Niki: nálunk Botond így "altatja magát". Kb 4-5 hónaposan kezdte a fejét egyik oldalról a másikra forgatni. Általában az ágyban csinálta, vagy ha nagyon fáradt volt, a kocsiban is. Szerintem tetszett neki, hogy elszédül... valahogy így könnyebben aludt el. Semmit nem tudtam vele csinálni, csak az autósülést kipárnáztuk a feje körül (Brendonos nyakvédő cucc), mert annyira brutál módon csinálta 1,5 éves kora körül, hogy féltem hogy komolyan fájni fog neki. Most 3, és néha még most is csinálja, de ha megkérem, abbahagyja, és így lassan úgy látom, kezd elfelejtődni a dolog.
Ideggyógyászhoz azért nem kell rohanni vele, hiszen eddig nem csinálta, meg amúgy is teljesen OK a gyerkőc, tehát nyugodj meg, komoly baj nem nagyon lehet sztem. Viszont! ha pl. játék közben, ha nagyon leköti a dolog és biztos nem jutna eszébe, akkor is meg-megrázza a fejét, akkor egy gégésznek azért megmutatnám. Nem mehetett pl. egy kis víz a fülébe? De ha néha elfeledkezik róla, akkor lehet simán csak egy rossz szokás...
Szóval nyugi, de esetleg a fülecskéjébe kukkantson bele valaki. Csak a biztonság kedvéért... Hm?
Az előző oldali rejtvény megfejtése: Igen. Kacsák balra a kutyakennelben. Macska a járdán a cserép mellett. Ló a házfalon (bocs, ez eredetileg kimaradt, de valaki tippelte, onnan jutott eszembe) és a kutya a teraszon van, a lépcső tetején ül a kiskapu mögött, és nagyon fehér, és nagyon kicsi, és tényleg nem látszik.
Szilvi: én most voltam 30. de azért ne öreganyámozzatok, jó?
Szia Zsu! Zizi vagyok.... de csak egy kicsit...
sziasztok

almaszopogatás