Gabi,
Örülök, hogy Boti kukijával nincs probléma, és szorítok, hogy a jövőben se legyen. A fertőzés az érdekes, ha Ti is elkaptátok, akkor hogy-hogy nem lehet fertőző? lehet, hogy van egy kifutási ideje és a vége felé már nem fertőz.
A hintás kép nagyon aranyos.
Rebe,
Blanka azóta már megy egyedül is vagy azért még kapaszkodik?
Zsani nem követte azóta?
Elan,
Meglestelek, és be is jelöltelek, ha nem gond
Gabival minden rendben? Még mindig eszi a kavicsot a játszótéren?
Nagyon jók a medencés képek, csak sajnos mostanában az idő olyan pocsék
Erika,
Hogy megy a torna? Miből áll? Gondolom azért játékosan megy nem? Hogyan bírja Marcell? Javul már sokat?
Jucicuki,
Nagyon aranyosak a lányok
Fiona,
Bence eszméletlen sokat nőt! Tényleg már igazi nagyfiú
Visszaemlékszem, amikor még a kisbaba fényképeit nézegettem itt, most meg már majdnem másfél éves
Mó,
Gratulálunk a barátnődnek! Veletek minden rendben?
Süni,
hogy vagytok? Minden rendben?
Vuki,
Nekem a More Milk kapszula egyáltalán nem jött be, reméljük, hogy neked beválik.
Képeket majd kérünk
Benszi,
hihetetlen nagyon már az ikrek, és gyönyörűek. Amikor Balázs képeit néztem, az jutott eszembe, hogy a lányokat le fogja venni a lábáról, az biztos
Dóri is nagyon szép, és édes kis pofija van, ahol olyan piros az arca, ott leégett egy kicsit a napon?
Witch,
Nem semmi a kakis sztori
Képet kérünk!
Rólunk:
Uche nagyon sokat mozgolódik, szinte egy percre sem lehet már egyedül hagyni, újabban kb három-négy napja folyamatosan vissza is fordul a hátára
Felvettünk egy új szokást
Tegnap voltunk orvosnál, 7600 gramm és 69 cm-et mértek most
Képzeljétek el, hogy Uche már most kunyizik, ha meglát valakit enni akkor addig mérgeskedik, amíg meg nem kóstoltatjuk vele a kaját (ok, nem adunk mindenből neki), de olyankor neki is kell valamit adni, mert különben hisztizik.
Most már azt csinálja, ha szeretne valamit, akkor "megy" felé és hanggal jelzi, hogy az neki kell
az úszást még mindig nagyon élvezi
Jaminával
Alváshoz, sajnos nekünk is nagyon nyugtalanul alszik éjszaka, igaz egyszer még felkel, viszont többször be kell hozzá menni éjszaka. Nem szerettük volna, de múltkor minthogy már kb 20* voltam bent nála átvittem közénk, ott meg reggel 9-10-ig folyamatosan aludt.
Van valakinek tippje, hogy mit lehet csinálni? mert átszoktatni nem szeretném hozzánk.
Lányok,
Ugye az nem gond, ha kb 2 és fél hét alatt csak 200 grammot hízott. Igaz nagyon mozgékony baba, a védőnő és az orvos az mondta, hogy pont jól fejlődik.
és egy pár kép

mérgemben keresztbe fordultam az ágyban
ez már mosoly?

a jegyespár:))
]

ez lenne a viziló ?

ez már itthon:
A szobánkból lefotóztam a kilátást.ez az előbbi kép ahol gyerekjátszótér és pizzéria van.minden szuper jó volt,és sokat vásároltunk ,az árak is jók voltak,a házi sajtot se hagytam ki.hosszú lenne most minden élményt leírni,de most mennem kell,mert annyi a teendőm!
Juci, Gabi ismerős a helyszín? Mi is voltunk két hete
Simogattunk boát is.
Hősök terén állatkert előtt:)
Benedek szülinapi bulira ment