A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

ÉDES kolbászevő ÁKOS CSODABABA! NAGYON BOLDOG 9. HÓFORDULÓT!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noémi
, nagyon édesek a srácaid!!!

Kata
, a Sajtipajtink egyszerűen csodálatosan gyönyörű, elképesztő, varászlatos!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Viki, Beni annyira, de annyira szép!!! és olyan nagy már!!

Zsófi
, Samu nagyon ügyes és hát Jónás olyan fius! :lol: :lol:

Klári, Julika nagyon nőies!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsóka
, Marcus, meg komolyan olyan nagyfiú már, de azok a szemek!!!!!!!! jaj nekem :) :)

Andi, MajaJuliska, Viki, Kata!!!! nagyon szépen köszönjük az álommanókat meg a jó kivánságokat, segített pár napja újra jók az éjszakáink!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol

kellemes hétvégét mindenkinek!
mangó

Szilvi, ha olvasol még, mondtam már, hogy imádlak? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Viki, olyan figyelmes vagy!!!!! (ezt már ideje le akartam írni Neked) :oops: :oops: :? :lol: :lol:
mangó

Anzsi: bármikor küldünk még álommanókat, csak szólj! Mi jól aludtunk már végre! 5 órát egyben.

Kata: Ismét szuperszép képeket kaptunk Lizuról! Tetszik nagyon ez a sajtipajti kifejezés! Látom nő az a copf! :wink:

Szilvi: Átérzem azt amiről írtál!!!!!! Olyan jó ilyen igazi meleg anya-baba érzéseket érezni!!! Nekem meg az jutott eszembe pár napja amikor úgy gondoltam éjjelente összebújok Benivel akárhányszor sír is fel, hogy indiánasszony vagyok aki a sátorban automatikusan odaveszi a kisbabáját és mellre teszi ha az igényli bármikor. Nem is mertem leírni mert azt hittem ez hülyén hangzik. :oops:

Bogi: A tejmennyiségről akartam még írni neked. Miből gondolod hogy kevesebb van estére? A tej összetétele a nap folyamán is változik. Délelőtt hígabb, délután sűrűbb ezért kevesebbet is igényel a baba. Minden étkezésnél eltér a megevett mennyiség. A napi összmennyiség számít, ha az eléri a kb átlagost akkor jó.

Kép
viky30

Anzsi: Köszi, igazság az hogy félek már to much kategória vagyok. :oops: De Beni olyan szépen játszik sokszor magában és tudok netezni, szóval én ráérek és látogatók sem árasztanak el, ez az oka!

Kép
viky30

Viky és Beni! Nagyon köszönjük!!! Úgy látszik valami van a levegőben :lol: :lol: Miért is hangzana hülyén??? Mert ösztönösen cselekszel???
Remélem az általad leírt virtuális ölelés és popónrugás az életben is megvalósul.

Anzsi: úgy emlékszem valami hasonló érzést már megosztottunk egymással!! Én is!!! :lol: :lol: :lol:
Vásárlás
Kép
Keresztanyánál mérgesen
Kép
"Végre úgy van, ahogy Én akarom"
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

DRÁGA MAJAJULISKA SZERELMEM!!!!!!!!!

BOLDOG 8.!!!!!!!!!!!!!

Kép

ÁKOS BARÁTOMNAK IS SOK BOLDOGSÁGOT A 9.-HEZ!!!!!!!!!!

(bocsi, de anya állandó rohanásban van. :oops: :oops: :oops: 8) :wink: )

Puszi minden -kicsiknek és nagyoknak is -babának+anyának!!!!!!!!
mazsolák

Szilvi, Ákos fényképe:

[quote="csillik szilvi"]K írta:csillik szilvieresztanyánál mérgesen

CSÚCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Annyira gyönyörű szemei vannak!!!!!!!!!!! :D

A Lizimix is frenetikus!!!!!!!!!!!!! Gyönyörű sajtipajti!!!!!!!!!!!! Most meg már kész nagylány!!!!!!! :D

(hu lépnem kell, mert odaég a vacsi!

Pusszok!!!!!!!!!!)
mazsolák

ÁKOS BABA SOK BÓDOG-BÓDOG A 9. HÓFORDULÓDHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez a kedvencem, mert itt és most bent = kint :)
szal innentől kezdve már úgy érzem picit kezdhet jogos lenni hogy elvárjuk Tőletek, Csöppektől, hogy alkalmazkodjatok a kint-hez, eddig épp elég volt azt feldolgozni nektek, hogy itt minden tökmás mint bent.
:wink: :wink: :wink:

bevásárlós király! és tiszta Anyukád vagy :wink: :wink: :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anzsi puszi :lol: köszi :lol:

Viki :lol: :lol: :lol: bírom amiket írsz :lol:
amúgy múltkor írtad Klárinak hogy a vonalzón az a cipős kislány tök ari , na ugyanez futott bennem is végig előtte nem sokkal, csak én nem írtam meg :lol:

Mazsoláék csók! :lol:

mi ma talán, talán kezdünk magunkra találni Lizivel...
nekem a derekam most délutánra talán már jobb, eddig nem bírtam már az etetőszékig sem hajolni (nemtom mifrancot csináltam...huzat??...)
Lizi meg bár 3 napja nem lázas, de nonstop sír egész nap.

ma láttam h felül és alul egy - egy csücsök kibújt, de a rágója még sehol. csak a duzzadt fehér... :roll:
szal még sztem 1 hét is lesz mire fog lesz belőle, de remélem a nonstop nyügi nem tart addig :lol:

(érdekes és szerencsés a dologban az, hoyg éjjel alszik!! :shock:
csak az elalvás gázzzzzz)

pusszantunk mindenkit! :wink:
lmkata

Ákos nevében is nagyon köszönjük!!!

Bocsánat a félrevezetésért! A könyv pontos címe: Szülők könyve

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!

Viki!
Köszönjük a köszöntést!!! Kicsit eltűntem, m most minen összejött: nagymamám meghalt hétfőn, tegnap temettük. Voltam ortopédián a kezemmel, jövő pénteken műtik, amitől nagyon be vagyok tojva. Igaz, h csak egy 10 perces műtét, ami után jöhetek is haza, de félek nagyon tőle, így egy kicsit most magam alatt vagyok. Addig valszeg csak olvasó üzemmódban vagyok, nem akarom rátok ragasztani a nyavalyáimat.

Minden szülinaposnak boldog szülinapot, és minden hófordulósnak boldog hófordulót!!!
Kép

Petrának meg kijött a 4. foga. Jó így szoptatni... :roll:

Teri

KépKépKép
pruci

Fenyővásálás előtt állóknak
Gyökereset vagy kivágottat?
A környezettudatosaknak megnyugtatásul, igaz nem valami környezetbarát technológia a fenyőfa-termesztés, de ezeket a fákat, fogadjuk el, azért ültetik, mint a káposztákat, hogy egyszer leszüreteljék őket. A gyökeres fenyő (ha visszaváltják őket, vagy ha magunknak kell kiültetni) részben egyszerű parasztvakítás. Ugyanis a nagyobb növények és a kényesebb fajták nehezen bírják a meghurcoltatást, és a kisebbeknél is, minden óvintézkedést betartva is, csak ötven százalék a túlélés esélye. Figyelem! A kis tasakos, nem cserépbe ültetett fának – bár a cserepes társaival ellentétben könnyebb hazacipelni – a túlélési esélye a nullával egyenlő! Ne várjuk tőle, hogy húsvét táján feltámadjon. A gyökeres fenyőnek ugyanis amekkora a koronája, általában akkorának kell(ene) a gyökerének is lennie... Fontos, ha gyökeres mellett döntöttünk, hogy a fánkat ne tegyük a konvektor mellé, és a karácsony elmúltával a panel-melegből ne akarjuk egyből a szabadba zavarni. A fokozatosságot itt is érdemes betartani. A fenyő nem pálma, nem igényel folytonos locsolgatást. Tekintsük inkább kaktusznak, télen körülbelül annyi locsolást igényel.

A luc viszi a prímet, jó illata és olcsósága miatt
A fajták tekintetében természetesen jó illata és olcsósága miatt a luc viszi a prímet, a vásárlók közül sokan ezt keresik. Hullik, hullik, azonban többen nem várnak Vízkeresztig, kihajítják mihelyst a bejgli a spájzból elfogyott. A luccal azonban sem a kereskedők sem a termelők nem szeretnek foglalkozni, keveset ér, a munka pedig ugyanannyi vele. A legtöbb termelő szinte kizárólag az újabb fajtákkal foglalkozik már, (douglas, normandiai, concolor) így aki a valamikori egyeduralkodó lucfenyőt keresi, nehezebben talál, vagy többet kell rá áldoznia. A fenyőfaárusokkal, ezt jegyezzük meg, minden esetben érdemes megpróbálkozni az alkuval.

Az ezüstfenyő, más néven szúrósluc: illata nincs, viszont szép
A luc után a másik kedvelt fajta az ezüstfenyő, más néven szúrósluc, amelynek alapvető tulajdonsága, hogy tűlevelei a kaktusz tüskéivel vetekednek. Ami aztán a padlószőnyegbe is remekül beépül, díszíteni pedig kizárólag védőfelszerelésben lehet. Illata nincs, viszont szép. Jobb esetben, ha a termőtalaja ideális, szürkés vagy kékes árnyalatú. A közönséges luchoz képest, amely már akkor potyog, amikor az erkélyről a szobába behurcoljuk, jobban viseli a fűtött, párátlan lakást, de leveleitől egy hét után az ezüst is szabadul. A földlabdás változata elérheti a három méteres magasságot is, de felesleges ilyen költségbe verni magunkat, mert az ünnep utáni kiültetést csak kis eséllyel éli túl. Vigyázat, az ezüst képes arra, hogy furán melírozza önmagát, amikor is a rafinált kereskedők a hiányzó ezüstös beütést kályhaezüst szprével érik el.
A felsorolásból a douglas fenyőt se hagyjuk ki, szintén roppant népszerű, sokan keresik. Citromos illata és felül élénk zöld, alul ezüstös színű tüskéi miatt. Ára általában az ezüstével azonos.

Az erdei és a feketefenyőről
A piacok nagy ritkasága az erdei fenyő, kevesen keresik, kevesen is foglalkoznak vele. Beazonosíthatósága: három-hét centiméteres tűlevelei kettesével állnak, gyakran csavarodottak, szürkészöld színűek. Törzse felső része rókavörös, tobozai kicsik. Hosszú levelei és ritkás ágszerkezete miatt nehezebb díszíteni, gyantája viszont az ezüsttel ellentétben kellemes illatú.

A feketefenyő az erdeifenyő közeli rokona, magasságuk nagyjából megegyezik. Tűlevelei – az erdeifenyő leveleihez hasonlóan – kettesével állnak, de azoknál jóval hosszabbak, a tíz centimétert is meghaladják. Sötétzöld színe miatt a fa messziről feketének látszik, nevét is innen kapta. A túl hosszú levelű példányok nehezen díszíthetőek. Erős gyantatermelő, ezért óvatosan bánjunk vele!

koloradó fenyő
A Kolorádói jegenyefenyő a leghálásabb és legtartósabb
Kolorádói jegenyefenyőt még viszonylag kevesen ismerik, pedig ha valaki a bozontos koronát kedveli, akkor ez a legideálisabb. Emellett a leghálásabb és legtartósabb fenyőfajta. Szürkészöld tűlevelei négy-nyolc centiméter hosszúak, az ágakon szabálytalanul, borzasan helyezkednek el, puhák, egyáltalán nem szúrnak. Citromos illatú, a levelei rászáradnak az ágakra, nem hullanak. Olyannyira dús, hogy nehéz díszíteni, pozitív megközelítésben: alig kell rá szaloncukor. Ráadásul valóban hónapokig kibírja, persze a kérdés, minek.

Vásárlóként mindig figyeljünk rá, hogy se olyan fát ne válasszunk, aminek túl lent, se olyat, aminek túl fent van a koronája. Gondoljunk arra, hogy még a tartóban is kell helyezni.

Ki gondolná, hogy a karácsonyfán az angyalhaj és a fémgyöngy a bibliai kígyót idézi?
A fenyő az emberiség őskorában is mágikus jelkép volt. Ágait régebbi korok népei is piros almával, dióval, mogyoróval, tojással: termékenységszimbólumokkal díszítették. Az örökzöld ágai hirdették a téli napforduló ígéretét: a meleg, a fény visszatértét a földre, a fák kizöldülését, a rontó szellemek eltávozását, az élet újjászületését.
A történelemkönyvek tanúsága szerint újesztendő napján már a rómaiak is ajándékoztak egymásnak zöld ágacskákat, az ún. strenaét. A keresztény hitvilágban a fenyőfaállítás szokása viszonylag új keletű, és a tudás fájának képzetköréhez kapcsolódik. Erre utal, hogy a legtöbb német területen a karácsonyfának paradicsom (Paradies) volt a neve, s hozzátartozott a középkori paradicsomjátékok kellékeihez.
Bizonyára kevesen tudják viszont, hogy az angyalhaj, a fémgyöngy és papírlánc a bibliai kígyót idézi, a narancs és az alma a tudás fájának gyümölcsét, s egyben a megígért megváltás kegyelmét. A fa alá tett ajándékokat pedig ételek formájában egykor a család eltávozott tagjainak, a szellemeknek szánták.
Az első karácsonyfát a 15. század végén Strasbourgban állították. Gyertyával díszített fáról is Strasbourgból, 1685-ból való. A karácsonyfa állításának szokása német földről, evangélikus szokásként terjedt tovább. Hazánkban Bécsből, a magyar arisztokrácia példája nyomán terjedt el. Hogy nálunk ki állította az első karácsonyfát, nem tudni biztosan. Valószínűleg közel egy időben, 1824-26 táján Brunszvick Teréz, Mária Dorottya, József nádor harmadik felesége és aszódi kastélyukban a Podmaniczkyek.

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Fenyővásálás= Fenyővásárlás :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!

Szilvi, szuper ez a fenyőfás összeállítás, köszi,hogy feltetted!! :wink:
Ákos valami hihetetlenül gyönyörűséges!! Csupa értelem ez a kiskölyök, a szeme csak úgy sugárzik.
A Szülők könyve nekem is nagy kedvencem. :wink:

MajaJuliskának, Petrának és Ákosnak boldog hófordulót kívánok!!
Kép

Zsigu tüneményes, imádom!! :D

Nálunk már tetőfokán a karácsonyi készülődés, Bori lázasan készíti az ajándékokat, Marci meg próbál minél több csomagolópapírt összetépni.

puszi Mindenkinek,

KépKép
logi

Kacsás Lizimix csúúcs, veszekedős Sajtipajti meg imádnivaló!!! :lol:
Nagyon szépek a fények Kata!!

Viki, látom Benikének nagyon bejön az új autós ülés :D .Éééédes szívem... :D
logi

Sziasztok!

Bocsi, de csak "minden második" sort olvastam el, viszont a képek tünériek!

Szilvi
Ákos gyönyörű, és mi örülünk, hogy jelentkeztél!!!

Szóval a buli szupi volt, egy-két képet teszek fel, aztán majd még holnap is!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy halom ajándék, nem győzte a fiam szétpakolni, miután mindent magkapott. A keresztelőt átaludta, mindenbe beleevett, még a sonkatekercsekbe is!
Sütöttem linzert, mézeskalácsot, csináltam kókuszgolyót, sajtosmasnit, kolbásszal töltött húst, készítettünk (főképp a keresztapa barátnője) sonkatekercset (kőrözöttes és tormás), töltött tojást, sajt tálat és Rolinak tortát!
Szóval éjfélkor még ébren voltunk, hatkor meg keltünk, így most már kivagyok teljesen.
A képek egy része, a többit holnap!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
übi

DRÁGA TAREK!
NAGYON BOLDOG FELEDIK SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép

Mi újság veletek???? Fatima rég jöttél!

Kép
viky30

Köszönjük Viki!!! :) Tényleg nagyon figyelmes vagy!!! :) :wink: :)

fatima

KEDVES TAREK ÉS PETRA RÉKA!!!!!!!!!!!!!!
HÓFORDULÓTOKON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Zsókám, Kata, Anzsi, Szilvi, Nóri, Klári ritkánjövő régieknek is pusssssssssssszzzzzzzzzzzzzok!!!!!!!!! :) :) :)

Zsófi, csak nem költöztök, nagyon eltűntél????????!!!!!!!!!!!! Ez nem igazán jellemző rád! persze Nektek is pusszok! :) :)

Teri, drukkok a műtéthez, és kitartást a lábadozáshoz!!!!!!!!!!!!!! (nem semmi hallod, h már 4 fogacskája van a kiscsajodnak!)

Fatima mi újság felétek????????!!!!!!!!!!!! Tarek és a kajcsi??!!!

Télapós Beninek+anyának, és télapóölében merészen ülő kiskétévesnek+anyának is pusszok!!!!!!!!!!

Ill mindnekinek pusszok, akiknek nem írtam külön is! :oops: 8)
mazsolák

MAJAJULSIKÁNAK, ÁKOSNAK, PETRUSNAK ÉS TAREKNAK NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!
Jól eltűntem az elmúlt 3 napban...
Először is Tareknek így utólag, de annál nagyobb szeretettel minden szépet és jót kívánunk mi is feledik szülinapjára! S kívánom, hogy ha nem is pezsgőben, de tejben-vajban fürödjön:wink:
Kép

Szombaton levizsgáztam, eredmény csak januárban lesz - de tuti megvan :P

Manóka tegnap alig aludt napközben. Délelőtt 45 percet, délután pedig 1,5 órát és kész! Este 22-kor aludt el végre...persze éjjel ugyanúgy viribölt, mint az elmúlt napokban...háromszor ébred enni!
Hulla fáradt vagyok ettől... nem tudom mi lehet!
Most reggel is nagyon nehezen aludt vissza, remélem jobb nap lesz ez...persze olyan kis tünemény, mert ha nem is alszik, akkor sem sír mindig...szép csendben elnézelődik az ágyában, de akkor is keveslem ezt az alvásmennyiséget ekkora pici babánál! S közben rengeteget mosolyog!

Evés ügyben a napi 1 tápszer még mindig elég, a többi anyatejci - ugyan ippeg, hogy elég :oops:

Na, megyek gyorsan főzni, míg alszik - brokkoli főzelék lesz... :lol:

Kép
bogen

Drága Tarek!! Isten éltessen a feledik szülinapodon!!!
Kép

Roland nagyon édes,szép kisfiú!! Látom kapott néhány ajándékot :wink: .

KépKép
logi

És egy tegnapi kép:
Kép

Kép
bogen

És még néhány kép!

Kertben:
Kép

Nagyon nézelődik:
Kép

És az útált mérlegelés (még evés előtt):
Kép

Kép
bogen

Sziasztok!!

Megjöttünk a wellness hétvégéről 8) A legjobb benne az volt, hogy 2 teljes napig senkit nem kellett pelenkázni, senki nem ordított hogy Maaamiiikaaa, és senkit nem kellett etetni és készenlétben állni.
Na persze, a legrosszabb is mind ez volt :wink: :lol: :?

de látom nem volt nagy pörgés itt sem.

Edu nektek is puszi!!!

Zsófi Samu jól van??

Bazsi nagyon édes! És micsoda haja van!!!

Fatima, veletek mi újság??

Én holnap vizsgázok még egyet, meg leadom a szakdoli vázlatomat, aztán jöhet a karácsony. 8)

Pussz mindenkinek

Klári
Kép
ganti

sziasztok.

Tarek boldogságos fél évet kívánunk neked na meg szüleidnek is :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: sok puszika, anyának üzenem, hoyg engem itt jól hiányolt, aztán dettó :wink: :P :P :P

PetraRéka babának is sok puszika a buksijára! :lol:

Teri miért műtik a kezed?? :? :shock:
szegény :?

Rolinak meg csúcs mennyi játéka lett :lol:
gondolom izgi is minden 5 percig :lol: :lol: :lol: :lol:
a tortábafejelés nagyon vicces :lol: :lol: :lol:
de legalább neki akkor bejött a szülinapi tortája :lol:

Jeesszusom Bazsinak mekkora a haja!! :shock: :shock: :shock:
minimum 2 hónappal idősebbnek néz ki miatta :lol:
de tényleg!!!
nagyon cuki :lol:

Klári :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
akkor jó :lol: kalappal még a vizsgákhoz :wink:

Viki nem írtam a múltkor, de isteni az autósüléses kép (is) :wink: :lol:

LIzi már jól van, újra a régi kisgyerekem :lol: 8)
épp itt szunyál mellettem az ágyban :lol:
nekem a derekam az megint brutál :? éjjel 5 perc volt míg föl bírtam kelni mert pisilnem kellett :?
ha pihenek akkor rosszabb :?
na mindegy, majd csak rendbejön, tegnap Ákos beparancsolt egy nagy kád forró vízbe, na az jól esett :lol:

Zsókám és mit készít Borcsa???????
Marci - csomipapír :arrow: :lol: :lol: :lol:
férfiak! :P :lol: :lol: :lol:

mi tegnap festettünk Lizivel, kéz és láblenyomatot.
vicces volt, én legalábbis élveztem - ő kevésbbé, de azért legalább nem volt balhé, belátta hogy a kari ajándékot muszáj megcsinálnunk :lol: :lol:

puszuk
lmkata

Sziasztok Lanyok!

Most mar szülés utan én is ide írogatok hozzatok, ha nem gond. :wink:

Kép;

Kép
angyalka1

Lanyok!

Írjatok mar meg nekem, hogy nalatok szülés utan hany hétig volt vérzés?
Igaz még "csak" a 2. hétben jarok ,de mar nagyon unom, allandóan cserélni a betétet. Nalam a menses is max. 4 napig tart, így mar nagyon rossz, hogy 2 hete tart, és nem úgy néz ki, mint ha el akarna múlni.
Lehet, hogy eltart 6 hétig is? :shock:

Kép;

Kép
angyalka1

hahó lányok.

bocs, h eltűntem, de határídős fordításom volt, amit vasárnap hajnali 4ig csináltam (azóta is fáj a fenekem :)), aztán vasárnap vettünk mosó-mosogató gépet, hűtőt, sütőt, főzőlapot, mindehez 1-kor indultunk (apukámmal) és f8ra értünk haza (klasszul voltam 3 órás alvással) miközben szegény csabi, aki szombaton dolgozott és beteg lett ő is egész nap a konyhát meg az apróságokat csinálta a lakásban. mindketten eléggé készek vagyunk: nátha csabinak láz stb de muszáj nyomni, mert pénteken már ott szeretnénk aludni.

samu egészségesnek lett nyilvánítva a régi doki által, nagyon köszönöm mindenkinek, aki segített msik orvost ajánlani, most van még egy itt hozzánk nagyon közel, akit megkérdeznek nekem, ha ő nem vállalja, akkor kezdem el a ti általatok javasoltakat lörbejárni. először azért ezt a dokit, mert ő lenne (távolságilag) a legpraktikusab.

bölcsi: egyelőre maradunk, januártól kértem a vezetőt, h gondolja át a fizetési kondíciókat, javasoltam, h az esetleges hiányzásokat csúsztatni lehessen a köv. hónapra. olyan bérletszerűen.

jónás rettenetesen mozog, nagyon cuki most már napközben is rendesen érezni.

nagyon el vagyunk havazva, rettenetes rajtunk most a nyomás, mindkettőnknek a suliban karácsony is van, mindennel ami ezzel jár.

MINDEN BABA GYÖNYÖRŰ!!!!!!!

ákost jó volt újra látni! bárcsak gyakrabban lehetne!

rolandnak nagyon szép ajándékai vannak! és milyen édesen örül nekik. olyan kis megfontoltan nézi őket!

balázs gyönyörű haja nagyon tetszett!

beni a biztonsági ülésben csibészesen mosolyog!!!

lizumix mint mindig iszonyú drága! nagy puszi sajtipajtinak!!!

noémi a 3 fiú annyira szépséges! azok a komoly szemek!!

MAJÁNAK, TAREKNAK, PETRÁNAK ÉS ÁKOSNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!!!!!!!

és edu nagyon köszi a hiányolást
:lol: :wink: :wink: ti jól??

klári hajrá vizsgák szakdoli stb! és de jó, h jó volt a wellness!

angyalka: nekem 4 hétig tartott.

bocsánat, h most ennyi a reag. de amint túléltük az őrületet jövök rendesen!
kerekpocak

Bogi: gyönyörű Balázs, és micsoda haja van! Én ekkora hajú babát még nem is láttam! Nagyon cuki :D

Nelly

Kép
breeki

hello!

vérzés - most röhögni fogtok, de fogalmam sincs nekem meddig tartott! :shock:
komolyan: itt agyalok, de egyszerűen nem is dereng! :?
érdekes :)

Zsófi szia!
gondoltuk ám hogy az új lakás az ok :) hiszen mingyá karácsony, és írtad régebben h karácsonyra ott lesztek..
de jó is a mocorgós pocak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: úúgy szerettem! :)

hehe most eszembe jut h anno én is ilyenidős terhes lehettem Lizuval amikor még építkezés vége volt, meg költözés... :lol:

nem túl pocak-kímélő :roll:

mi ma még megyünk egy körre ajikat venni, már csak 1-2 apró kell.
meg szeretnék képet keretezni, kártyácskákat csinálni...
ilyenek.

puszilunk mindenkit!
lmkata

karácsonyi vásárlás, takarítás, sütés, főzés.....

Mindenkinek sok sikert hozzá!!!!!

Kati: Nagyon jók a keresztelős és szülinapos képek. Látszik hogy Roland az egész család szeme fénye!!!! Kedvencem a tortaevős-kenős! Hurrá ízlett Anya finom alkotása! Sok szép ajándékot kapott a nagyfiú, meg is csodálta mindet. Édes kis pofa!!!

Zsófi: Én azt hittem már kartondobozban van a számítógép sok egyéb mással együtt.... Azért a pénteki új lakásban való alvás szuper hír!! Utána végre pihentek is remélem!!!!!

Kata: De jó hogy Lizu éjjel alszik!!! Kéz és láblenyomatot meg tudod mutatni?? Mi ma csináljuk a só-liszt gyurmás alkotásokat. JOBBULÁST neked!!! Mitől fáj a derekad? Egy gyógyfürdős masszázzsal egybekötött kiruccanás nem hozná rendbe? :wink: (Ezt ugye apától is kérdezem és persze semmi célzás nincs benne :lol: :lol: )

Bogi: Hajasbaba Bazsi nagyon arnyos! Kis csöpp ennyi hajjal nem semmi!!!

Teri: Sok sikert a műtéthez! Jól összejöttaz ünnepkre neked :cry: Részvétem a Nagymamád miatt!

Szilvi: Köszi a fenyőfás írást! Nem is tudtam, hogy szegény földlabdás példányok is halálra vannak ítélve... Végül mi neten rendeltünk egy műt (bátrak vagyunk). Úgy döntöttünk nem tüskézünk idén, mert Beni mindent megeszik, majd szépen feldíszítjük és az kárpótol.
Ákos mérgesen is szuperaranyos!!! Nem is hiszem hogy igazán mérges, mert mintha akkor is mosolyra állna a szája!

Niki: Felénk nem jársz már? :cry: Pedig véletlenül láttam hogy milyen szuper új kép van a vonalzótokon. (egy régi oldal van a kedvencekben és ha megnyitom a babanetet pont ti ugrotok elő)

MINDENKINEK Sok puszi! Pihenésképp a bejglisütés és ablakpucolás között azért gyertek!!!

Kép
viky30

sziasztok!!!!

Tarek és Petra babáknak nagyon boldog hófordulót!!!!!!!!

Lucának, nagyon boldog névnapot!!!!
(jól megkésve)

Viki, nem vagy to much!!!!!!!!!!!!!! én szeretem, hogy ennyire figyelmes vagy!!

Bazsi
nagyon cukorka, azzal a hajával!!!

Rolandnak
de jó szülinapi partyja volt!

Zsigu nagyon nagy fiú már Edum!!! és de , hogy írtál :) köszi a puszit!!!

Kata
, Nektek is sok sok puszi, és jó készülődést!

Szilvi, nagyon hiányoztál Ákossal együtt :wink: :wink: :wink:

Jónás nagyon helyes! Zsófi, tök jó, hogy Samu jól van! kitartás a költözéshez!!!

mi is készülődünk! sütünk Bendével, csomagolunk :)

puszi mindenkinek!!!!!!!
mangó

angyalka, hát nekem kb. 5-6 hétig tartott :( :(

Viki, muti a só-liszt gyurmás alkotásokat :)
mangó

Sziasztok!

mangó: köszönjük a névnapi köszöntőt!!!!

Luca mostanában olyan hisztiket tud levágni, hogy teljesen elképedek. Hihetetlen komolyan. És fogalmam nincs ilyenkor mi a baja. Lehet az, hogy még csecsemő? :lol:

Edis

Kép
ediske

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a hófordulós köszöntéseket!

Minden baba nagyon édes, azért nem írom nevenként, nehogy vkit kihagyjak. :oops: :oops: :oops:

Kicsit kezd jobb kedvem lenni, csak a műtétől félek. valami pattogó jelendég van az ujjamban (még sose hallottam ilyet). ha jól értettem, akkor az ín be van szorulva és azt kell kiszabadítani. Kapok egy szurit :cry: , felvágják, kiszabadítják, összevarrják. Állítólag 10 perc és utána mehetek is haza.

Van egy jérdésem: szerintetek én vagyok nagyon hülye, hogy nem tudom megérteni miért is kell egy félé éves gyereknek hintalovat venni? Anyósomék azt vettek mondván, h semmi mást nem tudnak kitalálni. De engem meg se kérdeztek, h szerintem mi lenne jó neki. Mondjuk tényleg nehéz ajándékot venni egy csecsemőnek, alig lehet játékokat kapni a boltokban és nem lehet se pelust, se játékot, se babakaját, se semmi mást venni, csak pont hintalovat. Abból is egy jó magasat. Mondtam is, h ez azért jó, m 2 évig tuti nem engedem ráülni a gyereket. Nem a lóval van a bajom, hanem a méretével! De tuti bennem van a hiba...

Kép Finom ez a főzelék :roll:

img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198060742.1726.jpg[/img] Bambulóban
KépA fogaim

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Angyalka: nekem is 6 hétig tartott a vérzés, s addig úgy tűnt soha nem akar elállni, aztán egyik napról a másikra, mintha semmi se lett volna! A varrat darabok is így estek ki szépen apránként, ennyi idő alatt!
Lassan fel is kéne hívnom a dokit és elmenni kontrollra, de annyira nem fűlik hozzá a fogam...

Látom mindenkinek Balázskám haja tetszik, hát képzeljétek majdnem ekkora volt a haja már mikor megszületett!!!

Most rohanok is, befejezem az ebéd főzést... húsleves, tejfölös-sonkás karfiol sütve ...lesz az ebéd, (ezt a karfiol receptet be is írtam már a receptesbe régebben, szerintem iszonyat fini!)... :twisted:

Kép
bogen

Akkor mégegyszer bambulóban:
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Tarek nagyfiam mindenkinek köszöni a kedves köszöntést!!! :)

Mi jól vagyunk, csak kissé túlpörögtünk mostanság! Állandóan jövünk-megyünk! :) Ajándékokat vettünk stb stb stb! :)

Mindekinek puszi és jó karácsonyi készülődést!

fatima

Még 3 kép kicsi fiamról, aztán már nem fárasztalak vele Titeket ... idén :P

Kép Fürdés

Kép Nagyon figyel:)

Kép Mosoly, ugyan nem az igazi de végre sikerült lefotózni ilyenkor...

Kép
bogen

PETRA ÉS BAZSI nagyon cukik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

próbálok még jönni, de ha mégsem sikerül, akkor:

NAGYON BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDEN ANYUKÁNAK, BABÁNAK, APUKÁNAK :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szeretettel:
Anzsi és Bende
mangó

LÁNYOK, NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDANNYIOTOKNAK!
TELJEN MINDENKINEK KELLEMESEN AZ ÜNNEP!

Kép
niki30

Sziasztok!

Bazsi nagyon-nagyon édes kisbaba, nekem az utolsó kép a kedvencem, olyan cuki rajta :D

Petra mennyit nőiesedett :shock: :lol: ,kész hölgyemény. Gyönyörűűűű!!! ...azok a hatalmas pillák..... :o :D

ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDEN BABÁNAK,MAMÁNAK,PAPÁNAK!!!

Kép

puszik:
Zsóka,Borcsi,Marci

KépKép
logi

sziasztok!

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz és nagyon boldog, békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!
és főleg sok-sok apukázást a bébiknek, ilyenkor azért csak több jut nekik belőlük!
:wink: :wink: :wink:

Viki nemtom mitől fáj :cry: sztem megfázott :?
megint kicsit jobb, de a legbrutálabb amikor megpihenek.
reggel mondjuk 5 perc helyett már 2 perc alatt fel is bírok ülni az ágyban... :? :? :?

ma nem fürcsiztünk , mert Ákosom kari vacsin, én meg nem bírok most fürdetni. :?

ez van. :lol:

Niki Emma vonalzós képe olyan szép!
majd egyszer nagyban kérhetem? :wink:
rég voltál te is! :roll:

Bazsimanó nagyon édes! Én még mindig nem bírok napirendre térni a hajkorona fölött!!! lehet h azért, mert én 2 éves koromig kopasz voltam? :P
Lizinek is csak mostanság kezd nődögélni.

na de Bazsi!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
neked van ilyen erős hajad, ugy Bogi?

PetraRéka nagyon huncut azokkal a fogakkal :lol:
hintaló... hmmmmmmmm.
sok drukk a kezedhez, Teri!

Anzsim jó sütést-főzést a kis segítségeddel! :wink:

Viki majd mutizom, de te is a sóliszteset! :wink: oké?

jaj Bogi akartam írni, hogy én azt a more-milk plus kapszulát inlább kihajítottam... a múltkor még nem tűnt furinak, de most megvizsgáltam tüzetesen és kicsit dohos a szaga...
még nem járt elvileg le, de már tény hogy régóta áll így felbontva...
szal inkább nem okozok bajt akaratlanul sem! :roll:

de remélem nem ezen múlik a tejcsi adag! :wink:

Lányok-Asszonyok-Anyukák!
Én sem hiszem hogy tudok már jönni (holnap még torna-kontroll, meg du. dsgm torna... ), úgyhogy sok puszi MINDENKINEK az ünnepekre, ünnepekhez :wink: és majd mindenki jöjjön beszámolózni amikor tud!!!

Kata és Lizusa
lmkata

Petra, és Bazsi nagyon édik vagytok!

Kellemes ünnepeket, és boldog karácsonyt kívánunk mi is mindenkinek!

Nelly

Kép
breeki

sziasztok csajok :D

mi is elünk am..csak nem volt jo a laptop..kiköpte a lelket, de mi visszaleheltettük bele
visszaolvasni ujfent lehetetlen..
rolunk: köszönjük, minden ok, elvileg valtozatlan
pelus:felvaltva libero, pampers, kiprobaltuk a babylove-ot, nekünk nagyon bejött!!
cumi: gusztustalanul hangzik, de cici utan azonnal, ha elkezdi kibukni a tejet, mert a ragomozgas segit bent tartani amig kesz a tapszer-potlas, nem menekülünk a tapszertöl, mert a tejcsi sajnos anelkül kijön , alvas elött is van cucli, es ö is kiköpködi es elvezi, hogy szaladok visszarakni kb 100x
tapszer:Nutrilon Ar, bukos babaknak
mosoly:egyre gyakrabban, anya olvadozik a gyönyörüsegtöl, ha elkap egy mosolyt
suly:mult csüt.ön 3.57kg volt, ugyhogy szep lassan gyarapodunk.holnap ujra merlegeles!!
karacsony:alig szereztem be par ajandekot,holnap is megyek a baratosnemmal egy kört, apa vigyaz Vanira, akit apukam ujabban Vanilianak becez :D A lakast viszont feldiszitettem!
en sulyom:miert hoztam fel ezt a temat?...
csipöszüres:ma voltunk..a jobb oldalon fejletlen picit a csipö-masszirozas lett "felirva", 2 het mulva kontroll..

hat ennyi...mindannyian nagyon szepek vagytok, anyukak, babak :D

csajok, valami nem stimmel velem anyukamnak gyogyszer allergiaja van es kepzeljetek tegnap lett egy ilyen egesz testre kiterjedö belsö viszketesem, amitöl mar a falra tudnek maszni szoltam anyunak es mondta, hogy el kell keseritsen, de annak idejen ugyanigy kezdödött nala is..a semmiböl egyszer volt mar ilyen egy szem cataflantol, akkor is ugy viszkettem, hogy borzalom..es ez ugyanolyan erzes most ki kell vizsgaltatni majd, mert ez a jövöben fontos lehet, ha gyogyszert kell esetleg szednem..
a legjobb az lenne, ha csinalhatnek egy nagy meregtelenitö kurat, hogy jol kitisztuljon a szervezetem, de ez most lehetlen, mivel szoptatok

uj mosopor vagy tusfürdö nincs, tehat nem attol van
es olyan szaraz a böröm, hogy nem gyözöm kenni, olyajozni..tegnap a kezfejem 2 helyen ugy megrepedt, hogy verzett

es a krem a tortan..kilyukadt egy fogam...a bölcsessegfogam áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

nem birom..hiaba mosom..

es..a körmeim tele vannak ezekkel az utalatos feher pöttyökkel..szoval vitaminhiany is van..

azt hiszem kicsit "szetment" a szervezetem...

Bogi!!!!Bazsinak mekkora haja van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :D

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!

pusszancs
Vendég

Kép Kép
Vendég

Kép

Kép
viky30

Boldog, Békés, finomságokban gazdag Karácsonyt Kívánunk a kis Lucával

aki ma 3 hónapos!

Kép

Edis

Kép
ediske

Nagyon boldog 3. hófordulót Lucának! Nagyon édi!!!

Beni annyira cuki Mikiként!!! Örülök, hogy téged is látlak Viky!

Evu, jó hogy végre jöttél, olyan régen hallottunk már rólatok, gyönyörű Vanilia :D :D :D

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Ma voltunk koponya és hasi UH-on, minden rendben!!! :P :P :P :P Megnézték a csípőjét is, de február 8-án megint kel mennünk - kontrollra! Ez most nem tudom jó-e vagy rossz?!?! :roll:

Evu: Nekem is nagyon száraz lett a bőröm, nekem is repedezik a kézfejem, s viszket ezerrel, meg vérzik is. Pedig sosem volt száraz bőröm. Rengeteget kell inni, a szoptatás miatt van elvileg ... hát én megiszok napi 3 litert de így is!!!!
Ha már így szóba hoztad a pelust, nekünk a pampers nem jött be, mert a kaki mindig kifolyt hátul...libero és huggies, ami megy nálunk - és a tesco pelus!!! Jóval olcsóbb és nem rosszabb a minősége :wink:

Ha nem jönnék karácsonyig, akkor BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDANNYIÓTOKNAK!
Kép

Kép
bogen

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?