A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Visszaolvasni nem semmi ....

Kriszta ! Nektek is szívből gratulálok !!!!

Votiv ! Mennyi idős Isti ? Persze egyből a távirányító Kép)) Baraátnőm kisfia is csak a mobiltelefon miatt indult el Kép

Kép
Kép
greenolive

Kriszta,
gyönyörűek vagytokKép Kép Kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!

votiv,
bálint most szedi ki az elemet a számológépbőlKép

mindenki,
sajnos nem lettem jobbanKépmost már tuti fix hogy nem megyünk a taliraKép Kép Képúúúúúúúúúúúúúgy sajnálom!megyek is nyalogatom sebeimetKép

zsanci,
ha írsz egy címet a gigi83@galamb.net-re feladom postán a sab-siplexet neked,rendi?
cupp
Vendég

Gigi!
Az elemekkel vigyázz!
Most már nem fo..om a szót, majd a talin, de ezt még ideírom: Eszter olllyan édes volt, ahogy a zizegö, színes reklámújság után nyújtózkodott, én hülye meg odaadtam. Na, tömte is volna egyböl a szájába, de elvettem, erre kitört a parasztgyalázat. Kiabálás, sírás, igazi csajos hiszti. Tanulság: csak olyasmit adjunk a ded kezébe, amit aztán nem akarunk 1 perc múlva elvenni töle, mert zokon veszi.
neet
neet

Sziasztok,

Babócák gyönyörűek. Kis lurkóm a látványuktól elkezdett ugrálni a pocimba, imádja a babákat.... De ő még marad egy kicsit bent, remélem.

Lányok: egy kérdés. Tényleg nem gond, ha esetleg elmennék a talitokra én is Bogárkához. Nem szeretnék bepofátlankodni, de olyan jó lenne kerületi és környékbeli kismamákat és kisbabásokat megismerni. Bár már nem vagyok Szt.Imrés (sajnos) talán majd a következővel....

Manó27, Recca: ti mentek?

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Neet,
akkor Dóci is IGAZI FÉRFI lesz, mert a távirányító a mindene KépKép ja, újság meg MINDENFÉLE PAPÍR ugyanaz, és ez majd csak fokozódik Kép lányom most érte el a fázist, amikor már asztalról-kanapéról is szisztematikusan vadássza a papírokat Kép

Gigi,
sajnálom Kép

Kriszta,
megyek, megnézem,

vera
kisün

Johanna,
GYERE!!!!! Kép
kisün

Johanna!
Tényleg nem gond. Kép Bár nem én vagyok a házigazda, de Bogárka meg olyan jófej, hogy úgyis megengedi. Vagy tudod mit? Ha nem, akkor tegyél ki egy postitet Kókuszdió vagy Gigi névvel, ök felmentést kaptak, és hátha így nem ismernek fel... Kép

Kisün!
Áháá. Szóval ide ráérsz írni, mélben meg rohansz? Sértödös szm lesz itt mindjárt... Kép
neet
neet

Sziasztok!

Nem sikerült a kakaós süti!KépKépKépKép
Ilyen még nem volt! És pont most! Bepárásodott a deszkán, amíg hűlt és most tök ragacsos az egész!
Most mit csináljak? Vigyek ásványvizet???

Gigi!
Tényleg ne szomorkodj, gondolunk rád! Nekem is tök sz.r volt, amikor az előzőre nem tudtam menni!De a következő talin ott leszel!

Johanna!
Várunk!

Vera!
Próbálom jól időzíteni a szopikat! Ha fél 12-kor meg tudom tömni Timit, akkor 3-kor jó lenne a tali! Az ugye nincs későn?Kép
Csörgök azért!

Ildi
ildi76

Köszi lányok a szíves invitálást.. Bogárka meghívott, Õt "ismerem" személyesen, már egyszer találkoztunk, ez már komoly ismeretség... csak nem akartam, hogy esetleg a többiek ne csattanjanak ki az örömtől amikor meglátnak. és nehogy mackós biztonsági őrök vezessenek ki szégyen szemre.... :-)))))

Ezek szerint babucik is lesznek....jaj de jó, Zsebi ugrálni fog örömében.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Megpróbálom visszaolvasni a hétvégi termést, mert rengeteget írtatok.

Ruz!

Teljesen egyet értek Veled! Én is azért nem örültem neki, hogy nincs egy szabad hétvégénk se. Arról nem is beszélve, hogy itt a jó idő. De végülis úgy alakult, hogy szombat a miénk volt, szombat este a férjem hazament, vasárnap ebédre visszajött. De nem is nagyon érzékeltem, mert fél 11-kor keltem, (nem tudom, hogy csináltam), és délre meg már velünk volt. Kép
Aztán elmentünk a sógornőmékhez! Nagyon féltem tőle, hogy egy pofavizit lesz, de nem az volt szerencsére. Nagyon vártak, jót beszélgettünk. Lehet, hogy még kisruhákat is fogunk tőlük kapni! Kép
Ez azért nagy szó, ám! Attól függ, hogy a gyerekek között mennyi különbség lesz, most 10 hét van a két terhesség között.
Felmerült a jogsi kérdése is. Szerinte nekem még beleférne. De beszélgettük a férjemmel. Hogy nem szívesen vágnék bele, mert mi van ha belecsúszik az utolsó hónapba, vagy nem tudom végigcsinálni? Szerinte még éppen beleférnék. Passz...
Mert állítólag gyerekkel még nehezebben lesz. Viszont ilyenkor eszembe jut, hogy anyu amikor szerezte a jogsiját, öcsém 8 hónapos volt. Akkor mégiscsak lehet gyerek mellett?

A Monapelt én is ki fogom próbálni! Kép

Eper! Vettem a zöldségesnél, és nagyon finom volt. Nem olyan, mint az auchanos, meg nem is volt olyan drága. Kép

Szerintetek lehet a magzatnak apahiánya? Fél napig nem találkoztunk apával, aztán amikor megjött, úgy rúgdosott, hogy csak na. Erősen, és rettentő sokat. Kép

Gyönyörűek a babák!! Kép
mkatus

Ildi!
Ez meg Murphy... ne bánkódj, lesz elég ennivaló. És ha már nincs idöd leszaladni vízért, sztem megleszünk nélküle. Fel a fejjel és nemsoká' talizunk. Kép Én már lélekben ott vagyok. Kép
Épp próbálgatom a ruhákat Esztire, mi legyen rajta a kövi portfólión. Kép
neet
neet

Johanna! nekem 50%, hogy megyek-e, mert ügyfelek jönnek, ha nem tudom lerázni őket Kép).
te mikor mégy? merről? Kép

ancsipancsi

Ildi, azért fordítsd meg a sütit, hátha kiszárad a párás része!!!

ancsipancsi

Bori, nekem csak a forrozuhany+nyuszi tudta megoldani a csomokat. Szippanto nem. Mindenfele pozociot probaljatok ki, biztos tud a srac segiteni. Ha jol emlekszem, akkor LLLneni azt magyarazta anno, hogy a baba nozija legyen a csomo iranyaba.

Kriszta! Kép Szuperek a kepek! Es maris! Epphogy hazaertel. Szelvesz+fitt mami vagy Kép

Nyuszi mar evett is taviranyitot. Akkor o mennyire ferfias? Kép

Johanna, rengeteg baba lesz, az a par pocakos elveszik majd kozottuk Kép Majd meglatod!
moosejaw

Neet,
tanulok, ilyen nyúlfaroknyi (bocs moose) hozzászólásokra telik csak Kép mert FÜGGÕ lettem Kép

Ildi,
3 szuper, azért telefonálj majd Kép én ragacsosan is szeretem a sütit Kép

vera
kisün

Ancsi: én egészen közel lakom hozzá, a sáfrány utcából megyek... Te merről?

Ó, de jó, mármint a sok baba no meg a szép idő. Happy vagyok....

MKatus: az én babócám, apának mindig örül, amikor esténként hazajön, kirúgja a hasam falát, annyira édes.. szóval lehetséges az apa hiány, vagy egyszerűen az öröm beszél belőlük.

Ancsi gyere..........

johannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

ó, én egész közelről Kép, őrmező környékéről.

nagy alkudozásban vagyok a főnökömmel menésileg Kép

ancsipancsi

Neet,
küldtem egy hoszabbat, hogy még szóba állj velem délután KépKép
vera
kisün

Hello Lányok!

Köszönöm a gratulákat Mindenkinek! Rettentően boldogok vagyunk, így kerek a világ :-))))))))))
Annyira szeretem ezt a Vikapát is, hogy csak na, és teljesen be vagyok kattanva, fogalmam sincs hogy bíroom ki a 6 hetet, gátseb ide, vagy oda
;-)

Hanna eddigi teljesítménye alapján mintabébi, 4 óránként kér enni, jó nagyot szopizik (mindkét cici csumára kiszivattyúzva, peluscsere kb 45 perc), aztán alszik köv. szopiig, hasa csak akkor fáj, ha a bolond szülei elfelejtik a büfit, akkor is max fél óra, amíg megnyugszik apa ölelő karjaiban :-)

Szóval angyalt kaptunk, remélem nem romlik el benne semmilyen alkatrész :-)))))

Séta ma már 30 perc lesz, elmegyünk fagyizni. Védőnéni ma volt, holnap dokinéni jön, egy hét múlva be kell menni megméredzkedni, mert itthon nincs mérleg. Védőnéni meg szerette volna nézni a köldökét, de nem engedtem felvenni Lizzit, mert két szopi közt voltunk félúton. . . . szóval nem vette fel. . .

No, egyelőre ennyi rólunk.

Szüléstörténet készül. . . .

Votiv: Isti ügyes, igazi férfi, már most me akarja szerezni a távirányítást.

Manó11, remélem jól vagytok ám!!!!!!

Oxi: köszönöm a sok segítséget a kh-ban,jó, hogy ott voltál és örülök, hogy hazaengedtek Kép

Moos: tanfolyás nem marad el, csak halasztódik
;-)

Lányok, nemsoká tali és én olyan irigy vagyok, legszivesebben elmennék az alig egy hetesemmel, meg apival...ha lenne autónk, meg is tenném egy bekukkra, így csak gondolok rátok....

No, lépek ebédelni.
Csóka, Ada
ada007

Ada,

Jó hallani, hogy ilyen aktívak vagytok, tényleg kár, hogy nem jöttök, de azért még nagyon pici a babuci, majd legközelebb... Minden jókat néktek.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Ada!
Ezek a minibabák sincsenek cukorból, meg influenza sincs, stb, de azért pár hetet bírj ki mocorgás nélkül. Te se mozdulj ki sokat, mert sok bacit hazavihetsz, aztán maj késöbb mehettek eleget.
Ami a 6 hetet illeti... nos, ha jólérzed magad, no para. Kép Legfeljebb ostor és dominaszerkó nélkül, finoman. Kép

Bogárka!
te már biztos nem a gép elött ülsz, de azért hátha.... én fél 3 körül ott leszek a deddel, remélem, azért beengedsz, és nem kell 3ig a kapuban rostokolni.. Kép
neet
neet

Oké Neet, azért nem indulok még el vele a tecsóba, nyugi....majd holnap Kép

Mér' nem lehet elővenni a fétiscuccaimat????? és az ostorom is hiányzik, mert elvetted ...Kép

Na, szopitime.
ada007

Sziasztok lányok!
Ada, Kriszta! Gratula a két babócához.
Csak a tegnapit olvasta vissza, így ha valaki kimaradt, bocsánat.

Kicsit eltüntem,mert vgy nem voltam net közelben, vagy millió más dolgom volt. De a talira mindenképp szabaddá tettem magam. Menekülök is itthonról, mert alattunk felújítanak, mellettünk meg reggel óta elbontottak egy házat, és minden csupa por.

Csajok! Mibe öltöztessem a kiscsajt? Olyan meleg van, hogy legszívesebben csak egy kis rövidújjú bodyt adnék rá. Kell ilyankor harisnya mag hosszúújjú body?

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok Lányok!
Jó hír: tojta a hűtőben figyel, kicsit csokító, de sebaj ... én már amikor nekifogtam tudtam, hogy ilyenkor sosem lesz annyira tökéletes, mint szokott, mert nagyon szépre akartam volna. De nekem így is nagyon tetszik, NYAMI Kép

Látod, Ildi, nem vagy egyedül! Kíváncsi vagyok, Manó epertortája milyen lett! Én is szeretem minden formában az extracsokis piskótát, ragacsosan a legjobb! Különben úgyis tök meleg van, szerintem az én tortám is szét fog csúszni, most még összetartja a csatos tortasütő, de ha kibontom ... nem baj, majd kanállal! Kép

Gigi,
nagyon szomorú vagyok, hogy nem tudsz jönni a csúnya bacik miatt! Kép
ficánka

Lindi! nagyon klassz kép van a babádról a profilodban Kép
remélem nem ma készült, mert akkor tudom, hogy a vastag hacuka miatt sír ily keservesen

ancsipancsi

Halihó!

Kisült a tortalap
a helyzet a következő a krémet hűtőben kell tartani 1 óráig
szerintetek mennyire fog szétcsúszni???:-)))
Na mindegy ti akartatok epres dolgot:-)))
manó27

Johanna!!!

Gyere gyere én is ott leszek!!
Olyan régen taliztunk!!!

Ficánka!
Akkor neked is most olvasom ugyanaz a problémád:-)
Nem baj majd kanállal eszük!!!!
manó27

Tortaparások:
nem szépségverseny lesz, hanem falósverseny. Kép
Mondtam, h végül én csak üccsiket viszek, mert kifogyott a spájz? Legalább lesz öblítöanyag. Kép Nem baj, ugye? De ha baj is, most már töknyolc. Kép

Lindi!
Én nagyon szellösen öltöztetem a csajt, és viszek melegebb (hosszúujjú) cuccot is estére. Harisnya biztos nem kell, egy zokni elég ha lapul a táskádban.
neet
neet

Lindi!

Én is ezen filózom! Innen a 3.-ról nem tudom eldönteni milyen idő lehet, de nagyon kánikulának néz ki! Ha így van, akkor szerintem elég egy rövidujjú kombidressz meg zokni! Én azthiszem ezt adom Timire!

De én mit vegyek fel? Még nem szokam hozzá a nyári ruhák gondolatához és utálom a szoknyát is!Kép
ildi76

Ildi,
valami vékony gatyó pl.: len + pamut anyagból biztosan lapul a szekrényben! lényeg, hogy vékony legyen meg szellős, mert közel 30 fok van.

Neet,
köszi, megnyugtattál! az üccsi meg nagyon jó lesz, mert ebben a melegben, úgyis mindenki vedelni fogja az innivalót.

Lányok,
már úgy várom, hogy láthassam a sok-sok gyönyörű babócát. előre is bocs, hogy én nem nagyon vagyok még képben névileg, de majd igyekszem!
fic.
ficánka

sziasztok!
mi is megyünk, bár szokás szerint késünk...
Sajnos sütit nem sikerül csinálnom, mert ovi látogatóban voltunk, de vettem 2 doboz kartedórt, úgyhogy asztat viszem. Lécci, ne turkásszátok össze a legeslegeslegszebb cuccokat, mert akkor én nem tudok majd pénzt költeni, és apa este furcsán nézne rám...Kép
Manó!
Nénipelusokat elraktam, találtam baba pelust is egy keveset, azt is viszem. Meg egy majdnem egész doboz melltartóbetétet...
Votiv!
Megpróbálom vinni a verdát, egy baj lehet csak, hogy Borisz nagyon meg fogja siratni, és nem engedi majd, hogy elvidd, ezért vmi trükkhöz kéne folyamodni..majd kitalálom....

Ada, Kriszta!
Bébik édik!!! Kép Kép Kép
további szépet!!!
zs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok,

Míg végigolvastam a tegnap óta született hozzászólásokat, jól is laktamKép Ennyi édességet, de mi lesz azokkal akik a sósat szeretik? Vagy olyan nincs???

Remélem a következő talin mi is részt vehetünk, amit akár nálunk is tarthatnánk ha nem panelben laknánk.

hajnyírás, Bruninak már 2x lenyírtuk a haját először 1 centisre másodszor viszont nullással. na ekkor megszenvedtünk mire végeztünkKép Volt nagy ordítozás a családban, hogy hogy néz ki ez a gyerek, hol a haja? Most már egész hosszú neki,nem tom meddig fogjuk bírni.

Jó bulizást, fényképeket csináljatok!!!!!!!!! És számoljatok be milyen volt.

zsebi
zsebi2004

Ancsi! Az egy ezeréves kép (kb 2 hónappal ezelőtti).

Még egy bajom van. Ezek a vékony nyári felsők tök átlátszóak, és belőlem csak a két nagy cicivédő látszik. Olyan égő. valószínűleg inkább megkockáztatom az esetleges tejcifoltot. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Ja, és a lábam több sebből vérzik. Azt hittem ez a nyár még kivárja a hétvégét, és akkor gyantáztam volna, de nem, így egy tavalyi borotvával villámgyorsan nekiestem.

KépKép
KépKép
lindicita

Neet, meggyes piskota sul es kesz.
moosejaw

annyira melegem van, pedig eddig imádtam a meleget! SZÉDÜLÖK! itt ülök az íróasztalnál, melózom, de nem fizikailag (leszámítva az írást Kép ) és izzadok!!! utoljára Tunéziában jártam így, tűző 40-50 fokos napon, nem egy napvédett irodában.
totál diszkomfortérzésem van.

ráadásul a főnököm azt mondta a du. 4 órás elmenésemre, hogy majd meglátjuk = 99%, hogy kapjam be. Kép a "majd meglátjuk" ügyeket már ismerem. úgyhogy szomi vagyok, hogy nem látok babukákat, pedig éppen tegnap tört rám a félsz a Star Wars nézése közben (mikor a főhős szült), hogy mit fogok én csinálni egy csecsemővel. :/ gondolom rajtam kívül egy épeszűnek se jár ilyen a fejében.

ancsipancsi

Moose!
Sebaj, tesómnak épp az imént passzoltam át a tortásfejet, remélem, nem sértem szerzöi jogaid. Ö meg majd jól megcsinálja. Kép

Lindi!!!
Tegnapelött vagy mikor, amikor a Camponában voltam ruhát válogatni, pont ezt siránkoztam az eladó csajnak, de nem hiszem, h felfogta, bár nagyon ari és segítökész volt (ritka az ilyen), ezt nem értette, hogy melltartóbetét meg cicinövés-összemenés szopi elött-alatt-után...szóval csak alulra vásároltam, felülre nem. Majd ha nem lesz szopi...
Egyébként látszó tejfolt rosszabb, mint a betét, sztem. Így max. hiúnak néznek, akik azt hiszik, nagyobbítani szeretnéd, úgy meg azt hiszik, leetted/ittad magad úgy szimmetrikusan. Kép Dehát kit érdekel, mit gondol a nép? Kép
neet
neet

Most viszont befejeztem (végre, mi?Kép) és rendbe szedem magunkat és INDULUNK BOGÁRKÁHOZ!!! Kép
neet
neet

Ada, gratulalok a kis holgyhoz! En mar nagyon varom a szulestortenetet!Kép)

Ficanka, nem felejtettelek el, de a hetvegen nem volt idom gep ele ulni. Most eppen a munkahelyemrol, de mar megyek is, mert jonnek vissza a gyerekek a kulontornarol.

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose!

Sikerült a CD?

Ancsi!

Lehet, hogy lassan gondolkodnod kellene, hogy felhagysz a melóval! Nem? És akkor főnök pajtás koppanna egy nagyot!

Ficánka!

Most vettem észre, hogy nincs is normális nyári cuccom!...
Szóval Lindi!
Ne idegeskedj! Én is tök béna leszek! Különben is családi összejövetel lesz, nem?Kép

Ildi
ildi76

Ildi, meg nemtom, mert en akkor mar aludtam, szoval ha hazaer apa, megkerdem sikerult-e felvenni es rohamtempoban meg ki tudja-e irni. De ha megvan es nem tudom vinni, akkoris megoldjuk valahogy, ok?
moosejaw

Ildi!
Én is tök bénán fogok kinézni, nekem sincs semmi nyári gönc, főleg olyan, ami jó rám...
Votiv!
Van egy kis baj: nem találom a babakocsi táskáját...de még dolgozom rajta.
zs.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, a csomagtartonk valszeg taska nelkul is endegelyezni fogja a rakomanyt, de persze lehet, hogy Votiv igy mar elall a veteltol. Hacsak nem adsz arengedmenyt Kép

Ancsi, megszoktessunk? Kisun mar kidolgozta a tervet multkor, mikor Oxit tartottak fogva a Hban Kép
moosejaw

Moose! Kép jó is lenne! ráadásul akadékoskodó ügyfelekkel lesz dolgom Kép

Ildi már bejelentettem, hogy júni 20-án távozom, és már vágom a centit. a kopiról ők is tudnak, addig mentik ami menthető

ÉN DINKA már azon töröm a fejem, hogy mit fogok sütni a következő talira :DDDDDDD (remélem lesz!!!)

ancsipancsi

Már ott is van mindeki a talin....jujj de jó Nektek!!!!!!!!!!!!!
ada007

mi még itt vagyunk...Kép de hamarosan indulunk!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jó talizást lányok,erről is lemaradtam Kép tudom, úgy kell nekem Kép
Fényképeket rakjatok ám fel!!! Csak hogy magolhassak tovább Kép, már régi ismerősként fogok kukkolni...
Érezzétek jól magatokat, az idő már megvan hozzá!
És azt a rengeteg finomságot gyorsan megenni, mielőtt szétolvadnak. nyamm-nyamm
zozi
zozi

Ancsi!

Ne aggódj, én is ezen aggódom. Kép
De bízom magamban, csak lesz valahogy. Kép
Star Wars hogy tetszett? A férjem imádja a sorozatot, én nem annyira, de a kedvéért elmegyek. :-)

Jó szórakozást Babócák, és Anyócák! Kép
mkatus

Sziasztok!
Nem megyünk a talira, mert összedôlt a délutánom bébiszitter és autó hiányában, brühühühühüüüüüü!
Lesz következô?

Kisün, Ildi, Neet, Moose, Green, és aki még javasolt!
Köszönöm a tippeket, csodálatos módon Simi délután rácuppant a fájós cicire, és kiszippantotta a csomót! (Miért nem ment ez éjszaka?) Mindegy, lényeg, hogy elmúlt, és tökjól van. Most már csak a repedés-sebeket kell elmulasztani, és minden OK lesz. Ja, merthogy azok is vannak, de elkezdtem Bepanthennel és Neogranormonnal kenegetni, és máris jobb. Van jobb ötletetek?

Köszi a bókokat Simi nevében is. Most voltunk dokinéninél, s a gyerek 5.5 hetesen 5 kiló! Eszméletlen tempóban hízik. Szerintem mindjárt elindul a távirányítóért Kép

Na pusszantalak benneteket, érezzétek jól magatokat (kényszeredetten mosolygó szm), és legyen legközelebbi tali is, léccilécciléccilécci!

Bori, a szomorú.
borri

Szia Votiv!

Van húgom és Anikónak hívják. Hol volt (talán) az osztálytársad? A Kecskemétiben vagy a gimiben?

Milyen szemléletü dokit keresek? Szerintem olyat amilyet általában a nők. Velem foglalkozzon, ha kérdezek magyarázzon stb. Ami jó lenne, ha a kórház közelében lenne a magánrendelő.

A lányom 20 hónapos, a pocaklakó még nagyon kicsi, ezért vagyok gondolkodóban, hogy kit próbáljak ki.

A saját dokidról írhatnál az email címemre is.

Köszi

Orsi
horsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?