A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kösz, Noczi! Minthogy még mindig nem indult be, ez nem nagyon kérdés. Hétfőn este hol lehet beszerezni a gyógyszereket?
február

Szia NOczi! :-)

Február a déli patikában bármikor be tudod. Este 8-ig rendes nyitvatartás, utánna 10-ig nyitott ügyelet, aztás utcai ügyelet.

De fenn a gazdagréti lakótelepen is van gyogyótár, aholé vannak gyogyók!
Ági28

Kösz, Ági. Most jöttem rá, hogy hülye volt a kérdés. Tehát nem hétfőn este, hanem úgy általában este :) Kicsit zizzent vagyok, dehát érthető. 3 egész csepp vérveszteség után!!!
február

Hú február adjak vért? :-)
Ági28

Igen, mi is a Délihez mentünk, Február!

Szia Ági! :D Az utrót nekem is ösznye-visznya kell tologatnom... :? Próbálom betartani a nyolc óra különbséget köztük, szerintem kb. ez a lényeg, nem is az, hogy pontosan mikor használjuk, nem?
noczi

Hát rámférne. Teljesen gyenge vagyok. :lol:
február

Hát igen. Tegnap este is háromnegyed 10-kor tettem be.

Nem is tudom ki mondta egyszer itt, hogy az utro az olyan, mint a franciadrazsé. A multkor voltam a boltban,és láttam franciadrazsét, és úgy elkezdtem röhögni!
Ági28

Február akkor küldöm! :-)
Ági28

Nyugi se AIDS-enm, se hepatitisem, se szigiliszem nincs!! Papírom van róla! :-)
Ági28

Hát én voltam! Mert imádom a Franciadrazsét!!! :lol: Komolyan megkívántam eleinte!
noczi

De gyanítom csak azért mert akkor már két hete csak húson éltem, és őrültem kívántam valami édességet. :D
noczi

Na látod milyen mélyem belémvésted! :-)
Ági28

Köszi, Ági! :lol:
február

Noczi pedíg a husika után lecsúszhatott volna egy kis édesség! :-)

Február örülök, hogy segíthettem! :-)

Tényleg I.Andiról van valami hír! Hiányzik a csokis néni! :-)
Ági28

Hát én lassan megyek haza, de szerintem hétvégén be tudok nézni. Persze ez még nem 100%. Mindenesetre nagyon jó hétvégét kívánok és küldöm a + energiákat a babásodóknak. puszi
cyprus

sziasztok,
tudom hogy már nagyon unjátok az újakat mert hogy ezredjére kell elmondani ugyanazt :roll: :oops: de tényleg esélyem sincs visszaolvasni és kiszűrni azt az infót amire nekem szükségem lenne :? szóval kérlek titeket essen meg rajtam a szívetek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a helyzet az hogy van egy hónapunk aztán lehet vass dokinál kötök ki :roll: róla lenne szükségem minden féle fajta infóra meg hogy hogy is műkszik ez a dévai intézet,miért kell fizetni,miért nem,vizsgálatot itt csinálnak e......szóval tényleg minden mert lövésem sincs semmiről :oops: próbálkoztam a honlapjukkal de nem sokat tudtam meg onnan :shock:
és ha vki jár a vasshoz,az hova jár,mert hogy a dévain kívül még 2 helyet is találtam ahol rendel magánban.....

köszöm szépen a segítséget és igyekszem képbe,már ha vesztek még fel újakat :wink:

puszi
gigi
Vendég

Cyprus neked is jó hétvégét, és jó husievést!! :-)
Ági28

kerülni lemaradt :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Február megint csak ketten maradtunk!
Ági28

Szia Gigi! Persze, hogy szívesen fogadunk. Hát a dévai intézetben elvileg mindenért fizetni kell, mostmár vizitdíj is van álítólag. Egyedül a lombik alatt nem kell fizetned a vizsgálatokért.
Ági28

Ja és hogy A Vass doki hol rendel még azt sajnos nem tudom.
Ági28

ági,
miért is nem lepődöm meg ezen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na akkor már csak arra lennék kiváncsi hogy ez mit takar :roll: mármint hogy miért menynit kell fizetni.......
Vendég

Hát az első konzi az 10 ezer. Utánna 8 ezer, az inszemináció 40 ezer, egy ultrahang 7000 azt hiszem a rákszűrés is 8000. De a pultnál ki van függesztve a táblázat.
Ági28

Itt van Gigi83 is. Szia, Gigi! Én úgy tudom, gizmixxx jár Vass doktorhoz, de ő most sajnos nincs itt. Elmeséled, hogy nálatok mi a gond? Látom, már van egy nagyfiad, majdnem 3 éves! (Amúgy régebben volt egy másik Gigi nevű lány, neki is fia van.)
február

Sziasztok lányok!

Gigi, én csak a vizit árakat tudom megmondeni 1. 10 000Ft, utána asszem 8 000/alkalom. Ha jól tudom külön UH-t stb nem kell fizetni. (van olyan hely ahol igen)
szpandi

Bocsi, akkor lehet Áginak van igaza és plusz kell ezekért fizetni.
szpandi

Nem igaz, milyen tetű lassan gépelek. mire elküldöm a hozzászólásomat, már rég más a téma...
február

Az inszemeknél kell az UH-ért fizetni minden alaklommal. A konzultációban azt hiszem benne van a vizsgálat is. Apánk szeret kukkolni! :-)
Ági28

olyan arik vagytok :lol: :lol: :lol: máris szeretek közétek jönni :wink:
hát lányok ez teljesen korrekt ár,én már most simán 13.000at fizetek a dokimnál úgyhogy megnyugodtam :D

február,
és ő fog még jönni?
és akkor magamról:nálam az van hogy nincs peteérésem.ezt nagyon jól tudjuk stimuzni a clostyval,az 1X1es adagtól csudiszép 20mm feletti tüszőm van a 12.napon.nyh is 6-7 között mozog a 12.napon.tüsző reped is,szépen figyelgetjük Uh val.a fiammal első hónapban terhes maradtam ilyen úton :wink: aztán júliusban elkedztünk ismért próbálkozni.ekkor második hónapban maradtam terhes.de ez sajnos a 12.héten missed ab-bal végződött és vákumos befejezés lett belőle :cry: egy vérzést kellett várni(na jó,kontroll után meghozta a dokim duphastonnal :lol: )és dec óta újra próbálkozunk.és most vmiért nem jön össze,pedig minden adott.és én arra következtettem hogy mivel az időzítéssel sincs baj mert a sok uhval 2-3 napra pontosan be tudjuk lőni a pé-t két lehetőség van:vagy apánál van vmi(ezt megtudjuk mert már van ip-unk spermavizsgálatra jövö hétre)vagy pedig a műtét következtében nálam változott meg vmi :( és a tippem is van persze :mrgreen: hogy összetapadtak a petevezetékeim :oops: :cry: )na és ezt kéne vhogy kideríteni és én azt az átjárhatóságit szeretném ami uh-s........és itt jön a vass doki a képbe :wink:
Vendég

ja és amúgy ezeket vizsgálatok meg az inszemet mind itt csinálják????????????????????tehát nem vmi h-ban hanem helyben?
Vendég

nem mindent az intézetben csinálnak. Az átjárhatóságit is megcsinálják, azt hiszem az 40000.
Ági28

Ja gizmix is fog jönni valamikor, de most sajnos korházban van.
Ági28

Nem tudom, amióta írogatok ide, azóta nem volt itt, azt hiszem.

Igen, úgy tudom, ezeket mind megcsinálják helyben, de a lányok tapasztaltabbak, majd mesélnek.

Én viszont elmentem, mindenkinek jó pihenést hétvégére, Ági, rád különösen erősen fogok gondolni, és gizmixxxre is, persze.

Kép
február

Ja, bocs, én gigi28-ra gondoltam...
elmentem!
február

ági,
szegény,mi van vele :( ?ha vki beszél vele mondjátok meg hogy van új tag :wink: és nagyon drukkol ő is :D
igen,én is azt hallottam hogy 40.000.de ez az uh-s?mert hogy van a hsg is :roll: meg a lapar is de azt kizárom helyből :oops:
Vendég

ági,
én si drukkolok neked de miért is kell :lol: ?kiderül vmi?mesélsz te is magadról egy kcsit ?hogy képbe kerüljek.......
Vendég

Február jó hétvégét!

Gigi nekem azért kell drukkolni, mert most volt a második lombikom,és hétfőn lesz legkésőbb eredmény.
Ági28

febr,
rémlik vmi,talán a szent imrés topicból ismerhetem....azaz asszem irogatott oda is.de onnan is eltűnt :?
Vendég

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá,nagyon nagyon küldöm a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++at :D :D :D :D hátha szerencsét hozok neked :wink: és egy lombik mennyibe kerül?
Vendég

Ja magamról, 30 leszek kb 7 éve nem jön össze a baba, pedíg egyikünknél sincs gond, nem vagyunk összeházasodva, kb 1 éve járok a dévaiba, volt 6 inszeminációm, és most volt a második lombikom. Ja és van két kutyám! :-)
Ági28

ÍSzerencsére a lombiknál csak a gyogyót kell fizetni,és szerencsére én jó áron megúsztam.

Az inszemekre ráköltöttünk 600 ezer ft-t.

Ja és én alapból nagyon optimista és vidám vagyok,de ezt majd megtudod. Ja és nagyon nagyon sok jó fej csaj jár ide ám! Csak ma pont nyugi van.
Ági28

CSajok gyorsak vagytok mint a távirat! Kicsit dolgozik az ember lánya és már is nem tudom felvenni a fonalat!!!
szpandi

Szpandi !
Tudsz valamit gizmixxről?

manoka
manoka71

Nem baj Andi, de haogy elnézem én termeltem a legtöbbet! :-)
Ági28

Helló manóka!! Hogy vagy? Nátha?
Ági28

Épp most beszélek vele, már otthon van, innentől gondolom majd Ő elmesél mindent, ha alkalma lesz rá...nagyon nagyon köszöni a drukkokat!!!
szpandi

Szia Ági!
Jól vagyok köszi. Nemsoára meggyünnk a CBA udvarba vásárolni. Nátha nincs!!!!!!
Te hogy viseled a péntek délutánt? Hogy vagy???? Amúgy tényleg közvetlen, optimista, vidám csajszi vagy, maradj is ilyennek. Jól áll!
gigi83
Üdv közöttünk, jó helyre kerülsz, :D

manoka
manoka71

Köszi manócska! :-) Mi az Intersparba megyünk ma a sibrikbe este. A pénteket, hát már nagyon mennék haza, de még egy órát vagyok. Ja eldöntöttem ma hazafelé veszek tesztet. Legalább hármat! :-)
Ági28

Án is ugyanezt fogom tenni és Én is ott fogom megvenni,mert útba esik:D

manoka
manoka71

Manóka, Ági!

A teszthez nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!
Nektek hétfőn kell hívni apánkat az eredménnyel?
szpandi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?