A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsebi: A GPS hangját lehet ám cserélni, ha idegesít, a hangfile-ok nincsenek védve, tehát akár te is kiabálhatsz apával Kép Egyébként angolul hapsi beszél Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ruz, en nem vagyok a levlistan... koszi!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Neet, az jo, h ilyen edzett vagy. mondjuk nekem sem az utviszonyokkal volt bajom (az nalunk is meg ilyenebb). viszont rossz erzes volt a picivel az elsuhano autok mellett menni. bar szerencsere nem volt tul nagy forgalom Kép

Coolio
recca

Ruz!

Köszönöm! Szupik a képek!Kép

Ildi
ildi76

Sziasztok Csajszik!

Isten éltesse az Esztereket! Kép

Egy homeopata-kérdés:
Pocakpacni szeretné tudni, hogy a terhesség elején mit lehet szedni émelygés ellen. Mivel ő nincs net-közelben, tel.számot cseréltünk tornán, így tudjuk a kapcsolatot tartani. Tul.képpen a barátnőjét érdekli. Segítsetek légyszi!

Bogárka,
Pocakpacni üzeni, hogy nyugodj meg, csak egy halovány csík látszik Marci arcán! Ja, és gyere tornára jövő héten is, meg utána is, amíg Te bírod, Petra nagyon aranyos kiscsajszi, mindenki örül, ha látja!

Recca,
gratula a zöld golyókhoz, isteni volt, én is kérem szépen a receptet! felteszed ide, vagy küldjek mail-címet?

Na, most visszaolvasok!
fic.
ficánka

Recca,
bocs, most - a könnyeimen keresztül - látom, hogy már beírtad a receptet. örülök, hogy ízlett a gyümis túrótorta! csak most nagyon meghatott Ada szüléstörténete ...
KÖSZI ADA!!!!!
ficánka

Ildi,
szerintem nem beszéltünk. asszem Ti kicsit később érkeztetek, és akkor már nem nagyon tudtam követni, hogy kinek mutatkoztam be, és kinek nem, de azért tudod, hogy ki vagyok? Timit megismertem, nagyon csini a süni hajával!
fic.
ficánka

Ruz,
én nem vagyok a levlistában, nem is tudom, hogyan lehet odalenni, ezért kérem a képeket mélben: toke kukac citromail pont hu
Köszi,
fic.
ficánka

Ada,
a kiscsajszi gyönyörű, köszi mégegyszer a történetet, én sem vagyk túl érzelgős, de potyogtak a könnyeim, persze biztos a pocakosságtól. Gratulálok mindhármótoknak, és persze szülésznéninek és dokibának is!
fic.
ficánka

ada,

itt bőgök mint valami hülye fejetlen tyúkKép Kép Kép
ez annyira,de annyira szépKép Képilyenkor bennem is felelevendnek az élmények és olyan szülhetnékem lesz mindigKépirigyellek hogy ilyen szépen össze tudtátok rakni a történetet,mi nem,azaz az óra hiányzik,meg pár dolog ki is esett és nálunk apa is annyira koncentrált hogy nem emlékszik mindenre!no de nem baj,majd a következőnélKép Kép Kép

fic,
mailt kaptam de még nem volt időm elolvasni se válaszolni de igyekszem!
Vendég

fic,

egyforma érzelgősek vagyunk és nekem nincs pocakomKép
Vendég

gigi,
én még mindig hüppögök. nem tudod, hogy tudnám megnézni a képeket? mert ráklikkeltem arra, amit Moose írt, de akkor nevet meg jelszót írt, én meg beírtam a sajátomat, de az nem jó persze! jobban vagy?
ficánka

ancsi,
szerintem is önzőbbnek kéne lenned, és kicsit lazábban venni a munkahelyet. értem én, hogy ki kell tartani, de az nem megoldható, hogy kicsit később menj be és korábban gyere el? azért az a 20.-a még messze van. nekem csak most az utsó hónapban van, hogy nem jól alszom, de már a 7. vége 8. eleje idején fáradtabb voltam, mint korábban, és elkezdtem vasat szedni (ferrofolgamme: vas, B12 és folsav) és az segített. ha doki szerint nem kell ilyesmi, de te mégsem vagy jól, akkor LASSÍTS! nehogy nagyobb baj legyen belőle!
aggódó fic.
ficánka

johanna,
Te ekkora pocival még dolgozol? nem semmi! hol is tartassz most? manó, bogárka és én délelőtt voltunk tornázni, az sokkal jobb, mert kevesebben vannak (igaz a terem is kicsi) meg főleg azért, mert labdán tornázunk. meddig dolgozol még? a homeos üveget próbáld meg óvatosan forgatni, és akkor a szájában "kitekeredik" a golyó. próbáld meg, nekem ált. sikerül!

votiv, és többiek, aki okos a homeóban,
miért is nem szabad kézzel megfogni a golyókat?

neet,
ESZTER babának mégegyszer boldog névnapot. figyeltem az elején a kis szívtiprót, mi a taktikája, a lábujjszopival hívta fel magára a figyelmet. aztán már nem tudták levenni róla a szemüket a skacok. köszi, hogy írtál manókának öltöztetési tanácsot, én is megfogadom, és így már tök ügyesen fogom öltöztetni a kiskrapekot pl. a tegnap levadászott szupi cuccokba.
fic. (oxi utáni pocakos) Kép
ficánka

moose,
légyszi írd meg mélben, hogy hogy tudom megnézni a képeket! remélem, moose-apa jobban van! mélt megkaptam, anyukámat hívhatod akár holnap is, biztosan meg fogja érteni a kérdésedet, de persze a jövő héten is, ahogy akarod!
köszi előre is a kép-infót,
fic.
ficánka

Ada, elolvastam a tortenetet,de ezzel is beigazolodott, hogy oxitocinnal jobban fajKép

na, nem akarom sajnalni magam, de akkor is, vegig ez a fajdalom nem kellett volna

Kép
babarozsa

Oxi,
köszi, hogy kielégítetted kíváncsiságomat "érett-baba" ügyben! megértelek így már teljesen, hogy nem jössz tornázkodni, meg most jutott eszembe, hogy még Oxi-apa is otthon van, úgyhogy van jobb elfoglaltságod (-otok) is a tornánál! Manó, Bogárka és Petra volt a délelőttin, jó volt őket látni újra. Mindhárman azt tapasztaljuk, hogy reggelente alig bírunk mozogni, annyira be van "keményedve" a derekunk, mondott Andi erre is tanácsot. Veled mi a helyzet? Én még torna után barátnőztem, most dögfáradt vagyok. Az van, hogy ahogy telnek a hetek egyre könnyebben fáradok, főleg, ha már éjszaka is sz.rul aludtam előtte. Úgyhogy megértelek, hogy otthon várjátok a babácskát, pihizz is sokat! Most akkor Réka v. Viki lesz a neve?
szóf.só fic.
ficánka

Zsanci,
semmi baj, hogy keveset beszéltünk, én csak kapkodtam a fejem a sok aranyos baba és kedves mamáik (papáik), nameg a pocisok között, igyekeztem minél több csajszival beszédbe elegyedni, meg megjegyezni a nick-neveket, meg hogy kihez melyik babóca('k) tartozik(nak). meg elidőztem a finomságoknál és a babaruháknál is Kép szóval bocs mindenkitől, akivel nem dumcsiztam, legközelebb bepótoljuk, és persze akkor már én is büszkélkedhetek a kiskrapekommal.

fic (aki már előre tökbüszke, lehet, hogy ez már az anyaság-érzés kezdete?)
ficánka

Még egy kérdés, aztán eldugulok:
Szerintetek most nézhetem az ER-t?
ficánka

Babarozsa,
elég szomorú, ha Ada történetéről a fájdalomra gondolsz... sajnálom, hogy a te szülésed ezek szerint annyira rossz emlékeket hagyott benned, hogy egy ilyen szép történetről is a rossz jut eszedbe Kép

vera
kisün

Ficánka,
csak ha bírod a drámát-tragédiát-könnyfakasztást Kép
kisün

Kisün,
azt igen, csak ne legyen benne babatragédia! Az a háti hordozó tényleg tökszupi, milyen fajta? Mekkora korától lehet beletenni?
A profilban a kép nagyon jellemző a mosolygós babácskádról! Kép Õ mikor született?
fic. (aki már megint kíváncsiskodik)
ficánka

Ficánka,
hú, sorban: Tetonka márkájú a hordozó, akkortól lehet használni, ha már stabilan ül magától (nálunk olyan 7 hónapos korától, ez kb. általános).
Köszi, Dóci múlt szeptemberben született (9-én), most 8,5 hós Kép és igen, SOKAT mosolyog Kép vigyoredzéseket szoktunk itthon tartani Kép
Babatragédiákat én sem bírom, állandóan bőgök, sajnos nem tudom, hogy most lesz-e Kép
sajnos talin nem beszélgettünk Kép valahogy állandóan elúsztunk egymás mellett, de LEGKÖZELEBB!!!! Kép

vera
kisün

Jucus,
végre újra megtaláltam a sötét hajú apás Soma-képet:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=5647&page=1&image=131607

és a sokkalnagyobb Panna-képet:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3543

ők is helyesek, de a Tiéid gyönyörűségesek! és Somával semmi gond, csak összevissza kavartátok a gyümilés poharakkal, meg hogy most miből is lehet inni! ő egy igazi FÉRFI (és pontpontpont) Kép
különbenis imádom, mert szerette a gyümizselét!!!! meg mert nagyon szép kiskrapek, és azért is, mert néha rosszalkodik!
ficánka

Ada, olvasas kozben csak nagyokat sohajtoztam, de a kepnel mar kicsit elhomalyosodott a monitor.
Ez annyira jo!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Oxi!

Cipit ne is kérdezd!Mindent,de mindent felforgattam és nem lelem.Kicsit vagyok csak idegesKép
GPS:engem nem idegesített a nőci hangja,jó lenne ha már csak ezen kéne szenvednem,hogy pasi,nőci angol vagy magyar igazítson útbaKép

Jucus
20170114224602

sziasztok!
én nézem ma az er-t, mert a bemutatóban nem láttam babahalált!
Baba!
Nekem az első oxitocinos volt, k..ra fájt, de a második még SOKKAL jobban!!! pedig ott nem volt oxi. De biztos, hogy nem egy leányálom, és ha mai fejemmel lennék 2002-ben, akkor biztos nem engedem az oxit. Csak akkor azt hittem, ez igy működik. És hát igy is működött Szekszárdon, mert a szobatársamnak is automatice kötötték be az oxit. Dögök!!!!
Vera!
Kép

Képzeljétek, ma Iginek olyan napja volt, hogy egész álló nap cicizett, ha meg épp leválasztottam a mellről, akkor sirt, de kénytelen voltam, mert mentünk a bátyusért, meg utána voltunk az Elekrto Worldben. De ilyen még sosem volt. Csutkára leszivott, nem is éreztem magam már rég ilyen kifacsartanak...Remélem a kilóim is gyorsan leugrálnak, ha ez a szopimennyiség marad.

A tegnapi buli tuti volt, képek is azok, amiket láttam, enyéim is azok, majd teleportálom őket.
Votiv!
Remélem minden rendben a verdával, majd azért jelentkezz! És mikor mentek Istivel dokihoz?

Na, mentem er-t nézni, persze fel is veszem videóra, és jól megnézem az elejét is.

Votiv megint!
Mit szólsz a Tóth Gabi-Palcsó Tomi pároshoz??? Kép

szasztok...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kisün,
vagy inkább a Verát szereted? Te is olyan mosolygós vagy, úgyhogy biztos ez ragad át Dócira is. igen, legközelebb majd először azokkal fogok dumcsizni, akikkel most nem sikerült. persze akkor nekem tök más lesz, mert még a lurkóm pici lesz, és figyelnem kell rá, de bizti úgy is jó lesz. viszont túrótortát nem garantálok. Kép
egyenlőre nincs babatragédia ... de közben ide is jövök, meg a kedvesem is most jött haza, úgyhogy adtam neki enni ... szóval nem nagyon figyelem. apóska küldött nekem EPRET, nagyon fini (piacos, nem Auchan), ő nagyon nagy UNOKA-FUN már most, ezért imád engem is nagyon! Kép
ficánka

hat, azert Babanak igaza van. es Ada torteneteben sem ez a resz a meghato

Coolio
recca

Ada!
Tényleg szupi a szüléstörténet, jó dokival, jó szülésznővel!!! Kép gratula again, és úgy látom, hiába a sok kin, te mégis tök jól élted meg a szülést!!! Hát ez a különbség egy szt. imrés szülés és egy máshol történ szülés között!! Ezt jó olvasni, még úgy is, hogy nem 10 perc volt!!! És az sms-ek is nagyon vidámak voltak, amiket irtál!!!! Szóval, le a kalappal előttetek!!!! Kép
És a leány GYÖNYÖRÛ! De hát ezt teszi MÁJUS 17-e!!!!!! Kép
És köszi a szülinapi ajándékot!!!Kép Kép
zsancusmamus (hehe...Kép)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat a buliban, köszönjük mégegyszer Bogárka!

Lányok, a kaják nagyon finomak voltak!

Ficánka nincs mit! Kép A torta receptjét megkaphatom? Légyszi!

Kép elérhetöséget én is kérnék, plíz!

Zanza, a tesztcsoport feje
zanza

Ancsi!

Cukor elmúlt,ne is beszéljünk róla!

Zanza!

Mit tudsz a sós aprósütiről?Úgy eltünt mint a pinty!Hiába kerestük Neet-el.
Jucus
20170114224602

Fic es Zanza, mel ment.

mar nem emlekszem mikre is akartam reagalni...

Ha Ada sztorijan en nem erzekenyultem el, akkor velem most valami nagy baj van? Hm? Kép

Kisun: tatonka! Mi volt ez a dezinformacio?

Ruz, tokjok a kepek! Kép

Zsanci, B-t csak Ruz fotoin tudtam beazonositani, ahol van olyan kep, amin te, o es Igi olelgetitek egymast, Beetrix fotojanal marhaul toprengtem, hogy ki lehet ez az uj kiskrapek... szoval tenyleg nagggyon megnyirtad szegenyt, szornyeteg vagy! Az en hajamhoz nem nyulhatsz, az tuti Kép

Kokuszdio, van a spektrumon egy uj sorozat, "Ikrek: orom es kuzdelem" nezed?

Ti meg mar megint a verfolyatoskibelezosdeazertszappanis film elott csucsultok? Skandallum!

Baba, te most itthon vagy, vagy mashol? Es olvasol vagy nem? mert irni sosem latlak. tudnal onnan csak nincs idod, vagy megsem sikerult bekotniuk?
moosejaw

Zanza, feltolteni is tudsz, vagy csak nezegetsz?
moosejaw

Zanza!
Receptet kapok majd?

Egyébként még mindig nem tudom, hogy ki csinálta az első talira azt a túrós finomságot, de vallja be gyorsan, és ossza meg velem a receptet!!!!

Moose!
Ugye, hogy egy szörnyeteg vagyok???Kép és megint hullik a hajam, és megint csak a homlokom környékéről, és megint kezdek klingonulni!
Egyébként én is kaphatnék egy kópiát arról a nat.geo-os filmből??? Szivesen fizetek is érte!!Kép
na, mentem, császtok, és kösz az aranyhalakat!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi, köszi az infót, lehet, hogy megviccelem apát.

Ada, gratulálok, nagyon ügyesek voltatok és megható ahogy írtál róla.

Moosejaw, köszi a jelszót és az elérhetőséget.

Cumi: nekünk nem volt amikor Brúnó megszületett, de még kórházban voltunk amikor beszereztünk. Most meg kifejezetten hasznos, mert Brúnó imád a telefonnal távirányítókkal játszani de főleg rágni, kb. fél liter nyálat tud néhány perc alatt belefolyatni. Múltkor a telefon másfél napig száradt. De a cumi dugóként funkcionál és akkor nincs nyálcsorgatás a távkapcsolókba nincs kavicsevés, homokevés stb.
Szerintem az a lényeg, hogy ne legyen cumifüggő, tehát anélkül is jól ellegyen.

Ma megvettük a cipőt, ezt is letudtam, ebben a negy kínálatban teljesen összezavarodik az ember, de mint tudjuk mindennel ez vanKép

Ja és nagyon jók a képek, csak tudjam majd beazonosítani, hogy ki kicsoda.)
zsebi2004

Jucus, pinty véletlenül haza vitte, ezer bocs! Akkor éppen senki ette, és pinty úgy gondolta, hogy nem ízlik, ezért gyorsan eltüntette.Kép

Zsanci, persze. Elnézést, talira nem írtam le.

Moose, köszi. Még nem néztem, de sikítok, ha vmi gond lenne.

Jucus, Neet tesztcsoport tag lett? Pótfelvételi volt?Kép
zanza

Ada!
NAgy-nagy gratula a picilánykához!
Sok-sok tejcsit!
k
kriszta13

Pinty!

Mivel fönök hamar balra el,ezért előléptem fönöknek és Neet-et is beszerveztem.Bár nem nagyon kellett agitálnomKép
Irgum-burgum sós sütiért!Annyira kis cukik voltak!És finik isKépÉs tünciskedjek még egy kicsit?Kép

Moose!

Én nem mertem leírni,hogy én sem könnyeztem .És bevallom csak azért olvastam el Adáék szüléstörténetét mert miután átlapoztam rajta mindenki azt írta,hogy sírt.Na,mondom akkor ezt kivételesen én is .Dobjatok a vérengző vadállatok(mókusok)elé de bevallom,hogy nem szoktam elolvasni ezeket a történeteket.Biztos az irígység vagy mi miatt,de nem érdekelnek.Legalábbis ezt gondolom.Ki a pszichológus,Ildi?Megfejtesz?Akarok beszélni róla!

Jucus
20170114224602

OK, Zsanci, felirtalak. Max egy ures cd, de meg ezt is le lehet alkudni Kép Tenyleg, informalj mar az ernyoverda bizniszrol, mert Votiv teljesen eltunt. Ugye nem ram haragszik? Es mostmar tudom, miert nyirtad meg ugy szegeny B.t, irigy voltal a sok klassz hajara Kép

Jucus, szerintem tok normalisak vagyunk es kesz. De ha akarod, meg beszelhetunk rola Kép

Ja, lattam a kenguruban 990ert tokjo kocsicipoket. Bar most nyaron valszeg nem kell, de aki oszre tervezte, esetleg megnezheti. Egyebkent normal cipot mikor kell venni a gyerkocnek? Es hol erdemes? Mert azok viszok mocskos dragak es ugyis pikkpakk kinovi.
moosejaw

Szia Lányok!
Ma este megint szalma vagyok. A párom Tihanyban nyomul valami konferencián. Gyerők meg alszik így a tietek vagyok. Gondolkodtam, hogy esetleg főzök holnapra valamit magamnak a zöldspárgából, de inkább a fórumot választotam.

Rúz köszi a képeket gyorsan le is mentettem őket. Bár már lement 6 killa még mindig elég dömpernek láttam amgam a képeken, tehát újjúlt erővel folytatom a fogyit. Szerintetek a mellből is lehet sokat fogyni én annyira szívesen odaadnám az enyémeket valakinek.Kép Tényleg Moose a többiek le tudják tölteni a képeket a godzzoról? Vagy ez hülye kérdés? Viszont be kell vallanom valamit: iszonyat a névmemóriám viszont annál jobb az arcmemóriám. Így nem ígérem meg, hogy feliratozom a képeket, mert az újjabb anyukák nevét nem tudnám megmondani. Ezer bocsánat!

Képzeljétek a tali után még beugrottunk a szüleimhez, akik rárepültek az epertortára és fel is falták mind. Édesanyám azóta kéri tőlem a receptet, azért ki volt a felelős? Please küldjetek nekem receptet!

Ada!
nagyon tetszik a kép, amit feltettél olyan kis sünis, ahogy össze van kuporodva. Izgi volt a szüléstörténeted, majd nem mi is így jártunk, mármint az indítással. Szerencsére nekem elindult magától.

Csak szeretném jelezni, hogy Lillára olyan nagy hatással volt a tali, hogy már ott megtette az első mászó mozdulatait előre, amit itthon továbbfejlesztett. (Eddig a rák formát gyakorolta.) Tehát már majdnem mászik, de még van mit tanulnia Dócitól!Kép

Na most egyszúszra ennyi jött belőlem!
beetrix

Beetrix vigyazz, mert a szopi utan is kisebbek lesznek meg a fogyastol is, ugyhogy akar el is tuntetheted oket Kép Kar, hogy nyulat nem tudtam vinni, o is tarthatott volna egy orat Lillusnak, bar lehet, hogy mar tul gyorsan csinalja es az oktatonal nem jo Kép Ja, es milyen letoltesre gondolsz? Egyenkent is le tudjak mentegetni meg akar ftp-vel is le tudjak szedni.
moosejaw

Recca!
Babád egy hös az oltás-kibírás miatt, csak gratulálni tudok!Kép Ja, és tényleg nem volt vészes a forg.

Oxigén!
Így, egy év után rosszabbra számítottam, de ahogy kinyarallik, annyi tennivaló van, hogy repül a nap, mire minden kész, apa haza is ér, szóval ki lehet bírni. Kép

Ruz!
Ha még nincs eleged belölünk, a te képeid elérhetöségét légyszi ide: neet@citromail.hu
Köszike! Kép

Ficánka!
Eszter, mint szívtipró? Ez jó! Kép

Jucus!
Én is igyekeztem a sósapró eltüntetésén, de pl mikor harmadjára szedtem volna a salidból, már nem volt, szóval hiába. Kép

Moose!
Vaú! ER uralkodik, rules, rúlez, kinek hogy tetszik. Kép

Zanza!
Igyekeztem megfelelni a tesztcsoport-tagsági feltételeknek, most már jobban ment, mint elsöre, többször ettem többfélét!Kép

Antibögösök:
van, ami máshogy jön le, pl tudok olyasmin is nevetni, amit más megsírat és fordítva, sztem ti is így vagytok vele. Engem épp Ada sztorija fogott úgy meg, hogy hüppögtem, de olvastam már olyan sztorit, amit egyszerüen csak elolvastam, és külösebbet nem éreztem. Nem tudom, min múlik, a megfogalmazáson, vagy hogy mennyire ismered a másikat, vagy épp milyen hangulatban vagy... szerintetek?
neet
neet

Sziasztok Csajok!
Tegnap nem tudtam írni, annyira meg volt halva a netünk, de este Apa bütykölt rajta valamit, most úgy néz ki megy. Csak annyit kellet visszaolvasni, hogy most meg nem emlékszem már miket akartam írni...Kép

Minden köszönetért: nagyon szívesen... és természetesen máskor is, bár most talán egy kisebb szünettel, amíg Maszat baba kicsit nagyobb lesz Kép

Jó volt tegnap a délelőtti torna, bár még mindig nagyon mérges vagyok Petrára a kis afférért. Csak a többieknek kommentár: a torna végefelé Manóval épp megkonzultáltuk, hogy Petra egész jól viselkedett, mikoris rá pár percre két markoló kezecskéjét kellett lefejtenem Pocakpacni Marcijának arcáról Kép Szegény úgy sírt, Petra meg csak kajánul vigyorgott Kép Hááát Votiv, ennyit erről az édes tündibündi lánykáról...
Szóval ez kicsit kedvemet szegte, na meglátjuk a jövőhetet...

Zsanci!
Én csináltam a tali1-re túrós sütit, nem tudom arra gondolsz-e, ha igen a mindmegette.hu-n lusta túrós néven fut.

Moose!
Köszi a mélt, de aztán láttam, hogy Beet is csinált ugyanolyan pocakos fotót, így én nem rakom fel az enyémet.

Na most megyek, Petra már nyűgösködik, majd jövök délután is...!

Bogárka (36)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Néhány adósságom (ha még nem írtam volna):

Johanna,
örülök, hogy Dócit tartottad, és szerintem Dóci is nagyon örült, és ha te is örültél, akkor tökéletes KépKép

Ficánka,
hívjál kisünnek nyugodtan, csak az ellenség megzavarására használom az "igazi" nevemet is Kép de a verára is hallgatok Kép

Bogárka,
tündéri kiscsajod van, csak néha verexik... nem baj az! Kép

Zsanci,
káplá[+torokhang] Kép remélem tudod, hogy most klingonul köszöntem neked Kép

Beetrix,
igen, én is azt figyeltem, hogy mintha majdnem mászna már Lillus Kép egyébként az öröm addig fog tartani, amig el nem indul iszonyat gyorsan mindenféle tiltott dolog felé Kép Én már le is szedtem a fotókat, szóval megy a dolog Kép

vera
kisün

Neet, Jucus, en rajottem, hogy nalam ez ugy van, hogy ha nincs semmi gond, akkor nem bogok, ha van, vagy valoszinusitheto, hogy van, akkor igen. Peldaul Ada sztorijaban nem volt semmi borzaszto es tudom roluk, hogy most is tokjol vannak, minden heppi, es oromomben en nem szoktam sirni. Multkor viszont lattam a metroban a mozgolepcso mellett egy gyerkocot az anyja oleben aludni, hat azon teljesen kiakadtam, rogton utana meg egy masik lurkot, akit egy kukazo tipusu szakadt, natronszatyros anya vonszolt roh*dt szabalytalanul hat savon at a delinel, hat akkor mar teljesen kesz voltam, alig birtam visszatartani a bogest. Meg ha eszembe jut, hogy sok gyerkoc anyuka nelkul van, es jobb esteben gyermekotthonban el, rosszabbra mar nem is merek gondolni (ugyhogy nem nezek tevet es nem olvasok ujsagot), akkor vegkepp bruhuhuhuhu Kép Kép Kép Kép Asszem toknormalis vagyok. Szoval ti jottok: miert bogtok, ha nincs semmi baj? Es miert bogtok filmeken, ahol csak azt jatsszak, hogy baj van? Asszem inkabb veletek van baj Kép Kép
moosejaw

Szépjóreggelt!

Ficánka: Megnézem a babát és eldöntöm, mi legyen Kép Mivel apának tegnap volt a szülinapja, nekem is lesz nemsokára, azt beszéltem meg magammal, hogy annak a favoritnevét kapja, akinek a szülinapjához közelebb születik. Húha, ez most nem biztos, hogy érthető, de nekem tiszta! Kép

Mennünk kell ma világvégefalvára Kép Egy hónapja nem kapjuk meg postán a házassági akvi kivonatot... Egyébként sem értem, minek kell kikérni, de tök ideges vagyok, hogy telefonon-neten nem lehet elintézni. Szerintetek miért kötötték össze az összes önkormányzat számítógépes rendszerét, ha nekem el kell mennem ahhoz az anyakönyvvezetőhöz, ahol házasságot kötöttünk, elhozni tőle egy másolatot, amit majd a XI. kerületi anyakönyvi hivatalban ellőriznek a számítógépen, hogy kiadják a gyerek anyakönyvét??? Ki vagyok akadva teljesen...

Jucus: No problem cipiügyben Kép Csak meglesz majd, vagy ha nem, akkor így jártam Kép Eszembe jutott, hogy a zsák alját mintha nem pakoltam volna ki teljesen Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Moose,
azért bőgök, mert ilyen érzékeny lelkű liliomszál vagyok, akiknek a meghatottságtól is kicsordul a könnye Kép valószínűleg annyira telítődök pozitív érzelmekkel egy-egy megható történet után, hogy valahol ki kell adni, mert ha nem, szétpukkadnék Kép
de Neet azt mondta egyébként, hogy mindenki mástól érzékenyül el, szóval senki nem állítja, hogy te vagy Jucus nem lennétek normálisak KépKép én speciel nem vagyok az, de büszkén viselem abnormalitásom "terhét" Kép

Oxi,
én tökéletesen értem Kép

vera
kisün

Oxi, eszre sem vetted, hogy a mokusok mar a nadragszarad ragjak, mikor fel tizkor begepelted, hogy "szepjorreggelt"? Itt anyukak vannak! Te kegyetlen! De majd meglatod, ket honap mulva mar nem is fogsz emlekezni arra, milyen is keson kelni Kép vagy fel tizkor mar harmadszorra fogsz felkelni aznap... Egyebkent meg miert nem dontheti el a lany, hogy neki melyik nev tetszik jobban? Mondjuk valami jelben megallapodtok: ha apanal sir, akkor a te neved, ha rajtad, akkor az ove, vagy akar elnevezheted a ciciket es amelyikre eloszor racuppan vagy ilyesmi Kép
moosejaw

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, de Adának hatalmas gratula!! Kép Kép

Lányok! Most vagyok a 22.héten, és főleg a jobb bokám kezd dagadni. Kép Mit lehet ellene tenni. Járt már így valaki, hogy ilyen korán dagadt? Van ellene hatásos módszer?

Köszi!
mkatus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?