sziasztok csajok
mi is elünk am..csak nem volt jo a laptop..kiköpte a lelket, de mi visszaleheltettük bele
visszaolvasni ujfent lehetetlen..
rolunk: köszönjük, minden ok, elvileg valtozatlan
pelus:felvaltva libero, pampers, kiprobaltuk a babylove-ot, nekünk nagyon bejött!!
cumi: gusztustalanul hangzik, de cici utan azonnal, ha elkezdi kibukni a tejet, mert a ragomozgas segit bent tartani amig kesz a tapszer-potlas, nem menekülünk a tapszertöl, mert a tejcsi sajnos anelkül kijön , alvas elött is van cucli, es ö is kiköpködi es elvezi, hogy szaladok visszarakni kb 100x
tapszer:Nutrilon Ar, bukos babaknak
mosoly:egyre gyakrabban, anya olvadozik a gyönyörüsegtöl, ha elkap egy mosolyt
suly:mult csüt.ön 3.57kg volt, ugyhogy szep lassan gyarapodunk.holnap ujra merlegeles!!
karacsony:alig szereztem be par ajandekot,holnap is megyek a baratosnemmal egy kört, apa vigyaz Vanira, akit apukam ujabban Vanilianak becez

A lakast viszont feldiszitettem!
en sulyom:miert hoztam fel ezt a temat?...
csipöszüres:ma voltunk..a jobb oldalon fejletlen picit a csipö-masszirozas lett "felirva", 2 het mulva kontroll..
hat ennyi...mindannyian nagyon szepek vagytok, anyukak, babak
csajok, valami nem stimmel velem anyukamnak gyogyszer allergiaja van es kepzeljetek tegnap lett egy ilyen egesz testre kiterjedö belsö viszketesem, amitöl mar a falra tudnek maszni szoltam anyunak es mondta, hogy el kell keseritsen, de annak idejen ugyanigy kezdödött nala is..a semmiböl egyszer volt mar ilyen egy szem cataflantol, akkor is ugy viszkettem, hogy borzalom..es ez ugyanolyan erzes most ki kell vizsgaltatni majd, mert ez a jövöben fontos lehet, ha gyogyszert kell esetleg szednem..
a legjobb az lenne, ha csinalhatnek egy nagy meregtelenitö kurat, hogy jol kitisztuljon a szervezetem, de ez most lehetlen, mivel szoptatok
uj mosopor vagy tusfürdö nincs, tehat nem attol van
es olyan szaraz a böröm, hogy nem gyözöm kenni, olyajozni..tegnap a kezfejem 2 helyen ugy megrepedt, hogy verzett
es a krem a tortan..kilyukadt egy fogam...a bölcsessegfogam áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
nem birom..hiaba mosom..
es..a körmeim tele vannak ezekkel az utalatos feher pöttyökkel..szoval vitaminhiany is van..
azt hiszem kicsit "szetment" a szervezetem...
Bogi!!!!Bazsinak mekkora haja van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!
pusszancs