A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!
Olyan jó olvasni, hogy örültök nekem! :lol:
Szóval nem kettesben voltunk, hanem négyesben egy baráti párral és a Lengyeleknél voltunk egy repülőnapon, amit sajnos lefujtak 15 perc után, mert elkezdett esni az eső, de ilyen esőt én még nem láttam, szóval rendesen szarrá áztunk! Hajszárítóval és vaslaóval szárítottam a nadrágot és a cipőt. Nyaralásra készültünk, szóval nem vittünk tul sok meleg cuccot! Az esernyő meg semmit se ért!
Utána pedig Prágában voltunk.
Amúgy jó volt, de nagyon szomoruak vagyunk a repülőnap miatt, mert ez volt a lényeg, ezért mentünk és az amerikaiak 15 éve nem voltak Európában, és ki tudja mikor jönnek legközelebb. Szóval jó lett volna látni a teljes programot, de azért így is jó volt.

Nefke
nefke

Szép jó reggelt! :D

Gabicsibe drága!Nem baj,hogy már odaadtátok másnak! :wink:
Márcsak egy pár nap és kiderül ,hogy van e babád!!!!!! :D :D :D Nagyon szúrkolok,nektek!!!!! :D

Zsokuci!

Mindenképp írok ,hogy mi volt a dokimnál! :wink:

Ma nem nagyon leszek ,gép közelbe ,de ha van időm ,benézek!

Vic!!!Hajrá szuri!!!! :P
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Köszi lányok a drukkokat! Párizsi nincs, de erről nem is beszélek, nehogy Gabi néni meghallja, mert kikapok :oops:

Kriszti
Nem is biztos, hogy jól járnál, ha én adnám be :lol: :lol: :lol: Nagggyon szívesen adnám már a karodba a babucimat, hogy ölelgesd, és addig én fognám a tiédet! :wink: :wink:

Nyunyi
De izgiiiiiii!!!! :D :D Egyáltalán hányadik napon jársz, te kis hamis! Ahogy hazaérsz, írjjjjjjjjjjjjj!!

Nefke
Hát ez bosszantó! De Prága szép lehetett!

Viki
Te meg miért nem alszol???? :roll: Urad miatt kelsz korán? Persze csak irígykedem, hogy 8-ra már edzésre mész!

Vic
Szuri???? Ugyanezen mentem keresztül. én elpityeredtem az első szuri után :oops: :oops: olyan ideges voltam.

Gabi!
Hogy vagy??? Hétfőn hányra megyünk? :wink: :wink: Így már jó? :roll: Megígérem, jókislány leszek!!! 8) 8)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Lányok!

Mindekinek köszönöm a drukkokat. Majd ma este kíváncsi leszek mennyi ideig fogok vele szemezni, mire magamba szúrom.
De majd holnap elmesélem, milyen volt. :)
vic12

Vic!
Párod nem tudná beadni a szurit? Nekem ő adta és teljesen profi most már.
Nefke
nefke

HAli Lányok!

Olvasom, hogy sokan mentek erre a Géndiagnosztikára?
Ezt mikor kell/érdemes?
Én mondjuk elmúltam 33 éves :cry: ez számít,
ne értsetek félre nem akarom túl parázni a lombikot, de elnagyolni se szeretném.

Gil,
aranyos vagy de megnéztem a személyit ott nem jelőlik hogy házas :)

Most már tényleg olyan sokan vagyunk, hogy csak a táblázatból tudok kicsit kapaszkodni:)

Bibar nem semmi hogy ennyi próbálkozásod volt.
Csodálom a kitartásod és tényleg szívből gratulálok :)
madrin

Gil!

10 napja megkelett volna jönnie! :wink: De semmi,kicsit fájdogál a pocakom :? ,de majd este kiderül! :wink: Ahogy hazaértem ,írok nektek! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin,
Küldtem e-mailt a vizsgálatról.
Amúgy szerintem bárkinél érdemes lehet elvégeztetni.
Nem csak kor függő. Hanem a féfiaknál, ha sperma gond van, akkor is jó.
Mi azért megyünk, mert a párom eredménye nem túl fényes.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe,
köszi, értem, mondjuk nálunk hálaistennek legalább a páromnál nincs semmi baj.
Reméljük most se lesz, bár azt mondták azért kell 1 hónappal a lombik előtt menni mertha van vmi baj akkor addi kikezelik.
madrin

Gil
Felül semmi,alul még megvan :D vasárnap estig várjunk a megbeszéléssel jó?Ha addig kitartok mensi nélkül akkor érdemes elmennem!Mert ugyebár én eddig csak 1X voltam ilyenen,de mire vissza mentem az eredményért megjött :( Most persze nem fog :wink:

Nyunyi
Már 10 napja késik :shock: és nem mutatott ki semmit a teszt?

Lányok
Hanyadik héten van az első Uh ?
gabicsibe

Sziasztok Lááányok!!!!! :D

Ma überálmos vagyok, mivel tegnap éjjel hol melegem volt, hol csapkodta a szél az ablakokat amiatt nem aludtunk, aztán becsuktam az ablakot akkor meg megint melegem volt... :oops: :roll:

Rebe! :) Így utólag azt hiszem túlmisztifikáltam a félelmem a főnök iránt, vissza gondolva, nem is tudom elképzelni, hogy miért féltem ennyire.. :? De tegnaaaaaapppppp :oops: még a hangom is remegett közben.. :lol: még ő is tutkó észrevette.. :roll:

Kriszti! Kívánok Neked Boldog Nevednaptttyyyyát, magamnak meg Bóóódog Szülinapcsit!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nem irigyellek, hogy ilyen keveset találkoztok... :cry: De aztán majd jön a BABA és mindig otthon várhatod.. :D :D

Gabicsibe, Nyunyi, Gil!!!! Mennek azok a drukkok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Nyunyi, írd ám meg mi volt a dokinál!++++++
:wink:

Kata
torolve_20130114141731

Madrin
Hát az első oldalon a névnél ott van, hogy család név és leánykori név, nálad gondolom, ez egy és ugyanaz, de mégis mindkét helyre beírják. Nem? Na, mindegy! Vagy nem kérdezték meg tőled?
Most mindenki beindult a genetikára, de én se értem, hogy abból mi is derülhet ilyenkor ki? Mit befolyásol? És nem kell beutaló, csak bejelentkezem, hogy én szeretném kérni ezt a vizsgálatot?

Nyunyi!
10 nap :shock: :shock: !!!! Az már valami!!! És nem érzel semmit?

Gabi
Azt hiszem értem az alul-felül dolgot.... Nálam se alul, se felül, de talán az a típus vagyok, aki semmit nem érez. Legalábbis reménykedem... :oops: Miért is várjunk vasárnapig????? Hát nem tuti a hétfői a randi??? 8) 8) Látod, milyen jókislány lettem? Felvágottra nem is gondolok!

Kata
Köszi a drukkot! Olyan ismerős vagy, biztos találkoztunk már a BMC-ben! Nem jártál kb. két hete ott?

gil

Gil
Helyes :D Ez a beszéd :lol:
gabicsibe

Haliho,itt vagyok megint,egy kicsit! :P

Bizony lányok,10 napja késik,!De sajnos azt monta a dokim amikor beszéltem ,vele ,hogy ma jönnék ,azt monta hogy a stressz ami most ért nemrég az is ,lehet hogy ezért nem jön meg,3 hete meghalt az anyukám! :cry: Sajnos!de erős vagyok amenyire ilyenkor lehet! :wink: Mindenkép írok hogy mi volt a dokinál 18-30 ra megyek olyan 19-30 fele jövök az infokkal! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Nagyon sajnálom... Továbbra is sok erőt kívánok, és remélem, a tragédia után megajándékoz a sors egy babával! Így még jobban drukkolok neked!!!!

gil

Nyunyi
Nagyon sajnálom!Fogadd őszinte részvétem! :cry:
gabicsibe

Lányok!

Krisztina nap van????Nem Kornél? :shock:

Vikkata!Boldog szülcsinapot!!!! :lol:
nyunyi82
Békéscsaba

Gil,Gabicsibe!!!Nagyon aranyosak vagytok,és köszönöm!!!!Olyan jó ,hogy itt vagytok nekem!!! :D

Remélem,hamarosan ,sikerül anyukám vagyát is valóra váltani,egy kislánnyal!Alig várta már hogy még egy unokája legyen!Remélem sikerül! :D Erős vagyok ,és kitartó ,mindig azt monták rám!!Mindig sikerül amit eltervezek!Majd meglátjuk! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok LÁnyok!
vagyok én is....
Sajnos a mai napom nem úgy alakul, ahogy szerettem volna.reggel a sokáíg alvás rekordját nem döntöttem meg....Negyed 9-kor riadtam, hoyg ---Úristen a szuri!!!!
Gondolom ez anegyed óra nem lesz gond...Utána nem tudtam visszaaludni.Kifeküdtem napozni. Közben mostam(összekötöttem kellemest a hasznossal......).Aztán a konyhába vágtam magam, és most végeztem.Nem tudtam elmenni edzeni, ami bosszant, így itthon tornázom 1 órát.....Meló előtt.... :? :?

Nyunyi!
nagyon sajnálom, fogadd részvétem...(nekem 3 éve karácsonykor volt ugyanez a tragédia) :cry: :cry: :cry: Valóban oka lehet, hoyg késik, de bízzunk benne, h nem.....
Krisztina nap augusztus 5-én van...ha minden jól megy, 26-27-én kapom vissza a drágáimat!(én már ezt is kiszámoltam)...És akkor a névnapom körül van az eredmény....

Kata!
Úgy legyen!!!Aztán majd együtt fogunk feljárni kontrollra...vagy megyek fehérvárra hozzátok.....(Majd valami szupi orvost keresünk!!!)Viszont kívánom!!!!
Vendég

nyunyi,
nagyon sajnálom :cry: :cry:
REmélem erős tudsz maradni és most csak a babára koncetrájl :(
madrin

Mónikám!
Mégis autóval megyünk!!!Párom nem enged el egyedül...Fél, h nem találok haza.... :lol: :lol: :lol:Így feláldozza az egy pihenőnapját.... De a megbeszélt helyre megyünk.....Vagy ha Neked könnyebb, priviben írd meg a címet...
Vendég

Madrin!

Köszönöm szépen,megfogadom a tanácsod!!!! :wink:

Krisztike!Köszönöm neked is!Akkor te tudod ,min megyek áa,sajnos!!! :(

Most eltünök megint,,mostmár csak akkor jövök ha voltam a dokimnál!Pusza nektek!
nyunyi82
Békéscsaba

Behalt a netünk..... :twisted: Most anyukáméknál próbálkozom.
Nyunyi Drukkolok a dokihoz! Anyukád miatt pedig őszinte részvétem. :(
Gil, Gabicsibe! Továbbra is mennek a drukkok ezerrel!!!!!
Kriszti A napozás jót tesz!!!!Sok d vitamin.
Holnapra remélem, megszerelik a netünket, és tudok jönni!
Ja, Gil!!!Igen, Férjem miatt kelek korán. Illetve azért , mert felébredek, ha indul, és nem tudok visszaaludni.

Kép
vikike0429

Sziasztok Lányok!

Na tegnap megvolt a beültetés. Sajna a 3ból egy nem osztodott így már csak kettőt sikerült beültetni amit annyire nem bánok mert bizakodó vagyok. Azt annál inkább, hogy egy sem maradt lefagyasztásra. Ne mindegy most két hét izgalom.

Meglepődve hallgattam, hogy nem kell ám ágyhoz kötve feküdni semeddig. Mindent lehet csinálni ami nem megeröltető tehát a betegszabi indokolt. De..két dologra nagyon kell figyelni nem mehet fel a testhőmérséklet, tehát napozni egyáltalán nem ajánlott, illetve a vérnyomás.

Mesélek!

Amikor beültettték őket még fotot is kaptam utána jött a műtős a székkel és tolt volna át, dehát én megkérdeztem nem mehet e saját lábamon de nem. Így hát azt gondoltam nehogy kijöjjenek ezért kell szigorúan feküdni egyórát, és én már majd bepisiltem mikor a nővérke kérdőn nézett rám miért nem megyek a vécére?
Mikor mondtam nevetett persze röhögött. hogy húzzak el pisilni.
És én így totál laikusként megtudtam nem azért kell feküdni mert kifolyik, hanem mert, hogy megpiszkálták a méhszájat és van aki rosszul lesz. :)

Pedig hogy szorítottam őke

:lol:

hát így jó hosszan csak ennyit..
dugo41

Dugo!

Drukkolok! Azért nem árt, ha pihensz, legalább az első 4-5 napban.

Kriszti!

Boldogan olvasom, hogy már szúrod a Decat! Hurrá! Nagyon szurkolok!

Brumi????

http://www.babaszoba.hu/services/albums/admin/list?alid=28143
ballagyo

Sziasztok,

Ma sikerült jól paráztatnom magam, ugyanis kész lett a vérvételem eredménye, és jó k@ki lett a süllyedésem már megint. 20-ig jó, és nekem 51 :shock: Pont ugyanennyi volt kb. 2 hónapja is. Most már kicsit megnyugodtam, de biztos, hogy nyaralás után megyek góckeresésre, mert ez nem jó így…

Nyunyi,
Nagyon várlak a hírekkel!! De jó lenne…
Fogadd őszinte részvétemet, rettentően sajnálom :cry: :cry:

Kriszti,
Most már le kéne állni az edzéssel, nem? Nem tesz jót a petikéknek!!!!

Kata,
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!! :D:D:D

Kép

Dugo,
Nagyon drukkolok Neked, mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gil,Gabi,

Természetesen Nektek is mennek a drukkok:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi mindenkinek, később még benézek.

Kép

Kép
zsókuci

Nyunyi,

Még a munkahelyemen olvastam mi történt, de sajnos nem tudtam írni annyira sokan voltak. Fogadd őszinte részvétem az anyukád miatt :( Próbálj most nagyon erős lenni, szerintem nem véletlenül késik 10 napja. Most hiper duplán drukkolok és sikerülni fog és remélem tudod teljesíteni anyukád kívánságát.

Gil, Gabi,

Szuper, hogy még nem jött meg, továbbra is drukk ezerrel. Irigylem a hozzáállásotokat nagyon. Nálam ezen lenne még javítani való, nem is kicsi.

Gabi,
Tényleg áldás vagy, és szuper doki néni lenne belőled. Mindnet úgy csináltam, ahogy mondtál. Először nem mertem beadni, egyszerűen lebénult a kezem és nem ment tovább. Aztán megbeszéltem magammal és sikerült beszúrni. Párom meg benyomta az anyagot. Úgyhogy közös munka volt. És nem is fájt, és a párom se ájult el, és oldalról szúrtam és tényleg vékony a tű és tényleg szúnyogcsípés,úgyhogy most happy vagyok. :) Remélem minden szuri ilyen lesz. Ugye, ilyen lesz? :oops:

Vikike, Kriszti,
Köszönöm hogy gondoltatok rám, nagyon jólesett. Szurika, amint olvastátok megvolt.

Kata!
Nagoyn boldog szülinapot kívánok Neked! Valaki írta (már lassan én is nehezen követem a neveket, annyian lettünk) hogy mintha látott volna a BMC-ben. Én ugyanezt érzem amikor meglátom a fényképed. Lehet, hogy márn álltunk együtt sorba?

Duggggggggggggggggoooooooooo,

Tök jó 2 baba. Tapadássssssssssssss bébik!!!!!!! Ragaszkodni anyucihoz. De azért szerintem fogadd meg a többeik tanácsát és pihenj, most ez a legfontosabb. Semmivel ne foglalkozz, csak pozitív gondolatok!!!!! A pihin is sok múlik szerintem. Tetszett ahogy leírtad a storyt. :D

Zsókuci,
Az ilyen magas süllyedés nagyon nem jó, valamilyen komoly gyulladásra utal. Nekem egyszer volt bélgyulladásom, 40 fokra fölment a lázam, és "csak" 22-es süllyedésem volt. Azonnal kaptm szurit, és vakbélgyanúval bevittek a kórházba. Szerencsére csak gyulladás volt. Mindenképpen vizsgáltasd ki magad, mert ha a szervezetedben gyulladás van, akkor a lombik sikere sem annyira biztos. Szerintem ne nagyon halogasd.

Lányok,
Mi az a párizsi????? csak nézek itt mint a hülye és próbálok rájönni, már azon kívül amit ugye megeszünk, de tényleg csak pislogok Bibar miről írt :shock: Valaki felvilágosítana engem is. Asszem valahol lemaradtam.

Szeretnék én is vonalzót. Valaki megírja priviben hogy lehet csinálni?
vic12

Sziasztok!

Én a férjemmel voltam génvizsgálaton az Istenhegyi úton, de 20 000 Ft-ért nem sokat tudtam meg. Két A4-es papíron ez állt: 46 xx kromoszóma, 16 sejtes,ill. férjemén: 46 krom. xy, 16 sejtes.
Szóval, ezért én nem adtam volna semmit sem.

KépKép
charlott

Drága Lányok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot és a részvétet!Nagyon aranyosak vagytok mind! :P

Voltam a dokikámnál,sajnos nem vagyok terhes,minden rendben van,kaptam duphastont,hogy megjöjjön,holnap kezdem el szedni,azt monta a dokikám,ha mégis baba lenne ez nem árt neki ,ha 2 hét és még mindig nincs vérzés vissza kell mennem,mert akkor lehet hogy mégis!!!De szerintem ,megfog jönni,És végre kezdhetjük mi is az inszemet! :lol: Már nagyon türelmetlen vagyok! :evil: de szerintem ez normális :wink:,vagy nem??? :roll: :roll: :roll:

Dugo!!!!Hajráááááá,babákkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!Megy a drukk!!! :P :P
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke!

Jó, hogy megjöttél.

Anett, te hová tűntél?
vic12

Nyunyi,

Sajnálom. De fel a fejjel, majd legközelebb, az inszem biztos sikerül. Előbb-utóbb itt mindenkinek lesz babája. A férjem szerint ez egy folyamat, amit végig kell csinálni, a szervezet meg egyre jobban felkészül a babára. És egyszer csak hopppp, babásodni fogunk. Kitartás.
vic12

Vic
Aranyos vagy több szempontból is! Egyrészt még csak a 25. napon vagyunk Gabival, úgyhogy ez még semmit nem jelent, majd három-négy, de leginkább 6 nap múlva kezdhetünk reménykedni. A hozzáállás egy picit erőltetett, ezzel is biztatom magam, de amint olvashattad korábban, én elég negatív típus vagyok :oops: Csak próbálom összeszedni magam :wink: , és ebben sokat segítetek!! Ami a párizsit illetti :roll: őő :roll: szóval az, a mellen helyezkedik el 8) . Vonalzóról : hátha Gabi elmentette az útmutatóját, mert már többeket ő navigált.
Ügyi voltál a szurival, hát persze, hog mindegyik ilyen lesz!!! Sőt, egyre jobban megszokod!!! Gratula!!!

Dugó
Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vigyázz magadra!!!

Nyunyi
???????????????????????????????

gil

Nyunyi
Bocsi, csak sokáig írtam, látom, közben megjöttél. Sajnálom :( :( :( , de én csinálnék egy tesztet!

gil

Sziasztok,

Nyunyi,
Sajnálom :( De még hátha nem jön meg… :wink: Ha meg mégis, akkor majd az inszem :D:D

Vic,
Hű, hát nem nyugtattál meg… Remélem azért nem olyan nagyon komoly dolog ez, mert semmi tünetem nincs. És remélem, nem a legrosszabb, amitől az ember a legjobban fél :shock:

Charlott,
De ez jót jelent, hogy minden rendben!!! Rosszabb lett volna, ha lett volna kifejtős rész a papírokon, hidd el!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Gil,

Másnak könnyen mondom, én is totál negatív vagyok úgy általában.

Na mindjárt kapuunk Gabitól a fejünkre.

Na lépek lassan, férjnek vacsit kell adni.

Holnap akkor, jó éjt mindenkinek!
vic12

Lányok!

Köszi minden drukkot!De érzem hogy nincs baba :( sajnos!

Megyek ,pancsiztatom a kicsi fiam,!!!Szép álmokat mindenkinek!!!!Holnap jövök!!! :D

Gabicsibe !Már csak egy pár nap van hátra!!!!!Drukkolok nagyon!!!! :D

Mindenkinek jó szurkálást aki szurizik!
Aki meg beültis ,vigyázzon a picikékre!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Dugo

Sok-sok baba tapi neked Kép

Nyunyi
Kár,no nem baj majd az inszem!

Vic
Kép
Látod mondtam én,hogy nem is olyan vészes!
És tényleg mindjárt kaptok a fejetekre :D
Rá ér holnapig a vonalzó kérdés?Majd elküldöm privibe!

Zsókuci
Én úgy tudom ilyen esetben fogászatra,nőgyogyihoz és fül-orr-gégére szoktak küldeni.Láttam fogászatra jársz,de panoráma röntgen is csináltak?Mert elvileg lehet ciszta a foggyökéren ami efektíve tünetet nem okoz,de okozhatja ezt a problémát.És az a bizonyos dolog amivel kezeltek már helyre jött?
gabicsibe

Kriszti
Örülök, hogy kezdtetek. Már én is vártam ám! Valamikor talizunk? Remélem minden rendben! Edzés már leszoktatás alatt, ugye?
Te sem tudod Estrella mikor jön már?
Vendég

Sziasztok! :lol:

Először is Dugó,tök cuki a sztorid,jót rötyögtem,szorítok nagyon!!!!! :lol:

Gabi,Gil

Szokásos tapik mennek!De lassan telik az idő...!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyunyi

sajnálom és részvétem édesanyád miatt.Az inszemhez sok sikert!

Krisztike!

Tényleg leállíthanád kicsit a motort.... :wink:

Vic

Ezer gratula a csapatmunkához,pár nap múlva már pikk-pakk menni fog!Sose felejtem el,amikor megismertem Bibart,egyszer csak dumcsi közben elővette a tűt,aztán már szúrta is.Még a mondandóját sem hagyta félbe.... :lol:

Párizsis-nem párizsis lányok! :lol:Drága Gil! :wink:

Nekem sem volt,nyugi! :wink:

Kata!

Hajrá nektek is a kezdéshez!!!

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
lukrécia

Húúú, sziasztok lányok!!!!
Megérkeztem, de nem tudom meddig....Aranyosak vagytok hogy így aggódtok...De igyekszem lazára venni a tempót....Már nem 2 órákat edzek, csak 1-et, és utána egy kis szauna, és masszázs van...Ezzel pótolom..Jövő héten már nem is megyek, lejár a bérletem.....És megfogadtam, nem veszek másikat, mert már úgysem tudnám lejárni....Inkább otthon egy két felülést csinálok, hogy a poci ne nagyon nőjjön(még).De igyekszem odafigyelni a kajára is...Nem zabálok este 11 kor pizzát....

Nyunyi!
Sajnálom, hogy nincs baba... :( De ami késik, nem múlik!!!!Meglátod, hamarosan a ksifiad ringathatod a karjaidban... :wink:

Lukrécia kismami!
Igérem nemsokára leáll a motor...Egyébként is ha járok fel stimura 2 naponta az szabadnapomon lesz, és örülni fogok, ha élek....2 nap meló, és úgy fel pest, és lesz 1 szabadnapom....Akkor pedig a kényeztetésnek élek! :oops: :lol:

Zsókuci!
Nem jól hangzik ez a magas sűllyedés.....CRP-t néztek?De ahogy a lányok is írták, egy alapos góckutatás....de gyorsan!!!

Lexi!
Estrella ha jól tudom, 5-én érkezik......Ha minden jól megy, jövőhéten csütörtökön szabad vagyok, pénteken már megyek fel pestre.....Hétvégén dolgozom, de utána már nem sok van hátra, és végre otthon pihenhetek...
Nem biztos hogy el tudok menni a talira, olvastam, Te is vacilálsz, ugyanis nekem akkortájt lesz a beülti, és beszéltük Chestivel, nem biztos, hogy jót tenne egy egész napos utazás, zötykölődés.....De ha párom nem dolgozik, akkor.... :wink: Csak tudod vezénylésben van, nincs nagyon beleszólása, most volt majd 3 hét szabin! :roll:

Anita !
Mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KÉpzeljétek, ma találkoztam a lépcsőházban lakó aranyos ikres anyukával...És hát, tudja, mibe fogtunk.Nagyon szorkul, és mondta, legalább lesz kinek adja az ikres dolgokat....(mert egyből ikrekről beszéltünk) :wink: :lol: Én annyira hiszek benne, hogy ez sikerül!!!!!!!!!!!(csak nehogy pofára essek!)!De nem fogok! :roll: :lol:
Vendég

Ballaygó!
Köszönöm szépen!!!!Te pedig növeszgesd csak a kis pocódat.... :wink: :lol:

Kata!
Neked nem is most van a szülinapod!!!!!!!!Vagy igen?????????? :roll: :roll: :roll:
Vendég

Szép Jó reggelt a pocisoknak ,a szurisoknak ,és a többieknek! :wink:

Elkeztem szedni ,a gyógyszert ,5 napig 2x1 et!És utána kiderül mi is van valójában! :D

Gabicsibe!Neked tesztet kell csinálnod vagy vérvétel,lessz?Hétfön lessz a nagynap! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Őszínte részvétem az Édesanyád miatt!Sajnálom,hogy most nem sikerült!
Vic!
A párizsi-effektust én egy kismacskafejnagyságú mellbimbóhoz hasonlítottam!Az én tüneteim is megegyeztek Bibarral!Szintén kb.6.nap,de én már addigra nem tudtam hason aludni,mert annyira fájtak a melleim és megnőttek!De ez egyéni!volt ismerősöm,akinek csak 2napig feszült a cici,utána semmi és mégis baba lett belőle!

Kriszti!
Neked is szarakodik a gmail?Megnyitja az oldalt,de nem jön le a levelezés!Hófehér képernyő!

Csibe!
Minden ok?

Lányok!!!!!!
Ha a doki nem mondja a genetikai vizsgálatot,akkor önszorgalomból minek mentek el?
Vendég

Nyunyi! Naqyon sajnálom anyukádat, részvétem!

Kriszta, örülök, hogy már Ti is elkezdtétek.

Mindenkinek mennek a babatapik, és pihizzetek!

Zsókuci, szerintem is csináltassál egy kivizsgálást, jobb előbb megtalálni, hogy mi a gond és kikurálni és utána már jöhet is baba.
Nefke
nefke

Benszike! :P Köszönöm szépen!Minden rendben van????Babácskák,mocorognak rendesen mi? :wink: Nincs is szeb dolog annál amikor rugdosodnak! :lol: :lol: :lol:
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke!Köszönöm szépen! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Minden ok,csak nem bírja a hasam a hidegfrontot!Keményedik,de nagyon!
A kiscsaj nagyon aktív,a fiú tiszta apja.Nyugodt!Még csak akkor érzem,ha ráteszem a hasamra a kezem,de elég intenzív az is!
Vendég

Benszike! :lol: De jóóóó neked,remélem én is nemsokára újra érezhetem majd!!!! :lol: :lol: :lol: Vigyázz magatokra nagyon!!!!!!!!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
Fogadd őszinte részvétem!
Remélem az inszem sikerül! :!: :!: :wink:

Vic,
Örülök, hogy szerencsésen beadtad az első szurit! :lol:

Kata,
Kép

Dugó, Sok-sok babatapi neked :D, és persze Gilnek és Gabinak is: Kép

Zsókuci,
Remélem nem lesz semmi komoly!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Lányok!

Benszi

Én voltam aki feltette a genetikával kapcsolatos kérdést.
Azóta megnéztem a keresőbe a genetikával kapcsolatos pár cikket és elgondolkodtatott. Ha nincs a családban sérült ember akkor nem érdemes megcsináltatni. Nálunk nincs, nem tudunk róla.
De a babucival már érdemesebb megcsinálni.
Először el akartunk menni erre a vizsgálatra, de mostmár nagy kérdőjel. Az egyik cikkben olvastam, hogy 36 év felett már kötelező a genetikai vizsgálat. Igy nagy valószinűséggel nem megyünk el.

Mindenkinek jó munkát, jó pihenést, akinek kell küldöm a baba tapikat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?