A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Madrin!

A Closti dobozára az van ráírva, hogy 2x lehet megpróbálni egy kúrát egymás után, aztán totál felesleges,mert nem használ. Kíváncsi leszek nekem lesz e cisztám tőle. Még sosem volt. Remélem nem. De félek, hogy baba se lesz ebből. :(

Az endometriózisnak milyen tünetei voltak. Azt a BMC-s dokik kiszűrik uh-val azonnal, ugye????
vic12

Nyugodt lehetsz, a BMC-be tuti megmondják mi a bajod, nekem a régi dokim egy vérvétel után (ja nem 2 ) után Clostyt, Bromot illet Utrot írt fel a doki....
Ettől a sok szartól lett annyi cisztám. Ami szerencsére 1 hónap alatt ki is ürült.
Nekem az volt az endonál a tünet hoyg nagyon nagyon véreztem amikor megjött :oops: (darabos is volt :oops: :oops: )
Viszon olyan fájdalmaim voltak az első 2 napban hoygvolt olyan amikor mozdulni nem tutam 4-5 CAtaflám se segített.
Erre azt mondta a nődoki hogy van akinek jobban fáj :twisted:
A másik meg kitágította a méhszájat hogy a darabos dolog könyebben távozzon.... Ráadásul a műtét során olyan fertőzést kaptam a kórházban hoyg az utcán összeestem.
NA mindegy KOnc tanárúr mondta hoyg nagyon bénák a nődokik Mo-on és hogy egyértelműen látszik mi a bajom...
A kivizsgálás hónapjában több vizsgálaton estem/estük át mint 2 év alatt összesen 4 nőgyógyásznál....
madrin

Madrin szegénykém!

Ez borzalom. Szerencsére nekem a "rendes" nőgyógyászon szuper, ott dolgozik a Jánosban.
Akkor nekem valószínűleg ilyen nincs, nem nagyon érzem ha megjön, nekem nem fáj csak picit a hasam, ha megjön. Nekem a fejem fáj előtte, de az eléggé. Meg középidőben is.

Nekem inkább a hormonszint és a peteérés és tüszőrepedés a problémám. Csak kíváncsi voltam nálad mik a tünetek,mert a sógornőmnél u.e volt a helyzet, végigcsinálták a lombikot, beadták az örökbefogadást, és 2 hétre rá teherbe esett spontán. Ma már 2 gyereke van. Neki is hosszú idő volt, mire megtalálták mi a baja. az endót megtalálták és utána lett is babája. Úgyhogy fel a fejjel.

A Bromót azt mire adják? Az is hormon?
vic12

Most már tényleg érzem hogy jó helyen vagyok, csak kellett 2 év mire rádöbbentem hoyg ezek a sztár nőgyógyászok sem mindig olyan jók mint ahogy képzelem.

Tudom hoyg itt segíteni fognak hameg nem jön össze máshol se jönne...

A Bromocriptint a Proclatin szint beállításásra adják. Ez felelelős azt hiszem a tejtermelő hormonért, ha ez magas simán lehet hogy emiatt nem esik teherbe vki.
BArátnőmnek még tej is csordogált :oops: :oops:
Tesód is endós volt? Mit kapott a műtét után?
HIhetelen ammiótaezt történt velem, akárkinek elmesélem mindenkinek van ismerőse akinek ugyanez volt. Szomorú hogy ennyien ebben szenvedünk.
madrin

Madrin! Nem semmi, amin keresztül mentél! De most már biztosan minden rendben lesz. Egyébként nekem sem fáj semmi, amikor megjön, cak talán előtte 1-2 nappal enyhén érzek valamit.

Kép
vikike0429

Madrin!

Nála majdnem 1 év volt mire rájöttek, hogy mi. Nem tudom, mit szedett, de nagyon sok mindent. Ő is Clostival kedte. De volt olya, hogy egy fél évre leállították a menszeszét, és utána meg visszaállították a hormonszintjét. De mindenfélét. Azt az összekeverős szurit is. A gyógyszer neveket nem kérdeztem meg tőle, nem tudom, de nem a tesóm, hanem a sógornőm. Olyan sokat nem firtattam a témát. De tény, hogy előtte ő is minden mensinél baromi rosszul volt, fájdalomcsillapítót szedett, és állítólag a hátfájás is erre utal.

Nekem max, csak azért fáj mert rossz a tartásom és görnyedten ülök. De állítólag ez is egy jele az endónak. De tényleg egyre többen vannak, akiknek ez abaj, de a kialakulását nem tudják mitől van.

Ja ezt a prolactinos dolgot akkor a szervezet úgy érzékeli, mintha szoptatnál, és ugye azalatt nem eshetsz teherbe. Nálam annyit mondott, hogy nem olyan rosszak az eredmények, kábé 2 mp: ez is jó, ez is ez is jó, hát peteérést kell generálni. Na hát ennyi. De fogalmam nincs milyen értékem mekkora...ennél többet nem mondott. Ezért kérdzegetlek Titeket, mint a hülye.

De már többet tudok :)
vic12

Elvileg én a műtét óta rendbe jöttem, de a doki azt mondta hogy nincs időm arra hoyg spontán próbálkozzunk.
Ugyanis már öreg vagyok, ja mondom kösz :)

Egyébként tök fura tőlem már többször megkérdezték mióta vagyunk házasok meg mióta vagyunk együtt?
NEm is értem miért...
madrin

Madrin!

A sógornőméknek ugyanezt mondták, és ők rögtön lombikoztak.
A ygerkőcök születése után most beültettek neki egy spirált, hogy ne tudjon kiújulni az endoja. De a 2 gyerek között van kábé 1 év. azt mondták azzal se várjanak, mert az első szülés után is hamar ki tud újulni, ha már nem szoptat.
vic12

Madrin! Visszakerestem a táblában, hogy hány éves vagy!Én 26 vagyok, akkor lehet, hogy nekünk azt mondják majd, próbálkozzunk még? Hisz "csak" 1 éve szeretnénk babát.

Kép
vikike0429

Most nincs sok időm, este visszaolvasok... Rebe: Nálunk a férjem készülékében van a hiba, és Szűcs doki automatikusan küldte az Istenhegyire. Lehet, hogy mehetsz oda egyenesen is, nem tudom...

Babyka???????

Este jövök!!!

PUssz
süni76

Dehogyis a korod miatt ne aggódj, ahogy megtalálják mi a gond nálad, úgyis elkezdik a kezelést
De én 7 évvel vagyok idősebb :cry:
Úristen néha azt érzem hogy nem fogom a gyerekem érettségijét megélni :shock:
madrin

Vikike!

Én is 26 éves vagyok. Egy picit én is azt éreztem a dokinál, hogy van még időnk, de mivel ugye nagyon szeretnénk a babát, ez nem lényeg!!!

Az a fő, hogy megtalálják, mi a baj, és minél hamarabb babásodjunk.

Én lassan megyek, jó hétvégét mindnekinek! Számítógépet látni se akarok,mert már kifolyik a szemem... :D De azért hiányozni fogtok.

Hétfőn jön valaki BMC-be? Megyek uh-ra.

Puszi mindenkinek,

Vic
vic12

Sziasztok!
sajnos soka melóm...De este jövök, 9 után, meló után egy kis masszázsra megyek....

Babyke??????????????????????????Azt hittem már jelentkezett....
Vendég

Én is lépek lassan :)
MEgint megműtötték a kutyusomat :(
Ráadásul azt mondták hogy 25 ezer lesz a műtét mikor a párom elment a kutyáért 46 ezerről szóló számlát raktak elé.
Jó nagy balhé volt, mert többször megkérdeztük mennyi lesz...ezek után...de nem fizett ki a dupla összeget.
KOmolyan mondom milyen országban élünk...

Ezek után ne csodálkozzunk hogy nem találunk sokszor normális nőgyógyászt.(se)
madrin

Bocs Lányok ma extra aktív voltam:)

Babyke miatt majd még benézek, hátha jó hírekkel jön:)
madrin

sajnos nem sikerült Babynek. Augusztusban megy vissza a fagyibabákért. azért nem tud írni, mert nem dolgozik és hatalmas változások lesznek az életében mert elköltözik így most nincs netezési lehetősége és a költözéssel foglalkoznak. nagyon szorítottam neki, megérdemelte volna már a pozítív eredményt!!!!
málna79

Hiába írtam hosszan az előbb, jól elszállt. Mindegy, újrakezdem. Szóval, tegnap voltunk UH-n: minden Ok, a petezsák 16 mm, az embrió 3,3 mm. Konc szerint jó helyen van és éppen ekkorának kell lennie. Nagyon boldogok vagyunk! Legközelebb 2 hét múlva lesz UH+vérvétel, de már Zekénél, mert Konc szabira megy. Egy kicsit izgulok Zeke miatt, nem éppen egy szószátyár ember. De nem ba, majd jó előre felírom a kérdéseimet, hogy ne felejtsem el semmit. Apropó, meddig kell Bromocriptint szedni? Még a 12. héten is kell? Bocs, de tegnap elfelejtettem megkérdezni. A hétvégén igyekszem mindenkit visszaolvasni, de most rohannom kell, mert színházba megyünk este.
ballagyo

Málna
köszi a hireket,mondd meg Babynek hogy most csak a költözésre koncentráljon,nekünk is akkor jött össze amikor ide költöztünk.már akkor mondták nekem a lányok itt hogy ha már megvan a házikó jöhet a baba,és igy is lett,ez biztassa öt is :oops: :oops:

Ballagyo
szuper hirek,gratulálok a picurkához,Zekétöl meg ne félj,nem harap :P :P jo szorakozást estére :P

bibar

lexi!
Grat a vizsgádhoz de egy kicsi ejnye-bejnye jár csak!
A www.szopipárna.hu oldalon megrendeltem,felhívtam őket és aznap amúgy is arra jártam,így beugrottam a párnáért!Fantasztikus!Plussz huzattal együtt 6300Ft-ba került,de csak azért mert emlékeztek rám a börzéről és még az akciós áron kaptam!
Madrin!
sajnálom a kutyut!Jobbulást neki!Nekem is shortból jöttek a babák!
Vic!
Én mindig éreztem a peteérérs és azt is mikor durran ki!Egyén függő!E-vitamint csak a csajoktól tudom innen.Nálunk nem volt apu baj!Éld ugyanúgy az életed,mert ha ennek rendeled alá magad,begolyózol!
Baby!
Sajnálom!
Ballagyó!
Gratula Pöttyöshöz!Jó színházosdit!
Vendég

Vendég

Sziasztok!!!

Mi is voltunk mind a ketten az Istenhegyi úton annó a kezdetnél a genetikain, és fejenként 10 ezer forintot hagytunk ott, és negatí eredményeket kaptunk, de mégis kell ez a vizsgálat mondván az ördög nem alszik, állítólag más a vér vizsgálat, és más a picurka életterének a vizsgálata!
Nos ez a vizsgálat nem érínti a babát, nem a burkot szúrják meg a magzatvíz miatt, tehát nincs vetélési kockázata! A méhlepény boholyból vesznek mintát, hasfalon keresztül érzéstelenítés után, és egy hét múlva komoly dolgokról kapunk képet, valamint a babókánk neme is meg lesz 100%-osan!! Tehát belevágtunk, és ez kereken 30 ezer lesz megint, de már nem érdekel, fő a biztonság!!!! Valamint ez után egy- két nap pihi , és lehet mindent csinálni!!!

Nos élő példa van előttünk, mivel egyik Dr-nőnek itt a munkahelyemen a huga lombikos volt!!! Mindent rendben találtak náluk AFP is negatív volt, és beteg baba lett!! Tehát csináljuk amit a profok mondanak!!!

Röviden ennyi, bár ritka az Ágiék esete, vagyis a beteg baba esete!

Mindenkinek pusssza!!! Sziasztok!!!

Kép
tini75

Tini
Megkérdezhetem, hogy mi a baba baja? Semmilyen vizsgálat nem volt, amin észrevehették volna, hogy baj van? Náluk miért kellett a lombik?
Azért ez olyan ijesztő és borzasztó. Kitartást nekik.
Vendég

Sziasztok!

Végre van megint netem!Holnaptol megint itt leszek!Reggel jövök!!!! :D Jóóóóó északát!!
nyunyi82
Békéscsaba

Babyke! Sajnálom.
Madrin! Semmi baj, van úgy hogy negatív az ember....PL. én msot. Fájdogál a hasam... :? :cry: Miért is gondoltam volna, hogy most???Na, mindegy!

Ballagyo! Gratulálok!!!!!

Holnap nem leszek, mert egész napi progi van.
Szép hétvégét nektek!

Kép
vikike0429

Na, hazaértem én is...

Baby!
Sajnálom! :( :(

Húúú, lányok, holnap adom be az első szurit...Tuti remegni fog a kezem.... :oops:

Elmeygek edzeni reggel, majd a betegemhez, de jövök oylan 1 fele.....
Most szerkesztek egy táblát, és teszek fel.
Vendég

Dugo????????????????????????
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok,

Baby,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :(:(

Kriszti,
Meglátod, hamar belejössz a szuriba! Mi ez a Gynevachoz képest :wink: Ne feledd a mottót: mindent babóért! Ééés VÉGRE kezdés!!! :D

Kép

Puszi mindenkinek! Bocsi, hogy nem írok külön, de ma 12 óráztam, és hulla fáradt vagyok. De legalább már volt időm visszaolvasni! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Ballagyo,
Gratula! :lol: :lol: :lol:

Baby,
Sajnálom :!: Koncentrálj most a költözésre, legalább egy picit eltereli a gondolataidat.

Anett,
Hahó! Merre vagy :?:

Dugó,
Mennyit sikerült leszívni :?: Mikor mehetsz a beültire :?:

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szép Jó Reggelt mindenkinek!

Végre megint veletek lehetek! :D
Gratula a babásoknak!!!!

Benszike!Már lassan 16 hetesek a babáid!!!Tuti!Jól vagy???

Mi még nem keztük el a dolgokat,mert nem akar megjönni ,21 én kellett volna megjönnie de semmi!Wiegandt doki nagyon kedves,hozzá mentem,ő csinálja az inszememet!

Krisztike!Ti már kezditek!Nagyon jó!!!

Gabicsibe!Veled mi újság???
nyunyi82
Békéscsaba

Ballagyo

gratula a szép eredményhez! :lol:

Baby

Sokszor puszillak,kár hogy már nem írsz! :cry: Kitartás!

Tini

hát nem dobott fel a barátnőd sztorija.... :?

Gabi,Gil

HAJRÁ!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krisztike

de jó,érted is izgulhatunk nemsokára!

Kép
lukrécia

Babyke
Nagyon sajnálom,de ne add fel!!!Sikerülni fog csak kiartás!!!!

Ballagyo
További boldog pocakosodást kívánok :D

Kriszti
Na hogy ment ????

Nyunyi
Én most várakozó állásponton vagyok 9.-éig :D Akkor tudom meg(vagy is jövőhéten hétvégén)sikerült e az utolsó inszem.Nem lehet,hogy oka van amiért nem akar megjönni? :D

Lukrécia
Látom neked is eltüntek a számok a vonalzódról,párommal ma írunk egy mélt nekik!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!
gabicsibe

Gabicsibe!

Én meg holnap reggel csinálok tesztet!Majd akkor kiderül!De nem hiszem,kezd fájdogálni a pocim!Akkor most nagyon várod már a 9.-ét!!!????Szurkolok neked nagyon! :D Én is várom már hogy elkezdhessük,izgulok nagyon!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!
Itt nagyon borús idő van, még esett is....Szerencsére párom jött értem, vásárolni kellett menni! :?
Nem volt ma sok kedvem, elfáradtam.

Gabi!
Háááát, szemeztem legalább 2 percen keresztül.Megbeszéltem magammal, hoyg minden reggel 8-kor adom be. Előtte már fél 8-kor kivettem a hűtőből.....De csak néztem.Bevallom, jobb a tű másik oldalán állni!!!! :lol: :lol: De előre néztem, és ott volt egy kisbaba, aki csak ránk vár...És érte bármit!!!!Úgyhogy túléltem, kissé csípett, még bele kell jönni!!!!!

Móni!
5-e neked jó lenne??????Reggel mennék fel pestre, részleteket megbeszéljük, őszintén szólva én a déli pu-t tudom holvan, (ott szállok le), és a BMC-íg el tudok menni....Vagy telefonon elnavigálsz, egyébb esetben párom hiába vár haza...... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Nyunyi!
??????És ha mégis????Kívánom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krisztike!

Nálunk sem a legjobb az idő,kezd beborulni!Ha pozitív a teszt ti tudjátok meg elsőnek!!! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Mi is a BMC-be járunk, most indul az első lombikunk long protokollal júliusban. Csatlakozhatok hozzátok? :D
Kata

Ui: látom van néhány ismerős :wink:
torolve_20130114141731

Szia Kata!
Üdv itt! Látom idetaláltál!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Régebben jártam már itt és dr Zeke Józsefhez be is jelentkeztem és augsuztusra kaptam indőpontot. Közben PCO miatt kivizsgáltattam magam és kiderült, hogy olyan rosszak a hormon leleteim, hogy fél évig biztos nem is lombikozhatok és metformintot kell szednem.
A héten felhívtam a BMC-t, hogy rákérdezzek, hogy van-e értelme a lombik konzultációnak auguban? Erre kiderült, hogy nem is rendel akkor a doki!!!! (csak tudnám miért nem szóltak, hisz elkérték a telefonszámomat?) Asszisztensnő szerint érdemes konzultációra jönni és adott egy új időpontot szept 26-ára.

Van köztetek olyan aki PCO-s és lombikozik?
Mennyi idő tellik el a konzultáció és a lombik kezdése között?

KépKép
charlott

Szia Charlott!
Sajnálom, h nem kezdhettek....És hogy újra tolódik a konzultáció! Más dokihoz nem akartál volna menni???A hamarabb konzultáció reményében????
Sajnos a gondodban én nem tudok segíteni!Hátha jön akinek ilyen gondja van! :(

Kitartást, és mielőbbi gyógyulást, hoyg hamarosan elkezdhesd a programot!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Azt sem tudom hol kezdjem látom milyen sokmindenről maradtam le, igy csak nagyjából volt szemem átolvasni az eseményeket.

Mivel e nevkkel még mindig bajban vagyok így mindenkihez írok, meg amúgy is......

Köszönöm mindenkinek aki szorított értem, akkor kezdem: 19tüszőt szívtak le, ebből 10 petesejt volt érett, és reggel telefonáltak, hogy már 3 megtermékenyült de még folytatják, ezért én most nagyon happy. Hétfőn megyek és 3mat visszaültetnek.

Na mit szóltok?

Lexi!

Örülök, hogy jobabn vagy!

Kriszti!

Lemaradtam erről tábla dologról nem igazán tudom miről van szó de nagyon szívesen rákerülnék.

Szóval most még fáj egy kicsit a hasam de tegnap fájt igazán. Már ment le sokat és egyre kevésbé érzem,.

puszi mindenkinek
dugo41

Anita!
Gratulálok!!!Már benne is vagy az előzőben...Az előkelő 3. helyen!!!!!!!!!!!!És ott is maradsz!!!
Örülök, hogy sok petikéd lett!!Remélem a többi is meggondolja magát!!! :wink: :lol: Szorítunk nagyon!!!!!!!!!!
Vendég

Jajj látom írtál.. :D idetaláltam..
torolve_20130114141731

Szia Kriszti!

Látom hiányzik a dokim a Zekéhez járok. Nagyon csíoem őt.

Szia Rebe!

Fentebb leírtam mennyit szívtak le és jó sokat termékenyítettek meg ha minden igaz.
dugo41

Anita!
Már be is írtam!!!! :lol:
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Köszi Kriszti! :wink:
torolve_20130114141731

Lányok
Leírnátok nekem hogy csináltok vonalzókat?
köszi
dugo41

Köszi Kriszti,

közebn tanulmányoztam csak megjegyzem 25 éves vagyok ez eddig fel sem tűnt, csak most látom ilyen is szerepel.
de nem lényeges

puszi
dugo41

Sziasztok!
Most értünk haza.
Kriszti! Gratulálok a szurihoz!!!!Meglátod, összejön az a babó!

Nyunyi! Hajrá-hajrá + teszt!!!!!

Anita! Gratulálok! Kívánom hogy jól sikerüljön a beülti! !!!!!!!!

Kép
vikike0429

Anita!
természetesen a következőben már a korod is benen lesz...Nekem sem tünt fel.... :oops: Mármint hogy nincs ott.... :lol:

Köszi lányok!!!Mostmár lassan én is kérek drukkokat!!! :wink: De még előttem Gil, Gabi, és Anita kapjon jó sokat!!! :lol:
Vendég

Vikkata!

Üdv,köztünk!!! :D

Vikike!

Köszönöm a drukkot!Holnap kiderül,reggel,!Majd megírom reggel! :D

Krisztike Drága!

Írd át majd nekem is a dokim nevét,a táblázatban már a Wiegandt dokihoz járok!Köszike! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?