Jaj, de jó, hogy ilyen sokat sokat írtatk. Bár nem túl jó dolgokról, ez nem jó, de azért jó végre sokat olvasni. És ez már mostanság soknak számít!!!!
Zsófi: ügyi vagy!!!! De szerintem ezt nem kell mondani, tudod te magad is. No meg, hogy mi a jó nektek!!!!

Samu szoba tényleg naaaagyon király lett!!! Olyan, mint egy ovi! Tényleg! Minden van benne amiben egy gyerek jól érezheti magát. És kedves és barátságos. No és a lakás többi része is, amiket mutattál. Férjed uradra pedig külön büszke lehetsz, üzenjük neki, jöhetne hozzánk is fusizni!

Samu is látom rászkott a piára!

De ő azért rendesen!!!

Kis drága husika!! Olyan jól néz ki, tényleg ölelgetni, puszilgatni szeretné az ember!!!
Kata: jobbulást nektek!!! Drága Lizu, olyan sokáig nem volt beteg, most meg egyik betegésgből a másikba. Édes kicsi drága, vigyázz magadra!! Tessék gyorsan meggyugyulni, és újra a kedves, mosolygós, veszekedős

Lizának lenni!!!! Kata te is pihenj, nem sorozatozunk!!!!
Fatima: jó hallani felőletek! Tarek valami gyönyörűséges. A szemei mit sem változtak, csak egyre ellenállhatatlanabbak. Te is szép vagy, és nagyon sovány. Eszel te eleget? Vagy neked ez a verseny súlyod? Nem mondom, nem semmi!!! Irigy-birigy vagyok, ha igen!
Tündérkisfiú: én nem is tudom mit mondjak! Ez nem semmi. Inkább kívánok annak valamit, aki ellopta az autódat, de hogy mit, az nem ide való.

Jó, hogy azért felőletek is hallani, de írjál jókat is ám!!!!
Nelly: kitartást!!!! Majdcsak megtanul újra aludni Szonja!!! Én is ezt várom Majámtól!
Niki: nagyon helyes, tessék néha ide is írni!!!! Emmának meg gyógypuszi!!!!!!!!
No és akkor ,amiért ide látogattam.
Babatali!!!!
Helyszín: 11. ker. Tétényi út 46-48.
Időpont:
febr. 9, vagy
febr 16. vagy
márc. 8
Légyszi jelezzétek, hogy ki mikor érne rá, kinek melyik időpont jó.
A helyszín egy ovoda, rengeteg játékkal, pokróccal a kicsiknek, kaja melegítési lehetőség stb. Minden van.
Sajnos fizetni kell, tavaly úgy volt hogy 1 óra 400Ft/gyerek. Gondolom idén is ekörül van.
Ja, és időpontban is kérek véleményeket, melyik baba mikor érne rá. Én a 10-14ig gondoltam, de változhat persze ez is.
Előljáróban ennyit, kifogást nem fogadok el, MINDENKINEK kötelező megjelennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Régiek és újak egyaránt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még semmi nem biztos, csak szeretném tudni, van e rá esély, hogy elegen összejöjjünk. De mint mondtam, kifogás nincsen, minden babára vigyázni, nem elkapni valami nyavaját!!!!
Szóval, babatali szervezés alatt!!!
Fatima, Klári számítok rátok!!!