A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Süncikém!!
Remélem igazad lesz!!!!!1-2 veszteség nem baj, van bőven...csak jár az agyam! :lol: :lol:

No, akkor egy tábla!
Kép Kép
Kép Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Hát túl vagyok a dolgon,nehéz harc volt iszonyúan fájt érzéstelenítővel is + beletört stb:(
Úgyhogy inkább hagyjuk is a lényeg hogy kiszedte és rohadtul látszik még akkor is ha csak beszélek.Most el vagyok keseredve:((

Rebe:
Bár már nem olvasod,nagyon szép utat kívánok nektek,érezzétek jól magatokat!

Kriszti:
Örülök a jó híreknek,megy a drukk péntekre, másfél nap és kismami leszel:)))) Szorítok hogy megoldódjon ez a Deka ügy.

Zsókuci
Köszi drága a gólyát figyelem a ház tetejét!
De lélekben már látom közelít!!!:)))))

Estrella
Szomorú ez az ügy, beszélj az uraddal és lehet Krisztike tanácsát kéne megfogadni,ne csinálj semmit majd hátha észreveszi magát.
Addig is pihi-pihi-pihi most csak a babóval próbálj törődni!

Kata
Köszi a gólyanézést,szívesen veszem mindet!!!!!
Kell a szerencse most már!:))
Tök jó,hogy kész lett a redőny,lassan nekünk is be kéne rá ruházni.mert még csak reluxánk van.
Szuri ügyben óvatosan!:)))))

Timso
Tök jó,hogy a PCO-nak nyoma sincs,hajrá spontán baba!!!!!!!

Nyunyika:
Szép álmokat,és holnap nagyon ügyes legyél hatalmasan szurkolok neked!!!!!!
Picikédnek jobbulást,gyógypuszi a lábacskára!
Tényleg még nem is kérdeztem,mennyi idős a kisfiad?

Benszike
Tényleg csini kismami vagy,bár csak képen láttalak még de ez vitathatatlan!:))
Örülök,hogy minden ok a babákkal ez a legfontosabb.
4d re én is mentem annakidején,és tényleg annyira más volt mint a többi sima uh.
Akkor nyugodtam meg igazán tetőtöl talpig átnézik őket és beszélnek is hozzád folyamatosan,ha kérdezel válaszolnak,nem úgy mint a sima kórházban.
Úgyhogy biztos nagy élmény lesz!:)
sehike

Lexi, olvastam, hogy mi van Veled. Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. De biztos úgy is lesz!!!
süni76

sünike

Hát én is így voltam vele,kb egy hete beraktam az utrókat a hűtőbe,mert már ott olvadoztak a polcon.Azelőtt vagy 3 hónapig bent voltak a szekrénybe.Én is remélem hogy nem gáz!!!!!!!:)))))))
sehike

Benszi
Kihez mész pénteken? Remélem nagyobb szerencsével jársz, mint én tegnap, mert az én dokim nem volt beszédes kedvében. 4D??????? Szerintem a mienk csak 2 volt és én alig vettem ki belőle valamit. El vagyok keseredve. Holnap megyek a városi dokimhoz, és nagyon kíváncsi leszek Ő tud-e belém egy kis lelket önteni. Remélem olyan lesz, mint szokott! Elviszem neki az Istenhegyi felvételeit és megkérem, hogy mondja el egyáltalán mit lehet látni és miket méreget a doki és jó-e. Lehet, hogy kiakasztom, de már nem érdekel. Eddig nagyon empatikus volt, bízom benne, hogy holnap is csak megerősíti ezt a benyomásomat. Benne még nem csalódtam. (Ezt most azért lekopogtam, hogy így is maradjon.)

Süni, Manda, Bibar és Mindenki, aki tanácsot adott. Nagyon köszönöm! Bár gondolom már olvasni is unjátok a problémáimat. Már én is unom, hogy mindig jut valami, ami miatt lehet görcsölni.
Vendég

Drága Zsebi!!!!

Ha neked jó, akkor holnap összefuthatnánk, ha hazaértél!!!Majd írod, mikor jössz! Mivel mész?Busz, vonat???Ahova mondod, oda megyek....
Pénteken már adom is vissza, mert kiváltom a BMC-nél...Ott megbontják a dobozt!
Írtam pü-t....
Vendég

Na, tüszőrepi beadva, nincs visszaút!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Már várom a péntek reggel fél 8-at! Én leszek az első...Sztem már reggel fél 6-kor elindulunk, nehoyg elkéssünk!!! :lol: :lol: Most megyek elrendezem soraim, ismét sikerült hullára fárasztani magam.De már megbeszéltem párommal, holnap egész nap ágyba leszek...Szegénykém meg dolgozik reggel 8-tól este 8-íg! :? :?
Vendég

Kriszti78!

Kocsival megyünk és jövünk!Sietnünk kell nagyon vissza,mert ki kell nyitni a boltot...de a párom bemegy..így én szabad vagyok délután!:-)

Így előre nem toom megmondani mikorra érünk haza,de amint hazaérek írok ,vagy hívlak ha megadod a számod!

Figyu holnap vizeletvétel is lesz...azt ugye vihetek itthonról nem probléma ugye?

Zsebibaba

Írj
zsebibaba74

Andi!
Igen, vihetsz, jobb mint ha ott kellene a wc-n...Erről szegény Lexi tudna beszélni..... :? Nekem bármikor, bárhol jó...Ha jól értelmezem, boltotok van..Én akár oda is elmegyek...Ne Te járkálj. De megadoma számom....És nagyon köszönöm!!!!
Vendég

Na sziasztok!

Ma már egy fokkal jobb volt a helyzet, mint tegnap, ma már beszélgettünk is. :?
Megint elkezdte a mondókáját, aztán leállítottam, hogy most ezen ne vitázzunk már. Szóval téma részemről lezárva.
Pénteken meg nem főzök, mert úgysem lesz itthon egész nap.

Kriszti:
Szuper hírek, örülök. Holnap pihenj, aztán pénteken mindent bele!
Süni:
A szuri bent volt a hűtőben és a tűk is, ott is maradt. Azóta hűtöm őket. Nem tudom hogy kell-e egyébként, ezen nem is gondolkodtam még. :? Na mindegy, ha valakinek kellenek hűtött tűk Puregonhoz csak szóljon. :)

Jó éjt!
Vendég

Estrella!
ne is idegeskedj!!!Annyit nem ér. Majd ha kibújika kis lurkó, reméljük megváltozik.....A tűk nekem nincsenek hűtőben, csak a szuri...És az Utró...
Nekem kb 30 db tűm van...ha érdekel valakit gratisba odaadom.... :lol:

Andi!
Írtam privit!
Vendég

Sziasztok!
A Tisza-tó az jó volt nagyon, nekünk elég is volt ez a két-három nap, mert többet nem igazán bírtunk volna a napon, meg féltünk is, hogy nehogy leégjünk.
Nem kaptam el semmi fertőzést, legalábbis eddig nem jött ki, gondolom ezután se fog.
Már tegnap hazajöttünk, de még csak most sikerült visszaolvasni és gondoltam jelentkezem is.

Estrella! Mikor nekünk sikerült az én párom is ugy gondolta, hogy már másnap megyek dolgozni. Elég vicces volt, de aztán mondtan neki, hogy ez nem igazán így működik, meg anyosom is mondta és másnap már ugy jött haza, hogy nem mehetek sehova. 180 fokos fordulatott vett és nem igazán tudtam, hogy miért, de aztán elmondta, hogy ha már ennyit küzdöttünk érte és sikerült, akkor nem szabad kockáztatni. Azzal példálódzott, hogy ismerősnek, normális terhesség ment el a 12 héten és átgondolta és most már másképp látja a dolgokat. Szóval szerintem próbáld meg megbeszélni a pároddal, hogy nem hagyod el magad, de a baba érdekében pihenned kell! Remélem sikerül.

Kriszti! Nagyon örülök, hogy ilyen jók az eredmények és remélem sok petétcskét sikerül leszívni pénteken. utána pedig már úgy fog jelentkezni két-három hét múlva, mint friss kismami!

Benszi! Teljesen kiakadtam, hogy a Jánosban ilyen az uh. Azért ez durva, hogy ha meg akarsz tudni valamit a babáról, hogy minden rendben van-e velük, akkor máshova kell menni.

Bocsi lányok, hogy nem írok mindenkinek!
Nefke
nefke

Sziasztok!

Jó éjt Mindenkinek!

Kriszti! Miattad ugrottam be, de látom van szurid!! :wink: Szuper, ha mégis kellene, szólj csak!! Azért gondolj rám holnap! :wink:

Pussz: Kata
torolve_20130114141731

Nefke!
Örülök, h jól éreztétek magatokat!!!!Kell néha eg ykis pihenés.

Kata!
Igen, van szurim!!De azért köszike!
Bocsi, ma nem írtam privit, majd holnap, épp nézem a Dr. House-t..De holnap lesz időm, írok megint valami érdekeset..... :wink: És majd Te is beszámolsz.... :lol:

Szép éjszakát midnenkinek!
És köszönöm a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Édesek vagytok! :lol:
Vendég

Sziasztok,

Timso,
Szuper!!! Tiszta szívből kívánom, hogy Veletek is megtörténjen a csoda!! Drukkolok én is, hogy összejöjjön a babó spontán! :D:D

Nyunyi,
Jobbulást a kisfiadnak!!!

Estrella,
Helyes, állj a sarkadra és oltsd le. Ne engedd, hogy így viselkedjen veled!

Anett,
Köszönöm a fotó-dicséretet! Jó tanárom volt, ugyanis az egyik barátunk amatőr fotós, és néhány alap dologra megtanított. Bár nagyon sok még így is a rosszul sikerült képem :D De ide a jobbakból tettem fel :wink:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Balcsin!

Kriszti,
Tök jó, hogy mindjárt kismami leszel! :D:D:D Drukkolok Neked (is) nagyon!!!!! :D:D

Sehike,
:lol: Puszi neked!

Nefke,
Örülök, hogy jó volt a Tisza-tónál! :D

Puszi és jóéjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Sehol senki??? :shock:
Én már meg is főztem. :D
Vendég

Szia Estrella!

Én itt vagyok, már a munkahelyemen klopfolom a gépet, túl vagyok már egy jó kis habos kakaón, na meg egy melegszendvicsen. :lol:
Nagyon ügyi vagy, hogy már az ebéd is gőzölög, ez aztán a tempó.
Zsókuci!
Én legalább annyira szorítok nektek, mostmár a csodának velünk is meg kell történnie. :wink:
Jajj Lányok!
Lenne egy kérdésem. Szeretnék inzulinrezisztenciát nézetni, most a Schöpfiben kisírtam egy beutalót, csak nem tudom még, hogy hogyan csinálják, hányszor szúrnak, adnak -e valami cukros lötyit. :oops:
Valakinek esetleg már néztek?
Segítsen valaki, előre is köszi! :?
Krisztike!
A holnapi nap már a Te napod lesz, szurkolok nagyon! :D

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Estrella!
Nem bírsz a kis seggeden maradni???? :lol:
kérdezd már meg az uradat,hogy akarja-e,hogy megszülessen ez a baba,mert ez nem játék!Nem azért pihensz,mert fáradt vagy,hanem mert veszélyben a baba!
Lexi!
Drukk a mai napra és azonnal írj,mihelyt megtudsz valamit!B betűs neve van a dokinakBánfalvi vagy valami ilyesmi!Mindig pénteken van!Múltkor is végig dumálta az egészet,kedves volt!Az 2D-s,de a végén átvált 4D-re!Neked mennyi volt a genetikai UH?
Süni!
Én is hűtőben tartottam az utrót!
Kriszti!
Ne agyalj!minden rendben lesz!Már most szerezz be egy valag túrót!
Sehike!
Édes vagy és köszi a bókot!Voltam már 4d-n és tényleg egy csoda!Jobbulást a fogaddal!
Nefke!
Tiszta volt a Tisza?Szerintem durva ez a genetikai a jánosba!Én mindenjinek azt mondom,hogy inkább az Istenhegyi!Én hagytam magam rábeszélni a dokim által,hogy a kórházban csinálja egy másik orvos!Na mindegy!De legalább megint látom őket és lesz róluk dvd-m is!
Vendég

Benszi!
A Tisza-tóval csak annyi volt a gond, hogy a két-három héttel ezelőtti 28-30 fokos vízben valami parazita elszaporodott é s ennek hatására tömeges kagylópusztulás volt. Még most is sodortak ki a hullámok kagylókat, de folyamatosan szedték össze és nem volt veszélyes az emberre, csak nem szép látvány. De amúgy a gyerekek meg szedték ki a kagylókat, ami feljött a vízre és azt gyűjtötték.
Amúgy a víz az meleg volt, és nem is volt koszos, inkább azt mondtanám, hogy ahol az emberek a lábukkal (ahol leért a lába) felkavarják az alját és azért "zavaros" egy kicsit.
Nefke
nefke

Nefke!
az jó!Csúnya látvány amikor felkavarják a vizet,de legaláb tiszta volt!Tök jó!
Vendég

Benszi!
Az az igazság, hogy ha úgy alakul a nyarunk, akkor még mindenképpen szeretnénk visszamenni 1-2 napra, de sajna a hétvégék annyira foglaltak szeptember 8-ig, hogy csak hétközben lehet és az a szabiktól függ. Meg hát a vérvételek is! Az az első, meg a babaprojekt!
Nefke
nefke

Nefke!
Reméljük azért tudtok még időt szakítani a pihire!Hajrá babaproject!
Vendég

Helló mindnekinek!

Hát, nem sikerült megdöntenem az alvás rekordomat...Ugyanis 8 után arra ébredtem, hogy a munkások még mindig dolgoznak a szigetelésen....És 9 után már a mi erkélyünkkön beszélgettek....És konzultátlak egymástól 10 méterre, hogy mennyit mutat a hőmérönk, árnyékban.... :lol: :lol:
Én meg lazán kiszóltam nekik(mert az erkélyes szobában alszunk), hoyg nagyon jó szeme van, és szép hangja, de kellemetlen volt erre ébrednem..... :lol: :lol: Persze mosolyogva, hisz tudom, csak a munkájukat végzik..... :roll:

Benszi!
Túrókrémet már vásároltam.....De persze barátnőm hoz szombaton mindent!Komoylan mondom, nincs kedvem sétálgatni!JObb fekve, kissé összegörnyedve.
Na, megyek nézek valami kaját.
:oops:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk, vagyis már azt egy kicsit korábban, csak visszabújtam az ágyba, mert a redőnyöktől olyan jó kis hűvös volt.. hogy muszáj volt.. :lol:

Nem voltak ma sokan, viszonylag hamar beértünk, csak UH-m volt, holnap megint megyünk.

Szóval láttam a kis gömbiket.. :D Jó sokan vagyunk, már ahogy én megítéltem fekvő pozícióból.. :D És mikor visszamentem, akkor annyit mondott Drága Doktorunk, hogy: Hmmm nagyon jól állunk.. :D

Holnap megint megyünk, lesz vérvétel és UH megint..
torolve_20130114141731

Kata!
Juhéjjjjjjjjj!Holnap találkozunk!!!!!!!!!!!!!Vigyek fecsit, és tűt??? :roll: :lol: :lol:
Vendég

Aha, találkozunk.. :D Nagyon drukkolok holnapra ám!!!!!!!! Ha van feleselges, megköszönöm, nem tudom, szükség lesz-e rá.. :roll: Most kicsit pakolászok.. :?
torolve_20130114141731

Sziasztok csajok,megjöttem én is!

Megvolt ,az inszem,nem is fájt!!! :wink: Agusztus 13-án kell mennem tesztelni a bmc-be!!!!Csak sikerüljön!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: Holnaptól utrogestan 3x1! :wink:

Sünike!Köszi a drukkot!!!!!

Sehike!Kicsi manó 4 és fél éves!köszöni a puszit a kicsi lábára!!! :wink: Köszi neked is a drukkot!!!Ari vagy! :)

Zsókuci!Köszike,már jól van!!! :wink:

Krisztikém!Már most szurkolok neked!!!!!!!!!!!!!HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!Azt monta ma a műtös nővérke,hogy holnap káosz lesz,remélem nem akkor amikor te mész! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!Hol tudok olyan vonalzót csinálni ahol,a tesztelés napja van!!!Segítesz??? :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Sajnos nem tudok olyat...Talán valaki....Nekem még nem volt rá szükségem! De hamarosan lesz!!! :wink: Drukkolok nagyon!!!!!
Vendég

Kata!
Fél óra és leszek Skype-n....Addig kicsit lightesen takírítok.... :wink:
Vendég

Kriszti!
Én is phizve bírtam csak a leszívás előtt,de sajna engem túlstimuztak!Nagyon drukk holnapra!Meddig tart ez a nagy tatarozás a házatoknál?
Nyunyi!
Hurrá!Ugye,hogy nem volt annyira vészes?Próbálj pihizni pár napig!
Vikkata!
Ügyik a tüszőcskéid!
Vendég

Benszikém!
Hát, ezt én is szeretném tudni.Lassan 1 hónapja csinálják, minden nap, kivéve a vasárnapot...És ez csak 1 lépcsőház....AZ elején olyan gyorsan haladtak, de most 2 hete stagnálnak..... :twisted:
De ma megkérdeztem, meddig eszik még az idegeim, és azt mondták, jövőhéten befejezik...Pont a pihenős szakomban.... :roll:
Vendég

Kriszti!
Na legalább tényleg nyugi lesz végre és a babákra tudsz koncentrálni!
Vendég

Krisztike!
Nagyon szorítok Neked holnapra, ügyes légy!
Puszi: B.

brumi_30

Nyunyi

Látod mondtam én,hogy nem fáj :D
Kattints arra az oldalra ahol a vonalzódat csináltad.Ott válaszd a főoldalon a nyuszis vonalzót.Ezután 27-30napos ciklust,majd add meg mikor jött meg utoljára,hanyadik napon tesztelsz és jelöd meg ezt : Just count to Testing.A többi a szokásos!
Pihenj sokat :D

Kriszti
Holnapra Kép
gabicsibe

Gabi, Brumi!
Köszönöm!!!!!És mindenki másnak is!!!Olyan ciki lesz ha rosszul sűl el a holnapi napom.....

Nyunyi!
Elvileg én leszek az első....fél 8-kor.Remélem akkor még nem lesz örültek háza..... :roll:
Vendég

Krisztikém!!!Köszike drága!Ne idegeskedj ,szerintem te még amikorra mész,biztos nem lesz káosz!!!! :wink: Nagyon szóritok neked!!!!!!!!!Hajráááá!

Benszike!Köszike ,a drukkot neked is!!!!Pihenek!Most keltem fel!Már most dolgoznak az ösztöneim,védem a pocim,olyan mintha már baba lenne! :lol: :lol: :lol: De még nem lehet! :wink: Korai!Remélem megmarad!!!Nagyon vigyázok magamra! :roll:

Gabicsibe!Köszi az infót,megpróbálom megcsinálni! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
ILyenkor az 5-6 napon áygazódik be a bébi!Kitartást!
Vendég

Kriszti
Gyógyszer oké??? Minden rendben? Holnap nagyon ügyes legyél! Egész nap rád fogok gondolni, legalább nem a saját bajaimmal idegelem magam.

Estrella
Veled mi van?
Vendég

Lexi!
Olvastam a másik topikon mi volt ma..... :evil: :evil: :evil: Szóval erről enniyt.....
Drága vagy, h gondolsz rám..Írok üzit, ha magamhoz tértem...Szurival minden ok, várom Zsebit... :lol: :lol: Aztán elsétálok a kórházíg, majd párom jön értem...Nem tudok sokat sétálni. :roll:
Nyugi, Neked minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Puszi
Vendég

Benszikém!Köszönöm az infót!!!!Kitartok!!!!Csak izgulok :wink: !

Párom olyan édes ,nem engedi ,hogy csináljak valamit,ő föz!Meg holnap mos meg porszivózik!!! :wink: Imádom!Meg a gyerekre is vigyázz!Folyamatosan azt hajtja ,hogy ikreink lesznek!!! :roll: 1 fiú 1 lány!Bence és Nóémi!

Estrella!Jól vagy?Minden oké?Párod?Én párom is felhúzta magát,elolvasta mi van,kiakadt rajta!Vigyázz magatokra az a lényeg! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!Majd ha csinálsz,táblázatot beírod az agusztus 13.-ai tesztelésem????Köfike! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Képzeljétek!Találkoztam 2 lánnyal,akik mindig olvasnak minket,és szurkolnak nekünk!!!!Az egyik lány 5 hetes terhes,szegényt túlstimulálták és most infúziót kap,meg szívják le a pociából a folyadékot!A másik lányzó meg most ment a 2 inszemére!Nagyon aranyosak!!! :) Holnapra már szurkolnak neked Krisztike!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Jó is az ikrek és rendes apárod,hogy ennyit segít!
Vendég

SZiasztok LÁnykák!!

Sajna nem tudok most mindenkinek írni, mert burkolók voltak nálunk, tegnap este 8 után fejezték be, fél 11-ig takarítottam,és ma is egész nap. Anyum viszont segített! Ti vagytok most a kikapcsolódás! A megérdemelt kis pihi!

Nyunyi
Örülök, hogy minden oké volt, hogy nem fájt. Gondoltam rád sokat napközben. És nagyon megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök jó hogy párod ilyen ari. Kényeztetsében az enyém se olyan jó sajnos, nem érti ő se, miért kell pihizni.

Kriszti
Neked is mennek a drukkok egy garmadával holnapra! Örülök, hogy sikerült szurit szerezned! Hajrááááááá holnap! Itt az ideje, hogy átkerülj a másik topikba! Persze csak akkor, ha ide is irogatnál továbbra is! :wink:

Kata
Holnapra neked is sok szerencsét kívánok! Gondoltam rád tegnap, amikor írtad, 12 perce késnek a redőnyösök, a burkolók több mint két órát késtek!!!! Persze hulla fáradtan csinálták, és kicsit össze is csapták, mert 8-kor meg már mentek volna haza :evil: Összekenték a falat és egyebek :( :(

Puszi MIndenkinek! Mennem kell felmosni, már nagyon fáradt vagyok :( .

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Benszike!ugyi!!! :wink: Ezért imádom ennyire!A kedvencemet csinálja,zacsis húsi!Mi neveztük el ennek!Alúfolia ,bele vaj rá a húsi +húsos szalonna füszerek bezár a folia és tepsibe süti 45-50 percig!!!!Isteni!!!! :wink: Ma még csak egy szendit ettem,már nagyon éhes vagyok! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
De aranyosak.....Bár nem tudom, kiről van szó, de így ismeretlenül is nagyon köszönöm nekik!!!!!!!(Ha olvasnak) :wink:

Gil!
Szerencsére túlvagytok a burkoláson! Háát, nekünk tartott vagy 1 hétíg mire mindennel végeztünk.....Már nagyon untam...Még jó, hoyg van segítséged!
Szerencsére az én párom is ágyba dugna, és remélem ez a beülti után sem változik meg.Tegnap is nagyon fájtak már a petefészkeim, és édes volt, csinált magának kaját.(Persze ma pakolhattam utána, de a szándék fontos).Nekem nincs senki segítségem, majd barátnőm jön főzni, segíteni.Rá számíthatok(pedig még csak 20 éves).Azt mondta a párjának, ideköltöznek napközben, boldogítanak, éjjel hazamennek.... :lol: :lol:

Zsebi!
Nagyon örülök, h megismerhettelek!!!És nem tudom elégszer elmondani, hogy nagyon köszönöm!!!!!!!!Hétfőre nagyon szurkolok!!!!
Vendég

Gil drága!!!Nagyon köszike a drukkot,édi vagy ,hogy szurkolsz nekem!!!!Köszönöm szépen!!!! :) :wink: Csak sikerüljön!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Drága Lányok!

Mára elköszönök!!!Köszönöm még egyszer mindenkinek a drukkokat,aranyosak vagytok!!!!JJJÓÓÓÉÉÉÉÉCCCCCCCCAAAAKKKKÁÁÁÁTTTT!!!!!!!!

Krisztike!puszil a párom meg a törpe is,lemaradt a telefonból!!!!Holnapra még 1x hajráááááá!!!!!!! :) :) :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lányok,

Timso,
Édi vagy, köszi :D Igen, most már jól jönne néhányunknak egy „kis” csoda :D

Nefke,
Hű, nem semmi amit a Tisza-tóról írtál. Én is ezért parázok a balcsitól (is), mert ez ott is simán megtörténhet, vagy bárhol máskor is… :?

Nyunyi,
Na, örülök, hogy nem fájt!!! :D:D Nagyon mennek a babatapik mostantól! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kriszti,
Megy a milliárdnyi drukk holnapra, na meg persze utána is :D:D:D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gil,
Jó pihit a sok meló után!!!

Puszi lányok, most lépek!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?