tegnap megjartuk a gyerekorvosi ügyeletet...
kepzeljetek keltett Vani hajnali 5kor, hogy ehes..megyek at hozza, felkapcsolom a kisvillanyt es mit latok????????a szajacskaja körül mindenhol raszaradt a ver a börere kb 2-3-mm-es körben azonnal nagy villany, kisebb szivinfarktus, vermaszatos a rugi mindket ujja, a pelus a feje alatt, en kikaptam az agybol es atrohantam apahoz, hogy nezze meg ö is, nem csak valami rossz alom amit latok
na megallapitottuk apaval, hogy Vanin semmi seb vagy heg, nem verzik az orra, a szaja, nem serült semmije, akkor mi van??
szepen letörölgettem a szajat, az nyugtatott, hogy vidam volt, meg nevetgelt is..
szepen evett, elaludt..ok, akkor picit vartunk, majd probaltuk felhivni a gyerekorvosunkat, reggel 8ig kb 10x, nem vette fel, pedig megallapodtunk, hogy jo penzert kijön hazhoz is, hivjam BARMIKOR, szoval ennyit erröl
hivtuk az ügyeletes gyerekorvost, hogy jöjjön akkpr ö ki Vanit megvizsgalni..persze foglalt allandoan
felöltöztünk, elmentünk az ügyeletre, 100 beteg kicsi.köztük baranyhimlös, minden

es senkit nem erdekelte, hogy pici babaval vagyunk
a doktorneni megvizsgalta(kb 30 percet vartunk, azert eleg jol ment a sor)atbeszeltünk mindent, fizikai jele semmi a verzesnek(hala az egnek)de szobajött az orrszivo porrszivo...nos, panelban lakunk..hiaba parologtatunk

es mindenki, vedönö, gyerekdoki, mindenki azt mondta, hogy szivjuk az orrat, ha be van dugulva..

nos, tegnapelött konkretan nem tudott szopni, ugy be volt dugulva az orrva, muszaly a legutakat szabadda tenni..a doki arra gyanakszik, hogy neki erzekenyebb a nyalkahartyaja, es az serülhetett meg..remelem ez tenyleg igy van es csak ennyi a baj
kaptunk valami ampullat, meg vitamint, sokat kell szopnia, az anyatej a legjobb verzescsillapito..most minden ok, remelem igy is marad..
most fözöm az arpat, remelem a stressztöl nem megy el az a pici tejem is ami van..most nagy szükseg van ra..ezert is berelünk egy ipari mellszivot..nekem az aventos nem hoz ki mindent es "stimulalni" kell meg jobban a cicimet
amugy nyugis vagyok, csak abban a pillanatban lepergett elöttem az eletem..azota szerencsere minden ok, csak Vani valamivel nyügösebb a kelletenel..
ja, bar szerencsere a tejem nem ment el, de az idegessegtöl megjött...
mutatok par kepet a kislanyunkrol, imadta a karacsonyt
remelem mindenki jol van, pusszancs