Sziasztok!
Pár hete írogattam nektek, Sulyok doktor iránt érdeklődtem, de aztán úgy döntöttem mégsem lesz fogadott orvosom...
Én jún. 2-re vagyok kiírva, úgy látom egy picit korábban szülök, mint ti, majd beszámolok róla, ha érdekel valakit
Én is járok 3 hete minden héten NST-re. Ha nem tudnám, mi az a sok görbe, nagyon zavarna, hogy senki nem mond róla semmit. Ott ülünk 20 percet, aztán kapunk egy darab papírt, amit aláiratnak egy orvossal, aztán elköszönnek. Ez csak nekem fura, hogy egy szóra sem méltatják a kismamákat, hogy egyáltalán mi az, amit kézhez kapnak? Gondolom rendben van minden, ha nem lenne, akkor szólnának..Már nagyon izgulok a szülés miatt, remélem sokkal könnyebb lesz, mint az első 3 év.
Tegnap nevettem magamban, mikor a Bajcsyba menet láttam egy újdönsült babucit, akit apukája vitt ki a kórházból, anyukája meg egy hatalmas kerekes bőröndöt vonszolt maga után- hogy minek ekkora batyu..aztán megkérdeztem, hogy mi mindent kell bevinni, hazajöttem és átpakoltam a hatalmas kerekes bőröndömbe- épp, hogy belefértem...3 év alatt igencsak lerongyolódtak a kórházak..sajnos. Na akkor szurkolok mindenkinek, kitartás- én már alig döcögök

sziasztok!