Na, újra itt!
Hű, nem bííírom ezt a hőséget!!! Tegnap éjszaka mentünk el bevásárolni, mert napközben ezt nem lehet kibírni. Ja, és ma vasalnom is kellene…

De nem főzök ma!! Tegnapról maradt lecsó (anyum csinálta

) azt megette Zozó, de én nem bírok ilyen melegben enni – eddig csak szedret, málnát meg egy joghurtot ettem.
Anita,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.

De ahogy Krisztivel is üzentem, kérlek, ne add fel! És végképp ne tűnj el!!!! Fel a fejjel, szedd össze magad, és hajrá a következőre!!!!
Manda drága,
Örülök, hogy Apud jól van – legalábbis a körülményekhez képest!!! Holnap kezded a szurikat??

:D:D Hurrááá!!!
Erika,
Visszajelöltelek iwiw-en
Nagyon sajnálom, hogy a szüleid így reagáltak a dologra… De igazából sokuknak még felfoghatatlan, hogy ilyen történhet. Minél idősebbek, annál nehezebben értik meg, hogy ez hogy is működik. Nekem anyukámmal szerencsém volt, bár Ő már elmúlt 70 éves (és én 30 leszek), de mivel óvónőként dolgozott, így találkozott ilyen „esettel” a kolléganői körében, és kb. felvilágosult volt, hogy ilyen létezik, előfordul, stb. De pl. a férjem nagyija aki elmúlt 80, és neki körvonalakban elmondtuk, hogy mi is van, azt kérdezte, hogy és az nem lehet, hogy másét kapjuk vissza ugye?

Szóval más generációk, az Ő „korukban” még tabu volt a meddőség, és akkor is „biztos csak a nő miatt” lehetett gond… Próbáld meg elfogadni, hogy Ők már nem fognak változni, de amikor meglesz az unokájuk, akkor mindezt ti is és ők is elfelejtitek.
Az, hogy nem fogadják el a párodat szintén egy olyan dolog szerintem, hogy nem kell vele foglalkozni. Szintén csak a saját, illetve a férjem családjával tudok példálózni, hiszen Ők még a mai napig nem fogadtak el teljesen – pedig 12 éve vagyunk együtt. Lehetnék én a világ legokosabb, legszebb, legcsinosabb, leggazdagabb nője, akkor sem lennék elég. Úgyhogy ezt elfogadtam. Már nem érdekel. Persze néha vannak szurkálódások, de nem veszem fel. Legalábbis törekszem erre

Ez van, ez a Te döntésed, ha szóba hozzák a párodat, ne vitázz velük, mondd azt, hogy Te csak annyit kérsz, hogy tartsák tiszteletben a döntésedet, és kezdj el másról beszélni
Remélem, nem bántottalak meg az őszinteségemmel…

Puszi!
A főnököddel kapcsolatosan utána kellene nézni a munka törvénykönyvében, mert úgy tudom, hogy akik inszemeznek, vagy lombikoznak, azok védettséget élveznek!! Tehát szerintem olvass utána, és ha tényleg így van, akkor mondd el, és akkor már nem küldhetnek el
Bonya,
Puszi Neked, és ügyes vagy!!
Nefke,
Örülök, hogy végre megjött a mensi-manó

Hajrá!!!

:D
Timso,
Hű, te is klassz dolgokat csinálsz!

Helyes, éld ki magad, mert aztán jön a babó, és Vele majd más programok várnak Rátok
Elan,
Nagyon jó utat, és érezzétek jól magatokat! – bár ezt már csak akkor fogod olvasni, ha hazaértetek
Kriszti,
Jó lett a kép!

:D Jól látom, hogy 1 hónap szabira mész?? Nem ééérrrr!

:D
Madrin,
Sajnálom, hogy műteni kellett a kutyódat
Vikkata,
Sajnálom, hogy ilyen genya volt a főnököd!!! Drukkolok, hogy már többet ne kelljen menned dolgozni
Örülök, hogy hamarosan indul a stimu!

:D:D
Nyunyi,
Jó fürcsis kép Rólatok

:D És a kisfiad is nagyon édi, ahogy alszik!!
Ügyes a barinéd, hogy még mindig 4in1-ben van!!
Zsebibaba,
Üdv itt! És Neked is mielőbbi babásodást kívánok!!!
Bocsi, hogy nem írok külön mindenkinek, de rengeteget írtatok

De mindenkinek millió puszi!