecsemősök nagyon sokat segítettek, igaz nem voltam szívbajos és állandóan a nyakukra jártam, meg telefonáltam, ha kellett segítség...

mindenkim mást mondott, volt amit kipróbáltunk, volt, amit nem, van ami bejött, van ami nem...

szopihoz javasolták a bimbóvédőt, de úgy gondoltam, hogy anélkül is menn fog és voila, vagy hogy kell írni....

na, nem bírok tovább állni, megyek ledőlök...
csóka lányok

(Gigi: 6 hét kényszerszünet után készül a következő gyerkőc :-)))))
ada007

Blaye, büszke anyuka!Kép
Gratulálok! A fiad a nagykönyv szerint csinálja. Kép Elöször hasról hátra szokás. Kép
Már látom magunkat, ahogy holnap noszogatjuk a gyermekeinket, hogy fordulj, mássz, hozd vissza a labdát, ülj, stb. Kép Kép Kép
neet
neet

Ada,
gátsebről hasonló véleményen vagyok, de abban bízom, hogy 2. szülésnél már nem lesz. Egyébként azt hittem, hogy húúú, az nagyon durván nézhet ki, egyszer próbáltam tükörrel megnézni és alig találtam meg, szinte nem is látszik, szóval gyorsan és jól gyógyul. Kép

Neet,
igen, akkor holnap! Kép
blaye

én is dicsekedhetek?
Isti ma elindult, és a fél franciaágyat átkúszta - a távirányítóért KépKép

votiv 8)
votiv

Blaye, igen, HIB-DPT D30!

votiv 8)
votiv

Votiv, gratula IstinekKép

Kép
babarozsa

Votiv,
Nagyon ügyes Isti, gratula! Kép
És köszi a szer megnevezését! Kép
blaye

Neet!

Igen, tegnap megkopasztottuk Timcsi babát a nullásgéppel! Most fél centis a haja és így is tök édi! És tökre megnyugodtam, hogy nem kell 5 percenként a tenyerét nézegetnem, hogy nincs-e tele hajjal!Kép

Votiv!
Gratula Istinek!Kép

Blaye!
Vincinek is!

Gigi!
Jobbulást!Kép

Készül az extra-csokis, kakaós piskóta!Kép

Ildi
ildi76

Joindulatu Gigi Kép szerintem is hagyd ki inkabb Kép Nemreg nekunk is ilyenunk volt a nyullal, semmi hoem., "csak orrfolyas", de azert sz*r volt, mert ejjel is tobbszor fel kellett kelni porszivozni szegenynek es nem is tudott visszaaludni, csak ket ora mulva, ugyhogy ha jonnel es elkapnank, akkor neked kene nalunk ejjel porszivozni!

Ada, meg a vasarlasi tanfolyammal is logsz, ugye tudod? Kép Es kik ezek az ismeretlenek, akiknek gratulaltal? A tobbi szereplo a szappanoperabol vagy masik topic, csak veletlen ide irtad?

Manoka, Bori, szuperek a kepek Kép

Minden ugyesbabanak gratula! De Neet, szerintem nem jo a nagykonyved, mert attol fugg, hogy melyik atfordulas az elso, hogy hason vagy haton van altalaban a gyerkoc. Nyul peldaul haton volt sokat, ugyhogy elobb hatrol hasra fordult at de aztan eleg gyorsan megvolt a hasrol hatra is. A baratnem lanya meg sokat volt hason, neki a hasrol hatra ment elobb es erdekes modon a masik meg sokaig egyaltalan nem, mondjuk abbol a szempontbol jo volt, hogy o igy meg sokaig tudott nyugodtan pelenkazni, nem kellett birkoznia a kisholggyel. Szal sztem a nagykonyvet hajitsd ki.

Zozi, koszi az emlekeztetot. Ildi, Neet, meg nemtommarki, meg nem biztos, hogy sikerul felvenni a filmet a gepre, mert meg csak ma rekonstrualta apa a dog macsek utan, ugyhogy meg tesztuzem van...

Elkallodott Zsebi, hat persze, hogy emlekszunk. Bruni csak 3 nappal idosebb a nyuszimnal es mar gyalogol, orulet! (A lanykam inkabb cipelteti magat, ma is tobbszor ki kellett vennem a babakocsibol.) Mostmar ne logjal meg! Kép

Ja, ma sem voltunk sehol, de azert a noi szakasz masfel orat setazott delutan.
moosejaw

Sziasztok Lányok!
Megpróbálok visszaolvasni, de elég nyomi vagyok. Délután aludtam 2,5 órát, és képtelen vagyok magamhoz térni. De igyekszem!

Ja, megvettem a túrótortához a hozzávalókat, úgyhogy nagy baj nem történhet! Kép

Zanza,
most jól lebuktam pincefesztivál-ügyben! áááá különben nemis. holnap ott leszek a megbeszélt helyen és időben. Kép

Neet,
igazad van, úgyhogy bocs minden szoptatós (és várandós) és bortszerető mamától, hogy ilyen progit ajánlgatok. arra gondoltam, hogy a koncertek és a különböző gyerekprogramok és érdekességek, meg a hangulat elég figyelemelterelőnek, de rá kellett jönnöm, hogy mégiscsak az egész a BOR-ról szól. úgyhogy inkább mi sem mentünk.

Moose,
remélem ma egész nap sétáltatok! én elég nehezen bírtam a meleget, szerintem mindegy, hogy délelőtt van vagy délután, ugyanúgy meleg van. de attól még menni KELL!!!!

Manóka, Ada
kiscsajszik gyönyörűek, másodiknak énisénisénis ilyet! majd avassatok be, hogy hogy lehet copfosat csinálni, mert az én kedvesem szerint ő csak fiút tud, mindkettőnk fájdalmára ...
pihenjetek, amennyit csak lehet, mi drukkolunk, hogy minden rendben legyen!

Manó,
tök jó, hogy így pörögsz, én sem vagyok annak híve, hogy egész nap csak dögöljünk, azért mert várandósok vagyunk, de azért egy kicsit lassíts! nem dől össze a világ, ha valami nem készül el, még van 3 hét, az még tök sok! persze megértelek, nekem is azon jár az eszem, hogy még mit kéne csinálni, amíg jön a babóca. de tartalékolni kell az energiádat, hogy tudjál neki segíteni, amikor szeretne már kibújni! na, nem akarok prédikálni, bocs! Kép

Zsanci,
banánfagyi? ... nyaminyami ... milyen volt? fagyigép milyen fajta, és mit kell beletenni, gyümit meg tejet, meg vizet ... avass be kérlek a részletekbe!

Gigi,
brühühü ... most olvasom, hogy nem jössz! Kép
mi lenne, ha meggyógyulnál holnapig? légyszilégyszilégyszi

fic.
ficánka

Blaye, Votiv
gratula Vincinek és Istinek! Kép legyetek is büszkék az ügyes kiskrapekjaitokra!

Ildi,
tök aranyos lehet Timcsi! Kép és az az extracsokis kakaós piskóta a talira készül? mindegy is, mindenképpen NYAMI! nem kéne leellenőrízni előre a minőséget, mert én SZÍVESEN! KépKép
ficánka

Moose,
azért a másfél óra séta se rossz, kár, h a ffiszakasz nem csatlakozott. nehéz néha ezeket a pasikat kirobbantani, de nem szabad feladni! Kép
ficánka

Sali a hütőben figyel!

A fekete kézKép
20170114224602

Végre egy kicsi szussz!

Ada
Nagyon gratulálunk, Lizzi egy kis tündér!

Ildi
Imélem pappliza@freemail.hu

Szdorka és
Arivirág
mélt küldök majd csak jussak ki a géphez mert kicsit elusztam a gyerekseregben.

Ancsi
Jó kezekben leszel!
kókuszdió

Lányok
A talit még nemtudom, bár a süti már kész van. De ma is alig birtam a lányokkal, egymás után kapkodtam fel őket. Holnap a párom is dolgozik és nem tud elkisérni igy a három gyerkőc kicsit huzos BKV-val. Majd holnap kiderül.

Igy lehet, hogy holnap igazoltan hiányzunk!

Pusza
Kókuszdió
kókuszdió

Sziasztok!
Csak gyorsan, mert azt játsza a netünk, hogy kb. 5 percig megy, aztán szinte leáll, újra kell indítani a gépet, hogy megint menjen 5 percig Kép

De a holnappal minden oké, Ildi, a teraszon van egy nagy árnyékoló, azt gondoltam most ott lenne a kp.-i hely, szóval megpróbálunk majd behúzódni az árnyékba Kép

Neet!
Szoborpark tényleg nincs messze, pláne, hogy lefelé kell jönni, szinte majd csak repülsz a babakocsi után Kép Sör? Megnézem van-e itthon (bár mi inkább borosak vagyunk), és ha találok behűtöm ígérem Kép

Jóéjt, és várunk Mindenkit!!!

Bogárka (36)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szép Estét Mindenkinek!

Ada, Manóka!
Nagyon-nagyon irigy vagyok:-)) Gyönyörűek ezek a lányok!!!

Már most arra gondolok Ficánka,
hogy a pasijainknak milyen szép csajaik lesznek:-)))
Egyébként köszönöm a bíztatást, igen tegnap is meg ma is sikerült túlhajtanom magam ....
De tudod nem fogom fel, hogy ez már nekem nem megy,
ugyanolyan intenzitással kezdem el a dolgokat és csak később esik le, hogy hoppá leszakad a derekam vagy a talpam fáj:-)))
Hát ez van sajna....

Ügyi vagy énis megvettem mindent az epertortához holnap reggel sütöm is!

Votív!
Isti egy álomszép szuperman! Persze, hogy érdekli a távirányító:-))

Blaye!
Legyél is büszke! Van mire!

Kókuszdió!
Nagyon hiányoznál ha nem jönnél, de persze 3 gyerekkel minden felmentést megkapsz!
Én nem is tudom, hogy hogy bírnám!
Minden elismerésem ismét!

Gigi!
Jobbulást!

Neet!
Akkor holnap ismét megcsodálhatjuk azt a tüneményes lányod???

Oxi!
Gondolom már kiélvezted az otthonlétet ha már kertészkedtek is!
Mesélj, hogy napoztattad a kicsit???

Manó27
(37+2)
manó27

Jucus,
már nagyon várom, hogy megkóstolhassam a híres salidat! hiába a késői óra, én most is szívesen rámennék. nemtom, mi van velem, eddig nem nagyon volt étvágyam a várandóság alatt, de ez az utolsó hónap veszedelmes! gyorsan le is fekszek, akkor hamarabb lesz holnap! Kép

Manó,
én is így vagyok vele, aztán meg itt is fáj meg ott is fáj, de többnyire én is jól vagyok. tegnap voltunk este kerti partizni, egészen fél 2-ig bírtam, mindenki csodálkozott, hogy milyen jól bírom a nagy pocimmal. én már egy kicsit untam a 3 fő kérdést: mikor születünk, fiú v. lány, hogy fogják hívni, úgyhogy már soroltam egymás után a válaszokat. de azért persze jól éreztem magam. csak ma tök nyomi vagyok, de azt hiszem, ebbe a meleg is besegített. te hogy viseled? sokat mocorog neked is a kicsi? bevallom, néha fáj egy picit, de olyankor mindig arra gondolok, hogy szegény, már olyan szűkös neki a hely. ezért mostmár tényleg inkább többször eszem keveset, holnap a talin viszont olyan finomságok ígérkeznek, hogy nem hiszem, hogy ezt be tudom tartani. Kép
holnap gondolok rád konyhatündérkedés közben! mivel Te epertortát hozol, meg a muffinok tetején is ott fognak mosolyogni, én vegyes piros gyümiket teszek a túrótortához. remélem, így is ízleni fog mindenkinek!
fic.
ficánka

Sziasztok!

Ada, gyönyörü a lyány!

Ficánka, ezt a boros témát szépen kitárgyaljuk majd az uton!Kép

Mindenki jó éjszakát!
zanza

Sziasztok Lanyok!

HazajottunkKépKép

Holnap megprobalok visszaolvasni+megirni a szulestortenetet,de addig is par kep Akosrol:

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3632&page=3

Kriszta es Akos
4 napKépKép (furcsa,hogy nem heteket kell irnomKép )

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Emma és Ákos!

Nagyon szépek vagytok,szüleiteknek csak gratulálni tudok!És aztán tessék most őket jó megnevelni,de azért hagyjátok anyát aludni is éjjel!

Jucus
20170114224602

Bkriszta prüntyögöje is könnyeket csalt a szemembe. Kép
Emmáról már áradoztam, de ismét megteszem. Kép

Nna, nézegetem még moose régi albumát, próbálom a neveket jegyezni, bár pár már megvan. Kép

Hja, és Isti tipikus férfi (lesz) ha a távirányítóért már most elindult. Kép

Akkor vigyünk sok pénzt a talira, lesz börze, ugye?
neet
neet

Nektek is ilyen iszonyú lassan jön be az oldal? Vagy csak én bénázom? Vagy alszotok még? Hey, it's Monday!
neet
neet

Neet
Mit csinalsz itt hajnalok hajnalan? Kép

Pici babocak tunderiek!Meg jo,hogy nekem is van egy kis szuszmakom itt, mert egyebkent nagyon de nagyon irigykednek!!!! Kép

Jo talit csajok!A kovetkezore mi is megyunk!!! Remelem lesz kovetkezo?!

Norka
norkini

Norkini!
Átmentem pacsirtába, mióta apa dolgozik... már fújtam levegöt a medibe (tüdövel) de valahol ereszt + elpakoltam a fünyírót, plusz lélekben készülök a délutáni sétához. Itt bent olyan hüvös van, kint meg már most tökjómeleg. Kép
Csak ti lustálkodtok ennyit. Kép
neet, a hiperaktív
neet

Sziasztok !

Borri ! Megoldódott a csomó ? Nekem is pont ott volt , meleg zuhany alatt masszíroztam , de Áron is nagyon jól besegített és eltünt .

Ada !
Férjed sorai nagyon meghatóak voltak , szerintem is tartsd meg Kép)
Kislány nagyon édes !

Kép
Kép
greenolive

Neet (Votiv), Isti egy rendes pasi lesz, ha ő indul a távirányítóért, és nem pedig csak mutogat rá, hogy vigyék oda neki Kép

Kriszta! gratulálok és sok boldogságot kívánok az új családtaghoz. a fotókon nagyon jól nézel ki, mintha nem is most szültél volna Kép

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?