Sziasztok!
Hát akkor én is itt volnék.
Örömmel látom, hogy nagy népszerűségnek örvendek, szinte mindenki megemlített
Azt se tudom hol kezdjem, na talán az elejétől.
Először is a kemény magba nem tartozom bele és mivel tudom, hogy Jube, Vica és Ildi de. szokott írni ezért nem értettem, hogy egy időben miért nem jelentkeznek.
Megkerestem őket délelőtt és du. közös szavazással döntöttek úgy, hogy várnak!
Ennyit arról, hogy én hogy kerültem oda.
Györgyi!
Senki nem nevezett bugyutának, ne tűnj már el, én tényleg hálás leszek neked mindig a laktoherbes tea tanácsért!!!!!!
Merci!
Elhiszem, hogy rosszulesik, amit olvastál, de szerintem te csinálod a legjobban! Minek megsértődni és elvonulni?! Felemelt fejjel tovább!
És igen a helyesírási hibára ÉN hívtam fel valaki figyelmét, tudom gyorsan írunk, gyerek a kezünkben stb., de bocs szóval olyan durvát tévedni azért mégis sok!!!!! De erről ne is beszéljünk, kár rá a hely!
Szia Réka!
Tök sokat gondoltam Rád jó, hogy jöttél! Minden rendben a kicsivel?!
Barbi!
Örülök, hogy nincs harag! Amit mondtam komolyan gondoltam!!!!!!!!!!
Masni!
Hogy Te milyen felnőttes vagy! Igazad van teljesen, szerintem is a valódi gondokon kéne agyalni! Előttem mindig Durcáék vannak!!!!
Ja és szerintem azt se titkoljuk tovább, hogy ismerjük egymást személyesen, nehogy még ezt is megkapjuk:lol:
Szóval Masni kb. 2hete itt volt nálam, körbeudvarolta a fiam és jót dumáltunk!
Babaúszás: nem mindenhova kell meghívó, de ahova kell ott mondani fogják.
És gratulálok őszintén az éjszakához! Ha rájössz a titokra áruld már el nekem!!!!!
Zsofi!
Én írtam ide is a fogas dologról! Ti mit használtok? Én váltogatom a dolgokat: virucol kúp, panadol baby és ha kicsit magasabb a hője akkor láz kúp.
Dóri!
Köszi a védelmet!!!
Heni!
Ne tűnj már el!!! Egyébként anyós gondjaim nekem is továbbra is vannak, sőt… Nagyon ügyi Beni!!!!!!
Szóval még annyit, hogy megértem néhányatok sértődését és hogy rosszulesik, de szerintem lépjünk túl rajta és folytassuk a csacsogást továbbra is!!!!!!
Szép napot mindenkinek!