A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Á én a ferenciek terén veszem meg.
Ági28

igen elvileg akkor.
Ági28

Reméljük meg lesz a türelmetek gyümölcse! Kapaszkodnak a kicsikék!
Nagyon ügyesek vagytok, hogy kibírtátok mostanáig!
szpandi

Volt más választásunk? :-)
Ági28

Puszi nektek, később lehet, hogy benézek

manoka
manoka71

puszi. én is elköszönök lassan. Jó legyen mindenki!
Ági28

Jó hétvégék nektek!!!!és tényleg Nagyon drukkolok! hiszen most derül ki minden!!! hétvégén megpróbálok benézni, hátha írtok valami jó hírt!!!
szpandi

Jujj, Ági, Manóka, tök izgi, hogy hamarosan teszteltek! :D Úúúúgy szeretném, ha jó hírekkel jönnétek!

Cseka, merre jársz, mizu veled? Teszt már bekészítve? :D

Gigi, üdv itt! :wink:

Na megyek, csinálok valami husis kaját estére...
Kép
noczi

hű csajok,
eltűnök egy kicsit és most csak kapkodom a fejem :lol:
köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást,nagyon úgy fest hogy jól fogom magam itt érezni :wink:
kérhetek mindenkitől pár sort amit lehet tudni és fontos :oops: ?
ja és akkor is maradhatok ha mégsem kerülne sor arra hogy a dévaiba menjek mert vmi csoda folytán terhes maradnék addigra :roll: ?

ági,
ööööö,jó fej vagy :wink: :lol: :lol: :lol: itt röhögök a bemutatkozásodon :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szia Nóczi!

Köszi kérdésed, csendesen elvagyok itthon, élvezem a nyugalmat:) :lol:

Veled mizu? Hogy érzed magad? Én szerdán megyek Déviszhez, akkor tesztelek előtte...

Szia Gigi! Üdv sorainkban!!! :lol:

Kép
cseka

csajok,
vki tudna nekem arra választ adni hogy itt az uh-s átjárhatóságit csinálják e :oops: ?
Vendég

sziasztok
Ági
Hogy vagy?? Teszt?

nem tudtok valamit gizmixxx-ről???

Megjött a kromoszoma eredménye: Páromnak 46 XY
Nekem 46 XX
Ja és még annyi van rajta, hogy semmit nem találtak.
Táblázatba: Április jelenés Dévainál.

Na most már tényleg nem értjük, hogy miért nem osztodtak.
Hiszen nem lehetnek betegek....

Erre tudtok valamit mondani?!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok Csajszik!
Hát megint betermeltetek,alig győztem utána olvasni! Meg szétröhögtem az agyam is! :lol: :lol:
Szia Gigi,üdv köztünk!
Manóka,Ági,Cseka!
Már szétrágtam a körmöm,annyira izgulok miattatok! :lol:
Tényleg nagyon ügyik vagytok,hogy eddig kibirtátok!
Szia Kagyló!
Örülök hogy rendben van a kromoszóma-eredményetek!
Apánk mit mondott,vagy még nem voltál nála?
pandi36

szia Pandi
Majd áprilisban megyek hozzá.
Köszi

kagyló

Sziasztok lányok!
Ma reggel csináltam tesztet és olyan negatív mint a ház, és egy nagyon halvány barnás pötty is megjelent. na mindegy a lényeg, hogy nem sikerült . Van egy olyan érzésem, hogy valami elinmdult de nem ment végig.
kicsit levagyunk törve, de az az igazság átéltünk már pár ilyet, most igyekszünk elfoglalni magunkat, a mai nap hangulata amúgy is katassztrófális.
Párommal ennek ellenére nem adjuk fel csak fel kell töltődni, és ezt feldolgozni, tudjátok a sorozatos sikertelenséget.
Tudjátok a legrosszabb a sajnálkozó tekintetek lesznek a munkahelyen.
Név szerint nem sorolok fel senkit,(nehogy ki hagyjak valakit) de MINDENKINEK NAGYON SZURKOLUNK, hogy elinduljon már az a a babaeső. Puszillak benneteket, most megyek valamit csinálni, mert nem akarok agyalni.
Később benézek.

manoka
manoka71

Szia Manoka!

Nagyon sajnálom a tesztet, de azért ne add fel végleg, majd ha csak Dévai apánk is látott. Hétfőn mész hozzá? A szurikat azért még beadatod ugye? És az utrot is nyomod tovább...

Kép
cseka

Természetesen minden gyógyszer megy tovább akkor hagyom bba amikor apánk mondja. Hétfőn telefonálok, és meglátjuk. Én nem kapok szurit csak utrot és a gyógyszereket.
Remélem neked sikerül. Szurkolok! :D
Most nagy főzőcskében vagyunk a férjecskémmel: menü húsleves, marhapörkölt galuskával ubisalival .

manoka
manoka71

manóka,
nagyon sajnálom én is a - tesztet :cry: :cry: :cry: ez most hányadik mi volt neked :( :oops: ?

lányok,
még egy kérdés jutott az eszembe, a hormonprofilt is itt megcsinálják?vagy beutalót adnak amivel laborba kell menni?
Vendég

Szia Gigi!
Nekünk ez most a 3. lombik volt, remélem egy még belefér mielőtt változtatják a szabályozást. Mi kb. 5 éve próbálkozunk (inszem és lombik) és most itt tartunk. szerencsére jó párom van, ugyanis mi mindent megbeszélünk ezt is . Igazán kibeszélni magunkat egy kicsit később fogjuk, hogy hogyan tovább, mivel legközelebb lehet, hogy a drágább gyógyszert kell kapnom, ami nekem 300-500 között van, mert nagy adagokat kapok.
Nem tudom neked mi lesz, Én eddig vittem laborleletet amelyiken rajta voltak a hormonok.
Szerintem a személyes megbeszéléskor mindenre választ kapsz. :D

manoka
manoka71

manóka,
szuper hogy ilyen párod van,annyira sokat számít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon durva hogy mennyibe kerülnek a gyógyszerek :shock: :shock: :shock: és drukkolok hogy még egy beleférjen :D
Vendég

Sziasztok!

Hát sajnálom Manóka, fel a fejjel! :wink: Egyszer úgyis sikerülni fog! Te és a párod mindent megtesztek, és ennek egyszer gyümölcse lesz, biztos vagyok benne!

Én nem vagyok túl fényesen, már harmadik napja görcsölgetek időnként, változó intenzitással, remélem, minden rendben odabent...
noczi

Manoka!

Sajnálom a negatív tesztet.Bízzunk benne,hogy a kovetkező sikerül.Sőt,sikerülnie kell.

Szpandi!

Nagyon köszönöm,hogy megosztottad velem hasonló problémádat.Én pénteken este elmentem egy magán endokrinológushoz,aki nem magánként a Sz.Imrében dolgozik, majd hétfőn reggel megyek újabb vérvételre és Uh-ra.Nagyon izgulok,hogy ott mi derül ki.Remélem,hogy a gyógyszeres kezelés elégséges lesz nálam is.
Most,hogy ez a pajzsmirigy alulmüködés kiderült,reménykedünk,hogy emiatt nem sikerült áldott állapotban kerülnöm lassan 3 éve és ennek orvoslásával minnél előbb örülhetünk a csodának.

Mindenkinek hasonlókat kívánok!
Puszi
Hanytka
hanyatka

Sziasztok! Manóka nagyon sajnálom, így nem is tudom, hogy fel merjem e rakni a következő képet, de remélem nem haragszol meg rám, ha felteszem.
( Tudom, hogy ez még nem jelent semmit, majd holnap apánk mondja ki az áment.
Szóval ez a péntek esti tesztem
Kép

Ja és szombat reggel is lett egy kétcsíkosom. Remélem a holnap reggeli is az lesz. És akkor holnap telefon apánknak, és ott minden kiderűl.
Hát csajok én úgy sírtam, már az olyan öröm volt, hogy én ilyet láttam, és a sajátomat. Na mindegy, azért még nem élem bele magam ám semmibe, mert úgyis apánk szava a döntő!
Ági28

ági,
mivel én meg már megégettem magam azért vagyok óvatosabb,szóval egyenlőre nagyon halkan gratulálok,de viszont nagyon erősen drukkolok :wink: :D :D :D :D :D :D
remélem ezzel megkezdted a zebraesőt és hamarosan mindenki követ majd :wink:

puszillak
gigi
Vendég

Szia Ágikám!!!!!!
NAgyon örülünk (párommal) együtt és remélem a doki vizsgálata után most is de utána remélem hatalmasat gratulálhatunk NEKTEK.
Tudod, más sikerére féltékenynek lenni marhaság, hiszen ez a mi sikertelenségünkön nem javít. Hidd el mindketten nagyon örülünk az eredménynek, legalább látom milyen egy két csíkos teszt :D
Ugye azért tartjuk a kapcsolatot?
Ugyhogy nyugodtan feltehetsz bármilyen pozitív leletet majd UH-t is.
Nem tudom elégszer leírni örülünk az eredménynek, HIDD el!!!!!!!! :D
Holnap telefonálni kell vagy automatikusan menni?!

manoka
manoka71

Drága Ági!

Nagyon nagyon örülök :D :D :D Hétfőn írj ám, és mostmár ki is írhatna a házidokid, ha jobb Neked otthon. Ha mégis dolgozol, férjem azt gondolta ki Neked, hogy jobb lenne a délutánit szájon át bevenni...
Kép

Manóka!
:( Sajnálom. Azért még hátha... Én nem tudtam hinni a negatív teszjeimnek.

Nóczi, Cseka!

Ágit tessék követni!

Pandi36!
Mivel nem írtál erről, gondolom Dévai szentesítette a korábbiakat. Sajnálom.

Február!

Remélem hasznos volt a sok felülés, és eltűntek a cisztáid.

Kagyló!

Gratula a kromoszóma eredmnényekhez. Ne törd a fejed a múltbeli dolgokon, a következő jó lesz és kész:)

Mindnyájatoknak azt kívánom, élje át minél hamarabb azt a boldogságot, amit most Ági érez!!!
albi2000

ÁGI!
Kép Kép-tiszta szivből örülök Neked!!!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Ági!
Gratulálok!!!!jajdenagyonjó!!!!! :D :D :D :D :D
Kép

kata790313

Ági!!! De jóóóó! Örülök neki nagyon! :D :D :D
noczi

Ági!

NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK A CSÍKOSODNAK!

Manóka
Viszont neked kívánok erőt és kitartást, csak úgy mint még itt sokaknak szintén.

Gizmixxx
Ha nem veszed tolakodásnak, akkor szeretnék rólatok hallani. Nagyon bízom benne, hogy nincs gond, minden rendben.
Sokat gondoltam rátok.

Grillázs
Merre csavarogsz, hogy már hétvégén sem látom soraid!
l.andi

Sziasztok!

Ági, ez nagyonnagyon jó hír! Gratulálok Neked, nagyon ügyes vagy!!!Holnap reggel mész a dokihoz akkor? Egyből írj majd, hogy mi a helyzet!

Érzel valamit egyébként?

Ezer puszi Neked!

:lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Ági: :):):):):):):):):)
Reméltem, hogy nem vársz hétfőig, mert az oldalam már teljesen kilyukadt :)
Gratuálálok kismama. :)

Kép

Kép
boszti

Sziasztok csajok! Nagyon nagyon köszönöm a gratulációkat, de azért még ne kiabáljunk el semmit. Reggel még vár rám egy teszt, aztán de hívom apánkat, és este meg megyek hozzá valószínű.
Úgyhogy majd a holnap esti hozzászólásom lesz a tuti!!
Addíg is ugyanúgy szorítsatok nekem mint eddíg!

Ja kagyló el is felejtettem, nagyon örülök, hogy jók lettek a kromoszóma eredményeitek! :-)
Ági28

Sziasztok Lányok!
Csak most értem haza a melóból,és látom hogy vegyes hirek vannak!
Áginak hatalmas gratula és további drukkok! :lol: :lol: De szeretnék már én is ilyen zebrát látni!!
Apánk holnap már biztos látni fogja a petezsákot(okat),de klassz!!!
Manóka!
Ne keseredj el,egyszer nekünk is sikerül Biztosan!!! És reméljük hogy az már mindjárt itt van... :lol:
Szia Albi!
Nem mentem pénteken Déviszhez,mert megjött csüt.-ön, és pont ömlött belőlem,úgyhogy gondoltam hogy most már tök mindegy,és inkább hétfő reggel megyek!
pandi36

sziasztok
Ági
Kép
Kép

Kép

kagyló

Sziasztok!

Ági! iszonyúúúúúúúúúúúúúúúúan szorítok!!!!!!!!

Kagyló! ez igazán jó hír!!!! most pedig reméljük minden ilyen szépen alakul majd nálatok!!!

Manóka! Kitartás!...én sem akartam ilyenkor mindenféle okosat hallani...

Hanyatka, remélem én is, hogy csak enyhébb, gyógyszerrel kezelhező a pajzsmirigy problémád!!! Megírod mennyi volt a TSH-d? illetve a T3, T4?

Gigi, mi is örülünk, hogy köztünk vagy!
Én most februárban voltam túl az első sikertelen lombikon, reméljük a következő áprilisban már meghozza a várva várt csodát!
És nagyon szívesen látunk akkor is, ha sikerül Dévai segítsége nélkül, sőt nagyon drukkolunk, hogy így legyen...

Mindenkinek egy hétfő reggeli Kép
szpandi

sziasztok,
ááááááááááááááááááá,itt örjöngök,ebből a hónapból sem lesz baba,csúnya játékot játszik velünk a sors :evil:
volt ip-om második uh-ra és visszamondták :x :x :x :x és mehetek helyette a 20cn :shock: :cry:

pandi,
de drága vagy,olyan jól esett olvasni a soraidat :D köszönöm!hihetetlenül drukkolok én is neked :wink:

ági,
veled mi van?????????????jelentkezz :D

többiek,
igyekszem,igyekszem,de egyenlőre másról nem nagyon tudok sokat :(

puszkó
gigi
Vendég

Sziasztok!!!
Szia Gigi, ki még nem találkoztunk:)

ÁGIKÁM!!! ÉLJEN_ÉLJEN!!! ANNYIT EMLEGETTÜNK HÉTVÉGÉN A FÉRJEMMEL!! LÁTOD MEGLETT A HEGYVIDÉKI + ENERGIÁM EREDMÉNYE:) NAGYON -NAGYON ÖRÜLÖK, VIGYÁZZ NAGYON ÉS MAJD ÍRJ NEKEM LÉGYSZI SMS-T, HA MAJD VOLTÁL APÁNKNÁL, ÉN UGYANIS MOST 2 NAPIG MEGINT NEM LESZEK NETKÖZELBEN.

ja! reggel voltam apánknál és ma lesz 2kor az 5. inszem. Kérem szépen a drukkokat.

Cseka! Neked is nagyon szorítok, tessék ágit követni.

Nagyon sajnálom a - teszteket,de meglátjátok lányok, hogy nemsokára mindenki csíkos lesz.
cyprus

Ági! el tudom képzelni, hoyg sírtál örömödben. szerintem én is így leszek majd. Annyira örülök neked, hoyg el sem tudom mondani.
Szuper.
cyprus

Ági!
Millió gratula a teszthez.Reméljük este sokkal pozitívabban írsz.

Szpandi!
Ma voltam vérvételen,az kb. 10 nap múlva lesz meg és nyaki Uh-on,ami negatív lett.Így még nem lettem sokkal okosabb :(
Elöző eredményeim:TSH:5,329 T4:12,68 T3:3,61.
Nos???A tiedhez képest milyen?

Szép napot mindenkinek és sok sok 2 csíkos tesztet!!!:)
H
hanyatka

Sziasztok!

Köszi Cyprus a drukkokat, igyekezni fogok szerdán hajnalban a pisiléssel :lol:

Én nagyon szoritok Neked ma délután, látod Ági elkezdte a babaesőt, Neked már csak folytatnod kell!!!

Ági jelentkezz! Beszéltél már apánkkal? Mikor mész hozzá?

Puszi mindenkinek!!!

Manoka, Te voltál már apánknál? Jelentkezz kérlek és ird meg, hogy mi van Veled!

Kép
cseka

Szpandi!

Még 1 kérdéske: nálad a gyógyszert a vér leletek alapján rögtön beallították?Ne haragudj,csak már annyira türelmetlen vagyok.Köszi
H
hanyatka

cyprus,
esetleg egy pár szót madagról :wink: :lol: ?mert még nem találkoztunk :lol: :lol: :lol: és küldöm a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++at az inszemhez :D

ági,
egy kérdés,korábban írtad hogy 600at költöttetek az inszemekre.ugye az össz volt és nem darabonként :shock:

senki nem tud nekem pár szót vass dokiról mondani :cry: ?
Vendég

Sziasztok, lányok!
Manóka, nagyon sajnálom! :(

Ági, neked meg nagyon örülök! Annyira reméltem, hogy ma jó hírt olvasok rólad! (februárapu is örül!)

Lányok, beleolvastam BMC-s topikba, és most egy kicsit ki vagyok akadva. Szóval itt leszek, olvasgatok, de nem hiszem, hogy sok kedvem lesz írni.

(Amúgy én ma este megyek a Doktorbácsinkhoz, remélem, estére eléggé elfárad, és nem látja majd a cisztát. Péntek délutánra rendesen megjött, felhívtam, letolt, hogy miért nem reggel hívtam, akkor este még tudott volna fogadni... jaj. De aztán adott időpontot ma estére.)
február

Szia Február!

Én is olvastam a BMC-s topikot, szörnyű, szörnyű. Nem is tudom, hogy lehet ezt ép elmével elviselni... :cry: :cry: :cry:

Kép
cseka

Na sziasztok most j9öttem apánktól. Hát szerdán ismét mehetek reggel UH-ra, mert annyit mondott, hogy nagyon halványan lát egy petezsákot, de határozottan nem jelentené ki. Ja és az UH-t mikor kihúzta azt mondta, hogy egy pici rózsaszín valamit lűátott.

Úgyhogy kéretik szerdáig szorítani. Szerdán reggel megyek majd.

Ja és Pandival összeismerkedtem! :-)
Ági28

Ági
Nem lesz semmi gond!!!!
Kapaszkodni fog!!!!! :lol: :!:

Mi van a BMC-s topikon?!

kagyló

Engem is érdekelne, sajnos nincs időm elolvasni. Valaki mesélje el.
Ági28

Ági ez tök jó hir, nem?

Nem lesz semmi gond, ne aggódj!!! Szerdán mikor mész, mert én is ott leszek...

Érzel valamit? Hányinger, egyéb???

Kép
cseka

Hát reggelre modnta, hogy mejek, 8 körülre. Te is korán jösz?

Semmit nem érzek, kicsit talán a cicimet, de mást semmi. Bár most ahogy megcsinálta az UH-t kicsit fájdogál a hasam.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?