olyan arik vagytok

máris szeretek közétek jönni
hát lányok ez teljesen korrekt ár,én már most simán 13.000at fizetek a dokimnál úgyhogy megnyugodtam
február,
és ő fog még jönni?
és akkor magamról:nálam az van hogy nincs peteérésem.ezt nagyon jól tudjuk stimuzni a clostyval,az 1X1es adagtól csudiszép 20mm feletti tüszőm van a 12.napon.nyh is 6-7 között mozog a 12.napon.tüsző reped is,szépen figyelgetjük Uh val.a fiammal első hónapban terhes maradtam ilyen úton

aztán júliusban elkedztünk ismért próbálkozni.ekkor második hónapban maradtam terhes.de ez sajnos a 12.héten missed ab-bal végződött és vákumos befejezés lett belőle

egy vérzést kellett várni(na jó,kontroll után meghozta a dokim duphastonnal

)és dec óta újra próbálkozunk.és most vmiért nem jön össze,pedig minden adott.és én arra következtettem hogy mivel az időzítéssel sincs baj mert a sok uhval 2-3 napra pontosan be tudjuk lőni a pé-t két lehetőség van:vagy apánál van vmi(ezt megtudjuk mert már van ip-unk spermavizsgálatra jövö hétre)vagy pedig a műtét következtében nálam változott meg vmi

és a tippem is van persze

hogy összetapadtak a petevezetékeim

)na és ezt kéne vhogy kideríteni és én azt az átjárhatóságit szeretném ami uh-s........és itt jön a vass doki a képbe