A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ildi!
Szegény Te! Kép Nem lehetsz akkor most túl fitt! Hátha délután tudsz egy kicsit Timivel aludni! Párod beszél németül? Ajánlom figyelmetekbe a jobmonitor.hu-t, azon sok állás van, próbáljátok meg, hátha ... Kép

Katus!
A Bártfaiban szoktad csináltatni a labort?

Bogárka, Johanna, Manó!
Minden OK?
Bogárka, én is szerelmes lettem a kertetekbe, Kép tényleg gyönyörűséges a fű, most jót tesz neki az eső!

Votiv, Moose, Manóka, Kriszta, Zanza, Gigi: ????????

Fic. (39+6)
ficánka

Sziasztok! Kép

Internetről rendelt már valaki gyerekruhát? Pl a gyerekoldalról? Milyen, megbízható?

Köszi Ruz! Kép
mkatus

Ruz!
Köszi én is a ruhaügyes tanácsokat! KépKépKép Nagyon hasznos lesz (remélem nemsokára!).
fic.
ficánka

Igen, Bártfai.
mkatus

Ja Katus, 50 kg? Húúúúúúúú de régen voltam én annyi. Egyébként én eddig azt tapasztaltam, nem reprezentatív felmérésem alapján Kép, hogy aki nagyon vékony terhesség előtt, az általában többet szed fel, mert sztem a szervezet ilyenkor tartalékol, mégiscsak 2-őt kell ellátnia. Aki meg ducibban kezdi, annak van tartalék, mint nekem. Kép De az 5.5 kg, az tartalékolás nélkül van, annyi kell a babónak, hát 24 hetesen már a felénél vagy és ez fele annyi súlytöbblet, mint ami kell, szóval pont oké.

Fic

Hát igen, bár egyébként a kórházban akkor is megcsinálnak minden rutin vizsgálatot, ha a párod is negatív, mert ők nem bíznak benned, hogy tényleg tőle van a baba. Kép Mindig csak az anya kiléte 100%-os Kép

És neked csinálnak ellenanyag vizsgálatot a Bártfaiban? Mert (lehet, hogy lemaradtam, de nem emlékszem, hogy ez kiderült-e), hogy nem emiatt küldik Katust a vérellátóba, emiatt az ellenanyag vizsgálat miatt?

ruz
ruzicsky

Ficánka, tuc róla, hogy holnap (40) lesz a neved mögött? Csak gondoltam, szólok...

Ildi!
A Zuram állása se volt hosszúéletü. Mától megint kevesebbet leszek itt... sírjak vagy nevessek? Tudod mit? Nevetek! Kép Kép Kép Kép Kép
neet
neet

Még gyorsan osztok egy kis észt itten... Kép
Mkatus!
Egyberugi a legjobb, amihez még zokni se kell, tehát tappancsos legyen, mert ezek a mai fiatalok lehúzkodják, azt békalába lesz a lábuk. Kabátka, stb ráér majd, ha már áll, mert fekve minden csúszkál. Mi kaptunk from inglend egy habos babos gyönyörü kisruhát alsószoknyás, stb, de mivel hanyattban van a lány, eléggé mókás benne. Mire meg ülni, állni fog, rég kinötte. Kép

Ja, és azt megfigyeltétek, hogy a leggagyibb ruhák a legpraktikusabbak, és a legédibédibbek a legmacerásabbak? Vagy ez csak nálunk van így???
neet
neet

Blaye Vincéjének (is) Nagyon Boldog feledik szülinapot!!! Az is 9.volt és az is csütörtök! Kép
neet
neet

Lehet, hogy a munkanélküliség és a budi között összefüggés van? Mert egyébként (kopkopkop) sosincs(volt még) bajom se a kis- se a nagydolgokkal. Kép
neet, aki csak itt és csak szót f..s. Kép
neet

Ruz és Katus!
Igen, lehet h ez az ok, hogy ott a Bártfaiban nem csinálnak, nem tudom, mert én itt a kerületi Rendelőintézetben csináltattam a terhesség alatt, mert ez volt közel munkába menet előtt, és itt mindent megcsináltak (vagy elküldték, és úgy lett). Az utolsó vérvételemet csinálták a Bártfaiban ... nézem a leletet, de nem tudom a sok rövidítés közül lenne valamelyik az ellenanyag?

Neet!
Igen, tom hogy holnap 40 ... de nem hiszem, hogy tényleg összejön holnap, nem érzem úgy. Pedig jó lenne anyukámnak névnapi ajesznek! Kép
fic.
ficánka

Ildi!
A kőc korára vonatkozó kérdésed is azt bizonyítja, hogy egy kicsit beketyóztál a nemalvástól ... ne haragudj! Kép Rajtad kívül mindenki úgy számítja, hogy ha előző hó 20-án született, akkor e hónap 20-án 1 hónapos ... de szerintem ezt Te is tudod, csak pillanatnyi elmehábi. KépKépKépKép

Blaye!
Én is boldog feledik szülinapot kívánok Vince1-nek!!!!! Kép Így, hogy ezt tudom, az is jó lenne, ha ma születnénk, dehát ... áááá, sztem nem.
fic.
ficánka

Hú, milyen aktív vagyok ma, Bendi meg közben békésen rotyizgat az autósülésben. Kép Kép

Szóval Fic és Katus, azért remélem majd más is megírja ruhaügyi tapasztalatait, mert mindenkinek más válik be, ugye szinte minden féle ruhának van előnye meg hátránya, mert van aki pl. nagy hálózsák párti, mert valóban a takarót le tudja rúgni a baba. De mondjuk Bendi álmában nem rugdos, úgyhogy én akkor takarom be, amikor már elaludt, és csak felébredés után rúgja le, akkor meg már nem számít.

De én is sok jó tanácsot kaptam innen a netről ami bevált, pl, hogy ne vegyek túl sok 56-os ruhát. Nem is vettem, aztán az elején meg még az is nagy volt rá, gondoltam magamban, hogy na ki adta ezt a szuper tanácsot, hogy nem kell 56-os, most moshatok egyfolytában, de kb. 3 hétig tartott amíg kinőtte őket, mivel az első hónapban nagyon sokat nőtt, úgyhogy végül bevált a tanács, több tényleg kár lett volna, mosógép meg hipp-hopp kimossa.

A legjobb egyébként ha nem vesztek drága ruhákat, hanem mindenféléket olcsón, pl. auchan, cora, vagy a turikban lehet, jó minőségű olcsó ruhákat venni és akkor nem fogtok kiakadni, ha egyik-másik nem válik be. Kép Kép

ruz
ruzicsky

MKatus,
Olvastam, de csak most tudok írni, én is RH neg, amikor kiderült, férjemet is ellenőrizték, ő is neg., és ezután engem is elküldtek az OVSZ-be azért, hogy az ellenanyagot megnézzék (2 vagy 3 alkalommal kellett menni) OVSZ-ben egyébként soha nem volt sor, csak mi voltunk, és a nővérkék nagyon kedvesek voltak, szóval nagyon jól ment minden (amikor a főkapun belépsz, a bal oldali folyóson, a földszinten kell megkeresni a terhességi vérvizsgálatot, mi mindig megkérdeztünk valakit, aki szembejött a folyosón, hogy jó helyen vagyunk-e). Szóval ne izgulj, ez semmi különös, csak kicsi vért vesznek, ráadásul profi módon. Mondjuk, azt nem tudom, hogy ezt az ellenanyag vizsgálatot miért nem végzi el a kórház, lehet, hogy valamilyen extra műszer kell hozzá Kép....
A többi pedig ugyanúgy ment, mint Ruznak: ellenőrizték a baba vérét, ő is neg. lett, így utána semmi nem következett.

ESZTI és ISTI!
Boldog féléves szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Jövő héten lehet, hogy nem nagyon fogok tudni jönni, mert hozzánk költözik egy árva kiscica, akit a közelben találtak és megesett a szívünk rajta (a lakásba nem jöhet be, mert a jelenlegi cicánk nagyon ideges lenne), úgyhogy kerti macska lesz és a kamrában lesz kuckója, viszont még picike, úgyhogy kell őt kicsit dajkálni majd...

Blaye
blaye

Istit sem felejtettem el, de ö holnap...
neet, akimostmárténylegbefejezte...
neet

Neet,
most láttam, hogy mit írtál, férjednek Kép de azért tényleg inkább Kép

És a köszöntéseket nagyok köszönjük, asszem Vince nemalvással ünnepel ma!

Fic,
tényleg vicces lenne pont félév különbség, de úgyis akkor jön Vinci, amikor Õ akar (ezt saját tapasztalatból mondom) Kép

Blaye
blaye

Blaye!
De rendesek vagytok, hogy befogadjátok a kiscicát! Milyen fajta? És a régi? Olyan aranyosak ezek a kis állatok, én imádom őket! Kép Azért majd néha nézz be, hátha értesülsz babaesőről! KépKépKépKép

Eszternek és Istinek is boldog féléves szülinapot kívánok!!!!! Kép A három baba egy napon született tavaly dec.-ben? Vagy hogy?
fic.
ficánka

AHA, szóval 9-én ünnepel Eszter és Vince, 10-én pedig Isti.

Blaye!
Igen, és sztem még nem akar kijönni. Kép Neked is ráhúzott?
ficánka

Fic,
Eszti és Vinc ugyanazon a napon (a szomszéd szülőszobában) Isti pedig másnap, 10-én! Kép De én akkor még nem babaneteztem, csak később találtam ide... Kép

Az új kiscica egy édi kis cirmos, a szobacicánk pedig egy hófehér kandúrka, aki átlag napi 20 órát alszik az ágyunk alatt, elég lusti. Mi inkább az ilyen egyszerű házicicákat szeretjük nem a kitenyésztetteket (amik közül legdurvább sztem a kopasz macsk, olyat SOHA nem fogadnék örökbe).
blaye

Pont egy héttel jött később, mint a kiírt időpont, de amikor kibújt, a bőre alapján azt mondták, hogy ez pont 40. hét volt (csak talán a hosszabb ciklusok miatt volt pontatlan a számítás)
Akkor már én is nagyon vártam!!! Most meg néha álmodozok a pocakos időkről... Kép
blaye

Blaye!
Az a kopasz macskusz nagyon horror! Nekem sem tetszik, nem is nagyon értem, hogyan tetszhet valakinek ... mondjuk nekem olyan, mint a kutyák közül az orosz agár pl. brrrrr, cúnyaszág! Otthon anyuéknál volt fehér kandúrunk, gyönyörűséges volt, csak sajna elment, nem tetszett neki a kutya, aki utána került oda. Nekem azóta a tiszta fehér házicica a kedvencem, úgyhogy a tiéteket is biztosan imádnám! Van róla kép?
fic.
ficánka

Fic,
Van kép, de béna vagyok és nem tudom feltenni, majd hétvégén megpróbáljuk családilag, jó?
És persze bármikor eljöhetsz megnézni, de gondolom, már VinceAndrással... Csak készülj fel, hogy vsz éppen aludni fog, de majd felkeltjük Kép
blaye

Még a babaruhákról akartam írni: én is nagyon szerettem az oldalt patentos bodykat, de ilyenünk már nincs, csak normál szabású, és abból jó sok. Szerintem is a body a legfontosabb alapruhadarab! Aztána rugi, amiben alszik, és ha nem megyünk sehova, itthon játszik, tesz-vesz... Én a hálózsákot is szeretem, mert szerintem kényelmes neki, hogy összevissza rugdoshat, jó bő, stb. és nem szokot elcsúszni, úgyhogy nekünk bevált, de abból nincs sok, 1-1 minden méretből, mert csak éjszaka van rá szükség és 1 éjszaka után, ha nem lett pisis-kakis, akkor még egyszer ráadom és csak aztán mosom ki...
blaye

Csakhogy Neettel ellenkezőt mondjak ruhaügybenKép
A lábas ruha nálunk csak addig volt praktikus amíg nem mászott és nem állt fel Brúnó, mert után állandóan eltaknyolt a lábrészbenKép Azóta csak alvásra használjuk de arra én nagyon szeretem.

A féléveseknek boldog szülinapot!!!!!Kép Rohan az idő náluk is nemcsak nálunk.
zsebi2004

Ficánka, amúgy jól vagyok. Most nem voltam 4 napig melózni (hétvége is benne volt), és megváltozott a hasam, csúcsosabb lett, és tegnap alig tudtam ülni Kép

Norka! Asszem vagy este 7-ig!

Ada! Te hogy birod babuci mellett a tempót? Kép Én azt tervezem, hogy táppénz alatt kánaán lesz, de már most látom, hogy annyi lesz a tennivalóm, hogy tök gyorsan elmegy a 2 hónap a szülésig.

ancsipancsi

Blaye!
Köszi a meghívást! Igen, inkább már VinceAndrással. Mondjuk most is jövök-megyek még, de már eléggé hamar elfáradok, jobb lesz majd külön-külön Kép! Merrefelé laktok? És IGEN, cicaurat majd jól felkeltjük! Kép
ficánka

Oxiról nincs hírem de nyomozok!

ADA!

MOndhatnám,hogy trükkösen a bokámon is karikázok de sajnos ez nem igaz!Csak kényszerből landol a karika a bokámonKép

Mkatus!

Én szinte minden ruhát a neten veszek,a babaszoba.hu-n.Persze már kitapasztaltam,hogy kitöl érdemes vásárolni mert szép,jó mínöségű ruhákat ad el.

Jucus
20170114224602

Ancsi!
Meddig dolgozol még? Valahogy úgy emléxem, hogy már csak a jövő héten ... de javíts ki! Ha csúcsosabb lett, lehet, hogy most nőtt egy nagyot. Az meg, ha nehezedre esik már nagyon a munka, azt jelenti, hogy abba kell hagyni sürgősen, ugye tudod!? Kép
ficánka

Sziasztok lányok!
Még ilyen kaki időt. De ezt szinte előre tudtam, ugyanis tegnap kinnthagytam az erkélyen a ruhaszárítót, amit sose szoktam, csak mindig akkor felejtem ott, amikor másnap zuhog.
Legközelebb előre szólok, ha ottmarad, és készülhettek az esőre.

Blaye! Sok boldog féléves szülinapot Vincinek.

Ildi! A baba korát vagy hetekben méred vagy hónapokban, de egy hónap nem 4 hét, hanem 4,5, ami a második hónapra már +1 hetet jelent. Én ezért voltam bajban a terhességi hónapok számolásával is, mert a 9 hónap sem 36 hét, hanem 40.

Ildi, Jucus, Rúz, Mkatus! Küldtem egy rövidke mélt.

Ficánka! Mondd meg kisficánkádnak, hogy most már ficánkoljon kifelé!

KépKép
KépKép
lindicita

Jucus! Hogy működik a fagyidiéta?

Hol szoktatok ingyen fényképhez jutni?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Mondom én neki, meg az apukája is, de nem hallgat ránk, szófogadatlan kismuki! Na, csak jöjjön ki ... Kép

Nézem a met.hu-t, és véget nem érő esőzést jósol, de én úgysemhiszemel bibibí, szerintem csak olyan nyári rövid esők lesznek azok! Legalábbis remélem. Mert fel akartam menni ma egy helyre (mondjuk Gellért), hátha akkor holnap születünk! Kép
ficánka

Sziasztok!

Már jó rég nem tudtam jönni, és képtelen vagyok visszaolvasni, miről maradtam le?
Ficánka, látom te még egyben, Oxiról van híretek? És Manó?

Mi továbbra is jól vagyunk, csak ez a kaka idő ne lenne! Tegnap már egyedül felhoztam a babakocsit a harmadikra, úgyhogy ha jó lesz az idő, megindulok egyedül Emmával! Hihetetlen, hogy ma már 4 hetes!

Már megint van kérdésem (jaj, aztán nehogy azt mondjátok, csak akkor nézek felétek, ha kell valami, de mostanában tényleg nem volt időm, meg a hülye felújítás miatt nem is voltunk mindig itthon). Szóval Emma mostanában csak hason hajlandó elaludni, ma délelőtt is két órát nyűglődött a hátán, hiába próbálkoztam cumival, simizéssel, énekléssel, stb. nem aludt el. Aztán hasára fordítottam, és 5 perc után benyomta a szunyát. Viszont több helyen olvastam, hogy háton célszerű altatni a babákat, de nem volt rá más magyarázat, csak az, hogy hason alvóknál gyakoribb a bölcsőhalál (van légzésfigyelőnk). Valaki lécci mondja meg nekem, miért nem jó hason aludni Emmának, vagy ez is csak olyan paráztatás?

manóka

Kép
Kép
manoka11

Johanna!
Hol láttad az a Freud-os képet, amit keresel? Hátha ezen a nyomon el lehet indulni!

Lindi!
Mailt megkaptam! Köszönöm!

Doki néni még nem jött! Tök ideg vagyok!Kép

Hívtam a pajzsmirigydokit és nagyon rosszak az immuneredményeim! Szarul is vagyok megint! Úgyhogy Timit vinnünk kell majd a Budai Gyerekklinikára!
Most tökre beparáztam, hogy nem -e ártottam neki a szoptatással!Kép

Mondjak még valami jó hírt?Kép

Párom ma reggel kilépett a Díjbeszedőtől! Munka most megint nuku!Kép

Ildi
ildi76

Sziasztok !

Én is ritkábban jövök , sorry .

Ildi ! Drukkolok , hogy minden rendbe jöjjön ! Miért árthattál volna a szopival ?

Manóka !
Áron meg a hasán nem hajlandó megmaradni , max.5-10 percig bírja aztán sírás ! Én is csak a bölcsőhalál miatt tudom , hogy jobb háton , de ott a légzésfigyelő .

Soron kövtkező kismamik ! Rosszidő , front semmi hatás ? Kép

Kép
Kép
greenolive

Lindi!

Mélt megkaptam.
Fagyi diéta még további tesztelésre szorulKép

Ingyen fénykép most az RTL honlapján van ill.17-én lesz a Rossmannál.

Jucus
20170114224602

Manóka, csak a bölcsőhalál miatt nem javasolják a hason altatást, Brúnó kb. 3 hónapos koráig utált hason aludni utána viszont csak úgy aludt el.

Jucus, én is szinte mindet a babaszobán veszek, majd mond meg, hogy kinél érdemes venniKép és mi van a vaterával nyertél már licitet?? és mit vettél?

Ja és a felesleges cuccainkat is a babaszobán passzolom el, olyan dolgokat amik évek óta a szekrényben állnak, gondoltam ha másnak sikerül hátha nekem isKép
zsebi2004

Manóka!
Oxiról Jucus próbál meg valamit megtudni, én tegnap taliztam vele a H-ban, amikor elköszöntünk, bement oxitocin-tesztre, azóta nemtom mi van. De már én is nagyon izgulok, és főleg bizakodok, hogy most zajlanak a nagy történések! Kép

Ildi!
Úgy látszik, tényleg nagyon sz.rul alakul a napod, szegény! Meg azt is tudom tapasztalatból, hogy ha megindul a baj, akkor csőstől jön, de mostmár biztosan VÉGE nálatok is! A másik meg, hogy ha az ember nincs kipihenve még sötétebben látja a dolgokat. Úgyhogy küldök egy bátortalan Kép-t, és tudnod kell, mi Veled vagyunk!!!!! Ildi, a Te párod aki informatikus? Mert ha igen, akkor beszél németül? És jelentkezzetek fel a jobmonitor.hu-ra, ha eddig nem tettétek! Drukkolok, hogy jobbra forduljanak a dolgok!!!!!!! Kép
ficánka

Ildi!
SajnálomKép, de fel a fejjel!

Green!
Hát ez az, más okot én sem olvastam. Próbálkoztam azzal, hogy alvás közben átfordítom, de akkor felébredt, igaz az már amúgy is közel volt az ébredés időpontjához, lehet, hogy azért.

Jucus, te jólinformált!Kép
Köszi a fényképes tippeket, a Photohall és a DM is nagyon jól bejött!! Kép

Kép
Kép
manoka11

Ildi! Óóóóó! Nagyon sajnálom! Kép Nálunk is nagy aggódás volt, mert öcsém most pályakezdő, és 3 hónap után talált egy időszakos félnapos munkát. Azt ígérték, hogyha meg lesznek vele elégedve, akkor felveszik állandóra. Na 1 hét után a fülébe jutott, hogy őt már nem fogja érinteni a decemberi átszervezés. Erre 2 napra felhívták egy másik cégtől, hogy állandóra, fix pénzzel (többel, mint az előzőnél) felvennék, hétfőn kéne kezdeni. Kép
Örül mindenki!
Így Lindi köszi szépen, de szerencsére nem aktuális. Kép
Írtam korábban, hogy mindenkinek köszönöm az infokat, csak sehogyse tudtam elküldeni, a rendszar nem engedte. Végülis sztem fogunk venni rugdalózót, meg kis nadrágokat, felsőket is, és majd meglátjuk melyik válik be. Nekem szerencsém, akkor, hogy az Auchan itt van a közelünkben? 5-10 perc gyalog. Kép Legalább a picikével is el tudok majd jönni. Kép
Csak azt sajnálom, hogy nálunk az albiban nincs net. Kép Mi lesz így velem??Kép Bár a férjem is filózik rajta, hogy legyen. Ti mennyiért neteztek? Ha megkérdezhetem? Jó lesz priviben is.
mkatal kukac freemail pont hu
25+0
mkatus

Zsebi! És sikerül elpasszolni? Nem is hülyeség.. Kép Akkor nem zárkózom el a nettől. Kép Bár én elég sok könyvet rendeltem már, és az is nagyon szuperül megjött. Kép
mkatus

Fic,
köszi az infót Oxiról, akkor gondolok rá sokat, és szorítok neki! Meg persze neked is, hogy kibújjon végre Vince! Hátha ez az esős idő rásegít!

Töltöttem fel új képeket Emmáról ide:

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=5707

Na megyek ebédelni, mielőtt Emmára is rátör az éhségKép

Kép
Kép
manoka11

Zsebi!

Vaterán én két olyan lánynál licitálok akiket ismerek és megbízom bennük.És nagyon jókat vettem most ott is.PL.kockafaló vizilóvat újonan 5000Ft-ért.
Majd egyeztessünk,hogy kinél mit érdemes venni.Nekem az eladás nem nagyon megy mert nem tudok pénzt kérni a használt cuccainkért inkább oda adom ha valaki kéri.De azért néha én is próbálkozom eladással.Kép
Oxiról nem jön hírKép
Jucus
20170114224602

Mkatus,
Igen sikerült, persze van ami nem rögtön megy el (meg lehet, hogy el se megy), de időm mint a tengerKép
Velem (persze apát sem kell félteni ebben a témában)az a baj, hogy megunom a ruháimat, cipőimet és tök jó állapotban vannak de nem veszem fel és őrizgetem őket a szekrényben, de már nem férnek elKép

Tényleg lányok van egy két fiú ruha, amit ünneplős, dokihoz járós ruhának vettem Brúnónak és el akarom adni, ha valakit érdekel átküldöm szívesen mielőtt felrakom a babaszobára.

Ildi, sajnálom a férjed helyzetét, egyébként milyen végzettsége van? Van jogsija ha igen milyen, adj néhány infót hátha hallunk valamit és akkor tudunk szólni.
zsebi2004

Manoka! a fülbevalóval nem voltak gondok? látom, hogy hol bent van, hol kint. én még nem tudtam eldönteni, hogy legyen-e, de asszem inkább - a felesleges macerát és aggódást elkerülendő - nem lesz.

ancsipancsi

Manó! Gyönyörű a pici lányotok. Kép Órákig lehetne nézegetni. Kép

Már korábban akartam kérdezni, hogy sapit milyen gyakran adtok a picikre? Anyósom éjjel-nappal ráerőszakolta az első unokájára a lakásban is. De az felesleges nem?
mkatus

Manóka!

Nekem a Carmenes kép lett a kedvencem!Kép
Fülbevalót mikor tetettétek be ?

Jucus
20170114224602

Manó, nagyon édes Emma baba, apuka már most nagyon büszke a lányára, mi lesz még későbbKép
zsebi2004

Jucus!
Mit kezdtek ti kockaevős vizilovakkal???????? Hogy férnek el????
Zsebi!
Én nagyon skubiztalak titeket, de nem láttam Brúnó korú babót hétfőn a játszin. Egyébként ez az, ami a Torbágy u-ban van? Mi ott voltunk. Egy szerencsétlen anya, kezében a 3,5 hós, a 3 éves meg összevissza rohnagászik, és ugrál le a szabad kezembe...szóval elég szánalmasan festhettünk tényleg...Kép
Egyébként én egy hipi szupi fisher price-os játékra pályázom, nem tom tudjátok e, hogy külföldön majdnem fele árban van, mint itt. Amit kinéztem az nm kapható idehaza, olyan, mint a sütifaló, csak akvárium, halakkal, nagyon cuki, és a fiam is Halak, teát biztos imádná...Kép Csak hát külföldről rendelni nem tom, hogy kell...Kép
Féléveseknek sok sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!És persze az én 29 évesemnek is...Kép Már meg is vettem az ajcsi, most tortát fogok sütni...Kép
na, mentem..
csá, zs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucus, Zsebi!

Kérek szépen infóáradatot, hogy kitől érdemes a babaszoba-n vásárolni, plíz, no meg a vaterán....Majd jól megbeszéljük, hogy miket veszünk, nehogy egymás ellen licitáljunk, oké?

Fic: igen, a cau..izéből és a cicimiciből is 5 golyszlit szlopáltam ám be...

Ancsi: nagyon jól bírom a gyerkőcös strapát, máshogy nem lehet Kép; első megasírás azért szar volt, de mára már okosak és ügyesek vagyunk, gyorsabban megnyugtatjuk, sőt, néha meg is lehet előzni a balhékat, ha a jeleket észreveszed...no meg a gyerek már ügyes sokféleképpen jelez, mi meg már nagyjából meg is tudjuk különböztetni, hogy miért nyüszít, vagy brekeg, vagy nyökög, vagy tekereg, vagy mittomén...

Neet: apa munka nélkül? egyrészről Kép, de másrészről Kép (nekem bejönne, ha most enyim apát kiebrudalnák...persze az anyagi részt nem nézve)

Ildi: te szegény, jól kijutott a mai napra Kép

Manóka: gyerekdoki és védőnéni szerint gyerkőcök sokkal mélyebben alszanak hason, mert nem ébrednek fel minden megrándulásra (Moro, vagy mi a fene reflex, amikor kitárják a karjukat lábukat és keresik a méhfalat, ha megijednek, vagy valami szokatlan történik velük); LizziBébi kezdettől fogva hason alszik, háton max. fél órákat képes szunnyantani; csak a bölcsőhalál miá nem ajánlják mostanában, amolya divatféleségből; régen minden csecsemőt hason altattak Kép

Megyek, megnézem az RTL klubos fényképingyenességet...meg beírom 17-ét a naptáramba.
ada007

Manóka!
Gyönyörűséges a csajszikátok! Kép

Jucus!
Akkor ez lehet, hogy azt jelenti, hogy Kép éppen most ...?
Mindenesetre én drukkolok!
fic.
ficánka

Manóka! Gréti születése óta csakis hason alszik. Persze van légzésfigyelőnk.

Mkatus! Szerintem nen kell az a sapka a lakásban.

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?