A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lányok!

Hozzánk ma jönnek a redőnyösök, így nem igen leszek, de azért majd utólag elolvasom.. :wink:

Rebe, érezzétek jól magatokat!!!!!!!!!!!!!!

Köszi Bibar, már későn olvastam, de így már merek bevenni.. Mert nekem csak a gyogyó veszi ki sajna.. Zsókuci, a homeós bogyók nem használnak, már gyerekkorom óta ezzel küzdök, van mikor a cart is megenném, csak hasson. :oops:

Sehike, majd én is nézek neked egy gólyát.. :wink:

Kriszti ezerrel szorítok!! Nyák dologgal kapcs: nekem is a középidőben szokott lenni csak, emiatt lepődtem meg, de csak irrigáláskor volt csak, azóta nem találkoztunk.. :lol: Jól szúrkálok már.. :roll:

Estrella: hát nem tudom mit mondjak, valahogy nem tudsz beszélni a fejével, hogy neked most feküdni kell és hogy nyugalomra van szükséged? Próbáltál vele beszélgetni erről? Sajnálom, hogy szomorú vagy.. Ezt a gyógyipuszit neked küldöm: Kép

Ezt veletek is megosztom: :lol: így utólag nagyon mulatságos tegnap elpocsékoltam egy fecsit. :oops: merthogy úgy beleállítottam az ujjamba, hogy azt hittem becarok.. már az elején ráraktam a tűt a fecsire, és mikor le akartam húzni, csak a tok jött le, és az ujjamba szúrtam... :evil: volt egy kis lightos szökőkút.. :lol:

Na szép napot mindenkinek, a redőnyösök 12 perce késnek..
torolve_20130114141731

Sziasztok Csajok!

Köszi az együttérzést, aranyosak vagytok. Olyan jó, hogy vagytok nekem, nagyon jól esik, hogy vígasztaltok. Rámfér, mert egyfolytában bőgök, én olyan hülye vagyok. Na mindegy. :(
Majd később jelentkezem csak ha a védőnőtől megjöttem. (fél 12-re megyek). Addig valahogy össze kéne szedni magam.
Szép napot mindenkinek!
Estrella
Vendég

Helló Lányok!
Szép napot mindenkinek, jó sokat írtatok, most nincs sok időm visszaolvasni, mert rengeteg a munkám. :twisted:
Tegnap voltam a Schöpfiben, ahol megállapították, hogy a PCO-nak se híre, se hamva, :lol: (tavaly márciusban volt egy laparom ennek megszüntetésére, de nekem azt mondták, hogy egy év múlva ismét előjön, szerencsére nem lett igazuk) úgyhogy van egy nagyon klassz kis domináns tüszőm. Hajrá a spontán babáért!

Krisztike!
Nagyon szorítok neked a pénteki naphoz, nagyon ígéretesen hangzik a nyh, és a sok szép számú petike is. Hajrá!!!!!!!!!!!
:wink:
Zsókuci!
Sok puszi, a képek nagyon jól sikerültek, örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
Most mennem kell, majd még benézek, de várnak a határozatok.
Puszi nektek:
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Sziasztok!

Esrella
Hát azt hiszem én is oda tudnék mondogatni a párodnak! Te neked most feküdni kell, azért hogy a babával ne történjen semmi!!!
Nem tudod neki valahogy higgadtan elmagyarázni, hogy most ez kell, az orvosok utasítására teszed és a babáért elsősorban, ja és magadért, mert azért a te egészséged is veszélybe kerülhet, ha történik valami!!!
Bocsi, ha beleszóltam, de együttérzek veled, hála az égnek az én férjem annyira megértő!!!

Lexi
Tudod én is bevállalnám a magzatvíz vizsgálatot. Figyu, nem lehet helyette a méhlepényt nézni, vagy annak rosszabb az esélye, tudod ami a Tininek volt?!
Nyugi, bár tudom üresnek hangzik! Drukkolok nagyon!!!

Kriszti és többiek
Most már rám jött a frász a torna miatt, de direkt rákérdeztem a dokira, hogy lehet-e és ő azt mondta igen.
Azt se tudom, hogy most a decatól mi történik bent? Olyan tök buta vagyok ehhez, csak a matekhoz és könyveléshez és talán a föcihez értek, ezekhez nem. :( :oops:

manda

Timso
Hajrá spontán baba! Szuper hírek!!!

Nyunyi
Annyira, de annyira ügyes vagy! Drukkolok nagyon holnapra! Szerintem nincs fájdalomcsillapító, de nem tom! Majd az inszemes lányok biztos megírják, nekem csak a lombik jutott, az inszem szóba se jött.

manda

Nyunyi
Jaj, lemaradt: remélem kisfiaddal semmi komoly probléma nincs?!

manda

Hát Kata, nem semmi! Gondolom, hogy nem volt kellemes!
De hát te nem a pociba, hanem kézbe adod! :lol:
Majd a dokiknál bevezetetjük ezt az újítást! (csak viccelek!)

Mikor is mész a BMC-be? Pénteken?

Kriszti
Nem írtam, de továbbra is drukkolok, nagyon ügyes leszel, tudom!!!!

manda

Sziasztok!
Köszi a bíztató szavakat. Ma kiváltottam Apának a gyogyit, magamnak meg ezt a kúpot, úgyhogy elkezdjük kikúrálni magunkat.

Sehike! Hát pesze, nem adják ingyen, hisz azért vagyunk itt. De mindent megteszünk a babóért mimdannyian.

Nyunyi! Nagyon ügyes vagy a szuri miatt! Kívánom, hogy meglegyen a gyümölcse!Jobbulást a fiadnak! Mit csinált, hogy fáj neki?

Benszi! Megértem, hogy bemész Irénkéhez. Ő egy tündér!!!!!Nagyon kedves, és segítőkész volt velünk is.

Estrella! :cry: :cry: Sajnálom. Ezek szerint mindenhol vannak gondok.... :evil:

Timso! Örülök, hogy nincs Pcos!!!!!

Kép
vikike0429

Na, csajok, eldölt, jobb a béke, lemondtam a tornákat, még 3 lett volna. Talán a hétfő nem gond, az még az első nap volt. Ugye? :roll:

manda

Benszi
Kiváncsian várom az eredményeket!!! Én is imádom Irénkét, annyira kedves. :wink:
Meg mindenki a BMC-ben!

manda

Estrella!

Én is egyettértek a többiek véleményével!Feküdj és kíméld magad!
Tudom,hogy a terhesség az nem betegség..hanem egy állapot..de te ebben az eseteben ez a legtöbb amit tehetsz!

Én is feküdni fogok a beülti után az TUTI..pedig aki ismer az tudja,hogy egy kis örökmozgó vagyok!:-)))

Szóval ne sírdogálj..hanem inkább urald a helyzetet és "állj" a sarkadra!

Szép napot!

Jó híreket hozzál ám nekünk!

Zsebibaba
zsebibaba74

Manda!

Te hol tartsz a progiban,hogy lemondtad a tornákat?

Én még csak a decát szúrom..de holnaptól kezdődik a stimulálás!

Szerinted már ne edzek?Most vettem meg a kondibérletet(3 hét van még)

Nem tudom mit csináljak..holnap rá is kérdezek a dokimtól!?

üdv.
Zsebibaba
zsebibaba74

Mindenkinek szép Kép -ot!

Gil
Akkor hajrá spontánbaba :D

Estrella
Sajnálom,hogy nem megértő a párod!Tényleg magyarázd meg neki,hogy felfogja!!Tudod férfiból van!Miután megette amit főztél kérdezd meg szerinte ez hogy került az asztalra ha te egésznap csak feküdtél!

Kriszti
Hajrá!már csak másfél nap!

Nyunyi
Nem adnak fájdalom csillapított,mert ez nem fáj!!Esetleg azt érezheted,hogy megfogják a méhszájat,de az csak egy pillanat és nem nagy fájdalom!
Holnapra Kép

Kata
Ez valami új módszer? :lol: Azért vigyázz ám magadra!Legközeleb nehogy a párodat találd el :lol:
gabicsibe

Manda
Mi is lesz nálatok short vagy long?mert ha long szerintem még letornázhatod azt a 3 alkalmat!
gabicsibe

Csajok
Most hívott Kriszti és szüksége lenne egy Decapeptyl-re kölcsön. Három kell neki, de én csak kettőt tudok adni, mert nekem annyi maradt. Ha valaki tud légy szí segítsen! köszi
Vendég

Sziasztok csak bekukk,mert a kisördi nagyon szenved!Fáj neki,voltunk röntgenen,de csak annyit tudunk ,hogy húzodás!

Estrella!Bocsi ,hogy ezt írom,de én is szétrugnám a párod seggét!!!!Ezért küzdöttetek!!!Nem ,hogy örülne hogy van baba!Neked pihenned kell!Ne foglalkoz azzal amit ,mond!Ketten vállaltátok,akkor meg nem kéne igy viselkedni9e!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Mindenkinek ,köszi a drukkot!!Meg az infót!!!!Kisördi nevében is!!!!Délután jövök!!!!Pusza nektek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, köszönöm. Ha hazaért beszélek vele mégegyszer. Tegnap már beszóltam neki, valószínűleg hatott, mert felhívott nemrég és megkérdezte hogy vagyok? :? :shock:

Voltam a védőnőnél is, nagyon aranyos volt. Bár csak helyettesít, szóval igazából nem ő lesz a védőnénim. Remélem a másik is aranyos lesz.
Vendég

Sziasztok!

Jezsoerika! Örülök, hogy magától felszívódott a ciszta!
Kriszti, nagyon jók az eddigi eredményeid, csak így tovább! Péntek lesz a nagy nap? Máris mennek a drukkok! Hogy Te milyen drága vagy! :D Micsoda finomságokkal kényezteted a kollégáidat!
Csini a szandid!
Vikkata, további jó petenövesztgetést! Ügyi vagy! Olvastam, hogy milyen rosszul lettél... nem is csodálom! Szurik hatása, elviselhetetlen forróság.... meg azért drukk is van benned! Vigyázz Magadra! A főnököd kicsit sem volt aranyos :? Igazán nem volt szép tőle :(
Rebe, úgy megijesztettél ezzel a pajzsmirigy műtéttel... de a végére megnyugodtam :lol: Igaz, már elkéstem, de jó utat és pihenést kívánok!
Elan, Neked is!
Manda! Örülök, hogy édesapád a lehetőségekhez képest, már sokkal jobban van! Továbbra is jobbulást kívánok neki!Tudom, megoszlanak a vélemények, de a helyedben már én sem tornáznék. Én a deca szúrásakor a 6. napig mentem edzeni. Este váratlanul barnázni kezdtem (csak 3 nap után múlt el) és szövetdarabok is voltak a tisztaságimon. Nagyon megijedtem, a férjemnek el sem mertem mondani, a mai napig nem tud róla..... Sokat sírtam. Féltem, hogy tönkretettem mindent. Akkor megfogadtam, hogy az első pillanattól fogva nem edzek majd. (Azóta beszéltem ismerős lombikosokkal, ők is azt mondták, hogy felejtsem el, nem ér annyit. Utána egy könyvben is ezt olvastam. Persze, mindenki azt tesz, amit jónak lát.)
Nyunyi, milyen klassz a medencétek! Édes a kisfiad! Jobbulást a kis lábának! Holnapra mennek a drukkok!
Gabicsibe, szicíliai nyaralás? Nagyon szép utatok lesz! :)
Süni, tetszett az álmod :wink:
Vikike, megoldódott már a problémád vagy még csak alakul a dolog?
Madrin, Nefke, kérdeztétek a gyógyszer árakat. Nekem hosszú protokollom volt, 117.156 Ft-ot hagytunk ott a gyógyszertárban. Ebben benne volt: 28 db (4x7) Decapeptyl, 4 db Puregon 300 NE, 6 db Luveris, 2 db Ovitrelle, 2 db Utrogestan oral, 4 db Utrogestan hüvelyk., 1 db Gynazol hüvelykrém, 1 db Gravida 30x, 6 db inj. tű 25 G 1/1, 6 db inj. tű 18 G, és 6 db fecskendő 5 ml. Ismerősöm rövidre uezt kapta, Decap. nélkül (-42.856 Ft).
Madrin, friss EKG kelleni fog. Én az egyik stimus uh-kor csináltattam meg a Jánosban. Rendelési idő sem volt még, de 5 perc alatt mégis meglett. :)
Nefke, milyen volt a Tisza-tónál?
Bibar, Gil, a nyaralásokkal mi is így vagyunk... már többször azt hittük, hogy ez már az utolsó kettesben. De a karácsonnyal is... Remélem, hogy az idén, ha már a babát nem is tehetjük a fa alá, de azért egy uh fotón talán láthatjuk őt :wink:
Gil, gratulálok a házassági évfordulótokhoz! :D
Ja, és nem csak az öregeknek dagad a lábuk, nyugi! :D
Sehike, sajnálom a fogacskád! Jobbulást!
Zsókuci, nagyon szép helyeken jártatok! A fotóitok meg egyszerűen gyönyörűek! Némelyik olyan, mint egy képeslap! Jó szeme van annak, aki készítette őket. :D
Estrella, nem értem a férjed viselkedését :shock: Kár, hogy megnehezíti a dolgod, ahelyett hogy segítene :?
Timso, gartulálok a jó hírekhez!
Zsebubaba, üdv!

Nagyon rosszul viseltem ezt a nagy meleget. Kint nem volt semmi bajom, de a lakásban tartósan 35°C volt. De hiába csökkent egy kicsit a hőmérséklet, a benti hőmérő higanyszála mégsem mozdul lefelé :(
A Balatonon kerestük a felüdülést. Csütörtökön, vasárnap és hétfőn is strandoltunk. Jó meleg és selymes volt a víz....nagyon jólesett a fürcsi és a fűben való hentergés is :D

Kép

KépKép
anett_1

Lexi
Én szívesen odaadom a harmadikat, csak az átvételt kellene valahogy megoldani!
Én nem megyek Pestre mostanában és szfváron lakom!

manda

Estrella!Drukkolok,a mai beszélgetéshez!!!! :wink:

Anett!Köszönöm a jó kívánságaidat!!!!Aranyos vagy! :)

Gabicsibe!Köszike a 4-levelüt ,meg a drukkot!!!Pusza!

Manda!Köszike neked is!Kisördinek nagyon fáj a kicsi lába!a kis combajánál fáj neki!Meghúzodott!Bekentük neki,remélem hatni fog a krém!!!Olyan rossz lesz holnap itthon hagyni!!! :oops: :roll:De muszály!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lexi, Kriszti,

Nekem maradt kettő Decapeptyl szívesen odaadom csak írjatok és valahogy megoldjuk a találkát.

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Anett! Alakul.....

Kép
vikike0429

Vikike! Nagyon helyes! Csak így tovább :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!
Lexi, Kriszti, nekem is maradt még 1 Decám. Ha Kriszti jön Pestre holnap is és eltalál reggel a Keleti pu-hoz, akkor oda tudnám adni.

Később még visszaolvasok alaposabban.
süni76

Nekem meg van 7-9 db Puregonhoz való kistűm ha valakinek kell szóljon.
Mindig elfelejtem megírni, pedig már vagy 2 éve ott van a hűtőben. :?
Vendég

Gil!
Sajna nem kaptam képet!
Nyunyi!
Jobbulást kisördögnek!
Estrella!
Nem minősítem az uradat,de fortyogok!Nem tudsz elmenni pár napra anyudhoz?Hátha észbe kapna!Nem poénból mondják a dokik a fekvést,ha kell!Huhhhhhh!!!
Vikkata!
Óvatosan a tűkkel!
Vikike!Manda!
Irénke annyira édes teremtés és mindig kéri ugorjak be hozzá,hogy már mekorát nőttem!

Taliztam Krisztivel is és tök csinire lefogyott!Alig voltak ma!

Szóval a Jánosban a genetikai az szar!Ugyanezeket megmondja majd minden alkalommal a saját dokim is!Szóval,koruknak megfelelően nőnek,hihetetlen a hyperaktivitásuk és a drága kis Senillám ásítozott és bemutatta a mutatóújját a dokinak,hogy ne csesztesse már!Némónak megint láttuk hatalmas szerszámát,ami a lányok szíve lesz!Adatokat fejről combcsontról nem írok,mert felesleges!
Kép az nem játszott be és 10perc alatt végeztek a 2 babával!Én úgy tudtam hogy rétegesen átnézik a vesét,májat,agyat stb.Hát nem.Megkérdeztem hány centisek és hány dekásak!Válasz:hát a könnyvekben leírják!Mondjuk nem volt bunkó,csak basszus,azért tudni kéne szerintem és nem csak találgatni!Na mindegy!PÉntekre bejelentkeztünk !D-re és genetikai UH-ra az Istenhegyire,mert ott Á-tól-Z-ig megnéznek mindent alaposan!
Vendég

Sziasztok!
Hazaértem....De akkora hülye vagyok!Kaptam receptet, gondoltam majd itthon kiváltom, rohantam a vonathoz....És itthon nem bontják meg a dobozt! :evil: :evil:

Nagyon aranyosak vagytok mind, de holnap szerencsére nem kell menni pestre!1 nap a héten!!!!

Úgyhogy arra gondoltam, ha Zsebibaba tudna nekem 1-et adni, akkor pénteken mindenképp me nnem kell pestre, ott kiváltom a receptet, és visszaadnám....Csak azért ez a megoldás, mert nem kell órákat utaznom. Ha viszont nem, akkor fehérvár közelebb van, mint pest(Manda) :wink:

Andi!Kérlek jelezz vissza!!!!! :roll: :roll: :lol:
Mindjárt visszaolvasok, ezt Lexinél böngésztem csak gyorsan át....
Vendég

Benszike!

Hála istennek,már jobban van kisördi!!!! :lol: :lol: :lol: Ugy örülök neki!!!!!Már rá mer állni! :wink: Örülök ,hogy minden oké a babáiddal!!!Barátnémnak sem mondja soha a dokia a dolgokt!!!!Mert sokáig tart megnézni címszóval!!!! :twisted: Hihetetlen!!! :wink:

Szia Krisztikém!!!!Hajrááááááá péntekre!!!!!Leszívás után hányadik napon rakják vissza öket????
de jó ,hogy már ilyen közel a nagy nap! :!: :!: :!: :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lánykák!Most eltünök,de olyan 8-fele jövök!!!! :wink: Írjatok addig jó sokat!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na, vagyok is.....
Estrella!
Húúúúú, fölcseszte az agyam az urad!!!!Ha nem fájna ennyire a petefészkem, elmennék..... :roll: :lol: Ne foglalkozz vele...Próbáld ki, h egész nap nem főzöl, nem takarítassz, és ne csinálj semmit..:És ha hazamegy, akkor mondd neki:-Na, most döglöttem egész nap, és semmit nem csináltam.
Talán észbekap, hoyg nem kis áldozat főzni, összetakarítani(főleg ebben a hőségben, ami volt)

Manda!
Ahoyg érzed a tornát......Én nem mertem kockáztatni.....Túl besz@ri vagyok....A deca-val csak leállítják a saját hormontermelésed(én úgy tudom)

Katám!
Milyen az új redőny?????Mi jövő hónapban vagy szeptemberben szereltetjük....(tudod, nem mindig jó a klíma) :roll: :lol: :lol: Én is szeretlek..... :lol: :lol: A nyákkal kapcsolatba...Remélem nem repedeznek közben a tüszőim..Bár van miből..... :lol: Jut is, marad is.

Timso!
Örülök, h nincs PCO!!!Akkor hajrá spontán baba!!!!!! :lol:

BMC-s dolgozók mind Tündérek!!!!Tegnap én is találkoztam Mártikával...Ugyan nem sokat beszéltünk, de sztem fogyott....És csak annyit mondott, h betegállományban van...Szegény.Olyan aranyos volt, drukkol nagyon!Majd ha lesz eredményem, írok neki egy üzenetet...Továbbá a dokim ismét a szivembe lopta magát(ezt most nyílvánosan nem írom le miért), valamint az Évike is.....Tündériek!!!!Persze mindenki, de ők különösen kedvesek nekem! :roll: :lol:

Gabi!
Húúú, kezdek izgulni!!!!Tudom, nincs miért, van elég petike(remélem mind jó is), és annyira bízom!!!!Ennek sikerülnie kell!!!!!Neked is csak 2 hónap már!!!!!!!!!!!! :wink:

Anett!
Azért óvatosan azzal avízzel, nehoyg összeszedj valamit!!!! :roll:

Benszi!
HOgy TE milyen csinos kismami vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Elképesztő!!!LÁttam más sok csinos kismamit, de TE......Örülök, h rámköszöntél, mivel uyge nem tudtam, h mész, vagyis jössz, így nem is kerestem ismerőst.2 lányt tudtam, hoyg ott lesznek, akikell hétfőn is voltam, de őket hamar kiszúrtam!!!!Örülök, h találkoztunk!!!!!!

Nyunyi!
JObbulást a kisfiadnak!!!És sok sok sikert holnapra! :lol:

Ja, és rólam is írok pár sort!!!
Ma este 9 kor tüszőrepi...Pénteken én leszek az első.Fél 8-ra kell menni.....A jobb oldalon ma mért 24-est, 22-est, 20-ast, a bal oldalon azt hiszem 17-es volt a legkisebb.....A papíron gyorsan elolvastam, számolgattam....Ha jól láttam, 15-17 darab van.Nem csoda, hoyg majd szét durranok! Hormonszintem beállt, és 15,1 mm a nyha...:Még én is meglepődtem.Remélem péntekíg nem repednek meg a tüszők..Ettől félek egy kicsit, nagyon szúrnak.....
Szóval még másfél nap!!!!Izgulok!!!!!

Na, megyek táblát szerkeszteni, és utána dobok egyet, valamint elküldöm mindenkinek, akinek tudom az email címét.....
Vendég

Kriszti!
köszönöm a dícséretet!Nagyon örülök,hogytaliztunk,csak kint várt az uram és siettem hozzá,no meg neked is kellett menni!Nem semmi mennyiségű tüsző!Péntekre megy a drukk!Ja és jól lefogytál ám!ügyi vagy!
Vendég

Nyunyi!
De jó,hogy már rá ál alábijáraa kisördögöd!
Vendég

Benszi!
Én is köszönöm...Bár most pocakra híztam, fel vagyok fújódva....A nadrág alíg ért be...Sajnálom, h nem tudtunk többet beszélgetni...Had ne mondjam, még legalább 10 percíg egy helyben álltam, hiába pattogott mögöttem a nagy benga, h menjek....Majd 10 perc után jött oda Irénke, hoyg írja a papírt...Én persze beszóltam neki, h 2 éve lassan idejárok, és nem kell csak úgy beleállni a másik szájába, szólnak ha menjek.Csoda hogy nem ütött le..... :lol: :lol: Persze elégedettlenkedett, hoyg mennyit kell várni! De kérem, mozijegye van???Úgy utálom az ilyet! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Szépek a redőnyeink.. :D Kicsit kiporszívóztam, de már kb. mint egy roggyant teknőc.. :roll: eléggé szúrkálunk.. :D

Kriszti, tudtad hogy a klímákat engedélyeztetni kell a városkép miatt?? Van egy jó ismerősöm az újvárosi építésügyön.. :lol: :lol: :lol: ÉN is SZERETLEK!!!!!!!! :D :D

Nekem is van decám, akarooooooooooooooooooooooooooooooood? :wink: Vagy kaptál már? Írj ám!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manda, Gabi én újítok, ma a lábujjaim tesztelem.. :D :D

Nyunyi, jó, hogy rendbe jött a kisfiad! :wink:
torolve_20130114141731

Kata!
Nem mondod?????
Kép

Engedély nélkül fel sem teszik...De lehet elblicceltük.
Még a deca ügyben nem kaptam választ Zsebitől, de várok...Ha nem, akkor elmegyek fehérvárra..... Te pedig holnap mész!TÁMADÁS!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Ne haragudj, ezt nem hagyhattam ki!!! :lol: :lol: :lol:

Írok este mindenképp!!!
Vendég

Na, lemaradt a kép..... Kép
Vendég

Kriszti! Mi volt ezzel a benga fickóval? Ismerkedsz?? :lol: :lol: Különben én akárhányszor felmegyek valaki tiszta ideg a sorban, hogy mennyit kell várni, mintha ez valami versenyfutás lenne.. Én csak először izgultam, mert azt mondta valaki a sorban, hogy csak fél tízig van vérvétel, mi meg háromnegyedkor még ott álltunk és én meg azon paráztam, hogy mi lesz, ha haza küldenek.. :? De nem küldtek.. :D Különben szerintem annyit változik az ember a meddőségi kezelések alatt, vagyis én úgy érzem, hogy sokkal alázatosabb lettem, vagy ez lehet hüle szó, de gondolom értitek.. :wink: Majd a nagy benga is megszokja, vagy legközelebb nem jön.. :lol:
torolve_20130114141731

Katus!
Tudod, a mamgas fickók a gyengéim......Csak nem a macisak.... :lol: :lol: :lol: Csak majdnem fellökött, miközben Benszivel beszélgettem, hoyg menjek már előre.Persze Irénke, és Annamária is épp foglalkozott valakivel, csak felnéztek...De mi már tudjuk, az nem azt jelenti, hoyg oda lehet ugrani..... :lol: :lol: Én is sokat tűrök....Sztem ez a várakozás kihozta a jó oldalam.....

Azt hiszem Gil kérdzte a másik oldalon, hogy mit tudok csinálni a hosszú várakozás alatt! Egyenlőre mindig volt ott valaki, akivel lehetett beszélgetni(azt szeremcsére tudok) :lol: Csak a tegnapi napom volt gyalázatos....9 től ültem, majd fél 2-íg.....Még jó, hoyg nálam volt a Sudoku, és az mp3-am... :roll:
Vendég

Figyu, holnap nem jön valaki Újvárosból a BMC-be, mert akkor el is küldhetem vele a decát? Hm???????? :wink: Meddig kell szúrni amúgy? A tüszőrepi után is kell?

Támadás, hmmmmm?? :lol: Kép
torolve_20130114141731

De a Zsebibaba megy......Csak azért gondoltam Rá először, mert ő itt lakik...De ha ír, és neki nincs, akkor igényt tartok rá...Aztán veled majd megbeszéljük a továbbiakat!
Sztem azért kell nekem most reggel este szúrnom ma is, és holnap is, mert sok van, és nagyok...nehoyg eldurranjanak.(azt csak én gondolom) :roll: De tavaly nem kellett.Csak most lóadag Puregont adtam, és szép nagyra növezstettem őket! :lol: :lol:
Vendég

Figyu, most kilépek kicsit, aztán írj,vagy hívj fel, hogy mi legyen, szívesen felviszem, aztán odaadom Zsebibabának, ha neki nincs otthon. Majd benézek később, most mindjárt kezdődik Doc Martin, addig még szurizok is. :?
torolve_20130114141731

Kriszti!
Tényleg jó lett volna még dumcsitni!Milyen pocakodról beszélsz?nem is voltál felfújódva!Bengy az egy idióta volt!Szarni rájuk!Ennél már csak az a jobb,amikor a nemzetiségi soron kívül beáll előre!
Vendég

Benszi!
Pedig tényleg nem is voltak sokan....Mi lett volna, ha 2 órát állnak sorban??? :lol: :lol: Na, de majd hozzászokik....
:lol: :lol:

Kata!
Jó tévézést!!! :lol:
Vendég

Halihó!
Itt vagyok már!
Nekem is szólhattok ám Deca ügyében, elküldöm priviben telcsiszámomat, jó Kriszti?!

manda

Manda!
Köszönöm!!!Valóban Te leszel az "áldozat"!!!!ha Zsebi nem jelentkezik....Én is elküldöm, bár én hívlak majd.....Puszillak
Vendég

Kriszti!
Küldtem püt, remélem megkapod!
De tudnom kell mikorra várjalak, mert el kell vinnem a mhelyre a decát! Ja és akkor csak 1 kell?

manda

Krisztike!Én is kiakadok az ilyen ,bengáktól,meg ha valaki nagyon hisztizik!!! :twisted: Hihetetlen emberek vannak!!!!

Köszike mindenkinek a jókívánságokat ördikének!!!! :) Már megint egy kis ördi!!!! :wink:

Vikkata,Zsebibaba!akkor mi lehet talizunk a bmc.ben!!!!!!De jó lenne!!!!Fekete halász naciban,meg egy rózsaszin felsöben leszek!Oksi! :wink:

Hát lányok,én ugy izgulok,hogy csak csuda!De ez szerintem normális! :roll: :wink:

Mára elköszönök!Mert ördi csicsis és pancsi ,masszázs,és alvás!És utána követem én is!Holnapra drukkoljatok nekem lécike!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :) Puszika mindenkinek!Jóóócccaaakkkáááttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Manda!
Amikor TE mondod, hogy ráérsz, én akkor megyek!!!!Nem kell sietnem sehova....Olyan este fél 9-íg kell beadni. :wink:
Vendég

Nyunyi, mennek a drukkok holnapra! Ne izgulj!!!!

Kriszti, ha jól tudom, a Deca meggátolja az idő előtti tüszőrepit. Nyugi, Szűcs doki nem fogja győzni számolni :D

Szerintetek nem gáz, hogy az Utrokat beraktam a hűtőbe??? Eddig (húsvét óta) kint voltak, de a nagy melegekben nem akartam, hogy elolvadjanak.

A Puregon tűit is hűtőbe kell tárolni??? jajjaja....

Estrella, elképesztő a párod. Itt görcsöltök évek óta és amikor végre sikerül, piszkál???? Biztos nem is gondol bele, hogy mit mond... Szerintem... Remélem...
süni76

Kriszti78!

Van DECAPEPTYLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Persze adok szívesennnnnnnnnnnnnnn

Nagy nehezen de sikerült beszerezem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mikorra kéne??????

Írj
zsebibaba74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?