A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Sziasztok!!!

Nagyon boldog Karácsonyt kívánunk mi is mindenkinek, addig már nem jövök.

Evu, Vanília nagyon cuki (és a neve is :wink: )! Sajnos a terhesség meg a szoptatás sokat kivesz a szervezetből, szedjél kalciumot meg terhesvitamint (én elevitet szedtem), az egy kicsit segít ezeken.

Puszi mindenkinek

Klári
Kép
ganti

Egy friss kép rólunk, olyan régen láttatok már minket... :wink:

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Kép

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN ÉS EGÉSZSÉGBEN GAZDAG, BOLDOG, BABÁZÓS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK!

Kép

Puszi mindenkinek: Timi&Tomi&Bala

Kép

Kép
timtom

Kép

Vanilia es Evu
Vendég

Hahóóóó Mindenkinek!

Köszöntök minden babát, aki mostanában ünnepelte vagy nemsokára ünnepelni fogja a hófordulóját vagy a szülinapját! :)

Petra, Balázs, Vanília (:)) és Szonja gyönyörűűűű!
Ezer bocsi, ha valakit kihagytam! :oops: :oops:

És ezúton kívánok mindenkinek

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT és BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!!!

Gondolom mindenki nagy lázban ég és ezerrel készülődik! :)
Én még sosem vártam ennyire a szentestét! :) Olyan jó lesz apával és a mi kis szerelmünk gyümölcsével édes hármasban ünnepelni! Tavaly még csak gondoltunk rá, de mostmár velünk van és mi ezért nagyon hálásak vagyunk az égieknek!!! :)

Teljen nektek is szépen az ünnep!!!

Puszillak benneteket,
Fatima

fatima

Ediske:
NAGYON BOLDOG 3. HÓFORDULÓT KIVÁNUNK SZÉPSÉGES LUCA BABÁNAK!
Viki és Beni
Kép

Az ünnepekre való tekintettel most egy mikulássapis kis mackó küld neki egy kis meglepit! :wink:

Nelly: Én is örülök hogy látlak téged és gyönyörű szemű Szonja babát! :lol:

Evu: Vanilía tényleg igazán kedves becenév! Nekem is nagyon tetszik és a tulajdonosa is aki ezalatt a pár hét alatt amíg nem volt gépetek és nem tudtál képet feltenni rengeteget nőtt és már nem újszülött hanem szépséges kislánybaba! :lol:

Bogi: Az újabb képek is nagyon jók Bazsiról, főleg a mosolygóson tetszik!

Fatima: UGYANEZT érzem én is, hisz tavaly karácsonykor én is pocakos voltam!! Alig várom és izgulok is mit fog szólni Beni a csillogó fához, csillagszóróhoz, kellemes családi hangulathoz!!! Idén sokunknak a baba a legnagyobb karácsonyi ajándék, tenni kellene rájuk egy nagy masnit és betenni a fa alá.

Remélem két ünnep között vagy után RENGETEG karácsonyfás és ajándékbontogatós, boldog, vidám fotót láthatunk majd!!
Ne felejtsétek feltölteni a fényképezők aksiját!
:wink:

Kép
viky30

Teri: Petra nagyon szép a képeken! Nem is értem miért írtad az egyikre hogy bambulós, szerintem azon a legszebb és olyan csajos rajta. Most tűnt fel hogy fülbevalója is van, jól áll neki!!! Mikor lőttétek?

MINDENKINEK MÉG EGYSZER
Kép

Kép
viky30

Kép

Békés, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Sziasztok!

Ugyanazt kívánom mindenkinek az ünnepekre, amit magunknak is kívánnék.
Szeretetteljes, boldog, babás, csillagszórós karácsonyt!

Hát igen, tavaly még a pocakban volt egy kismacska, most meg a fa alá tesszük :)

Ne haragudjatok, nem tudtam eldönteni, melyiket is tegyem fel, ezért 4 fotót választottam ki.

Kép Kép Kép Kép

Kép
niki30

Hát igen... sok baba volt innen a pocakban még tavaly karácsonykor! Mi mindenkinek azt mondtuk, nem kérünk ajándékot, mert nekünk itt van Szonja, legszebb ajándék a világon!
Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek még egyszer...

Niki, Emmácska gyönyörű, nem csodálom hogy nem tudtál képet választani! Édes kismacska, hogy ül már...

Nelly

Kép
breeki

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!
Szerettel:Csillik család

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szerettel=Szeretettel :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Sok szeretettel:

Panni, Márk, Zoli

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok4

Sajna volt egy kis gondom a nettel, de már O.K.

Mindenkinek boldog, békés Karácsonyt kívánunk!

Remélem sok-sok képet nézegethetek majd a jövő héten.

A babók gyönyörűek, meglehet őket zabálni.

Roli tényleg minden játékot megnézegetet egyenként, jó alaposan. Nem tettem fel az összes képet (mármint játékonként), mert már így is úgy éreztem (főleg most), hogy nem lesz jó véleményetek, esetleg félreértitek és nagyzásnak vagy a jó ég tudja minek veszitek.

Evu
A szoptatás sok folyadékot vesz ki a szervezetből, de ha esetleg más tünetek is vannak, érdemes csináltatni egy vérképet. Nekem a pajzsmirigyem így kezdőöt,, a börgyógyász adott rá krémet, vizesedett lábam, és elkezdtem hízni. Kb ilyen sorrendben, aztán jött a többi. Hónapok múlva, amikor már késsz voltam teljesen, akkor derült ki a dolog.
Ne ijedj meg!!! figyelj magadra, és esetleg kérj aa háziorvosodtól egy vérkép-vizeletet. Szerintem ez amúgy sem árt senkinek!

Pusza mindenkinek!
Majd még jelentkezünk!

Ui: Éjszaka díszitjók a fát Apával, Roli reggel fogja látni elöszőr, majd lefényképezem (ha sikerül) és felteszem mit szólt hozzá!

HINTALÓ??????????
Hát Rolandott még most sem ültetném rá szívesen! Egyáltalán nincs benned hiba, amúgy meg egy ekkora babának igenis lehet ajándékot venni. Szerintem kérd meg a párod, hogy finoman világosítsa fel őket, hogy nem szeretnétek évekig tárolni mindenféle játékot, inkább olyat vegyenek, aminek most veszi hasznát, nem 2 év múlva. Ha ezt nem tudják kivitelezni, inkább vegyenek ruhát, vagy adják oda a pénzt (utalványt), és akkor majd Te kiválasztod!
Megértelek, kicsit olyan érzés lehet, hogy nem veszik figyelembe a gyereket. Vettek valamit annyiért amennyit szántak rá, és kész.
Remélem nem bántottalak meg, ettől függetlenül még lehetnek nagyon rendes nagyszülők, szülők! Csak hát kicsit furik!

Pusza most már tényleg!

Kép
übi

Sziasztok!

Mégis csak benézek karácsony előtt!
Most mentek el anyósomék, egész nap sürögtem-forogtam, de nagyon jól sikerült az ünneplés, pedig kicsit tartottam tőle!

Mégegyszer mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT!

EMMÁNAK PEDIG BOLDOG HÓFORDULÓT!

Kép

Kép
bogen

Sziasztok!
Minden kedves kis családnak kivánunk
Áldott Békés KArácsonyt és Boldog Sikeres Újévet Kivánunk!
Kelemen család
Petike,Andris ,Krisztián Petiapa,Vera Kép Kép

Kép
Kép
vera70

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES BABÁNAK ÉS SZÜLEINEK!

Szabolcs, Ákos, és Szülei

Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
Ilyenkor decemberben.

…Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Beheggesztem a sebet a szívemben,
És hiszek újra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.

…És valahol csak kétkedő beszédet
Hallok, szomorún nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben.
Vendég

DRÁGA EMMA!
NAGYON BOLDOG 7. HÓFORDULTÓT
KIVÁNUNK NEKED!

Ezt a kiscicát küldöm neked mert te is ilyen aranyos cica vagy! :lol: Gyönyörűek ezek a fotók, a közös képen anyával olyan szépek vagytok!!
Kép

Kép
viky30

Sziasztok!

MINDENKINEK ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSOYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!
Kép

Kata! Dehogy bántottál meg! Csak hát hiába beszéltem a páromnak, ő se tudta meggyözni őket, megvették. Egy ajándék, mi legalább 2 évig porosodik majd. Bezzeg, h én akartam venni egy ikeás plüss labdát... Az még nem neki való, majd talán jövőre...

Viki! Mikulásra lövettük a fülét, és nagyon megdícsérte a kozmetikus, m alig sírt.

Nelly! Nagyon szépek vagytok Szonjával!!!

Niki! Emmácsaka nagyon édes, ti is nagyon szépek vagytok együtt!!!

Teri

KépKépKép
pruci

EMMÁNAK,LUCÁNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Teri

KépKépKép
pruci

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!

Kép

Ági
Vendég

most költözünk. mármint konkrétan most.

nem tudom, holnap lesz e már ott gép, szóval

BOLDOG KARIT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Köszönjük szépe a hófordulós köszöntéseket, kedvesek vagytok.

SZÉP KARÁCSONYT MINDANNYIOTOKNAK!

Kép
niki30

Nagyon kellemeskarácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek.
Kép Kép Kép

Edus+a 4 pasi
mazsolák

Emmácskának boldog 7. hófordulót!

Köszönjük szépen a bókokat... :oops:

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól teltek az elmúlt ünnepi napok, s a soronkövetkezőket is családi körben, pihenéssel és babázással tudjátok ti is tölteni.
Egy immáron publikus hír rólunk:

:D 8) :lol: :P :wink: :D 8) :lol: :P :wink: :D 8) :lol: :P :wink: :D 8) :lol: :P :wink: :D 8) :lol: :P :wink: :D 8) :lol: :P :wink:

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

DE JÓÓÓÓÓ TIMI, HURRRRRÁ,HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :wink: :) :D :wink: :P :D :wink: 8)
Kép

KépKép
logi

Sziasztok!

Utólag is mindenkinek boldog ünnepeket!
Nem volt gépem, aztán nem volt netem, egy egész hétig. De a Karácsony nagyon jó volt!!!
Mirkó, ha ünnep van, bármilyen ünnep, azt mondja, hogy az szülinap. Karácsonykor is, amikor délután felkelt, és kiment a fához, meglepődött, nagyon örült, és azt mondta, hogy szülinap van. Végülis igaza van, a Jézus nevű bácsinak van a szülinapja, és mindenki azt ünnepli. :)

Timi!!!!!! Nagyon örülök :)

Mindenkinek puszi.
A.
tündérkisfiú

GRATULA TIMI!!!!!

fatima

Sziasztok!

Utólagosan is szeretnénk Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánni. Reméljük, úgy teltek az ünnepek, mint ahogyan azt álmaitokban elképzeltétek. :lol:
És sok sok mosolygós fotó lesz hamarosan látható a babákról és szüleikről!!!!!!

Sajnos, mi ezt nem mondhatjuk el magunkról, mármint, hogy úgy telt, ahogyan azt elképzeltük. Mindannyian olyan, de olyan betegek lettünk. Apa kezdte 23.án. Már az ágyat nyomta egész nap, majd 24.én apa és Maja, 25.én Maja, 26.án én is csatlakoztam hozzájuk. És most remélem, már csak egyedül maradtam benne. Maja talán jól van, csak még hörög, ma megyünk orvoshoz, remélem, jókat mond. Én még eléggé szarul vagyok, de örülök, hogy kitartottam idáig. Hulla vagyok, nem aludtam a 4 nap alatt csak összesen kb 8 órát. Plussz sütés, főzés, család látogatás, és egyéb karácsonyi hepaj. Hát, nem így képzeltük az első karácsonyunkat. :cry:

Elnézést Mindenkitől, akiknek nem kívántunk Boldog Karácsonyt, és köszönjük a sok sok jókívánságot!!!!!

Reméljük, az év hátralévő része szépen telik Mindenkinek, Hatalmas puszikat küldünk (de csak virtuálisan a biztonság kedvéért :wink: ) a sok sok gyönyörűséges vidám babának, mamáknak, és papáknak!!!

Timi: újab pocakos???!!!!! HUrrráááááá!!!!! Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsófi: remélem, megszámoltátok a sarkokat!!!!!! Szép Szenteste lehetett!!!!! :lol: :lol: :lol:

Niki: Emma gyönyörűséges nagylány!!!!! Nem csoda, hogy nem tudtál választani! És milyen nagy haja van!!! Má lassan csattot is lehet bele tenni! No és tiszta anyukája a kicsi lány. Le sem tagadhatod!!!!

Tündérkisfiú: Mirkó gyerekszájat már lassan ki lehetne adatni könyvben. Miket talál ki!!!!!

No, ennyire futotta tőlem, megyek eldőlök egy kicsit, mielőtt Maja ébred. Apa dolgozik! :cry: :cry:

Szép napokat:

Kép

Kép
b79andi

tegnap megjartuk a gyerekorvosi ügyeletet... :cry:
kepzeljetek keltett Vani hajnali 5kor, hogy ehes..megyek at hozza, felkapcsolom a kisvillanyt es mit latok????????a szajacskaja körül mindenhol raszaradt a ver a börere kb 2-3-mm-es körben azonnal nagy villany, kisebb szivinfarktus, vermaszatos a rugi mindket ujja, a pelus a feje alatt, en kikaptam az agybol es atrohantam apahoz, hogy nezze meg ö is, nem csak valami rossz alom amit latok :shock:

na megallapitottuk apaval, hogy Vanin semmi seb vagy heg, nem verzik az orra, a szaja, nem serült semmije, akkor mi van??
szepen letörölgettem a szajat, az nyugtatott, hogy vidam volt, meg nevetgelt is..
szepen evett, elaludt..ok, akkor picit vartunk, majd probaltuk felhivni a gyerekorvosunkat, reggel 8ig kb 10x, nem vette fel, pedig megallapodtunk, hogy jo penzert kijön hazhoz is, hivjam BARMIKOR, szoval ennyit erröl :evil: :evil:
hivtuk az ügyeletes gyerekorvost, hogy jöjjön akkpr ö ki Vanit megvizsgalni..persze foglalt allandoan :?
felöltöztünk, elmentünk az ügyeletre, 100 beteg kicsi.köztük baranyhimlös, minden :shock: es senkit nem erdekelte, hogy pici babaval vagyunk :(

a doktorneni megvizsgalta(kb 30 percet vartunk, azert eleg jol ment a sor)atbeszeltünk mindent, fizikai jele semmi a verzesnek(hala az egnek)de szobajött az orrszivo porrszivo...nos, panelban lakunk..hiaba parologtatunk :? es mindenki, vedönö, gyerekdoki, mindenki azt mondta, hogy szivjuk az orrat, ha be van dugulva.. :cry: nos, tegnapelött konkretan nem tudott szopni, ugy be volt dugulva az orrva, muszaly a legutakat szabadda tenni..a doki arra gyanakszik, hogy neki erzekenyebb a nyalkahartyaja, es az serülhetett meg..remelem ez tenyleg igy van es csak ennyi a baj :shock: :(

kaptunk valami ampullat, meg vitamint, sokat kell szopnia, az anyatej a legjobb verzescsillapito..most minden ok, remelem igy is marad..

most fözöm az arpat, remelem a stressztöl nem megy el az a pici tejem is ami van..most nagy szükseg van ra..ezert is berelünk egy ipari mellszivot..nekem az aventos nem hoz ki mindent es "stimulalni" kell meg jobban a cicimet

amugy nyugis vagyok, csak abban a pillanatban lepergett elöttem az eletem..azota szerencsere minden ok, csak Vani valamivel nyügösebb a kelletenel..

ja, bar szerencsere a tejem nem ment el, de az idegessegtöl megjött... :shock:

mutatok par kepet a kislanyunkrol, imadta a karacsonyt :D

remelem mindenki jol van, pusszancs
Vendég

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Evu! Valóban előfordul, hogy a nyálkahártyája gyengébb Vandának. Nálunk Atis ilyen, ha szivtam az orrát, eleredt a vére... már megszoktuk. Kaptunk rá krémet, amit be kell kenni az orrába olyankor, meg vitaminokat. Viszont szivjuk továbbra is (szégyen-gyalázat, de 7 éves kora ellenére nem fújja rendesen ki), ha nagyon be van dugulva neki, mert rosszabb az arcüreggyulladás....
De az is lehet, hogy csak hosszabb ideig szivtad, mint szoktad... azért majd a későbbiekben figyelj rá, hogy vérzik-e neki ha szivod...

Mindenkinek jól telt egyébként a karácsony?
Nálunk fogjuk rá... Zsófim kissé megtaposott 26-án meg 24-én, szarul voltam, de rajtam kivül mindenki jól érezte magát és ez a lényeg. A fiúk rengeteg ajit kaptak, el sem férek a szobájukban... :)

Ági
Vendég

Timi nagy gratula!!!!

Evu - nem akarlak véletlenül sem ijesztgetni. Nálunk is volt ilyen, bár nem éjszaka, és nálam kiderült hogy, mivel kevés a tej, annyira szívta hogy megrepedt benne egy ér és ömlött belőle a vér. Nem fájt, nem is éreztem csak azt láttam hogy mikor bukik, vért bukik. SZép látvány volt :twisted: Mivel írod hogy neked is kevés a tejed, lehet hogy ez is előfordulhat. Tudod, nyel egyet és 10-szer annyit köp vissza, és túl soknak tűnik. Persze erről sem írnak a kismamás újságok. Extrém esetben, ha megint előfordul, kérj vérvizsgálatot, és akkor egyértelmű kinek a vére.
De ha tuti az orrvérzés, akkor felejtsd el amiket írtam :roll: Nem összezavarni vagy ijesztgetni akarlak.

Mindenesetre jobbulást, Andi nektek is!! Írok majd pü-t Andi :wink:

Klári
Kép
ganti

Timi!!! Jajj, de szuper!!! GRATULÁLOK!!!! Kép

Kép
bogen

TIMIIIIIIIIIIIIIIIIIII JUHUJJJJJJJJJJJJJJJJJJ EZ AZTÁN A SZÉP KARÁCSONYI MEGLEPI!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

családnak is most :lol: mondtátok? :wink:

már terveztétek, ugye??
Bala mit szól? bár gondolom majd ha látja... :wink: :lol: legalább a pocakot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nahát tökjó! a régi csapatból már 3 új pocak na meg egy 3,5 hónapos Milos! :P hihi :lol:

vajon ki a next one? :wink:

ezért jó h benéztem ma :wink:

ünnepek szokás szerint őrült sebességgel tovarobogtak.. de nagyon jó volt!
tavalyhoz viszonyítani nem lehet (23-án jöttünk haza lesújtva a svábhegyről ugye...) de nem ahoz viszonyítva is szzuper volt minden!

nagyokat ettünk, ittunk, családoztunk, csavarogtunk Lizivel, mamáéknál aludtunk, egymás hegyén-hátán, tévéztünk, lustiztunk, stb...
sőt még az egyik uncsitesóm is hazajött Görögo-ból, ő volt a meglepi, nem tudtuk...

ma pihi, holnaptól megint csavargunk, szal jól vagyunk :lol:

mindenkinek puszi, Timiéknek dupla! :wink:
lmkata

juhhhuuhu Timi, hatalmas gratula !!!!! :lol: :lol:

Marcsi

KépKép
alon

Timi! GRATULÁLOK!!!!
Ez aztán az igazi karácsonyi ajándék!!! :lol:

Kép

MAJA CSALÁDNAK JOBBULÁST!!!!!

Kép
viky30

Timi, szivböl gratulalok!!! :D

mi jol vagyunk, holnap megyünk a mellszivoert..varni kellett ra :wink:

pusszancs
Vendég

Evu: milyen mellszívót bérelsz?! Én Medela-t béreltem, ugyanolyat, mint ami a kórházban volt! Az nagyon bevált!!! Most vittük vissza, mert nekem Manóka mindent kiszív már a cicimből, s 2 hete egyik etetés után sem sikerült 1 cseppet sem fejnem...sajna, akkor meg minek?!?!?
És persze a napi 1 étkezés tápszer, de ahogy nézem megint kezd nőni az étvágya, lassan napi 2 étkezés lesz tápcsi?!?!

Mi is jól vagyunk szerencsére, persze az ünnepek alatt össze-vissza aludt, kizökkent rendesen kicsikém...ma már nagyjából egész jól elaludgatott!!!

És képzeljétek, már kicsi a legkisebb pelus!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
5,7 kg Balázskánk...... :P :P :P :P :P

Kicsit el leszek tűnve még a napokban, mert 3 teljes grafo elemzést kell elkészítenem január 5-ig...és hát kemény, rengeteg időt vesz igénybe!!! Főleg, hogy mire lemérem az írásjegyeket, ráhangolódok a személyiségre és tudnék valamit kezdeni vele, addigra Manóka ébred és engem akar! Pedig itthon van a párom is, rengeteget segít nekem!!!! :twisted:

Kép
bogen

Sziasztok!

Rég voltam :oops: :oops: :oops: :oops:

Először is:

Timi - húúúúúú de jó! Sok szeretettel gratulálok Nektek! Millió puszi

Hófordulós babákat Isten éltesse!!!

Asszem a fonalat felvenni nem nagyon tudom :oops:

Rólunk - karácsony nagyon jól telt, Márk nagyon élvezte, csodálattal nézett minden karácsonyfát. Mi is sokat ettünk ittunk, jöttünk-mentünk. Nekem a karácsony előtti héten bedurrant a fülem és a torkom, de nem lett semmi komolyabb. Sajnos Márk 26-a estére belázasodott, ami a mai napig tart. Egyenlőre más baja nincs, picit köhécsel, remélem nem lesz nagyobb baja. Doktor néni látta, de nem talált semmit.

Most pedig beszéljenek a képek ( a karácsonyi ajándékok zöme munkagépekből állt - markoló, daru, kukásautó, csuklós busz...)

Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

PANNI, NÉZD A BUSZT :lol: :wink: :D :
Kép Kép

Hát az a csokornyakkendős ünneplős Nagyfiú....őőőőrületszép :wink: .
Sajna mi is betegeskedtünk, mindkét gyereknek magas láza volt és köhögtek/köhögnek :(.Ennek ellenére jól telt a Karácsony, csak most nem mi vendégeskedtünk, hanem hozzánk jöttek.

Evu, nagyon szépek vagytok Vanókával.

Emma gyönyörűűűű!!!!

"várjuk a Jézuskát."
Kép

KépKép
logi

Jesszus, Zsóka, milyen gyönyörűséges Borcsa!!!!! Ezen a képen is, mint egy kis tündér! Csudi jó a haja!!!!!!!!
Marcipán meg már kész komoly nagyfiú! De ő most tényleg nagyon sokat változott. Már kezd nem olyan picike lenni. :lol: :lol:

Márkot is meg kell zabálni. Milyen jól áll neki az ünnepi öltözet. Te Panni! Mi lesz ebből a gyerekből? Ennyi munkagép!!!!! :lol: :lol: :lol:

Á, a pasikat csak a csuklós buszok érdeklik! :wink:

Kata: mindig jó, ha benézel ide! :wink: :lol: :lol:

Beteg (pepe :wink: :lol: ) babáknak jobbulást. Látom, nem csak nálunk telt betegesen az ünnep. :cry:

Juj, de jó, lassan szivárognak a karácsonyi fotók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

hahó lányok.
átköltöztünk, van net is, csak éppen holnapra határidős fordításom van.

samu csaba sajnos MEGINT betegek. ááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

vált. kedv. mosts a fosós hányós vírus van soron. lassan mindent kipipálunk... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

de a lakás szuper. majd teszek fel képeket.
kerekpocak

TIMI, GRATULÁLOK A BABÓHOZ, VIGYÁZZ NAGYON MAGADRA!

Nálunk nagyon jól telt a karácsony, jókat ettünk, ittunk, sok ajándékot kaptunk, jókat pihiztünk...
Az ekcémával sajna továbbra is küzdünk, ma voltunk dokinéninél, allegia vizsgálatot csinálnak a Szoninál, ma vért vettek tőle, és képzeljétek, nem sírt! Olyan kis bátor, drága kis tündérünk van, össze vissza dícsérték. Olyan büszke voltam... :D

Nelly

Kép
breeki

Hello Lányok!

Sok-sok +++++ a betegeknek! Gyógyuljatok!

Velünk minden OK. Jól teltek az Ünnepek... :)

Puszi mindenkinek!

fatima

hello!

kisbabák és nagyobbak, különösképp az ünneplősruhások :wink: :wink: :wink: nagyon helyesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jesszusom mennyi autó, traktor, a többinek még a nevét sem ismerem!! :shock: lehet h ezért nincs fiam??? :? még. :wink: :P

MINDENKI BETEG????????????????????????????

na nemá!

amúgy csajok AKÁRKIVEL BESZÉLEK, MINDENHOL BETEGEK VOLTAK KARÁCSONYKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nem túlzok!!! én ilyet komolyan még nem éltem!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Lizi csak köhécsel meg néha hirteken taknyos lesz, de a doki azt mondja semmi komoly.
koppkoppkopp. nem is szed semmit.

Nálunk sajna tegnap tarolt a szokásos havi rendszerű rosszulléte a kiscsajnak, epi terén.... izgalmas napunk volt :? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
de bevallom, inkább már uncsi és bosszantó, hogy az amúgy tökjól levő gyerekem egyszercsak úgy begörcsöl, h levegőt se nagyon akar venni, és ha nem kap nyugtatót akkor ez egy teljes napig megy 10 percenként! :? :?

na de mára túl vagyunk! jött-ment!

egyszerűen meseszép a táj, itt fekszem az ágyban, kinézek, és MINDEN fa és bokor HÓFEHÉR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem hó, hanem a dér miatt, bár hó is van még pici... de meseszép!!!

lesznek kari képek is csak a gépünk nincs meg egyelőre...

de az iwiwre már feltettem 1et még 25-én...

mindenkit pusszantunk!!
lmkata

én más dimenziókban élek.. szal amúgy tökjól levő gyerekem = naponta csak 1-2-szer , picikéket görcsölő..........

ez persze messze van az amúgy mások szerint tök jó-nak értelmezett fogalomtól...

:roll: :wink:
lmkata

Sziasztok!!!!
Jajjj de sajnálom ezt a beteghullámot! :cry:
Azt hittem hogy csak én lehetek ilyen szerencsétlen hogy pont 24-én csípődik be egy izom (vagy ideg) a vállamba és fáj eszméletlenül és még gyógyszert sem vehetek be a szoptatás miatt. Szóval minket a vírusok elkerültek volt helyette ez. Most kezdek jobban lenni, aludni sem tudtam szinte semmit.

Karácsony nálunk is szép volt. Beninek nagyon tetszett a csillagszóró és a sok gyertya és az ajándékok. Persze főleg az ajándékok zizegős, csillogós csomagolása és a szép ezüst v. arany szalagok rajta. :lol:

Zsófi: GRATULÁLOK az új lakáshoz! Jobbulást nektek is!! Most rádférne a pihenés, bár gondolom a munka sem jön rosszul. Azért vigyázz magadra és piciJónásra!!!

Panni: Márk olyan hóditóan szép kispasi! Olyan szépek a szemei és a szép ünneplő ruhában meg főleg csinos! Jópofa ez a munkagép iránti rajongás! Belülről is igazi pasi ezek szerint. :lol:

Zsóka: Borcsa olyan angyalian szép kislány!!!! Tényleg csak a kis szárnyak hiányozank róla! :wink: Marci pedig szintén csak kisebb kiadásban és fiúban! :lol:

Evu: Vanóka nagyon helyes kis babuci! Remélem tényleg csak az orrocskája vérzett! Átérzem a szitut, nem lehetett semmi para. :( Kisebb fokozaton nem tudjátok szívni az orrát, valami gyengébb porszívóval? Kedvencem a mosolygós kép, azon annnyira cuki!

Kata: De jó hogy nálatok igazi szép téli táj van. Mondjuk nálunk is van deresedés, csak hát a fák mennyisége nem elég a hangulathoz. Lizunak hogy tetszett a karácsony és főleg a karifa? Puszi neki és jobbulást! Tényleg más dimenzióban élsz, már kezdtem megörülni hogy ekkora javulást van Lizinél hogy csak havi egy görcs, de ezek szerint mégsem.... Tényleg egy év alatt csökkent a gyakoriságuk? Bocs ha nem akarsz róla beszélni akkor nem kérdeztem semmit!!

Kép
viky30

BOLDOG FELEDIK SZÜLINAPOT SZONJÁNAK!!!

BOLDOG 2. HÓFORDULÓT VANÓNAK!!!

Kép

Kép
viky30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?