Sziasztok!
Sz.r éjszaka után sikerült 11-ig aludni, azért ez még nálam is kiemelkedő. Tudom, mehetek a mókusok elé, de mentségemre szolgáljon, h tényleg nagyon vacakul aludtam! Na, nem panaszkodom, kék az ég és szikrázóan süt a nap
Zsanci,
köszi a tanácsot kendő-ügyben

, de mi az a minimanó, én olyan tudatlan vagyok! Borisznak isteni a dumája, biztosan sokat nevettek otthon!
Bogárka,
ugye milyen aranyosak ezek a nagyon pici ruhák? Persze az természetes, hogy mi csajok tudjuk ezt értékelni, de még a kedvesemnek is tetszenek ezek a legkisebbek. Pl. a talin vettem egy kék pólót, nincs benne méret, csak az, hogy újszülöttre való, összehasonlítottam a 62-sel, és még annál is kisebb, hát az nagyon tetszett neki. Így szoktatjuk magunkat hozzá, hogy kb. mekkora lesz a kismukink.
Gyertek mindenképp tornára, persze, ha jól vagy és Petrának is van kedve!
Ruz,
KÖSZI a listát!

Neked sikerál ezt betartani? Én eléggé utálom a ropikenyeret ... asszem inkább hagyom szikkadni a rendeset. De tényleg, hogy működik a gyakorlatban?
Moose,
a védőnőm szerint úgy 4-5 hós korától ajánlott a külön szoba, de ő igencsak túlaggódós, túlszabályozós fajta, én meg megyek a fejem (és az ösztöneim) után, úgyhogy nem mindig hallgattam rá. Szerintem minden életkorban jár néhány nap (hét) kellemetlenséggel a külön szoba, de biztosan meg fogja szokni, gondolom, itt is fokozatosan és nagy szeretettel kell közelíteni a cél felé. De biztosan lesznek nálam sokkal okosabb hozzászólások is a tapasztalt mamiktól, azért
Ja, és cipő-ügyileg nézd meg esetleg a bebicipo.hu-t (állítólag jó minőségű és ocsó)
Zsebi,
Te is nézd meg a bebicipo.hu-t, bár én csak olvastam az nlcafén, hogy az jó és olcsó, tapasztalatom zéró, úgyhogy ne haragudjatok, ha mégse jó! Ezekben az új outletekben nincs ilyesmi?
Neet,
Zanzi is ezt tanácsolta, meg én is azt gondoltam magamtól, hogy fokozatosan (mindig ez jön be) fogok próbálkozni majd a szopi alatti ételekkel. Tök jó, hogy Tőletek mindenféle okos tanácsot kapok, IMÁDOM ezt a társaságot!
A MÁV az nagyon gáz, nem lehet arrafelé INTERCITY-vel menni?
Ancsi,
tényleg Te is építőipar? Na, nem olyan drága az a mobilklotyi, vagy nekünk sikerült jó szerződést kötnünk!? Nekünk mindig volt 5-10 kihelyezve az építkezés ütemétől függően, meg is bűntettek volna minket, ha ezt nem biztosítjuk. Különben - most már bevallom - arra gondoltam, hogy felhívok 1-2 emberkét, hátha sikerál valahogyan ocsón megúszni ... csak vártam a fejleményeket.
Votiv,
hajrá a tejecskéért, és ne pánikolj, Te is nagyon vékony vagy (persze apát nemtom), de van genetika is a világon. Isti teljesen jól és egészségesen néz ki, nem minden babának kell hurkásnak lennie! Akartam is kérdezni, hogy hogy csináltad, hogy olyan szép lapos lett a hasad? Mi a titkod?
Manóka,
szerencsére nem lakunk messze, a Petőfi híd pesti hídfőjénél, szóval autóval gyorsan beérünk. Azért persze nagyon kiváncsi vagyok, hogy is lesz ez az egész. A kedvesemnek már mondtam, hogy nem fogunk nagyon sietni, és már akkor kitörte a frász, ő elég aggódós ebben a témában. Még beszélnem kell vele, hogy nyugodjon meg. Sikerült megoldani a lakás-problémát? Ez tényleg nagyon rosszkor jött, "az iskoláját nekik"! De azért ne legyél szomorú, mert azt Emma megérzi, és akkor ő is szomorkodni fog! Ehhez küldöm
fic.