A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nekem is a stimuláció elejeném már felírta, és ki is kellett váltanom. A pharma futárnál kellett megrendelni, és két nappal később már mehettem is érte. Nagyon sok van a dobozban.Nekem félre is kellett tennem, mivel nem használtuk!!! :(

Nem tudom én akárhol olvasom az segít a legtöbbet ha túl vagyunk stimulálva, mert a sok víz segíti a baba megtapadását.
Igaz én mindent beadok, és be is vállalok, hiszen nem tudni, melyik az amelyik nekem való, és össze is jön.

De ne szomorkodjál Ági miatta, hiszen most össze jött és kész!!!
Nem kell neked injekció hozzá. :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Nem is szomorkodom miatta, az tuti, csak akkor bosszantott fel, mikor kimondta! :-)
Ági28

Tényleg kagyló a papír megjött már nektek?
Ági28

Ági! ez a beszéd! Hajrá kis jövevény! Hajrá!!!!

Kagyló!
Neked mennyit kellett szúrni a progiból? Nem voltál szarul tőle?
szpandi

Ági
Még nem, de már nagyon várjuk! Amíg nem telefonál a doki, addig rendben van minden, de ha hív akkor nagy baj van. Ha csütörtökig nem érkezik meg hívnunk kell. Utána kell telefonálnom a Dévainak. Ha jól emlékszem lesz pár vizsgálat amiket újra kell ismételnünk, és ha minden jól meg április végén kezdhetünk is. Nem tudod kell még felíratkozni váró listára?!
Szpandi
Nekünk be kellett szerezni, de mivel nem volt vissza ültetés, ezért nem használtunk. Azt mondta a Dévai, hogy mindent ami megmaradt tegyük félre, mert szükség lesz rá, és így kevesebbet kell majd megvenni... Gondolom most más dolgokat fogok kapni, ja és dekapetilit vagy mit mondott, hogy az majd lesz.

kagyló

Tudod andi csak optimistán!
Ági28

Sziasztok csajok!

Szia Ági! Nagyon szar melózni? Sajnálom, hogy be kellett menned...

Szia Szpandi! Mit értesz az alatt hogy rosszul voltál a progi szuritól? Én minden reggel kapok 2 ampullát, de semmit nem érzek. Te mit tapasztaltál?

Kép
cseka

Kagyló!
Várólista van még, feb. 16-án én voltam kb. a 15. áprilisra.

deca nekem is volt+merional+fostimon.
Neked milyen stimu gyógyszerek voltak előzőleg és hogy alakult az érés és a megtermékenyülés?
Bocs, ha nem vagyok képbe :oops:
szpandi

Cseka

Olyan erőtlen voltam, hogy nem tudtam kimászni az ágyból. mikor a 16. napon negatív lett a tesztem, lecsökkentettem napi 1 ampullára és attól kezdve voltam jobban.
De az is lehet, hogy a várakozást bírtam nagyon nehezen és ilyen gyengeségben nyilvánult meg. Mindenesetre jó tudni, hogy neked nem volt semmi bajod a progitól, mert lehet hogy akkor nekem is az előző betegség és a lelki nyavalya volt az oka.

Ági :D
szpandi

Cseka igen nagyon szar. Főleg, hogy olyan szívesen elnyújtóznék most az ágyon.

Kagyló biztos minden tutkó. És igen fel kell iratkozni, sajnos.
Ági28

És szerinted az is a szuri hatása, hogy feszül és fáj a mellem? Neked volt ilyen?

Kép
cseka

szpandi
Nekem is fostimol és merional volt.Utro, duphaston,choragon,progesteron injekció,és volt még egy ami a petefészket fogja vissza,de arra már nem emlékszem. Ügyeletre kellett menni az elsőnél, mert állítólag van allergiás reakciója is.
Nekem 6 pete lett leszívva, abból egy kiesett az elején, és a többi nem termékenyült meg. Ezért nem volt beültetés. Januárban voltam. Most meg kell várni a kromoszoma eredményt, és utána dönt a Dévai, hogy mi legyen. Nekem eddig ez volt a 4. lombikom, mivel félbe maradt maradt a 3. -dik.

kagyló

Sziasztok!

Jaj, gizmixxx... várom a híreket, ma már biztos többet tudni.

Más.
A BMC-s topikban szó volt a táppénzről (154. oldal). Gabicsibe írta, hogy rákérdezett a Tb-nél, tehát elég megbízható a forrás, és JÁR táppénz a beültetés napjától. Aztán mások is hozzászóltak, és nagyon úgy néz ki, hogy igenis táppénzre lehet menni a beültetés után.

Grillázs, bizony, kénytelen vagyok elismerni, hogy mégsem annyira gazdag a gyűjteményem... ezeket sem ismertem. Hosszú (földig érő) ő betű? ez is szép! :)
február

Akkor most jön a wordbe írás!!!
Már megint elveszett, amit megírtam!

Cseka, most harmadszorra írom 
Nekem nem volt semmiféle mellfeszülés és sajna baba sem! Remélem Nálad ez jót jelent!!!

Kagyló,
Én is csatlakozom a kromoszómaviszgálat miatt drukkolók lelkes táborához!
Decapeptylt mikortól kellett szúrnod?

Ági,
Dőlj hátra, lábat fel és vidd be a kispárnádat
Csak egy sztori:
Kolléganőmnek velem egyidőben volt az ET és a beülti a Jánosban. Ez volt a 3. kisérlet.
Meg volt győződve róla, hogy nem sikerült, ezért 1 hét után bejött dolgozni. Most terhes...
Reméljük ez a meló dolog neked is jó omen
szpandi

február!
ez mindenképpen remek hír!
szpandi

Bocsánat, Gabicsibe hozzászólása előtt is írnak érdekeseket a témáról.
február

SZPANDI
Még nem szurok semmit sem, majd ha kezdünk, nem tudom, hogy mikortól szurják, csak azt mondta a Dévai, hogy most indulásnál lesz ilyen injekcióm.

kagyló

Igen, ez jó. Azért mi is rákérdezünk (bár munkaidőben az nem olyan egyszerű...) Az én háziorvosomnak mondjuk a szeme sem rebbent, mondta, persze, másnap menjek be, és kiír. Állítólag a veszélyeztetett terhesség kódját kell feltüntetni a táppénzes papíron.
február

Igen azt én is hallottam, hogy jár a táppénz, de a körzetim csak akkor tud kiírni, ha viszek papírt a dokimtól! Szóval így kilőve. Dévisz nem hiszem, hogy adna.
Ági28

Sziasztok csajok!!!! :D

manoka
manoka71

kagyló
bocsi ha félreérthető voltam, én az előző stimudra gondoltam. de ezek szerint akkor még nem volt decapeptyl.
szpandi

Köszi Szpandi, télleg remélem, hogy jót jelent! :lol:

Kagyló, én is küldöm a drukkokat ezerrel!!!

Ági ez tényleg jó ómen, amit Szpandi irt, kérlek kövesd a kolleganője útját és mutasd be a munkahelyedet a kis pocaklakódnak :lol:

Kép
cseka

Ági, sztem ha kérsz ad.
szpandi

Ági, sztem ha kérsz ad.
szpandi

cseka
A progi szurin kívül kapsz valamit?

manoka
manoka71

szia manoka!
Hogy vagytok?
szpandi

Szia Manóka!! :-) Na ma hogy vagy? Képzeld éjjel én is úgy leizzadtam.

Na lányok, mostmár elég az előrre kiabálásból, majd jövő héten úgyis beugrik a kútba a majom!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Ági, együttérzek veled, ma már én is dolgozom, persze csak finoman, nem hagyhatom cserben a tanítványaimat, ketten pont jövő héten nyelvvizsgáznak, úgyhogy a héten már muszáj tanítanom... De nem is bánom, így legalább elfogalom magam, mázlista vagyok, hogy történetesen imádom is a munkámat. :D

Cseka, mellfeszülés nekem már jópár napja van, pedig én ugye 5 nappal utánad kaptam babókat, én arra gondoltam, hogy valamelyik bogyótól lehet. Bár nekem minden menszi előtt amúgy is van mellfeszülés, és most kellene csütörtökön megjönnie. Illetve nem kellene, ugyebár. :D
noczi

Jól vagyok, eszegetek folymatosan. Tegnap olyan finomat főzött a párom, hogy nem tudtam betelni a husi ízével. Mézes, barackos kacsacombit sütött akit majd érdekel, a változatosság és az ízkavalkád miatt- szívesen leírom, este ha hazajött.
Én jól agyok de a reggeli túró utolsó része, hogy finoman modjam kifordult a számból. A beülti óta naponta van (igaz nem egész nap) egyfajta fájdalom, amely bizonyos időközönként jön. Az eleje szúró, majd olyan csavaró jellegű, volt hogy éjszaka erre ébredtem. De csak a jobb oldalalmon.
Annyira szurkolok mindenkinek, hogy minden flottul menjen.
Nekem is volt egyszer decapeptyles kezelés, most apánk nem ezzel kezelt. Ő tudja mi a jó nekünk, én teljesen megbízok benne, sőt így érzem magamat biztonságban.
Esik a hó, jaj de jó, ....... :D :D :D

manoka
manoka71

Ági
Én is kérdeztem a Dévait, hogy adna-e egy papírt amit el vihetnék a körzetinek, de sajnos nem adott. Nekem azt mondta, hogy nem adhat, úgy oldom meg ahogyan tudom. Mert nem jár ilyenkor a tábpénz....

Köszönöm a drukkokat. már csak jó híreket szeretnék kapni... :lol:

kagyló

Na igen ettől féltem. Lehet, hogy el kéne menni a rendes nőgyogyimhoz, ő biztos adna papírt. De nem baj, nem árt egy kis kimozdulás. Örülök az elmúlt két hétnek.
Ági28

lehet, hogy aszabályozás azóta változott meg? mert eddig én is úgy tudtam, hogy lombikra nem jár a táppénz...
szpandi

manoka!

Én is bízom Apánkban! Nekem pl. 11 petét tudott leszívni!!! ez sztem elég jó arány.
Csak hát sajnak IVF-el csak 1 termékenyült meg :( Áprilisban ICSI lesz, remélem jobb eredménnyel...
szpandi

Nekem a körzeti nagyon nehezen de ki ír 2 hétre, de annál többet soha nem akar. Valamikor megpróbálom szabival és azt potolom betegállománnyal.
Szomorú, hogy semmi segítséget nem tudnak adni!!!
Arról nem is beszélve, hogy nekem pl> azt is meg kell oldanom, hogy stimulálás közben UH-ra el tudjak menni, mert a munkahelyről oda sem akarnak elengedni. :( én az első Uh.-tól már szabin vagyok....

kagyló

szpandi
A 11 nagyon jó, de szerintem nem tudta, hogy nálatok nem tudja átfurni a sejt falát. Majd a következőnél az ICSI-vel sokkal több lesz!!! :lol:
És mi lett avval az eggyel? Megtapadt????

kagyló

Kép [/img]

kata790313

Kép [/img]

kata790313

A szöveg lemaradt????Pedig annyit írtam,,, :(

kata790313

kata mi a probléma? Agyon ne verd már magad!
Ági28

A la tortura ala én:
Ma voltam a Dévais beutalómmal annál az orvosnál, aki műtött, hogy adjon vérvételre beutalót.
Reggel 7-re mentem, elcsíptem, aztán leküldött vizitdíjat fizetni(?), de az automata elnyelte a pénzemet, és off lett. Így röpke 23 perces sorban állás után vissza siettem az orvoshoz, de az már akkor vizitelni ment.
Vártam 20 percet ismét.
Közben az asszisztensnő mondta, hogy ez így nem lesz jó, mert hormonvizsgálatra főorvsi pecsét kell(?), ez az új szabály.( brrrrrr)Oké, vártam a főorvosra, aki viszont azt mondta, nekem felesleges a hormonvizsgálat, mert azzal nekem nincs gondom nyilván, ha teherbe estem decemberben. Magyaráztam, hogy a lombikhoz akkor is kellenek az eredmények, erre ott hagyott. Akkor jött az én orvosom, aki közölte, hogy mégsem kellenek a beutalók, mert azzal a papírral, amit adott a Dévai, mehetek vérvételre!Ergo: feleslegesen ültem ott és fizettem!
Egyébként pedig nem értette, minek nekem a lombik, mivel ő csinálta a lapart, és jól sikerült, és a HSG-n ott akar ő is lenni. Ennek aztán különösen örültem, mert már ugye jön az én doktornőm, bejelentkezett egy nővérke, aki ápolgatott, hogy elkísér ő is, és nyilván ott lesz a röntgenes is. Kisebb népgyűlésre emlékeztető hangulatban lesz ezek szerint, na mindegy..csak lennék már túl rajta!
Az külön kaki volt, hogy a szülészeten egy csomó kismamát láttam, néha el tudtam volna rohanni...
Így a mai napom katasztrófálisan sikeredett eddig.
A vizitdíjas befizetésről pedig külön meg van a vélemyényem!
A mai jelszavam: éljen az egészségügyi reform!hurrá!akarom! :x

kata790313

Ági baba!Nekem ez ma túl sok volt....remélem, Neked jobban telik a nap, mégha dolgozol is..gizmixx-ről van hír?

kata790313

Kata így megértem a problémát!! Elég jól teli, de nagyon jó lenne kicsit tényleg ledőlni! Főleg, a 14 órás utró után esne majd jól. De hát így jártam! :-)

Egyébként a környezetemben 3 bébi is született mostanában, úgyhogfy vannak szabad gólyák.

Gizmixx jó lenne, már tudni valamit. Nagyon izgulok én is mi lehet vele.

Cyprus meg jókat siel ez idő alatt.
Ági28

Na, elszállt a hozzászólásom. :(
Még egyszer, rövidebben.

Kata, ez nem volt semmi... :(

Ami a táppénzt illeti, gondolom az elvégzett beavatkozásról ad valami papírt Dévai, nem? Aztán, hogy az elég-e a háziorvosnak, nem tudom.

Az előbb rákerestem a gúglival :lol: de teljesen ellentmondásos dolgokat találtam, és semmi hivatalosat (pl. utalás egy konkrét rendeletre), sem mellette, sem ellene, amiből nekem az jön le, hogy teljesen a háziorvos jóindulatára vagyunk bízva... remek.
február

Február, Te hogy vagy?
Ági, kitartás!!!És a szabad gólyák vehetnék felénk az irányt!
Bár lehet, hogy Hozzád már megérkezett egy!Legalábbis nagyon remélem!

kata790313

kata ha látok szabad gólyát, megmutatom neki az irányt, hogy merre menjenek!! :-)
Ági28

Ó, köszönöm, remekül. A Duphastont kivégeztem, most várom, hogy megjöjjön. Aztán telefon a Doktorbácsinak, megnézi, hogy van a ciszta (remélem, sehogy), és eldöntjük, mi lesz. Jut eszembe, már olvastam erről itt is, de azért megkérdezem, hogy ha mondjuk a 3. ciklusnapon megyek vissza, hát akkor ugye még bőven megvan, és tényleg megvizsgál akkor is? hüvelyi UH-gal?
február

Kagyló!
Én nagyon örültem és örülök, hogy azért megpróbáltuk az IVF-et. Az ICSI kicsit rizikósabb, mert egy természetes szűrőt kiiktat, de persze azért marad még pl. megtermékenyül-e, osztódik-e, túléli-e a 3 napot, megtapad-e stb. Szóval lényeg, hogy majd áprilisban jól belehúzunk

Kata, ez tényleg nem egyszerű!

Tényleg én is elmehetnék a hsg-re? Na jó csak vicc volt, elég volt a sajátom is... És alapból ki csinálja a hsg-t Neked?

Feb. Tényleg adott papírt a beavatkozásról, amin még a pontos költsége is rajta van. És minden kontroll után ad kicsi papírt is. Ezeket sztem el kell fogadja a házidoki.
szpandi

Húú, tényleg, Kata, elmegyünk mi is, jó? Szpandi, ez király ötlet! De a minimum egy on-line közvetítés!

Az én házidokim nem szőrözött, mikor rákérdeztem, de gondolom, nem baj, ha viszek majd valami pecsétes papírt.
február

szpandi,
nyugodtan eljöhetsz a Hsg-re, tudod: "sokan vagyunk, de nem elegen", így a "mindenki hozzon magával még egy embert" szlogent én most megvalósítom!Tök jó polgár vagyok, nem? :wink:
Alapból a választott orvosnőm csinálja a vizsgálatot(hoppá, ilyen már nem lehet), szóval az a hölgy, akihez eddig jártam/zaklattam az eredményeimért/és aki velem sírt a méhenkívüli Uh láttán.
Az előző felsorolásból kifelejtettem a férjemet, de ő is bent szeretne lenni. Tehát: megnyugodhatom, mert nem leszek egyedül :)
Február, szerintem már "cisztátlan"(próbálkozom Kazinczy nyomdokán a nyelvújítással) vagy!Legalábbis nagyon szurkolok!sőt, sőt!

kata790313

Itt dolgozom a TV2 mellett, megkérdezem ráharapnak-e a közvetítésre :lol:
szpandi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?